Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| FIGHT CLUB (the topic of...wisdom) | |
|
+7h34dnotf0und ToPaxyGourouni Nepenthe Silverwing Laskoulas admin Asarnil the Dragonlord 11 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: FIGHT CLUB (the topic of...wisdom) Πεμ 26 Νοε 2009, 14:52 | |
| - Silverwing έγραψε:
- Δεν είμαι μόνο εγώ και ο Galvert που κάνουμε "τέτχοια" ε?...
μετα απο αυτο που θα με πεταξει εξω η jo, να σου ρθω? |
| | | Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: Απ: FIGHT CLUB (the topic of...wisdom) Πεμ 26 Νοε 2009, 14:53 | |
| Silverwing@ Σε ανακαλω εις την αταξια! Εδω ειμεθα τυπολατρες. Πρεπει να το πεις καπως ετσι... "ΑΡΑ, μας τιμαει που δεν ειμαστε μονο εγω και ο Galvert που κανουμε τετοια!" | |
| | | Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: FIGHT CLUB (the topic of...wisdom) Πεμ 26 Νοε 2009, 14:56 | |
| say it like asarnil biatch!!! |
| | | Silverwing Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 319 Ηλικία : 41 Τόπος : Nemesis Tessera Currently Playing : With my puppets. Registration date : 28/09/2009
| @Galvert. Aμεεεεεεε.... - Παράθεση :
- Πεμ Nov 26, 2009 2:53 pm
Silverwing@ Σε ανακαλω εις την αταξια!
Εδω ειμεθα τυπολατρες. Πρεπει να το πεις καπως ετσι...
"ΑΡΑ, μας τιμαει που δεν ειμαστε μονο εγω και ο Galvert που κανουμε τετοια!"
Ok, ΑΡΑ, μας τιμαει που δεν ειμαστε μονο εγω και ο Galvert που κανουμε τετοια! | |
| | | h34dnotf0und Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2002 Ηλικία : 45 Registration date : 06/10/2008
| Παίζω μάχη 2Χ2 με κολλητούς στη Ραφήνα πριν 7-8 χρόνια. Ο&G από τη μια HE από την άλλη. Έχουμε στην πλευρά μου 2 μονάδες goblins με 3 fanatics η καθεμία. Πάει να κουνήσει τον αετό του ο ΗΕ και ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος.
"Λοιπόν βάζω τον αετό μου στο σημείο που απέχει ακριβώς 8 ίντσες και από τις 2 μονάδες ώστε να βγουν όλοι οι fanatics", μου λέει.
Τον κοιτάω λίγο περίεργα και του λέω "Ρε μλκ, υπάρχει μόνο ένα σημείο σε όλο τραπέζι που να απέχει 8 ίντσες και από τις δύο μονάδες και αυτό είναι το σημείο που συναντιούνται οι 2 κύκλοι με 8'' ακτίνα και κέντρο τις άκρες των μονάδων των goblins. Βάλε το μοντέλο με τη πορεία που θες να κάνει και το πιθανότερο είναι ότι θα βρεθεί πρώτα 8'' από τη μια μονάδα και θα σταματήσει."
Και λαμβάνω την ιστορική απάντηση: "Αυτά όλα είναι μαλακίες. Τον αετό τον έστειλε ο στρατηγός μου. ΕΙΝΑΙ HIGH ELF, ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ;!;
Ο στρατηγός του έμεινε από τότε γνωστός ως "Ο ΓΕΩΜΕΤΡΗΣ". | |
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: Απ: FIGHT CLUB (the topic of...wisdom) Πεμ 26 Νοε 2009, 14:59 | |
| Με τιμει που πηγα Βερολινο στο Artemis club, εβγαλα τα ρουχα μου, πηγα μπροστα στην jacuzzoπισινα με τις 2 μετρες ξανθιες να γυροφερνουν γυμνες ολογυρα και... κοιμηθηκα στην ξαπλωστρα???
PS πολυ κουραστικα τουρνουα τα ETC,σε ξεθεωνουν. | |
| | | admin Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3165 Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: FIGHT CLUB (the topic of...wisdom) Πεμ 26 Νοε 2009, 15:08 | |
| Πόσο με τιμεί που βλέποντας ότι το δώρο του best painted army στο fair είναι ένα Scaven Batallion, αναφώνησα με περίσσια σιγουριά και παρρησία: "Στάνταρ το παλιό θα δίνουνε". | |
| Θέμα: Απ: FIGHT CLUB (the topic of...wisdom) Πεμ 26 Νοε 2009, 15:12 | |
| - Elhion έγραψε:
- Πόσο με τιμεί που βλέποντας ότι το δώρο του best painted army στο fair είναι ένα Scaven Batallion, αναφώνησα με περίσσια σιγουριά και παρρησία: "Στάνταρ το παλιό θα δίνουνε".
χαχαχαχαχχαχα και μενα η πρωτη μου σκεψη αυτη ηταν... οτι το κανουν για να φυγει το stock!!!! τελικα ξερουμε αν ειναι? |
| Θέμα: Απ: FIGHT CLUB (the topic of...wisdom) Πεμ 26 Νοε 2009, 23:11 | |
| Mεγαλη αληθεια:
Οποιος εμαθε Warhammer απο Μπαρλα, δεν μπορει να ειναι τιποτα αλλο παρα ,fluff player... | |
| | | Siegfried VII Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 285 Ηλικία : 40 Registration date : 14/09/2008
| Θέμα: Απ: FIGHT CLUB (the topic of...wisdom) Παρ 27 Νοε 2009, 00:34 | |
| Μάχη. Εγώ High Elves ο αντίπαλος μου Daemons. Έχω λοιπόν ένα unit 13-15 Sword Masters με μία rank και full command με Standard of Balance. Απέναντι ο Bloodthirster του αντιπάλου μου. Βέβαιός λοιπόν πως με έχει και από front chargaρει. Και του λέω challenge. Γυρίζουν όλοι λοιπόν που παρακολουθούσαν την μάχη και μου λένε: "Μα καλά πόσο μαλάκας είσαι?" Τους αγνοώ λοιπόν και ξεκινάμε το combat. Πορώνεται ο αντίπαλος: "Λοιπόν έχω 7 attacks στο τριπλό με Reroll και strength 7". Μου κάνει 6 wound και χαμογελάει που θα το χάσω για 3. Του λέω τότε: "Μήπως αυτό το strength 7 είναι το firestorm blade?" "Ναι" μου απαντάει με απορία. Και απαντάω: "Amulet of Fire" Το χαμόγελο παγώνει στο πρόσωπο του. "Χάσ'το για 3" Ρίχνει τα ζάρια και τρώει 4 woundάκια. Στον επόμενο γύρο ο Bladelord/Highlander τον αποκεφαλίζει. Έκφραση του αντιπάλου μου: Priceless! | |
| | | belial Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4528 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : WM Cygnar Registration date : 25/08/2009
| Θέμα: Απ: FIGHT CLUB (the topic of...wisdom) Παρ 27 Νοε 2009, 01:41 | |
| @ Siegfried αυτό είναι που λέμε ο ορισμός του ..... PWNED | |
| | | Silverwing Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 319 Ηλικία : 41 Τόπος : Nemesis Tessera Currently Playing : With my puppets. Registration date : 28/09/2009
| Θέμα: Απ: FIGHT CLUB (the topic of...wisdom) Παρ 27 Νοε 2009, 10:34 | |
| ΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ ο Siegfried του έδωσε τα αρχίδια στο στόμα!!!ΜΙΕΤΟΛ!!!!
Επίσης σαπόρτ για το Eternal Glory στο sig. | |
| | | Siegfried VII Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 285 Ηλικία : 40 Registration date : 14/09/2008
| Θέμα: Απ: FIGHT CLUB (the topic of...wisdom) Παρ 27 Νοε 2009, 16:38 | |
| - Silverwing έγραψε:
Επίσης σαπόρτ για το Eternal Glory στο sig. Rhapsody FTW!!! | |
| | | talazorn Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Ηλικία : 34 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : warhammer fantasy Registration date : 06/10/2008
| Θέμα: Απ: FIGHT CLUB (the topic of...wisdom) Παρ 27 Νοε 2009, 17:46 | |
| ΠΟΡΩΣΗ ο bladelord του siegfried! Ειδικά αφού οι swordmasters ήταν είναι και θα είναι η αγαπημένη μου μονάδα | |
| | | h34dnotf0und Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2002 Ηλικία : 45 Registration date : 06/10/2008
| Θέμα: Απ: FIGHT CLUB (the topic of...wisdom) Παρ 27 Νοε 2009, 18:01 | |
| Ήμουν εκεί και το είδα. Έπρεπε να βλέπατε τη φάτσα του αντιπάλου... | |
| Θέμα: Απ: FIGHT CLUB (the topic of...wisdom) Παρ 27 Νοε 2009, 18:59 | |
| Με τιμαει που οταν επαιξα πρωτη φορα απεναντι σε Undead εριξα 1 κανονια(misfire κλασσικο στην "προ Φουρνιστων Κυβων" era) και 10 Handgunners για να ακουσω αφου εριξα και to wound..."Φιλε,ξερεις ειναι ethereal"...(δεν μου ελεγε κατι ,τοτε ,η λεξη βεβαια...) | |
| | | iatroblast (t) Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1328 Τόπος : Faliro - Attiki Currently Playing : Warhammer Fantasy (The Empire), Magic the Gathering (casual), RISK Legacy Registration date : 24/02/2009
| Θέμα: Απ: FIGHT CLUB (the topic of...wisdom) Παρ 27 Νοε 2009, 19:00 | |
| Τσατσια!!.... Πες μου οτι εκανε πλακα | |
| | | iatroblast (t) Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1328 Τόπος : Faliro - Attiki Currently Playing : Warhammer Fantasy (The Empire), Magic the Gathering (casual), RISK Legacy Registration date : 24/02/2009
| Θέμα: Απ: FIGHT CLUB (the topic of...wisdom) Παρ 27 Νοε 2009, 19:05 | |
| | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: FIGHT CLUB (the topic of...wisdom) Παρ 27 Νοε 2009, 21:17 | |
| | |
| | | belial Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4528 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : WM Cygnar Registration date : 25/08/2009
| Θέμα: Απ: FIGHT CLUB (the topic of...wisdom) Σαβ 28 Νοε 2009, 03:41 | |
| @ Asarnil Θα σε τιμούμε εάν είχε το κανόνι σου ρούνο ( ακα dwarfs ! )
@ Laskoulas LMAO | |
| Θέμα: Απ: FIGHT CLUB (the topic of...wisdom) Κυρ 06 Δεκ 2009, 11:25 | |
| Με τιμαει που το βραδυ κοιμηθηκα με κατακοκκινο μακο ΠΕΦΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ?????? | |
| Θέμα: Απ: FIGHT CLUB (the topic of...wisdom) Κυρ 06 Δεκ 2009, 11:56 | |
| ΟΧΙ! Αεκτζής δεν είσαι ή έχω λαθέψει τόσο; |
| Θέμα: Απ: FIGHT CLUB (the topic of...wisdom) Κυρ 06 Δεκ 2009, 12:09 | |
| ναι ΑΕΚΤΖΗΣ ειμαι. Ασε...και καλα δεν υπηρχε αλλο μακο... (παντως τα 3 αστερια πανω απο τον Εφηβο, ειναι πολλα ρε πστ μου....) | |
| | | | FIGHT CLUB (the topic of...wisdom) | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |