Οι Beastmen ειναι οι καινουργιοι απο το fantasy beasts of chaos, εκοψα, εραψα και προσπαθησα να βγαλω ενα αποτελεσμα περιπου ιδιο - πρωτη φορα πειραματιζομαι με green stuff - με την ομαδα του chaos απο το pc game blood bowl.
Καταφερα και τελειωσα μεσα σε 3 ωρες δουλεια τους 3 απο τους 8 beastmen. Θελουν λιγη δουλιτσα ακομα, μερικες διορθοσουλες αλλα τιποτα το χρονοβωρο! Αυτοι οι 3 ειναι οι "επιθετικοι" της ομαδας και σας τους παρουσιαζω.
Lazy Eyez No.6
Lazy Legs No.7
Lazlo No.8
BiG GoBBo Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3579 Ηλικία : 36 Registration date : 01/09/2008
Δε με απασχολει τοσο η νικη galvert, το fun στοιχειο ψαχνω και πλακα να γινεται! Και για την ακριβια πρωτη φορα που παιζω "κακους". Εγω και το χαος ειμασταν 180 μοιρες απλα απ το ονομα και ενα μπλουζακι που εχω τυπωσει μ εκανε και τους διαλεξα!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την georap στις Παρ 09 Οκτ 2009, 09:38, 1 φορά
BiG GoBBo Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3579 Ηλικία : 36 Registration date : 01/09/2008
Ετοιμασα τους πρωτους 8.5 απο τους 12 χαοτικους ποδοσφαιριστες!!!111!
Βαψιμο χαοτικων μαχητων μιας και ηταν οι ποιο ευκολοι σε επιφανεια - λεια και χωρις τρελες λεπτομερειες - και τους ανανεωμενους πια ζωανθρωπους.
Χτες τελειωσα τους 4 ζωανθρωπους σε βαψιμο συν μια ανανεωση με πλοκαμι
Σημερα ευελπιστω να τελειωσω τους αλλους 4 σε βαψιμο οποτε ολοι η ομαδα να ειναι ετοιμη για το τουρνουα της κυριακης στο Στρατετζι!
Το γκριν σταφ εχει πλακα τελικα, και το ειχα παρεξιγησει σαν δυσκολο υλικο να δουλεψεις μαζι, ολα ειναι μεχρι να παρεις το κολαϊ τελικα! Καλα δεν ενοω οτι θα κανω γλυπτικη σωματος κεφαλιου κλπ. Αλλα για μικρολεπτομεριες οπως πλοκαμια, ομοπλατες, μπαντανες , μια που ειπα μπαντανες θα κανω τους Κρουτ των Ταου μου με μπαντανες - ασχετο - ειναι μια χαρα!
με το βαψιμο μου σ αυτα τα μοντελα δε ξετρελαθηκα ιδιαιτερα μιας και ηταν 4 ζωανθρωποι συν ενα κονβερτ σε 5 ωρες δουλεια, οποτε το ψιλοβιαστικα και η εμπειρια μου με τη καφε σαρκα δεν ηταν και τοσο καλη, αλλα για πρωτη φορα "καλη" βγηκε.
Οι αλυσιδες στα χερια σαν σηδερογροθιες μου αρεσαν, και το οτι μου βγηκε το ελευθερο σχεδιο του Κ στα σορτσακια συν κατι βελη χαους, και ολα αυτα μετα απο 3 καφεδες!
Για τους αλλους 3 που μενουν λεω να αφησω τους 2 οπως ειναι και στον 3ο να κανω μια δαγκανα, πειτε καμια γνωμη για καμια μεταλλαξη διαφορετικη γιατι εχω κολησει απ τη νυστα!
Σχολια ευπροσδεκτα οπως παντα!
georap Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 520 Τόπος : Πειραιας Registration date : 07/09/2009
μηπως επιδει ειναι τα καμπουρια της 3ης εκδωσης, αλλα το θεμα ειναι οτι μονο αυτοι πανε για ομαδα οι καινουργιοι εχουν μπερτες και θα ειναι σαν να μπενουν στο γηπεδο με γριπη Γ και με ενα κουβερλι γι αυτο δεν τους διαλεξα!
Τωρα θα μου πεις μπορουσες και το αλλο βαλε chosens! ναι αλλα 30 € για ενα κουτι που θα εβαζα τους 4 και βασικα 30 ευρο για το 1/3 της ομαδας μονο και μονο για το αισθητικο, ξερω γω..... μμμ.... μαλλον πιο μετα τους αλλαξω αλλα εχουν κι αυτοι τη πλακα τους!