Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| Million goblins + + | |
| | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
6+ Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 634 Registration date : 19/11/2009
| Θέμα: Million goblins + + Σαβ 09 Μάης 2015, 21:10 | |
| Πωλούνται με λύπη τα night goblin μου. Μιλάω για 250 night goblins (±50), 3 fanatics, 4-6 shamans, 1 arachnarok spider (όλα τα bits ), Gorbad-Ironclaw metallic βαμμένος, savage shaman orc on boar metallic, 10 orc boar boyz (5 on sprues), 2 chaos chariots με ελλείψεις, 10 chaos furies μεταλλικές , πολλά λυκάκια και αράχνες, και ότι άλλο ξεχνάω. Τα έχω πετάξει σε ένα κουτί γτ καθόντουσαν + δώρο Warhammer: Invasion, Empire πολλές κάρτες.. ΟΛΑ μαζί 250€, συζητήσιμη. | |
| | | Sabbal Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 435 Ηλικία : 36 Τόπος : Αθήνα Currently Playing : WoD, Warhammer 40k Registration date : 31/05/2010
| Θέμα: Απ: Million goblins + + Σαβ 09 Μάης 2015, 21:28 | |
| Lol για το κουτί :p Θέλω την αράχνη, δεν ξέρω πώς λέγεται, ξέρω όμως ότι θα γίνει και γαμώ τους δαίμονες! | |
| | | 6+ Hero
| Θέμα: Απ: Million goblins + + Σαβ 09 Μάης 2015, 21:47 | |
| Man θέλω να τα σπρώξω όλα μαζί γτ μετά με βλέπω να πετάω βελάκια τα goblins | |
| | | Sabbal Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 435 Ηλικία : 36 Τόπος : Αθήνα Currently Playing : WoD, Warhammer 40k Registration date : 31/05/2010
| Θέμα: Απ: Million goblins + + Σαβ 09 Μάης 2015, 21:57 | |
| Ναι, σίγουρα. Ευχαριστώ πάντως!
| |
| | | 6+ Hero
| Θέμα: Απ: Million goblins + + Κυρ 10 Μάης 2015, 11:44 | |
| Στα 150€ μπας κ φύγουν γρήγορα.... | |
| | | tasoe Champion
Αριθμός μηνυμάτων : 154 Registration date : 22/06/2014
| Θέμα: Απ: Million goblins + + Κυρ 10 Μάης 2015, 22:11 | |
| Wow! Χτες είχαν 250 ευρώ και σήμερα 150. Φαντάζομαι ο οποιοσδήποτε θα περίμενε άλλη μια μέρα για να δει τι θα γίνει με την τιμή.
Τρεις περιπτώσεις διακρίνω. 1. Να έχουν αύριο 50 ευρώ, δηλαδή να πέφτει η τιμή 100 ευρώ τη μέρα. 2. Να έχουν αύριο 90 ευρώ, δηλαδή να πέφτει η τιμή 40% κάθε μέρα. 3. Να έχουν αύριο μια οποιαδήποτε τιμή, δηλαδή ότι η τιμή βγαίνει από ένα random number generator.
Ποντάρω στο 3 και μαντεύω αύριο θα έχουν 3.744 ευρώ (συζητήσιμα πάντα). Θα περιμένω να πάνε γύρω στα 15-20 ευρώ, γιατί μόνο την αράχνη και τα chariots θέλω ούτως ή άλλως.
Πέρα από την πλάκα, σε συμπονώ για τη λύπη που νιώθεις πουλώντας τα. Γιατί τα πουλάς αν επιτρέπεται? | |
| | | 6+ Hero
| Θέμα: Απ: Million goblins + + Κυρ 10 Μάης 2015, 22:51 | |
| Γτ μου έκλεψαν έναν ολόκληρο στρατο war machine κ βιάζομαι να τον αναπληρώσω πριν το masters που είναι σε έναν μηνα... Εξου και τα 150€. Και δεν κατεβένουν άλλο. Και δεν σπάνε. Υπάρχει οπως κατάλαβες ανάγκη αμεσου ρευστου.. | |
| | | tasoe Champion
| Θέμα: Απ: Million goblins + + Κυρ 10 Μάης 2015, 23:06 | |
| omfg! Πως έγινε αυτό? Ποιος κλέβει στρατούς από μινιατούρες? Στο σπίτι σου μπήκαν και τον πήραν?
Δεν ξέρω τι είναι το masters αλλά κρίμα που αναγκάζεσαι να πουλήσεις τόσα goblin για χάρη του. Ελπίζω να καταφέρεις να τον αναπληρώσεις. | |
| | | 6+ Hero
| Θέμα: Απ: Million goblins + + Δευ 11 Μάης 2015, 00:09 | |
| Μέσα στο μετρο.. Ελαφροχέριδες.. | |
| | | tasoe Champion
| Θέμα: Απ: Million goblins + + Τρι 12 Μάης 2015, 11:58 | |
| Damn! Δε θα το μάντευα με τίποτα. Πόσο κόστιζε ο στρατός σου και πόσο καιρό τον είχες?
Επίσης, χωρίς να θέλω να ξύσω πληγές, δεν πολυκαταλαβαίνω πως κάποιος ελαφροχέρης στον πήρε. Πόσο μεγάλος ήταν? Τον είχες σε τσάντα, σακούλα, ή κάτι τέτοιο φαντάζομαι? Θέλω να πω, δε φαντάζομαι να είναι τόσο μικρές οι μινιατούρες του war machine ούτως ώστε να χωράνε στην κωλότσεπη ή στο μπουφάν σου. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση κάποιος να σου πήρε μια τσάντα μέσα από τα χέρια σου χωρίς να το καταλάβεις. Μήπως ήταν κάποιος γνωστός που ήξερε τι έχει μέσα? | |
| | | 6+ Hero
| Θέμα: Απ: Million goblins + + Τρι 12 Μάης 2015, 18:41 | |
| Τσαντα της citadel. Τον είχα ακουμπήσει ανάμεσα στα πόδια μου και μέσα στο στριμωξίδι έκανε φτερά. Παιδια γενικά να προσέχετε.. περίεργος καιρός και έχουν βρεί και τον τρόπο να τα σπρώχνουν μοναστηράκι. Μικρή κοινότητα έχουμε, ας προσπαθήσουμε να την προστατέψουμε! | |
| | | Nireas Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1299 Ηλικία : 32 Currently Playing : Chaos space marines, Dark angels, Adeptus Mechanicum Registration date : 10/03/2013
| Θέμα: Απ: Million goblins + + Τρι 12 Μάης 2015, 20:29 | |
| Τσεκαρε και ebay ανα τακτα διαστηματα ισως τον βρεις απο εκει περα τον αλητη να τα δινει ολα μαζι. | |
| | | tasoe Champion
| Θέμα: Απ: Million goblins + + Τετ 13 Μάης 2015, 18:58 | |
| Ρε παιδιά, δε νομίζω ότι θα κάτσει κάποιος που τσίμπησε μια τσάντα στο μετρό να πουλήσει τα περιεχόμενα στο ebay. Λες και ξέρει για τι μινιατούρες πρόκειται.
Όπως τα εξηγείς, υποθέτω ότι είδε τη μαύρη τσάντα, σα χαρτοφύλακα, και σου λέει κάτσε να την τσιμπήσω μπας και έχει τίποτα λεφτά μέσα. Το πιθανότερο είναι όταν πήγε στη lair του να την άνοιξε και να ξενέρωσε τη ζωή του με τα ανθρωπάκια που είχε μέσα.
Το θέμα είναι ότι αν παίζει σπρώξιμο σε μοναστηράκι για τέτοια πράματα γενικότερα, είναι κατάπτυστος όποιος τα αγοράζει.
Έχω ακούσει μέχρι και copied μινιατούρες από Κίνα να παίζουν στην αγορά και έχω φρίξει. Τέτοια πράματα σκοτώνουν το hobby μας.
Μια φορά πήρα κάτι μινιατούρες από ebay, και όταν τις συνέκρινα με ίδιες δικές μου, φαινόντουσαν λίγο πιο χοντρές, και με τις details τους θολές, και εννοείται ότι έκανα report τον seller. | |
| | | front7line Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 260 Ηλικία : 43 Τόπος : ADEPTUS CYCLADICUS-PAROS SECTOR Currently Playing : SPACE WOLVES,DKoK Registration date : 15/11/2010
| Θέμα: Απ: Million goblins + + Τετ 13 Μάης 2015, 21:54 | |
| - tasoe έγραψε:
Έχω ακούσει μέχρι και copied μινιατούρες από Κίνα να παίζουν στην αγορά και έχω φρίξει. Τέτοια πράματα σκοτώνουν το hobby μας.
Μια φορά πήρα κάτι μινιατούρες από ebay, και όταν τις συνέκρινα με ίδιες δικές μου, φαινόντουσαν λίγο πιο χοντρές, και με τις details τους θολές, και εννοείται ότι έκανα report τον seller. sorry για το spam...αλλα,welcome to the world my friend... αν και δεν ειναι ολοι οι recasters οπως τα περιγραφεις.... εχω δει και εχω πιασει στα χερια μου casts τα οποια ειναι κλασεις ανωτερα απο τα finecrap και τις bubbleminiatures της forgeworld . Αλλα πραγματα σκοτωνουν το χομπυ μας....δεν ειναι το καταλληλο topic για να τα αναλυσουμε τωρα. Συγνωμη για το spam και παλι. Φιλε μου ευχομαι να φυγουν γρηγορα τα goblin σου και να βγαλεις ακρη με τον χαμενο στρατο,γιατι ειναι κριμα . | |
| | | tasoe Champion
| Θέμα: Απ: Million goblins + + Τετ 13 Μάης 2015, 22:06 | |
| Περίμενε, για να μην μπερδευτώ. Τι εννοείς ότι δεν είναι όλοι ίδιοι? Παίζει ρόλο η ποιότητα της αντιγραφής? Έχει κανείς τους τη συγκατάθεση της εταιρείας και κάνει νόμιμα αντιγραφή τα μοντέλα τους? Γιατί αν είναι έτσι, και είναι πιο φτηνά, να αγοράσω και γω. Πάντα υπέθετα ότι είναι full παράνομο. | |
| | | 6+ Hero
| Θέμα: Απ: Million goblins + + Κυρ 17 Μάης 2015, 19:50 | |
| Μετά από αρκετό ιδρώτα στο μέτρημα (έχει και ζέστη πανάθεμα..) 140 spear/shield 41 bows (5 έχουν spear/bow για να τους έχω μπαλαντέρ) 18 spiders 12 wolves (χωρίς καβαλάρηδες) 1 hero goblin on Wolf 4 fanatics 1 night goblin big boss with G.Weapon 2 goblin shamans 2 night goblin shamans (skull pass) 1 Orc shaman 1 Savage orc Shaman από chainmail καλοβαμμένο (έχω φωτό αν θέλεις) 1 Συλλεκτικό savage orc shaman on foot από Army deal 10 orc boar boyz (5 on sprues) 2 chaos chariots με ελλείψεις 1 savage shaman orc on boar 1 arachnarok spider (όλα τα bits ) Gorbad-Ironclaw metallic καλοβαμμένος 1 troll από skull pass
Μόνο ο συλλεκτικός shaman και η αράχνη έχουν κοντά 100
| |
| | | 6+ Hero
| Θέμα: Απ: Million goblins + + Παρ 22 Μάης 2015, 11:16 | |
| | |
| | | zombie2 Warrior
Αριθμός μηνυμάτων : 51 Registration date : 19/07/2011
| Θέμα: Απ: Million goblins + + Σαβ 23 Μάης 2015, 17:23 | |
| Εμένα όντως με ενδιαφέρουν, αλλά έχω μια απορία, δίχως καλοσύνη ή κακία τι 100 έχουν η αράχνη και ο σαμάνος? Διότι ευρό σίγουρα όχι. Σε μια λογική τιμή εγώ τα αγόραζα αμέσως διότι είναι σχεδόν όλες οι μινιατούρες που θέλω. | |
| | | | Million goblins + + | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |