Greek Wargaming Forum
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

The Forum of Greek Wargamers

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
wts space wolves wts space marines 08abe9eb-c1f8-4f8a-abdf-72add18a9837_zps28329c39
Πρόσφατα Θέματα
» WTB wargaming and rpg terrain
wts space wolves wts space marines I_icon_minitimeαπό shadowblade94 Κυρ 01 Οκτ 2023, 17:37

» WTS Big Tau Army 400€
wts space wolves wts space marines I_icon_minitimeαπό doomsday Κυρ 09 Απρ 2023, 20:50

» Πωλούνται Adeptas sororitas
wts space wolves wts space marines I_icon_minitimeαπό Manolorza Παρ 07 Απρ 2023, 12:31

» Πωλουνται Grey Knights
wts space wolves wts space marines I_icon_minitimeαπό powerslave Κυρ 02 Απρ 2023, 19:08

» WTS High elf army
wts space wolves wts space marines I_icon_minitimeαπό Eyzonas Κυρ 25 Ιουλ 2021, 23:08

Blog Feeds
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners.

wts space wolves wts space marines

Πήγαινε κάτω 
+2
front7line
pater_conan
6 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
pater_conan
Champion
Champion
pater_conan

Αριθμός μηνυμάτων : 106
Currently Playing : warhammer 40k,warzone mutant chronicles
Registration date : 05/03/2012

wts space wolves wts space marines Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: wts space wolves wts space marines   wts space wolves wts space marines I_icon_minitimeΣαβ 27 Ιουν 2015, 19:39

Απο space wolves( ΟΛΑ propainted apo madness painting studio)
njal the storm caller(finecast) 10 euro
lucas the trickster(σιδερενιος) 10 euro
5 bloodclaws+1 bloodclaw meltagun(6) 12 euro
1 wolf guard power armor shield hammer 5 euro
predator propainted lascannons all 28 euro
ολα μαζι για να φυγουνε 50 euro(μικρος στρατος με ιδια χρωματα ολοι)

Απο space marines
10 space marines(1 plasmagun,1 sergeant) απλοι μονο ασταρωμενοι(3 απλα βαμμενοι) 12 euro
5 space marines veterans jumpacks vanguards(propainted madness painting studio,απο τον εναν σπασμενο ενα σπαθι)finecast η 5αδα που ειχε βγει. 25 euro
1 space marine captain(απλα βαμμενος απο μενα) 5 euro
ολα μαζι για να φυγουνε 35 euro

Aπο δευτερα και φωτογραφιες!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την pater_conan στις Κυρ 28 Ιουν 2015, 01:16, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
front7line
Knight
Knight
front7line

Αριθμός μηνυμάτων : 260
Τόπος : ADEPTUS CYCLADICUS-PAROS SECTOR
Currently Playing : SPACE WOLVES,DKoK
Registration date : 15/11/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: wts space wolves wts space marines   wts space wolves wts space marines I_icon_minitimeΣαβ 27 Ιουν 2015, 21:38

pm'ed
pater_conan
Champion
Champion
pater_conan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: wts space wolves wts space marines   wts space wolves wts space marines I_icon_minitimeΚυρ 28 Ιουν 2015, 01:16

wolves on hold..
pater_conan
Champion
Champion
pater_conan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: wts space wolves wts space marines   wts space wolves wts space marines I_icon_minitimeΚυρ 28 Ιουν 2015, 20:29

Χιλια συγνωμη απο τα μελη του forum για την αδιακρισια μου αλλα....

Βρε καλε μου ανθρωπε πριν 3 μερες σηκωσες θυελλες,και κατα την ταπεινη μου γνωμη με τα δικια σου!στο παζαρι που πηγε να σου κανει ο ενδιαφερομενος για το οτι ζητησε τον στρατο που σκεφτεσαι να δωσεις σε εξευτελιστικη τιμη....
απο πανω γραφω καθαρα(θελω να πιστευω)το τι δινω και τις τιμες τους..πιστευω πως τα 35 euro(απο δευτερα θα σας πω και δραχμες Very Happy)ειναι μια καλη τιμη για αυτα...τουλαχιστον δεν γραφω για παζαρι..   Με ολη την καλη διαθεση θελω να σου πω μην κανεις αυτα που με τα δικια σου νιωθεις οτι σε προσβαλουν οταν στα κανουν Smile δεν μου κανεις χαρη που θες να τα αγορασεις και βεβαια ουτε και εγω που τα πουλαω...
Ζηταω σηγνωμη για την αδιακρισια μου αλλα οπως ξαναειπα καπου μαλλον πηρα το δικαιωμα.
με εκτιμηση.

Δεν επιτρεπεται η αναδημοσιευση κειμενων απο προσωπικες συζητησεις. Οτι αφορα τα pms λυνεται μεταξυ σας. Ευχαριστω. -B.G.
KeyserSoze
Champion
Champion

Τόπος : Αθήνα
Currently Playing : WarhammerFanatsy/HeroQuest/Epicentre
Registration date : 09/04/2014

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: wts space wolves wts space marines   wts space wolves wts space marines I_icon_minitimeΚυρ 28 Ιουν 2015, 21:08

PM=personal message P-E-R-S-O-N-A-L !!!!
pater_conan
Champion
Champion
pater_conan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: wts space wolves wts space marines   wts space wolves wts space marines I_icon_minitimeΔευ 29 Ιουν 2015, 00:19

εγω ευχαριστω και απολογουμαι που εγινα αδιακριτος..αλλα ρε παιδια δασκαλε που διδασκες...
Τα υπολοιπα σε personal message οπως σωστα μου γραφεις..

tactical+captain on hold
dragonld
Hero
Hero
dragonld

Αριθμός μηνυμάτων : 801
Τόπος : Nεαπολη-Νικαια
Registration date : 20/08/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: wts space wolves wts space marines   wts space wolves wts space marines I_icon_minitimeΔευ 29 Ιουν 2015, 12:30

pater_conan έγραψε:
εγω ευχαριστω και απολογουμαι που εγινα αδιακριτος..αλλα ρε παιδια δασκαλε που διδασκες...
Τα υπολοιπα σε personal message οπως σωστα μου γραφεις..

tactical+captain on hold

Το ιδιο ειναι να κοβεις 5€ απο τα 35€(το 1/7 της δικης σου τιμης) και το ιδιο να προσφερεις τα μισα της της δικης μου τιμης 250 απο τα 450-500 ;
Σου εστειλα pm για τα tacticals MONO χωρις καμια διαπραγματευση 12 ηθελες και 12 σου εδινα!!!!!
Μου ειπες "οτι πρεπει να τα παρω ολα(η αγγελια ειχε ξεχωριστες τιμες και εγω δηλωσα ενδιαφερον για το 1 απο 3) γιατι καποιος στα ζητησε ολα,αλλα εγω ημουν ο πρωτος ενδιαφερομενος των tactical".
Eφοσον λοιπον με αναγκαζεις να παρω και τα υπολοιπα για να παρω τα tactical που ενδιαφερομουν, η απαντηση μου ηταν αστα μου αν θες ενα 30αρι(απο 35!!!) και τα περνω ολα.
Αν σου ελεγα εξαρχης : "προσφερω 17€ για ολα" δηλαδη τα μισα απο οσα ζητας, ναι θα ειχες απολυτο δικιο γιατι τα ηδη μειομενα σε καλη τιμη θα στα ζητουσα με 50% επιπλεον εκπτωση οπως στη δικη μου περιπτωση.
Μην τα κανουμε ολα ισα και ομοια.
Δεν εχω κανενα προβλημα στο να ποσταρεις τα pm μου γιατι δεν εχω κατι να κρυψω.
Οταν ομως το κανεις αυτο φροντισε να ποσταρεις το συνολο και οχι επιλεκτικες αποκοπες για να αποδειξεις τα αδικιολογητα.
pater_conan
Champion
Champion
pater_conan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: wts space wolves wts space marines   wts space wolves wts space marines I_icon_minitimeΔευ 29 Ιουν 2015, 18:30

Τσαμπα μιλαμε!μην προσπαθεις να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα!
μου ειπες _ενα 30αρι και μαλλον θα τα παρω_Λοιπον φιλε για να τελειωσουμε την συζητηση δεν ειναι το 5ευρω,ειναι οτι με κανεις να αισθανθω οτι μου κανεις και χαρη...οτι ακριβως δηλαδη σε προσβαλε στην αγγελια σου και ξεσηκωθηκες(με τα δικια σου)..εεε!!!με αυτο γελαω Smileγιατι βλεπω αλλα μετρα και αλλα σταθμα οταν δεν εχει να κανει με τον εαυτο μας.
Δεν χρειαζονται παραπανω λογια καταναλωνουμε τσαμπα χρονο και διαθεση!
Αφου ΔΕΝ σε ενδιαφερουν τα μοντελα στην τιμη που γραφω γιατι ασχολεισαι?αστα μην σπαταλας το χρονο σου και 8α βρε8ει αλλος αγοραστης,οπως και βρεθηκε!(να ναι καλα το παλικαρι )
Τελευταιο γιατι σε κουρασα,σε παρακαλω διαβασε την αγγελια..ΔΙΑΒΑΣΕ! δεν σου γραφω πουθενα ριτινη απομιμηση,γραφω finecast vanguards(μοντελα απο gw)
το καταντησαμε δυο γαιδαροι μαλωνανε σε ξενο αχυρωνα το θεμα..
hobby ειναι δηλαδη διασκεδαση και ψυχαγωγια και εμεις εδω το εχουμε καψει..
Mε πειραξε το παζαρεμα σου,σε πειραξε η αδιακρισια μου..ΤΕΛΟΣ
ΜΕ καλη διαθεση καλη συνεχεια σε σενα!(και οχι στα ΠΜ μας και στους τοιχους τςν αγγελιων μας)

Έχει επεξεργασθεί από τον/την pater_conan στις Δευ 29 Ιουν 2015, 19:01, 1 φορά
pater_conan
Champion
Champion
pater_conan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: wts space wolves wts space marines   wts space wolves wts space marines I_icon_minitimeΔευ 29 Ιουν 2015, 18:35

space wolves sold
tactical+captain sold
απο τεταρτη ταξιδευουν!
dragonld
Hero
Hero
dragonld

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: wts space wolves wts space marines   wts space wolves wts space marines I_icon_minitimeΔευ 29 Ιουν 2015, 20:05

pater_conan έγραψε:
Τσαμπα μιλαμε!μην προσπαθεις να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα!
μου ειπες _ενα 30αρι και μαλλον θα τα παρω_Λοιπον φιλε για να τελειωσουμε την συζητηση δεν ειναι το 5ευρω,ειναι οτι με κανεις να αισθανθω οτι μου κανεις και χαρη...οτι ακριβως δηλαδη σε προσβαλε στην αγγελια σου και ξεσηκωθηκες(με τα δικια σου)..εεε!!!με αυτο γελαω Smileγιατι βλεπω αλλα μετρα και αλλα σταθμα οταν δεν εχει να κανει με τον εαυτο μας.
Δεν χρειαζονται παραπανω λογια καταναλωνουμε τσαμπα χρονο και διαθεση!
Αφου ΔΕΝ σε ενδιαφερουν τα μοντελα στην τιμη που γραφω γιατι ασχολεισαι?αστα μην σπαταλας το χρονο σου και 8α βρε8ει αλλος αγοραστης,οπως και βρεθηκε!(να ναι καλα το παλικαρι )
Τελευταιο γιατι σε κουρασα,σε παρακαλω διαβασε την αγγελια..ΔΙΑΒΑΣΕ! δεν σου γραφω πουθενα ριτινη απομιμηση,γραφω finecast vanguards(μοντελα απο gw)
το καταντησαμε δυο γαιδαροι μαλωνανε σε ξενο αχυρωνα το θεμα..
hobby ειναι δηλαδη διασκεδαση και ψυχαγωγια και εμεις εδω το εχουμε καψει..
Mε πειραξε το παζαρεμα σου,σε πειραξε η αδιακρισια μου..ΤΕΛΟΣ
ΜΕ καλη διαθεση καλη συνεχεια σε σενα!(και οχι στα ΠΜ μας και στους τοιχους τςν αγγελιων μας)

Το οτι δεν θελω τα μοντελα σου οπως επισης οτι τα εχεις κανονισει με αλλον το ξεκαθαρισαμε απο εχτες ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΥΝΗΜΑ.
Oταν ομως εκθετεις τις προσωπικες συζητησεις των αλλων με σκοπο να τους κατηγορησεις να τις αναρτεις ολοκληρες και οχι κομματια που σε βολευουν οπως και να δεχεσαι και τις απαντησεις τους.
Εγω δεν νευριασα στη δικη μου αγγελια γιατι καποιος προσπαθησε να διαπραγματευτει τη τιμη μου.
Αυτο συμβαινει παντα και παντου!
Εχω κανει 10αδες συναλαγες σε fantasy και 40κ και παντα και οι 2 πλευρες ερχομασταν σε μια συμφωνια που μενανε ευχαριστημενοι και οι 2.
Νευριασα γιατι αντι να μου ζητησει να κοψω ενα επιπλεον μικρο ποσοστο πχ 10% ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ μου ζητησε να του τα πουλησω στα μισα απο οτι τα εδινα ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ.
Αρα μιλαμε για ατοπες συγκρισεις.
1)Το finecast ειναι ΡΙΤΙΝΗ και επειδη κατα καιρους κυκλοφορουν πολλα που δεν ειναι γνησια προιοντα GW αλλα κασταρισμενα επισης με ΡΙΤΙΝΗ αλλες φορες χειροτερες και αλλες φορες καλυτερες.
2)Η GW μεταφερει ολα τα μεταλικα σε ριτινη Η σε' πλαστικο και οχι metal -->resin--> plastic
3)Εγω ειχα δει vanguard μεταλικους και τωρα στο site πλαστικους.
Με τα 3 παραπανω δεδομενα και χωρις να εχω τη δυνατοτητα να δω το υλικο εφοσον ηταν βαμενα, επιφυλακτικα παντα θεωρησα οτι ισως δεν ειναι τα γνησια και στα πασαρανε για γνησια οπως εχει γινει πολλες φορες στο παρελθον σε αγγελιες.
Εψαξα στο google και οντος βγαλανε τους ΠΑΛΙΟΥΣ μεταλικους σε finecast και τωρα κυκλοφορουν οι καινουριοι σε πλαστικο κιτ.

Τωρα πιστευω να καταλαβες τι ενοω οταν σου λεω οτι δεν γινεται να τα βαζουμε ολα στο ιδιο τσουβαλι.
Αν συνεχιζεις να μη καταλαβαινεις τη διαφορα κοψε μου 5€ για να τα παρω ολα με το κοψε μου 250€ για να τα παρω ολα τι να πω.
Στη τελικη εσυ εκανες ολοκληρο θεμα για 5 eurο.
pater_conan
Champion
Champion
pater_conan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: wts space wolves wts space marines   wts space wolves wts space marines I_icon_minitimeΔευ 29 Ιουν 2015, 21:23

Αχ ρε φιλε τα προβληματα σου να χα...Smile
lock την αγγελια admin παρακαλω γιατι το καναμε μπαχαλο(ετσι κ αλλιως τα περισσοτερα εφυγαν)
tasoe
Champion
Champion

Αριθμός μηνυμάτων : 154
Registration date : 22/06/2014

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: wts space wolves wts space marines   wts space wolves wts space marines I_icon_minitimeΔευ 29 Ιουν 2015, 21:42

Πριν γίνει lock, να προλάβω να προσθέσω κάτι αφού θα γίνει lock ούτως ή άλλως.
Παρακολούθησα τη συζήτηση και έχετε και οι δύο κάργα άδικο. Ο ένας προέβη σε κίνηση στυγνής υποκρισίας που του αρέσει να θυσιάζει τα "πιστεύω" του στο βωμό του κέρδους και από "θύμα" έγινε θύτης. Ο άλλος όμως με μεγαλύτερη ξεδιαντροπιά, αναδημοσίευσε μέρος προσωπικού μηνύματος χωρίς τη συγκατάθεση του συνομιλητή του. Απαράδεκτοι both.

p.s. dragonld, πόσα θες τελικά για το στρατό των WoC, γιατί ενδιαφέρεται ένας φίλος μου.
dragonld
Hero
Hero
dragonld

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: wts space wolves wts space marines   wts space wolves wts space marines I_icon_minitimeΔευ 29 Ιουν 2015, 21:42

pater_conan έγραψε:
Αχ ρε φιλε τα προβληματα σου να χα...Smile
lock την αγγελια admin παρακαλω γιατι το καναμε μπαχαλο(ετσι κ αλλιως τα περισσοτερα εφυγαν)

Eγω μεγαλε προβλημα δεν εχω εσυ προσπαθησες να με εκθεσεις και τωρα αφου δεν εχεις κατι να απαντησεις μιλας για μπαχαλο τη στιγμη που ολα γινονται για 5€ ευρω.
Aν δεν ηθελες να ασχοληθεις μαζι μου,θα ειχαμε μεινει στα pm,θα εκανες τη πωληση σου με αλλον και θα τελιωνε εκει.
Πραγματικα αν ειμασταν σε κοινο χορο θα το εσκιζα το 5euro η΄ θα στο εδινα να πας να πιεις μια μπυρα να γιορτασεις τη πωληση.
pater_conan
Champion
Champion
pater_conan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: wts space wolves wts space marines   wts space wolves wts space marines I_icon_minitimeΔευ 29 Ιουν 2015, 23:00

Μπραβο και στα 2 τα παιδια!ορεξη να εχεις να ασχολεισαι ενα πραγμα!
dragonld
Hero
Hero
dragonld

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: wts space wolves wts space marines   wts space wolves wts space marines I_icon_minitimeΔευ 29 Ιουν 2015, 23:31

pater_conan έγραψε:
Μπραβο και στα 2 τα παιδια!ορεξη να εχεις να ασχολεισαι ενα πραγμα!
Στο ξαναλεω για τελευταια φορα.
Μιλησαμε με πμ δεν τα βρηκαμε το θεμα εληξε εκει, πουλατα σε αλλον.
Εσυ στο 4ο ποστ της αγγελιας σου ξεκινας να αναφερεσαι δημοσια σε εμενα δημοσιοποιοντας ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ για να με κατηγορησεις για κατι που δεν στεκει.
Δικο μου ποστ πριν απο αυτο δεν υπαρχει.
Εγω ξεκινησα να γραφω στο θεμα σου για να φανει ολη η αληθεια και οχι επιλεκτικες αποκοπες και δηθεν κατηγοριες.
Ποιος λοιπον ασχοληθηκε και με ποιον;

tasoe
Champion
Champion

Αριθμός μηνυμάτων : 154
Registration date : 22/06/2014

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: wts space wolves wts space marines   wts space wolves wts space marines I_icon_minitimeΔευ 29 Ιουν 2015, 23:56

Επειδή για κάποιο λόγο νιώθω ότι είμαι ένοχος για το γεγονός ότι έχουν προκληθεί έριδες και τσακωμοί εδώ και μερικές μέρες στο forum, αποσύρω την προσφορά των 250 ευρώ που είχα κάνει για τους WoC του dragonld. Ελπίζω τα πράγματα να επανέλθουν στην προηγούμενή τους κατάσταση.
dragonld
Hero
Hero
dragonld

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: wts space wolves wts space marines   wts space wolves wts space marines I_icon_minitimeΤρι 30 Ιουν 2015, 00:01

tasoe έγραψε:
Επειδή για κάποιο λόγο νιώθω ότι είμαι ένοχος για το γεγονός ότι έχουν προκληθεί έριδες και τσακωμοί εδώ και μερικές μέρες στο forum, αποσύρω την προσφορά των 250 ευρώ που είχα κάνει για τους WoC του dragonld. Ελπίζω τα πράγματα να επανέλθουν στην προηγούμενή τους κατάσταση.
Εσυ γενικα πρεπει να πας για αποσυρση και να σε παρουν για 250€ σαν Fiat 127.
Blood Guzzler
Arch Spammer
Arch Spammer
Blood Guzzler

Αριθμός μηνυμάτων : 2472
Τόπος : Κορυδαλλός
Currently Playing : Tyranids, Blood Angels, Necrons, Orks, Chaos SM
Registration date : 08/02/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: wts space wolves wts space marines   wts space wolves wts space marines I_icon_minitimeΤρι 30 Ιουν 2015, 00:21

Thread locked as desired by OP.
http://stefoserpent.deviantart.com/
pater_conan
Champion
Champion
pater_conan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: wts space wolves wts space marines   wts space wolves wts space marines I_icon_minitimeΤρι 30 Ιουν 2015, 00:44

το πεζοδρομιο ειναι γκρι
οι βιολετες ειναι μωβ
please lock thread

wts space wolves wts space marines
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» wtb HQ space wolves ,space marines , grey knights
» WTS Space Marines, MK4, Space Wolves
» WTT ULTRAMARINES FOR CHAOS MARINES/SPACE WOLVES

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek Wargaming Forum :: Γενικές συζητήσεις :: Αγγελίες-
Μετάβαση σε: