Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
Θέμα: Army Convertions - New ideas - help ! Τρι 13 Οκτ 2009, 20:04
Θελω να φτιαξω ενα νεο στρατο απο το " 0 " με convertions , βαψιμο , κλπ κλπ αλλα δεν ξερω ποιον να διαλεξω... Οι παρακατω στρατοι ειναι 99% ετοιμοι με βαψιμο/convertions/κλπ κλπ κλπ
Ειχα ξεκινησει τα Orcs καποτε αλλα και τους Dwarfs χωρις να τελειωσει το project...
Ξερω ξερω ζηταω πολλα , αλλα θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας αλλα και να μου δειξετε ορισμενες φωτος / site απο κατι που σας αρεσε πολυ !
YΓ. Εχω 8-9k ποντους σε Ορκς και 6-7κ σε Dwarfs αλλα κανενας απο τους 2 δεν ειναι βαμμενος . Δεν εχω προβλημα να αγορασω αλλο στρατο απο την αρχη μιας και ετοιμους ( βαμμενους κλπ κλπ ) εχω μονο 5 .
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Tzortz στις Τρι 13 Οκτ 2009, 20:23, 1 φορά
Abducted47 Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1589 Ηλικία : 43 Τόπος : Into the Abyss Currently Playing : D3 + LOL Registration date : 24/11/2008
Θέμα: Απ: Army Convertions - New ideas - help ! Τρι 13 Οκτ 2009, 20:20
Ama thes orcs kai goblins na sou pouliso ta dika mou pou kathontai kai pianoun skoni. An kai den mou aresoun ta Skaven exoune kanei poli kali douleia se auta ta kainourgia modela opote bori auto na einai kali idea
Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
Θέμα: Απ: Army Convertions - New ideas - help ! Τρι 13 Οκτ 2009, 20:26
Για να τα αγορασω θα πρεπει να πουλησω το δεξι νεφρο μου :Ρ
Αριθμός μηνυμάτων : 3165 Registration date : 27/08/2008
Θέμα: Απ: Army Convertions - New ideas - help ! Τρι 13 Οκτ 2009, 20:33
Brettonia Araby Crusaders (έρημος, δες το βασίλειο των ουρανών κ μετά ξεκίνα να κάνεις converison κ βάψιμο)
Empire "Wolf Cult" Middenheim (με μουσάτους παντού, μοντέλα με χρήση των νέων πλαστικών των Space Wolves, χιόνια και Altar με λύκους να το τραβάνε - Ulric FTW)
Amazons (με Dark Elf rules ή DoW rules και μοντέλα από άλλες εταιρείες. Δύσκολο κ πανάκριβο project αλλά η Lustria έχει κ αμαζόνες πέρα από σαύρες!)
4.DoW Pirates of Sartosa army (δεν θα έχουν ιππικά βέβαια αλλά... πολλά ogre/ crossbowmen, κανόνια και pirate slayers!)
5.DoW Marrienburg (πολύχρωμοι έμποροι - μεσαιωνική ολλανδία - units με μοντέλα από διάφορες φυλλές, ειδικά αν βρεις νάνους με ρούχα empire από τα 90s, θα είναι σούπερ!)
Μερικές ιδέες, θα μου έρθουν κ άλλες ofc! Τι θες εσύ όμως, fluff ή κατι που είναι κ εν δυνάμι ανταγωνιστικό???
Tzortz Admin
Θέμα: Απ: Army Convertions - New ideas - help ! Τρι 13 Οκτ 2009, 20:52
Αν 8ελω δυνατους στρατους εχω Δαιμονες - Χαος - Beast με νεο βιβλιο - Vampire Counts και .... Wood Elf :O :O :O
Οποτε , περισσοτερο 8α δωσω βαση σε αυτο που θα μου δωσει ορεξη στο να το φτιαξω
ΥΓ. βλεπε Blood Bowl...
kiour_gr Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 6194 Ηλικία : 46 Τόπος : Cambridge Currently Playing : Diablo 3 beta, MTG. Registration date : 29/08/2008
Θέμα: Απ: Army Convertions - New ideas - help ! Τετ 14 Οκτ 2009, 12:38
θα μπορουσες να κανεις Undead bretonian an kai exei ksanaginei. Skeftikes ena ogre army mesa sta xionia? Blepontas thn lista tou laskoula mphka ston peirasmo. Megala montela, arketo convertion tha mporouse o stratos na einai ena megalo karabani H apla na menoun sta bouna. Exei liga montela na bapseis. na tous kaneis ena tribe of the white wolf ksero ego kai anti gia rhino na kabalaei ena megalo metaliko luko (xmmm) na kaneis me green stuff na forane gounes. anti gia gorger masive lukanthropo ktl. tha pareis polla kommatia apo ta space wolfs gia kosmimata fulaxta kai banner.
Hunters me lukous butcher me polla wolf kokkala ktl. wolf nekrokefali sto kefali. Kapoio unit na foraai kefales lukon ktl. Trapers must me ta mikra gounina palta tous isos kai na tous doseis metalika claws...
H apla bafe 40k orks mexri na bgoun oi beastmen.
kiour_gr Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 6194 Ηλικία : 46 Τόπος : Cambridge Currently Playing : Diablo 3 beta, MTG. Registration date : 29/08/2008
Θέμα: Απ: Army Convertions - New ideas - help ! Τετ 14 Οκτ 2009, 13:01
H akoma kalutera px tribe of bear and wolf. misoi me labara ntimenoi arkoudes kai allo misoi lukoi.
Tzortz Admin
Θέμα: Απ: Army Convertions - New ideas - help ! Πεμ 15 Οκτ 2009, 21:21
Τα Ogres ειναι πολυ καλη ιδεα , αλλα τα πουλησα και δεν μου αρεσει ο τροπος που "παιζουν" .
Θέμα: Απ: Army Convertions - New ideas - help ! Πεμ 15 Οκτ 2009, 21:38
empire mixanokinito regiment tou leonardo?
steam tank , clockwork dragon, clock work horces ktl.
BiG GoBBo Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3579 Ηλικία : 36 Registration date : 01/09/2008
Θέμα: Απ: Army Convertions - New ideas - help ! Πεμ 15 Οκτ 2009, 21:42
Kiour_gr έγραψε:
empire mixanokinito regiment tou leonardo?
steam tank , clockwork dragon, clock work horces ktl.
Πολύ καλή ιδέα...μπορείς να χρησιμοποιήσεις και πάρα πολλά extras απο 40Κ
Tzortz Admin
Θέμα: Απ: Army Convertions - New ideas - help ! Πεμ 15 Οκτ 2009, 21:45
Καλο αλλα δεν εχουν Δρακο στο ETC μονο Griffon και τοτε δεν θα εχουν Altar :/
PS. τα 3-4 αλογα των χαρακτηρων θα εχουν 50-70 ευρω :Ο
BiG GoBBo Arch Spammer
Θέμα: Απ: Army Convertions - New ideas - help ! Πεμ 15 Οκτ 2009, 21:50
Τι θα έλεγες για mutations σε empire??? ξέρεις να έχουν επηρεαστεί απο τους chaotικούς... Και να χεις ξέρω γω κανα unit knights που θα είναι καθαροί απο mutation γιατί δεν επηρεάστηκαν απο τους ύπουλους υπηρέτες του slaanesh που poissoned τα μυαλά των απλών χωρικών πως θα ζούσαν πιο καλά αν ακολουθούσαν το slaanesh???
Tzortz Admin
Θέμα: Απ: Army Convertions - New ideas - help ! Πεμ 15 Οκτ 2009, 21:56
:/
BiG GoBBo Arch Spammer
Θέμα: Απ: Army Convertions - New ideas - help ! Πεμ 15 Οκτ 2009, 22:03
Βασικά μου άρεσε τόσο που λέω να την φτιάξω εγώ...
iatroblast (t) Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1328 Τόπος : Faliro - Attiki Currently Playing : Warhammer Fantasy (The Empire), Magic the Gathering (casual), RISK Legacy Registration date : 24/02/2009
Θέμα: Απ: Army Convertions - New ideas - help ! Πεμ 15 Οκτ 2009, 22:05
Elhion respect, πολυ καλες ιδεες
Αλλα το clockwork Empire army θα ειναι σα στρατος παιχνιδιων..special character: Nut cracker Οχι μωρε... Και mutations....ξερω εγω....το ειχα σκεφτει παλιοτερα για να πω την αληθεια, αλλα....εχω αμφιβολιες...
--Ισως...(για να πω κι εγω κατι)...medieval Empire, age of Sigmar.. με hero αλα Κοναν, μοναδες τυπου marauders και peasants Brettonian, κτλ....
iatroblast (t) Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1328 Τόπος : Faliro - Attiki Currently Playing : Warhammer Fantasy (The Empire), Magic the Gathering (casual), RISK Legacy Registration date : 24/02/2009
Θέμα: Απ: Army Convertions - New ideas - help ! Πεμ 15 Οκτ 2009, 23:17
Κι αλλη ιδεα!
Kiour έγραψε:
Hunters me lukous butcher me polla wolf kokkala ktl. wolf nekrokefali sto kefali. Kapoio unit na foraai kefales lukon ktl. Trapers must me ta mikra gounina palta tous isos kai na tous doseis metalika claws...
Aυτο ακριβως, αλλα με νανους! Νανοι κυνηγοι των βουνων με γουνες λυκων, αρκουδων και αγελες λυκων και αρκουδες μαζι τους!
Sn4k30r Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1466 Ηλικία : 37 Τόπος : Larisa Currently Playing : KILL THeM! KILL THeM aLL!! Registration date : 30/07/2009
Θέμα: Απ: Army Convertions - New ideas - help ! Πεμ 15 Οκτ 2009, 23:25
Θέμα: Απ: Army Convertions - New ideas - help ! Παρ 16 Οκτ 2009, 00:14
κι αλλες 2 ιδεες! (μα τι εχω παθει? ) The Wild Beasts σκεψου κενταυρους, ξωτικα, goblins και κανα-δυο αλλα θηριακια μαζι και καλα τα πλασματα του δασους επαναστατουν στις σκοτεινες δυναμεις
The Undeads Παρε Elfs βαμμενα σκοτεινα http://fc00.deviantart.com/fs10/i/2006/141/7/0/Night_elf_rogue_by_xadhoom.jpg κατι μεταξυ ζομπι-βρυκολακων (θα μπορουσαν να ειναι η graveguard, heroes ή οι blood knights), βρυκολακες κανονικους και κανα ακομα τερας με animated σκελετους απο πλασματα του δασους κα (πχ. αλογα, κενταυροι, ορκς κτλ) με ζομπι παλι απο παρομοια πλασματα Θα μπορουσε να ειναι βεβαια καποιο αλλο armybook οπως το Χαος ή οι Beasts οf Χαος, απλα εξαιρωντας τους σκελετους. Ζομπι monsters κτλ, σε μοναδες immune to psychology, skirmishers, stubborn ή unbreakable θα ταιριαζουν μια χαρα... πολεμωντας διπλα σε αλλα ζωντανα τερατα...
iatroblast (t) Spamlord
Θέμα: Απ: Army Convertions - New ideas - help ! Παρ 16 Οκτ 2009, 18:57
επαθα frenzy με το θεμα! +D3 posts!
Σκεφτηκα για Empire που σηκωνει πολυ θεμα...
Divine Empire Μεγαλη διαφορα.... Ενα θεμα κλεμμενο απο το Disciples II... Οταν ξεκινουσα να παιζω Warhammer, περασε απο το μυαλο μου να φτιαξω την Empire του παιχνιδιου.. armybook: Brettonia ή Empire Ηρωες: ηρωες πανω σε πηγασους, ηρωες πεζοι με τοξα στυλ robin-hood, μαγοι σαν το Gamdalf the White και νεοτεροι ως εκπαιδευομενοι και το καλυτερο: Αγγελοι!! Μοναδες: young knights στυλ Errant knighst και IC απο knights of the realm, χωρις ομως τα πολυχρωμα σχεδια.. πεζικο απο free companies και μοναδες brettonia Oι μηχανες σε στυλ medieval καθαρο: καταπελτες, λιθοβολοι, βαλιστρες ή ακομα και βραχοι ή αγαλματα αγγελων που με τη βοηθεια ιερεων ή δρυιδων εκτοξευουν ενεργεια κτλ...
Και κατι ακομα που το σκεφτηκα σημερα και μου αρεσε πολυ... ενας στρατος που δε θα φαινεται τοσο διαφορετικος, αλλα οταν θα εξηγεις περι τινος προκειται, θα αποκτα ενδιαφερον... Γιατι δε φτιαχνεις ενα συγκεκριμενο στρατο που πηρε μερος σε μια μαχη? πχ μια ιδεα: Last Stand Ο Marius Leitdorf http://www.games-workshop.com/gws/catalog/productDetail.jsp?catId=cat1300287&prodId=prod2020011 ειναι γνωστος απο μια μαχη εναντιον των Ορκς στην οποια εδωσε τη ζωη του. Η θυσια του καθε αλλο παρα ασημαντη ηταν, αφου εξασφαλισε χρονο για να φτασει ο Αυτοκρατορας με το στρατο του για να σταματησει την προελαση των πρασινοδερμων... Ειναι μια καλη ευκαιρια τωρα που βγηκε το καινουριο μοντελο του Leitdorf Ο στρατος θα ειναι φτιαγμενος απο μοναδες της προηγουμενης εκδοσης, αφου η μαχη περιγραφεται εκει. Ξεχνας δηλαδη outriders και battery, nope! Επισης δε πηρε μερος Steam tank ή flagellant στη μαχη... Εχει ομως σιγουρα: knights, 2 cannons (αναφερεται οτι ειχαν κατεβασει πολλα!), 1 mortar, 1 βαρβατη μοναδα greatswords (η φρουρα του Marius), volleygun και φυσικα halberdiers, free companies και γενικα core..... Ειναι ενας στρατος Military-feeling, οποτε Warrior Priests δεν.......
Tzortz Admin
Θέμα: Απ: Army Convertions - New ideas - help ! Παρ 16 Οκτ 2009, 19:00
Πολυ καλες ιδεες.... ψαρωσα !
Εχεις κατι να "δω" ? Ισως απο καποιο βιβλιο και οχι μονο μοντελα ?
ΥΓ. Αυτα ειναι απο το WoW
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Army Convertions - New ideas - help ! Παρ 16 Οκτ 2009, 19:32
conquistadores απο την Estalia στη Lustria
iatroblast (t) Spamlord
Θέμα: Απ: Army Convertions - New ideas - help ! Παρ 16 Οκτ 2009, 19:40
Για το στρατο που οδηγησε στη τελευταια του μαχη ο Elector Leitdorf θα βρεις πληροφοριες απο μια ιστορια του armybook της 6ης εκδοσης.. Οι μοναδες του ειναι οπως σου ειπα και η γενικη λογικη του στρατου ειναι: shootαρω-shootαρω-shootαρω και σε οσους μεινουν κανω επιθεση με μεγαλες μοναδες ιπποτων και τους greatswords Προσπαθησε να το κατεβασεις απο εδω αν δε το βρισκεις...http://rapidshare.com/files/42204245/Warhammer_Fantasy_Battles_-_6th_Edition_-_Rulebook.rar αλλιως αυριο σου στελνω link με τη σελιδα του βιβλιου (το εχω αγορασει)
Θα μπορουσες να φτιαξεις την Empire του Disciples η λογικη ειναι πως οι δαιμονες εισβαλουν στην ανθρωποτητα εκεινου του κοσμου, με σκοπο να αιχμαλωτισουν τον Uther, "το παιδι της Αυτοκρατοριας", το μοναδικο γιο του συντετριμενου απο το θανατο της πολυαγαπημενης του βασιλισσας, Αυτοκρατορα Demosthene... Ο Uther ειναι το κλειδι που θα ανοιξει τη πορτα στον Πριγκηπα του σκοτους Bethrezen και στους υποτακτικους του...Το κλειδι βρισκεται στο αιμα του..και ενω σκοτεινες φωνες τον καλουν να εγκαταλειψει τους ανθρωπους και να παρει τη μορφη του Τελευταιου Δαιμονα της Προφητειας ως Commander of the Seven Colonies, οι ανθρωποι πεφτουν στα χερια διεφθαρμενων ευγενων που σφετεριζονται τη περιουσια του ανημπορου πια Αυτοκρατορα... Σε αυτους τους σκοτεινους καιρους, οι ανθρωποι στρεφουν το βλεμμα τους στον ουρανο, φοβισμενοι πως ο Ανωτατος Πατερας τους ξεχασε.... Αγαλματα Ναων ζωντανευουν, η γη αλλαζει και οι αγγελοι θα οδηγησουν την Αυτοκρατορια στη σωτηρια ή τη καταστροφη της......
Θα ηταν ενας στρατος με ανθρωπους και αγγελους ή ενας διεφθαρμενος-απελπισμενος στρατος με possessed-flagellants, corrupted nobles κα που οδηγειται απο εναν Δαιμονα (Uther) οπως περιπου η ιδεα του Big Gobbo. Θα εβαζες ακομα και mutations, gargoils κτλ....
ή τα πλασματα του δασους.. αν και ηδη εχεις ολους τους παρομοιους στρατους... Λιγα λογια: Η παλια δημιουργος ολων των πλασματων ειναι νεκρη... Διαιρεμενα και αδυναμα τα ξωτικα και ολα τα μυθικα πλασματα του κοσμου ξεκινουν το τελευταιο τους ταξιδι στη λιθη... Ομως απεθαντοι και δαιμονες κανουν την εμφανιση τους βαθια μεσα στους ιερους τοπους....η θεα τους τους ξεχασε και εγινε η πικραμενη κυρα του θανατου...νεκρα 'αδελφια' απο μαχες ερχονται στη ζωη ως 'αδικοχαμενες ψυχες' και ζητουν εκδικηση απο αυτους που νομιζουν οτι τους αφησαν πισω... Λιγο πριν τον αιωνιο υπνο, τα ξωτικα θα κοιταξουν πισω και θα ενωθουν για μια τελευταια φορα...
Θέμα: Απ: Army Convertions - New ideas - help ! Παρ 16 Οκτ 2009, 19:45
Θέμα: Απ: Army Convertions - New ideas - help ! Παρ 16 Οκτ 2009, 19:53
:O πως και το χασα αυτο? link/pics?
iatroblast (t) Spamlord
Θέμα: Απ: Army Convertions - New ideas - help ! Παρ 16 Οκτ 2009, 20:01
Δυστυχως δεν εχω ψηφιακη.... -- παντως αν εκανες λιγη υπομονη θα ειχες το παλιο σου αβαταρ εμενα βγηκε μολις τωρα