Θέμα: Ravenwing 1750 (Live to ride, ride to live!!!) Τετ 18 Νοε 2009, 21:34
Λοιπόν σκέφτηκα αυτή τη λίστα η οποία φτιάχνεται με 4 ravenwing battleforce κουτιά. Τα land speeders θα ασχοληθουν με τα πεζικα, ενω τα μηχανακια πρωταρχικα με τα οχηματα και μετα με οτι αλλο χρειαζεται.
Μου φαίνεται και fluffy και ανταγωνιστική! (ogyon οι μηχανοβιοι σου ειναι απο τωρα challenged!!! )
HQ Sammael on Land Speeder (Twin Linked Assault Cannon, Twin Linked Heavy Bolter) = 205 pts
TROOP Ravenwing Attack Squadron [Sergeant(Power weapon, Melta bombs), 5 Bikes (2 x Meltaguns), Attack Bike (Multimelta)] = 310 pts Ravenwing Attack Squadron [Sergeant(Power weapon, Melta bombs), 5 Bikes (2 x Meltaguns), Attack Bike (Multimelta)] = 310 pts Ravenwing Attack Squadron [Sergeant(Power weapon, Melta bombs), 5 Bikes (2 x Meltaguns), Attack Bike (Multimelta)] = 310 pts Ravenwing Attack Squadron [Sergeant(Power weapon, Melta bombs), 5 Bikes (2 x Meltaguns), Attack Bike (Multimelta)] = 310 pts
FAST Ravenwing Support Squadron (Heavy Bolter, Assault Cannon) = 100 pts Ravenwing Support Squadron (Heavy Bolter, Assault Cannon) = 100 pts Ravenwing Support Squadron (Heavy Bolter, Assault Cannon) = 100 pts
Total Roster Cost: 1745
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Ravenwing 1750 (Live to ride, ride to live!!!) Τετ 18 Νοε 2009, 22:26
Ναι ρε! Οι bikers των Dark Angels είναι super! Μήπως είναι λίγοι;
EDIT: Έχει και attack bikes, θα είναι πανέμορφη στο τραπέζι, θα πεθαίνει δύσκολα, πόσο καλά θα κρατάει objectives τώρα...
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Ravenwing 1750 (Live to ride, ride to live!!!) Τετ 18 Νοε 2009, 22:53
ε με τοσο mobility μπορει να ασχοληθει με τα objectives μονο τον 5ο γυρο
δεν ειναι broken αλλα πιστευω ειναι αρκετα δυνατη, κυριως λογω της ταχυτητας
θα την φτιαξω και θα δουμε
DiChaos Warrior
Αριθμός μηνυμάτων : 91 Ηλικία : 33 Τόπος : Αθηνα Registration date : 09/08/2009
Θέμα: Απ: Ravenwing 1750 (Live to ride, ride to live!!!) Τετ 18 Νοε 2009, 23:31
Θέμα: Απ: Ravenwing 1750 (Live to ride, ride to live!!!) Τετ 18 Νοε 2009, 23:35
γι'αυτό έκανα challenge τον ogyon! γιατι οι μηχανες μου ειναι πιο γρηγορες!
VROOM! VROOOOOOOOOOOOOOOM!!!!!!!!!!!!
και για να φτιαξω το μεταλλερ:
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Ravenwing 1750 (Live to ride, ride to live!!!) Πεμ 19 Νοε 2009, 00:21
Τα παλικάρια είναι μεγάλη μαγκιά!!!
Αξίζει να παίξει κανείς θεματικό Ravenwing στρατό, αφού νομίζω δεν παίζουν πολλοί!
kiour_gr Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 6194 Ηλικία : 46 Τόπος : Cambridge Currently Playing : Diablo 3 beta, MTG. Registration date : 29/08/2008
Θέμα: Απ: Ravenwing 1750 (Live to ride, ride to live!!!) Πεμ 19 Νοε 2009, 00:29
I spam your post I mock your angels!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Kiour_gr στις Πεμ 19 Νοε 2009, 02:24, 1 φορά
Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
Θέμα: Απ: Ravenwing 1750 (Live to ride, ride to live!!!) Πεμ 19 Νοε 2009, 00:52
Γιαννη ποσα $$$$ παει αυτο το πραγμα που εκανες ?:Ρ
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Ravenwing 1750 (Live to ride, ride to live!!!) Πεμ 19 Νοε 2009, 07:31
Corum έγραψε:
γι'αυτό έκανα challenge τον ogyon! γιατι οι μηχανες μου ειναι πιο γρηγορες!
VROOM! VROOOOOOOOOOOOOOOM!!!!!!!!!!!!
και για να φτιαξω το μεταλλερ:
δεν το ειδα το challenge, αλλα οποτε θες baby
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Ravenwing 1750 (Live to ride, ride to live!!!) Πεμ 19 Νοε 2009, 08:45
@metaller: Yo Brother !!!
@kiour: Θα σε πατάξω!!!
@Tzortz: δεν το έχω κάνει ακόμα αλλά θέλει 4 ravenwing battleforce (batallion)... καπου 200 λίρες απο GW !
@ogyon: κατσε βρε furious ορκ να το φτιαξω πρωτα
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Ravenwing 1750 (Live to ride, ride to live!!!) Πεμ 19 Νοε 2009, 08:52
Corum έγραψε:
@ogyon: κατσε βρε furious ορκ να το φτιαξω πρωτα
δεν περιμενω τιποτα.. Ειπες challenge n' challenge it is.. Ελα να τα δουμε με proxies, Πριν τα σκασεις για να τα αγορασεις.. Εχω κατι κουτακια που παρισταναν τα Raiders, καθως και κατι αλλα που το παιζαν μηχανες.. Απο μινις ενα σωρο..
Silverwing Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 319 Ηλικία : 41 Τόπος : Nemesis Tessera Currently Playing : With my puppets. Registration date : 28/09/2009
Θέμα: Απ: Ravenwing 1750 (Live to ride, ride to live!!!) Πεμ 19 Νοε 2009, 12:03
Και εδώ πρέπει να πέσει ο Κουρσάρος του Βασίλη, γιατί αυτοί απλά θα καβαλήσουν τσι μηχανές και θα πεθάνουν, απλά.
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Ravenwing 1750 (Live to ride, ride to live!!!) Πεμ 19 Νοε 2009, 13:08
Ποιος;
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Ravenwing 1750 (Live to ride, ride to live!!!) Πεμ 19 Νοε 2009, 16:13
metaller έγραψε:
Ποιος;
τωρα να γραψω το πρωτο πραμα που μου ηρθε στο μυαλο?? LoL!!!
Το εαν ειναι παντως τα παιδια σου πιο γρηγορα η οχι, ασε να το δουμε στο τραπεζι κυριε Corum.. Ακους εκει.. Μαυροασπρα μηχανακια να πηγαινουν πιο γρηγορα απο τα υπεροχα(επιπεδο γαματοσυνης 100%) κοκκινα των πρασινοπαιδων.. Ποσα πιανουν τα δικα σου δηλαδη..???
και γιατι να παω γυρω γυρω??? ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ??? Μπαινουμε, ριχνουμε ζαρακι για καθε μηχανη, οποιος φερει τον ασσο, ριχνει 2 ζαρια (feel no pain) και εαν δεν δει καποιο 4+ μαζευει ενα wound.. Κοινως ουτε μυτη δεν ανοιγει.. Αλλα τα δικα σου ουτε καν τσεκ εε?? Σπασμενααααααα.. Ουυυυ και λετε για τα Orkακια..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ogyon στις Παρ 20 Νοε 2009, 08:11, 1 φορά
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Ravenwing 1750 (Live to ride, ride to live!!!) Πεμ 19 Νοε 2009, 18:45
@metaller: το τραγουδι του παπακωνσταντινου
@ogyon: φιλαρακι εμενα ειναι expert riders! δεν φοβαμαι να μπαινω μεσα στα τερραιν... εσυ πρεπει να πηγαινεις γυρω γυρω
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Ravenwing 1750 (Live to ride, ride to live!!!) Πεμ 19 Νοε 2009, 22:17
Δεν το κατάλαβα ρε φίλε ότι αυτό εννοούσε. Ευχαριστώ! Ogyon, θα τα δούμε τα Orks! Έχω κι εγώ 3 DA bikers και είναι ομορφιά! Στο μέλλον μπορεί να κυνηγήσω Ravenwing έτσι για το στυλ και το fluff!
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Ravenwing 1750 (Live to ride, ride to live!!!) Παρ 20 Νοε 2009, 08:15
Corum έγραψε:
@ogyon: φιλαρακι εμενα ειναι expert riders! δεν φοβαμαι να μπαινω μεσα στα τερραιν... εσυ πρεπει να πηγαινεις γυρω γυρω
ρε γμτ το ειχα ξαναγραψει και το φορουμ δεν το κρατησε.. τεσπα..
Γυρω-γυρω πανε μονο τα gretchin' το ακους??? Ακους εκει. Απο μεσα και με το νομο. Ριχνουμε και 1 ζαρακι για καθε παιδι, κι εαν δουμε ασσο, ριχνουμε αλλα 2 (feel no pain) και εαν δεν δουμε 4+ μαζευουμε ενα wound.. Κοινως δεν το υπολογιζουμε ποτε.. Ειναι σαν το difficult terrain (count as dangerous) για τα οχηματα της φυλης, οπου ριχνουμε παλι 2 ζαρακια και πρεπει να δουμε 2x1 για να κολλησουμε.. Τρακτερ ενα πραμα..
Αλλα τα δικα σου δεν ριχνουν καν εε?? Σπασμεναααααααα.. Ουυυυυυυυ!!