Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| Legion VS Greek Masters ''Molon Lave'' | |
| | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
kyrgkikas Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1030 Ηλικία : 46 Τόπος : Χανια Currently Playing : WarHammer 40k και WFBS Registration date : 01/01/2011
| | | | kyrgkikas Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1030 Ηλικία : 46 Τόπος : Χανια Currently Playing : WarHammer 40k και WFBS Registration date : 01/01/2011
| Θέμα: Απ: Legion VS Greek Masters ''Molon Lave'' Τρι 26 Μάης 2015, 22:11 | |
| Oι λιστες μου λοιπον...
Lylyth, Shadow of Everblight (*5pts) * Naga Nightlurker (5pts) * Nephilim Bolt Thrower (6pts) * Nephilim Bolt Thrower (6pts) * Ravagore (10pts) * Ravagore (10pts) * Ravagore (10pts) Blighted Nyss Shepherd (1pts) Blighted Nyss Shepherd (1pts) Strider Deathstalker (2pts) Strider Deathstalker (2pts) The Forsaken (2pts)
Absylonia, Daughter of Everblight (*5pts) * Shredder (2pts) * Angelius (9pts) * Zuriel (10pts) * Scythean (9pts) * Scythean (9pts) * Seraph (8pts) Blighted Nyss Shepherd (1pts) Blighted Nyss Shepherd (1pts) Strider Deathstalker (2pts) Strider Deathstalker (2pts) The Forsaken (2pts)
Η Lylyth ειναι η caster που με κανει να αισθανομαι ανετα!Με μονο 12 μοντελα η περιπτωση καποιος να καταφερει να με κερδισει απο χρονο ηταν τραγικα απιθανο.Απο την αλλη η Lylyth ειναι μια αγρια δολοφονος και οι επιλογες των warbeasts της εκμεταλευονται αυτο το πλεονέκτημα σε βαθμο κακουργηματος.Παρολα αυτα σεναριακα η Lylyth κερδιζει δυσκολα ενω σε καποια μικροτερη ισχύς και μεσω καποιων προϋποθέσεων μπορει να φθειρει τον αντιπαλο της για την νικη (attrition game)
Η Absylonia ειναι το λαθος της στιγμης!Την ημερα που εστειλα τις λιστες μου στην διοργανωση ειχα μολις βαψει το μοντελο της! Ενθουσιασμενος σαν παιδακι λοιπον σκαρωσα μια λιστα και την εστειλα χωρις να την εχω δοκιμασει!Νομιζα οτι θα εχω χρονο να την δοκιμασω αλλα η πραγματικη ζωη γελασε επιδεικτικα στις προσπαθειες μου!!! | |
| | | kyrgkikas Spamlord
| Θέμα: Απ: Legion VS Greek Masters ''Molon Lave'' Τετ 27 Μάης 2015, 00:18 | |
| Η κληρωση εγινε και σαν πρωτο αντιπαλο μου πεταξε τον Βασιλη Μαυρο με τους Protectorate of Menoth του... Σαν γενικη γραμμη λοιπον ειχα ,οτι καθε φορα που θα εβλεπα μπροστα μου το καταραμμενο προτεκτορατο θα τους πεταω την λιστα με την κυρα Λιλιθ! Εκτος εαν επαιζα με τον Λεανδρο οπου ειχε σαν caster την τρισκαταρατη Feora! Ευτηχως για εμενα η Feora η πυρομανης δεν υπηρχε στις λιστες του φιλου μου οποτε το να πεταξω απεναντι του την Λιλιθ το θεωρησα σαν σωστη επιλογη! Βεβαια ο Βασιλης δεν ειναι και κανενας χθεσινος!Ειχε ξανααντιμετωπισει την Λιλιθ στο παρελθον και μαντεψε σωστα οτι θα την εβλεπε ξανα!Γι αυτο λοιπον μου εστησε απεναντι τον ''Vice Scrutator Vindictus''...Χμμμ δεν τον εχω ξαναδει αυτον τον καστερ...Για να δουμε την καρτα του λοιπον... Sacrificial Pawn (Zealots)!!!Ωχ...Αυτο σημαινει προβλημα!Εαν ο Caster του ειναι 3 ιντσες μακρυα απο τους Zealots μπορει να επιλεξει την ζημια που θα του κανω να την μεταθεσει σε ενα απο αυτα τα μοντελα!Πραγμα που εξουδετερωνει το σχεδιο μου να σκοτωσω τον Caster του οσο πιο γρηγορα μπορω...Αυτο λοιπον με αναγκαζε πρωτα να σκοτωσω αρκετους Zealots πριν επιχειρησω οποιοδοιποτε Assassination Run...και αυτο σημαινε γυρους...γυρους που εγω δεν εχω...ΓΚΡΡΡΡΡΡ!!! Το τουρνουα λοιπον εχει εναν ομορφο τροπο να εμποδιζει τους παικτες να φερνουν αβαφτους στρατους (το proxying απαγορεύεται δια ροπαλου).Το προστιμο που πληρωνουν οι τεμπέληδες ειναι να χανουν αυτοματα το ζαρι που καθοριζει ποιος θα παιξει πρωτος!Για εμενα ειναι σημαντικο να παιξω πρωτος , παρολα αυτα ομως θελω να παιξω το παιχνιδι χωρις τετοια restriction οποτε προτιμησα να ριξουμε ζαρι!Το εχασα και ο βασιλης ξεκινησε πρωτος... Ξερωντας οτι το να τρεξει τα μοντελα του κατευθειαν καταπανω μου θα ηταν σαν να προκαλει την τυχη του ,κινηθηκε επιφυλακτικα προσεχοντας ο Vindictus να εχει αρκετους Zealots ωστε να ειναι ασφαλης! Επισης δεν ειχε και αρκετα οπλα να με πυροβολησει οποτε ημουν και εγω ασφαλης! Τελος Feat-αρε!Παρολα αυτα ομως , λιγο το Deployment , λιγο το οτι δεν ειχε τον ανετο ''τρεχω μπροστα αλλαλαζοντας'', γυρο ,του κοστισε χρονο στο ρολοι του. Ειχε δαπανησει ηδη 15 λεπτα. Στον δικο μου γυρο τα πραγματα ηταν ευκολα!Κασταρα γρηγορα ενα Shadow Pack ωστε να εχω την ασφαλεια του stealth , προωθησα τα τερατα σε μια καλη θεση για τον δευτερο γυρο και πυροβολησα τα 3 Ravegores μονο και μονο για να ειμαι ενοχλητικος με τα scather templates!Ειχα τελιωσει τα παντα σε λιγοτερο απο 7 λεπτα!Παρέδωσα το ρολοι στον Βασιλη! Δευτερος γυρος και ο βασιλης ξαναπροωθητε προσεκτικα μπροστα! προσπαθοντας να κινηθει γρηγορα και με ασφαλεια!Οι Zealots παιζουν το mini feat τους -ποσο ενοχλητικοι ειναι θεε μου- και καθιστουν τον Caster τους ακομα ποιο απρόσβλητο.Χμμμ καθως το ρολοι γυρναει παλι σε εμενα προσεχω οτι εχουν μεινει μονο 36 και κατι λεπτα.... Τα πραγματα λοιπον σοβαρευουν ....για caster kill ουτε λογος...Το να εκτελεσω το Feat μου θα ειναι λυτρωση για τον βασιλη μια και θα ειναι κατασπαταληση υπερπολύτιμων πόρων πραγμα που σημαινει οτι πρεπει να προκαλεσω απωλειες σε μοναδες πριν τρεξουν καταπανω μου και μπλοκαρουν τα πολύτιμα τερατα μου!Σκοτωνω αρκετους Temple Flame Guards αλλα ποιο σημαντικο απο ολα ειναι οτι βαζω φωτια σε μερικους Zealots.... επισης βαζω φωτια στον μικρο journeyman Durant χεχεχε μπορει τωρα να μην τους νοιαζει αλλα στον γυρο του Βασιλη θα τσουξει!!! Και εδω τα πραγματα περιπλεκωνται...o Durant επιβιωνει απο την φωτια με ενα τελευταιο ποντο ζωης .Με τον χρονο να πιεζει και χωρις να εχει κανει καποια προοδο εκτος του οτι εχει καλυψει αρκετο απο την αποσταση που μας χωριζει.Ο Βασιλης κανει μια σειρα λαθων που θα του στοιχισει!Κορυφαιο απο ολα του οτι προωθει σε μια αποσταση για charge το Reckoner ενας θαυμασιος στοχος/δολωμα! Ο Στοχος μου ειναι ακομα ασφαλης ομως...πρεπει να του παρω και αλλα κομματια εαν θελω να κερδισω...Οποτε πρεπει να επιβληθω εξω αλλα και μεσα στην ζωνη πριν ο Βασιλης φυγει μπροστα σε ποντους και εγω τρεχω ξωπισω του...Ξεκιναω με την Λιλιθ που σκοτωνει μερικα ακομα κομματια πεζικου αλλα κασταρει και ενα Pin Cushion στο Reckoner/δολωμα.Ξερω πολυ καλα οτι ενα Μenite Warjack δεν μπορει να καταστραφει απο ενα δικο μου Ravagore ενω το να βαλω στο στομα του λυκου και ενα δευτερο θα μου στοιχησει και τα δυο στον επομενο γυρο.Το Ravagore λοιπον επιτίθεται και με την βοηθεια του καταπληκτικου αυτου spell μετα απο 6 ολοκληρες επιθεσεις το μεταλικο θηριο γινετε σκονη...Τελεια τωρα τα δυο εναπομειναντα warjacks του βασιλη με κοιτανε περιεργα...!Η κατασταση λιγο σωζετε με ενα Νephelim να καταφερνει να ριξει (knock down) to Avatar of Menoth Warjack επισης στελνω την μια Deathstalker να μπλοκαρει τον δρομο του .Παρολα αυτα το γεγονος παραμενει οτι το γενναιο μου Ravagore νιωθει ηδη απελπιστικα μονο του στην αφιλοξενη ζωνη του σεναριου... Βασίστηκα λοιπον στο ζαρι του Βασιλη...Το Avatar περνει μονο 2 focus πραγμα ατυχες για τον αντιπαλο μου ...αλλα η φωτια που ειχα αναψει στον Durant σβήνει.Περιχαρης ο Βασιλης δινει 3 focus στο Templar που ελενχει και τριβει τα χερια του.Η Nicia κανει Charge στην DeathStalker που μπλοκαρει το Avatar αλλα αποτυνχανει.Ενα Vassal ομως δινει μια anciliary attack στο Avatar και εκτος activation σκοτωνει την ατυχη DeathStalker...Tωρα τιποτα δεν σωνει το καημενο Ravagore...To Τemplar επιτιθετε και φορτωνει το τερας μου με ζημια ,χωρις ευτηχως να το σκοτωσει παρολα αυτα το Avatar δεν θα δειξει ελεος...μια καλη στο κεφαλι του Ravagore το στελνει για βρουβες!!! Περίλυπος κοιταζω το τραπεζι!Το ρολοι ομως λεει μια αλλη ιστορια...5 και κατι λεπτα ακομα για τον Βασιλη και ο Caster του μακρυα απο την ζωνη σεναριου...Μακρυα ομως δεν σημαινει και ασφαλης...!!! Ξεκιναω λοιπον με την Λιλιθ που εκκαθαρίζει μερικα ακομα μοντελα και ερχετε σε αποσταση βολης απο τον Warcaster του ριχνει ενα καλοζυγισμενο boosted pin cushion και φυγαμε...Η τελευταια Deathstalker σκοτωνει και αλλους zealots και πλεων ο Vindictus δεν εχει πουθενα να κρυφτει.Ενα Nephelim bolt thrower πεταει τον caster κατω(Knock Down) αλλα δεν τον σκοτωνει ευτηχως ομως ενα αλλο τυχερο και ζωντανο Ravagore καταφερνει να σκοτωσει τον πεσμενο warcaster...! Wow ηταν με διαφορα η πιο δυσκολη μαχη που ειχα με την Lylyth στο τουρνουα.Ο Βασιλης παραδεχτηκε οτι εκανε αρκετα λαθη αλλα εγω ειτε δεν τα ειδα ! Ειτε δεν ημουν σε θεση να εκμεταλευτω! Ακομα και το λαθος με το Reckoner θα μπορουσε να ειχε γινει μια παγιδα θανατου για τα Ravagores μου μια και σιγουρα δεν θα καταφερνα χωρις το spell Pin Cushion να σκοτωσω ενα Warjack με ενα Warbeast! Το πιο σημαντικο ομως για εμενα ηταν η ατμοσφαιρα!Ακομα και στο ματι μιας στρεσογοννας ατμοσφαιρας ο Βασιλης και εγω καταφεραμε και πετυχαμε μια ακρως ενδιαφερουσα , ανταγωνιστικη και πανω απο ολα φιλικη μαχη!Ευχαριστω Βασιλη να εισαι καλα! | |
| | | erevos Champion
Αριθμός μηνυμάτων : 117 Currently Playing : Με στρατιωτακια! Registration date : 11/05/2013
| Θέμα: Απ: Legion VS Greek Masters ''Molon Lave'' Τετ 27 Μάης 2015, 11:25 | |
| Εκανα απειρα λαθη...
Αλλα οσο παιζεις μαθαινεις.
Great Opponent, great game, great event. | |
| | | foivos31 Mercenary
Αριθμός μηνυμάτων : 30 Ηλικία : 40 Τόπος : kos Currently Playing : chaos daemons eldar space wolfs Registration date : 25/05/2015
| Θέμα: Απ: Legion VS Greek Masters ''Molon Lave'' Τετ 27 Μάης 2015, 13:47 | |
| | |
| | | kyrgkikas Spamlord
| Θέμα: Απ: Legion VS Greek Masters ''Molon Lave'' Πεμ 28 Μάης 2015, 22:35 | |
| 2η Μαχη! Λενε οτι η πρωτη νικη σε ενα τουρνουα παιρνει απο πανω σου την νευρικοτητα που μπορει να εχεις και σε γεμιζει αυτοπεποιθηση!ΧΑ!!!Ποσο αδικο ειχαν!Ο Βασιλης Μαυρος με ειχε φερει σε πολυ δυσκολη θεση και η πιστη μου στην Λιλιθ ειχε σιγουρα κλονιστεί! Κοιταζοντας λιγο τα υπολοιπα τραπεζια οι νικητες αλλα και πολλοι χαμενοι , ανετα χωρούσαν στην στηλη των ανθρωπων που δεν θα ηθελα να συναντήσω στην συνεχεια! Με αυτες τις σκεψεις στο μυαλο μου ηρθε και η δευτερη κληρωση!Επαιζα με αλλον εναν παικτη με Protectorate of Menoth τον Βασιλη Κουτσιουμπη!Κοιταξα λιγο την λιστα του και εκανα την εξης νοητικη διεργασια....Τι παιζει--->Μenoth----->Παιζει την Feora?---->Oχι----->Οποτε θα παιξω την Lylyth2 παλι! Grand Scrutator Severius και High Exemplar Kreoss κοιταζανε προς το μερος μου με περιφρονιση και ηδη εβλεπαν οραματα με την Lylyth κρεμασμενη με μια ταμπελα που εγραφε ''βλάσφημη'' .Χωρις πολλα πολλα ο ανδρας που εκανε το βημα εμπρος για να με σταυρωσει ηταν ο Kreoss...! Ριχνουμε το ζαρι για το ποιος θα παιξει πρωτος!Ο Βασιλης (πολλοι βασιλιδες με Μενοθ...πρεπει να το εχει το ονομα) ειχε βαμμενο στρατο αλλα εχασε το roll off!Κοιταζοντας λιγο τον απεναντι στρατο μου ηρθε η εμπνευση...........ΠΑΙΞΕ ΠΡΩΤΟΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΟΥΛΑ ΣΟΥ! Πρωτος γυρος για εμενα λοιπον!Ολα τα τερατα μου μπροστα ωστε να εχουν μια καλη θεση για τον δευτερο γυρο!Ολα εκτος απο τα Ravagores τα οποια εριξαν μερικα scathers μηπως και σκοτωσω κανενα μοντελο με καποιο τυχερο deviation!H Λιλιθ ασφαλης αναμεσα απο τα τερατα της τα κανει Stealth με το καταπληκτικο spell shadow pack ειναι στην μεση του τραπεζιου ελαχιστα μεσα στο kill zone!Οι κυριες Deathstalkers σκοτωνουν μερικα μοντελα στα αριστερα μου! O Bασιλης διαταζει την Temple Flame Guard να τρεξει στα αριστερα μου το ιδιο κανει και με τα Warjcaks τα οποια ειτε δεν βλεπουν τα Stealth μοντελα μου ειτε ειναι πολυ μακρυα απο τα μοντελα που βλεπει οι Errants του πλησιαζουν στο κεντρο και δεξια μου ενω τελευταιος ο Γερο-Κρεος προωθητε και φορτωνει τις μοναδες του με ευεργετικα Spells!Ποσα?Αρκετα ωστε να μεινει με μονο 2 focus! Επισης ηταν αρκετα μακρυα απο εναν φρακτη (πανω απο μια ιντσα) Το εργο να με τους Menoth το εχω ξαναδει στον επομενο γυρο του Βασιλη οι Errants και οι Flame Guards θα πεσουν πανω μου σαν πεινασμενοι λυκοι προκαλοντας μου απιστευτες απωλειες!Ο Kreoss θα εφτανε σε αυτον τον φρακτη και θα γινοταν σχεδον απροσβλητος!Οποτε η μονη μου ευκαιρια να κερδισω την παρτιδα ηταν τωρα!Με εναν caster αδυναμο , με λιγα focus και μακρυα απο οτιδήποτε θα τον βοηθουσε να επιβωσει! Ξεκιναω λοιπον με την Lylyth!Υπο φυσιολογικες συνθηκες θα ημουν πολυ μακρυα για να επιχειρησω ενα τετοιο ενχειρημα ευτηχως ομως το Feat και οι κανονες Snap Fire και Swift Hunter με βοηθησαν να φτασω 15ιντσες μακρυα απο τον Kreoss εχω μεινει μονο με τρια Fury και μονο μια ευκαιρια να castαρω Pin Cushion εχω τρια ζαρια και πρεπει να φερω 9...Το καταφερνω!Επομενο activation για το μοναδικο Nephelim που φτανει τον Kreoss η πρωτη βολη πετυχενει τον ατυχο γερο καστερ αλλα η ζημια ειναι μικρη, η δευτερη πετυχενει και ειναι καλυτερη!Με το επομενο activation ομως ενα Ravagore απο τις 18 ιντσες μακρυα ριχνει τον High Exemplar Kreoss στο χωμα! Πηρα μια βαθια ανασα!Ειχα κερδισει!Στην Συζητηση μας με τον Βασιλη παραδεχτηκε τα εξης λαθη!Ξεχασε οτι το Feat της Lylyth εκτος απο την extra βολη που δινει στο BattleGroup δινει και 4 ιντσες επιπλεων σε καθε βολη! Eιναι αληθεια οτι ενα Ravagore μπορει να κινηθει 6'' να πυροβολησει 14'' και με το Feat να φτανει τις 24''!Ναι ειναι τρομακτικη αποσταση για Warmachine/Hordes! Δινοντας μου το χερι μου ειπε ''Οσο ζεις μαθαινεις'' το οποιο ειναι και το σωστο mindset ολων των καλων παικτων! Σ ευχαριστω Βασιλη!Ελπιζω να ξαναπαιξουμε!!! | |
| | | JimBouz Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1643 Ηλικία : 50 Currently Playing : WARHAMMER FB & 40K Registration date : 23/03/2009
| Θέμα: Απ: Legion VS Greek Masters ''Molon Lave'' Παρ 29 Μάης 2015, 10:07 | |
| ωραιος ο Κυρ Γκικας!!! συγχαρητηρια!! | |
| | | iron man Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 5311 Ηλικία : 40 Τόπος : Πειραιας-Νικαια Currently Playing : WHFB Registration date : 31/08/2008
| Θέμα: Απ: Legion VS Greek Masters ''Molon Lave'' Κυρ 31 Μάης 2015, 14:47 | |
| Πολύ ωραίο report keep posting.... | |
| | | kyrgkikas Spamlord
| Θέμα: Απ: Legion VS Greek Masters ''Molon Lave'' Κυρ 31 Μάης 2015, 21:41 | |
| O Eπομενος αντιπαλος μου ηταν ο Παναγιωτης Ντεμιρης με τους Skorne Warlocks Ζaal/Mordikar!Ο Zaal ειναι ο warlock που συνηθως επιλεγει να αντιμετωπισει τους Hordes αντιπαλους του και εγω δεν αποτελεσα εξαιρεση! Το προβλημα μου ηταν μεγαλο! Αφενός οι Skorne ειναι ο κακος μου δαιμονας και απο την αλλη δεν εχω δει ποτε το τι κανει ο φιλος μας ο Ζaal! Οποτε σκεφτηκα οτι ηταν μια πρωτη ταξεως ευκαρια να ριξω την Absylonia2 στην μαχη! Ετσι και αλλιως η Lylyth2 δυσκολα θα τα εφερνε περα!Απο την αλλη βεβαια ακομα και να εχανα θα ειχα χρησημοποιησει ηδη την δευτερη μου Warlock οποτε εβγαζα την περιπτωση List Lock εξω απο το παιχνιδι μου! Περα βεβαια απο τις δικαιολογιες μου ξεκινησαμε! Δεν ειχα ιδεα πως παιζει η Absylonia αν και στην αρχη πηγα αρκετα καλα.Οι Deathstalkers εκαναν αρκετα καλη δουλεια βγαζοντας απο νωρις δυο Ιmmortals ενω τα τερατα μου πηραν θεση για τον επομενο γυρο! Ο Παναγιωτης ετρεξε τους Ιmmortals και τους Swordsmen μπροστα κανωντας το spell ''last stand'' στους τελευταιους!Εδω ξεκινανε τα προβληματα!Οι swordsmen μια μοναδα που απλα τρεχει μπροστα κραδαίνοντας σπαθια και ουρλιαζοντας ασυναρτησιες Bushido με αυτο το Spell γινονται δυναμιτες, ικανοι να ξεπαστρεψουν ευκολα τα τερατα μου! Στον γυρο μου οι Deathstalkers σκοτωνουν Ιmmortals αλλα και εναν extoller.Τα υπολοιπα τερατα μου σκοτωνουν απο εδω και απο εκει οτι μπορουν αλλα....Χωρις απο την αρχη ενα ξεκαθαρο σχεδιο τα τερατα μου βρισκονται σε πολυ δεινη θεση!Σαν να μην εφτανε αυτο το Angelius σκοτωνει εναν Guardian και ΠΟΠ να και ο Kovash!To Χειροτερο ομως ερχετε οταν απο λαθος υπολογισμο το Scythean δεν καταφερνει να φτασει τον Τitan Sentry του Παναγιωτη... Ο Γυρος του Iron Man ειναι σαρωτικος σκοτωσε οτι ακουμπουσε εχασα στον γυρο αυτον τους Zuriel Angelius , Scythian! Πλεων παιζω μονο για την τιμη των οπλων το δευτερο Scythian σκοτωνει τον Sentry και οι Deathstalkers εκτελουν ακομα λιγα μοντελα! Ο Παναγιωτης λοιπον στον γυρο του απλα σκοτωνει και τα υπολοιπα τερατα μου ενω ο Titan Gladiator δολοφονει (χωρις γλυκα λογια)την Absylonia! Χμμμ δικαιολογιες!Η Absylonia ειναι μια πολυ καλη caster που παιζει ομως μπροστα!Εκει τα εκανα μανταρα!Εβαλα σε ενα roster ΜΟΝΟ τερατα και 2 Deathstalkers σιγουρα θα επερνα το ειδικο βραβειο ''300'' αλλα η λιστα μου ηταν απαραδεκτη! Ο Παναγιωτης επαιξε πολυ καλα και ειχε συνεχεια την πρωτοβολια των κινησεων! Απορρεια βεβαια οτι εχει προπονηθει σκληρα με τις λιστες του!Δικαια η νικη πηγε στον Παναγιωτη και χαρηκα που στο τελος κατεκτησε και το τροπαιο!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την kyrgkikas στις Δευ 01 Ιουν 2015, 20:40, 1 φορά | |
| | | kyrgkikas Spamlord
| Θέμα: Απ: Legion VS Greek Masters ''Molon Lave'' Κυρ 31 Μάης 2015, 21:58 | |
| Χμμμ Δεν ξερω γιατι δεν ανεβαινουν οι Φωτογραφιες!!!Θα ξαναδοκιμασω αυριο!!! | |
| | | Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Legion VS Greek Masters ''Molon Lave'' Δευ 01 Ιουν 2015, 00:54 | |
| Πολυ - πολυ ωραιο ραπορτο !!!! Ο_ο | |
| | | kyrgkikas Spamlord
| Θέμα: Απ: Legion VS Greek Masters ''Molon Lave'' Τετ 03 Ιουν 2015, 22:40 | |
| Επιβιωσα λοιπον την πρωτη μερα με 2-1 νικες ηττες!Ειμαι με το ενα ποδι ο Best Legion Player και με τα δυο ποδια για το επαθλο ''300'' καθολου ασχημα!Μαλιστα η μια ηττα μου ''ξεκλειδωσε'' και το List Lock!To List Lock ειναι ενας θαυμασιος κανονας που σε υποχρεωνει να παιξεις και τις δυο λιστες τουλαχιστον μια φορα!Πραγμα που για εμενα θα ηταν πολυ χρησιμο στην συνεχεια! 2η μερα και η κληρωση με βαζει να παιξω με τον Σπυρο Μυγδανη!Ο Σπυρος-Torch-Druid-Mυγδανης ειναι το προσωπο της κοινοτητας εκει εξω!Τα φανταστικά του videos ειναι μια αριστη βιτρινα για την αναπτυσσόμενη κοινοτητα μας! Θεωρω πολυ τυχερους την PAGE5 αλλα και τους ελληνες παικτες γενικοτερα που εχουμε τον Σπυρο! Ενα δειγμα της δουλειας του μπορειτε να δειτε στην σελιδα της PAGE5 εδω .Επισης ο Σπυρος και εγω εχουμε να παιξουμε μεταξυ μας απο τοτε που ο ιδιος ο Βασιλιας Λετο με διαολοστειλε απο την αυλη του μια και επαιζα Cygnar με εναν τοσο αναποτελεσματικο τροπο! Ξεκιναμε και διαλεγουμε caster/Warlock! Παιζω την Lylyth2 παιζει την δευτερη warcaster που εχει την Ravyn....!!!Mια Caster και μια λιστα που δεν εχουν ΚΑΜΙΑ λυση στα προβληματα που θετω! Ο Σπυρος ερχετε σε μια μαχη χωρις να μπορει να μου σπασει τα STEALTH και anti-Knock Down που εχω!!!Του ζηταω να αλλαξει caster μου απανταει οτι τετοιες αποφασεις δεν γυριζουν πισω! Του προτεινω να ριξουμε ζαρι για τον πρωτο γυρο...μου απανταει οτι μοντελα απο την λιστα του ειναι αβαφτα και δεν το επιτρεπουν οι κανονισμοι!Ακομα και ο Αριστειδης ο Δικαιος θα δακριζε!!! Το παιχνιδι ειναι μονοπλευρο. Δεν με απειλει με κανεναν τροπο ,δεν μπορει να μπει στην ζωνη σεναριου χωρις να θεσει την ζωη της Caster του σε θανασιμο κυνδινο! Οποτε με πιεζει τρεχοντας ολο του το πεζικο εμπρος μηπως και παιξω το Feat μου αμυντικα! Ηταν οτι καλυτερο μπορουσε να κανει! Ειναι ομως και αυτο που περιμενω και αποτυνχανει !Οταν η Ravyn πατησε την ζωνη σεναριου ακομα και με ενα Hydra Warjack μπροστα της η Lylyth τραβηξε το παλιο της pop n drop feat ! Activate Nephelim--->Knock Down the intervening model (Hydra) --->Shoot the juicy warcaster to Death! To παιχνιδι παιζετε με δυο λιστες!Ο Σπυρος ηταν πολυ ατυχος και επελεξε την λιστα με τις λιγοτερες πιθανοτητες επιτυχίας! Εαν επαιζα και εγω λαθος λιστα το παιχνιδι θα ειχε ψωμι ακομα!Ημουν τυχερος και πηρα ενα πολυτιμο μαθημα! Οι λιστες μου δεν αρκει να ειναι καλες!Πρεπει υποχρεωτικα να απαντουν και τα συγχρονα προβληματα που θετει ο αντιπαλος και αυτο ειναι που ονομαζετε Meta...O Σπυρος εδειξε μαχητικο και επιθετικοτατο πνευμα στο παιχνιδι!Δεν εκνευρίστηκε στιγμη και δεν εχασε την θεληση του για επικρατηση !Γι αυτο και τον ευχαριστω ! | |
| | | kyrgkikas Spamlord
| Θέμα: Απ: Legion VS Greek Masters ''Molon Lave'' Δευ 08 Ιουν 2015, 10:41 | |
| Tελευταια μαχη λοιπον με τον Παρη ''6+''Μπουμπουρα και τους Κhador! O Παρης λοιπον αντιθετα με εμενα ειχε μια εντονη μαχη τον τεταρτο γυρο με τον Ντεμιρη! Ο Παρης εχασε για λιγα δευτερολεπτα και ειχε πολυ λιγο χρονο να καθαρισει το μυαλο του! Επισης ειχε εξαντλησει ολες τις φορες που δικαιουταν να παιξει την λιστα με τον Ιrusk2 οποτε επρεπε να με αντιμετωπισει με Butcher2 ειναι η περιπτωση που ονομαζουμε και ''List Locked''! Κερδιζω το ζαρι και παιζω πρωτος.Το στησιμο για τοσα λιγα μοντελα ειναι ευκολο...Ravagores κοντα στην Lylyth που ειναι στο κεντρο και τα Νephelims στις 10'' μακρυα της. Ο Παρης κανει σχεδον το ιδιο!Ο caster του διπλα απο το Conquest colossal και ολοι οι Doom Reavers σε Advance Deployment. Παιζω πρωτος.Η φιλοσοφια γνωστη!Τρεχουν ολα εμπρος ωστε να εχουν μια πλεονεκτικη θεση , Τα Ravagores πυροβολουν ενοχλητκα scathers εω η μια Deathstalker ειναι σε βεληνεκες απο τους προωθημενους Reavers και εξοντωνει δυο Doom Reavers! O Παρης τρεχει τα παντα εμπρος ,περνει λιγα focus (o Βutcher2 περνει d6+1 καθε φορα) δινει ενα focus και boundless charge στο conquest!Το τεραστιο warjack κινητε γρηγορα και απειλητικα εμπρος ενω ο Butcher καθετε διπλα του! Eυκαιρια...Ο Παρης σιγουρα υποτιμησε το βεληνεκες που εχει η Lylyth οποτε και ξεκιναω με την warlock μου να σκοτωνει-κινητε-σκοτωνει-κινητε-και παει λεγοντας μεχρι που φτανει 15'' μακρυα απο τον αντιπαλο caster.Ξοδευω fury ωστε να του στειλω ενα boost-αρισμενο pincushion το οποιο και καταφερνω!Ενα Nephelim κινητε σε βεληνεκες και με ενα bolt ριχνει το butcher κατω!Μαλιστα κανει και αρκετο damage! Eνα ravagore αναλαμβανει και σκοτωνει τον ατυχο caster τελιωνοντας το παιχνιδι! Ο Παρης επαιξε με εναν caster που συνηθως αποφευγεις να βαλεις μπροστα απο την lylyth! Hταν ομως αναγκασμενος να το κανει λογο του list lock! Οταν αργοτερα ειδα και τους αντιπαλους του τοτε καταλαβα οτι ειχε και δικιο!Κανενα match-up δεν θα ητα ευνοικο για τον Butcher! To Μasters ειχε τελιωσει και εγω τα ειχα παει ιδιαιτερα καλα! 4-1 νικες-ηττες και μαλιστα υποψηφιος για κατακτηση του τροπαιου (ολοι στις πρωτες θεσεις ειχαμε 4-1 )!Τελικα κατεληξα 4ος μια και δεν ειχα να επιδειξω ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΣΕΝΑΡΙΑΚΟ ΠΟΝΤΟ! Το ''300'' επαθλο ηταν δικο μου και το extreme destroyer συντομα θα κοσμισει βαμμενο την βιτρινα μου! Πανω απο ολα ομως πιστευω οτι πηρα ενα level up στο παιχνιδι μου!Οχι μονο εγω βεβαια αλλα ολοι μας!Οι αντιπαλοι μου και εγω επαιξαν καθαρα ,χωρις να αφησουμε σε κανεναν την εντυπωση οτι πηραμε η δωσαμε ουτε μιση τριχα της ιντσας! Proxy bases , lasers και μια διαιτησια πανω απο το κεφαλι μας σε βαθμο παρενοχλησης βοηθησαν σε αυτο! Μια σπουδαια διοργανωση που ειχα την τυχη να παρευρεθω!Εμπρος λοιπον ολοι σας ...Οσοι θελετε να παιξετε ενα αξιοπρεπη και τιμιο παιχνιδι, ενα παιχνιδι οπου δεν θα χρειαζετε να δινεις μια μικρη περιουσια καθε φορα που θα αλλαζει ενα βιβλιο-codex (καθε δυο μηνες) απο μια εταιρια που δεν θα σε κοροιδευει με τα releases της .Εχετε χρονο μεχρι το επομενο masters (Ελπιζουμε μεσα στο 2015) χμμμ κατι τρεχει με το photobucket....οποτε και φωτογραφιες αργοτερα | |
| | | | Legion VS Greek Masters ''Molon Lave'' | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |