Greek Wargaming Forum
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

The Forum of Greek Wargamers

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
Ψηφοφορία 8ου Διαγωνισμού GWF - Warmachine / Vehicle - Σελίδα 2 08abe9eb-c1f8-4f8a-abdf-72add18a9837_zps28329c39
Πρόσφατα Θέματα
» WTB wargaming and rpg terrain
Ψηφοφορία 8ου Διαγωνισμού GWF - Warmachine / Vehicle - Σελίδα 2 I_icon_minitimeαπό shadowblade94 Κυρ 01 Οκτ 2023, 17:37

» WTS Big Tau Army 400€
Ψηφοφορία 8ου Διαγωνισμού GWF - Warmachine / Vehicle - Σελίδα 2 I_icon_minitimeαπό doomsday Κυρ 09 Απρ 2023, 20:50

» Πωλούνται Adeptas sororitas
Ψηφοφορία 8ου Διαγωνισμού GWF - Warmachine / Vehicle - Σελίδα 2 I_icon_minitimeαπό Manolorza Παρ 07 Απρ 2023, 12:31

» Πωλουνται Grey Knights
Ψηφοφορία 8ου Διαγωνισμού GWF - Warmachine / Vehicle - Σελίδα 2 I_icon_minitimeαπό powerslave Κυρ 02 Απρ 2023, 19:08

» WTS High elf army
Ψηφοφορία 8ου Διαγωνισμού GWF - Warmachine / Vehicle - Σελίδα 2 I_icon_minitimeαπό Eyzonas Κυρ 25 Ιουλ 2021, 23:08

Blog Feeds
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners.

Ψηφοφορία 8ου Διαγωνισμού GWF - Warmachine / Vehicle

Πήγαινε κάτω 
+13
stormcaller
Trollzor
admin
Asarnil the Dragonlord
iron man
georap
talazorn
h34dnotf0und
Khar Vader
aphelion
sagemonk
Abducted47
belial
17 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

8oς Διαγωνισμός GWF
Al-Haikk Catapult
Ψηφοφορία 8ου Διαγωνισμού GWF - Warmachine / Vehicle - Σελίδα 2 I_vote_lcap20%Ψηφοφορία 8ου Διαγωνισμού GWF - Warmachine / Vehicle - Σελίδα 2 I_vote_rcap
 20% [ 8 ]
Dwarf Organ Gun
Ψηφοφορία 8ου Διαγωνισμού GWF - Warmachine / Vehicle - Σελίδα 2 I_vote_lcap5%Ψηφοφορία 8ου Διαγωνισμού GWF - Warmachine / Vehicle - Σελίδα 2 I_vote_rcap
 5% [ 2 ]
Eldar Jetbike
Ψηφοφορία 8ου Διαγωνισμού GWF - Warmachine / Vehicle - Σελίδα 2 I_vote_lcap13%Ψηφοφορία 8ου Διαγωνισμού GWF - Warmachine / Vehicle - Σελίδα 2 I_vote_rcap
 13% [ 5 ]
Goblin Rock Lobber
Ψηφοφορία 8ου Διαγωνισμού GWF - Warmachine / Vehicle - Σελίδα 2 I_vote_lcap25%Ψηφοφορία 8ου Διαγωνισμού GWF - Warmachine / Vehicle - Σελίδα 2 I_vote_rcap
 25% [ 10 ]
Ork Looted Valkyrie
Ψηφοφορία 8ου Διαγωνισμού GWF - Warmachine / Vehicle - Σελίδα 2 I_vote_lcap37%Ψηφοφορία 8ου Διαγωνισμού GWF - Warmachine / Vehicle - Σελίδα 2 I_vote_rcap
 37% [ 15 ]
Σύνολο Ψήφων : 40

Η Ψηφοφορί έκλεισε

ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Επισκέπτ
Επισκέπτης

Ψηφοφορία 8ου Διαγωνισμού GWF - Warmachine / Vehicle - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία 8ου Διαγωνισμού GWF - Warmachine / Vehicle   Ψηφοφορία 8ου Διαγωνισμού GWF - Warmachine / Vehicle - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ 16 Δεκ 2009, 23:37

μιας και ο iron man έκανε την αρχή...

Al-Haikk Catapult - Elhion
Dwarf Organ Gun - Iron Man
Eldar Jetbike - Abducted47
Goblin Rock Lobber - Giannis
Ork Looted Valkyrie - Galvert

Για να πω για την Valkyrie τώρα και εγω μιας και με το δίκιο σας είπατε ότι δεν είχε αρκετά σημάδια looted. Όποιος παρακολουθουσε το άλλο thread του διαγωνισμου, ίσως να είχε δει πως είχα κάποια στιγμή αναφέρει πως έχω ένα μεγάλο πρόβλημα.

Βασικά, θέλοντας να πειραματιστώ με καινούρια υλικά, έβαλα scenic rust. Αυτο, είναι ουσιαστικά ρινίσματα απο σίδερο, mix με ένα binder και το οποίο βάζεις πάνω στο μοντέλο. Όταν αυτο στεγνώσει, το περνας με έναν καταλύτη, και ξεκινάει να "σκουριαζει", με το τελικό αποτέλεσμα (4-8 ώρες) να είναι ρεαλιστικότατο .

Το πρόβλημα ήταν πως επειδή έβαλα και pigments, σε μεγάλες μάλιστα ποσότητες, κάποια στιγμή έπρεπε να βάλω varnish για να μπορέσω να πάω παρακάτω. Αυτό που δε περίμενα, είναι ότι το ματ varnish της vallejo, αντέδρασε με το scenic rust. Mέσα σε λεπτά, όλη η σκουριά έγινε ενα ανοιχτό κιτρινο - σχεδόν άσπρο, ενώ όπου έπεσε παραπάνω varnish, μου έκανε κάποιο είδος acidic attack, όπου μεγάλο surface έγινε covered από κάτι που μοιάζει με κίτρινη μουχλα!

Είχα πολλα κομμάτια, bits κτλ, που ήταν να μπουν πάνω, αλλά το να επαναφέρω το μοντέλο μου έφαγε απίστευτο χρόνο, οπότε απλά δε πρόλαβα.

θα βάλω 2 tutorials στο τέλος του διαγωνισμού, ένα για το scenic rust και πως το κάνουμε apply στα μοντελα, και άλλο ένα για την βάση που είναι scratch built απο dow και γυψόγαζες κατα κύριο λόγο.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος!!!!
cheers

ΕDIT: και όταν λέω ότι δε πρόλαβα, την φωτογράφιση της valk την τελείωσε η Jo 23.00 την Κυριακή του deadline Wink
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
admin
Arch Spammer
Arch Spammer

Αριθμός μηνυμάτων : 3165
Registration date : 27/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία 8ου Διαγωνισμού GWF - Warmachine / Vehicle   Ψηφοφορία 8ου Διαγωνισμού GWF - Warmachine / Vehicle - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ 17 Δεκ 2009, 00:01

Οκ... ειλικρινά δεν το πιστεύω ότι πήρε μέρος στον διαγωνισμό ο Iron Man! Μπράβο ρε συ! Μόνο και μόνο που είχαμε μια νέα συμμετοχή είναι νίκη για όλους μας!

Επίσης ο Giannis έχει τρομερή βελτίωση. Πολύ ωραίος ο καταπέλτης, ετη μπροστά σε ποιότητα από τα προηγούμενα. Αν ήταν δύο ξεχωριστοί οι διαγωνισμοί (40Κ - fantasy) θα ήταν winner, τρομερή δουλειά!
Trollzor
Arch Spammer
Arch Spammer
Trollzor

Αριθμός μηνυμάτων : 4424
Τόπος : Ζμπέοςμ.
Currently Playing : Με τα νεύρα των ζώων
Registration date : 28/09/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία 8ου Διαγωνισμού GWF - Warmachine / Vehicle   Ψηφοφορία 8ου Διαγωνισμού GWF - Warmachine / Vehicle - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ 17 Δεκ 2009, 10:03

Είναι όμορφα όλα τα μοντέλα. Καλό βάψιμο έχει 100% το lobba (αυτό ψήφισα), αλλά και η Βαλκυρία. Είμουν ανάμεσα στα 2, αλλά θεώρησα ότι έκανες βιαστικά τα Orks για να τελειώνεις και το πήρε το lobba Razz
stormcaller
Knight
Knight

Αριθμός μηνυμάτων : 457
Τόπος : Athens
Registration date : 20/02/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία 8ου Διαγωνισμού GWF - Warmachine / Vehicle   Ψηφοφορία 8ου Διαγωνισμού GWF - Warmachine / Vehicle - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ 18 Δεκ 2009, 00:06

Ολα είναι τέλεια ... αλλά νομίζω τα 40 Κ ( αν και δεν έχω ιδέα απο 40 Κ ) κλέβουν την παράσταση !
Εγώ ψήφισα το jetbike ( τα άσπρα freehand μου αρέσουν πάρα πολύ !!!! )
Το organ gun είναι στο ίδιο στυλ βαψίματος με το δίκο μου ( οπότε μου αρέσει ! )
Του Elhion είναι φανταστικό ( ειδικά το μα'ι'μουδάκι ! ) , αλλά conversion σε διαγωνισμό βαψίματος δε ψηφίζω .
Το valkyrie είναι woooooow Shocked . To βλέπεις και λες.......πόσο καιρό το έβαφε αυτό ??? Δε το ψήφισα για τον ίδιο λόγο που δε ψήφισα τον Elhion ( ναι το ξέρω , είμαι τρελός What a Face )
Το δικό μου είναι standar tabletop βάψιμο με 1....2 highlights παραπάνω , όπως και του ironman (αν και δεν έχω δει άλλες δουλείες του ) και δε μπορούν να κοντραριστούν με τα υπόλοιπα .

Ελπίζω στον επόμενο διαγωνισμό να πάρουν μέρος περισσότερα άτομα !
belial
Arch Spammer
Arch Spammer
belial

Αριθμός μηνυμάτων : 4528
Τόπος : Πειραιάς
Currently Playing : WM Cygnar
Registration date : 25/08/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία 8ου Διαγωνισμού GWF - Warmachine / Vehicle   Ψηφοφορία 8ου Διαγωνισμού GWF - Warmachine / Vehicle - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ 18 Δεκ 2009, 01:49

Ολα είναι σκευωρία ! έχετε ψυχολογικά με το organ του Iron Man γι΄αυτό δεν το ψηφίσατε !!!

Αμα ήταν το Anvil του όλοι θα το ψηφίζατε γιατί το σκάει συνέχεια και το έχετε αγαπήσει... lol! lol! lol! lol!

Ψηλά το Κεφάλι Ironman Karak-Hirn salutes you ! Cool
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία 8ου Διαγωνισμού GWF - Warmachine / Vehicle   Ψηφοφορία 8ου Διαγωνισμού GWF - Warmachine / Vehicle - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ 21 Δεκ 2009, 08:42

lock please!

Μπράβο ξανά σε όλους! Ήταν ένας περίεργος διαγωνισμός, με θέμα που δεν είχαμε ξανακάνει, με καινούρια παιδιά που πρώτη φορά βάζουν συμμετοχή (περιμένουμε κ άλλες! Wink ), και με ενα περίεργο συστημα που δε μπορουμε να πούμε αν δούλεψε η όχι για το καλό του διαγωνισμού.

Κρατάμε τα καλά και συνεχίζουμε! Very Happy
admin
Arch Spammer
Arch Spammer

Αριθμός μηνυμάτων : 3165
Registration date : 27/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία 8ου Διαγωνισμού GWF - Warmachine / Vehicle   Ψηφοφορία 8ου Διαγωνισμού GWF - Warmachine / Vehicle - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ 21 Δεκ 2009, 10:09

Συγχαρητήρια @ Galv και πάμε για τον επόμενο!!!
Abducted47
Spamlord
Spamlord
Abducted47

Αριθμός μηνυμάτων : 1589
Τόπος : Into the Abyss
Currently Playing : D3 + LOL
Registration date : 24/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία 8ου Διαγωνισμού GWF - Warmachine / Vehicle   Ψηφοφορία 8ου Διαγωνισμού GWF - Warmachine / Vehicle - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ 21 Δεκ 2009, 11:07

Cograts Galvert kai perimenoume....
fir3wind
Warrior
Warrior
fir3wind

Αριθμός μηνυμάτων : 93
Τόπος : αθηνα
Currently Playing : DDO
Registration date : 27/05/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία 8ου Διαγωνισμού GWF - Warmachine / Vehicle   Ψηφοφορία 8ου Διαγωνισμού GWF - Warmachine / Vehicle - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ 21 Δεκ 2009, 15:25

Epeidh den polueniwsa olh auth th suzhthsh,as mou exhgusei kapoios pls ti diafora uparxei apo texnikhs apopshs sto vapsimo tou giannh kai tou galvert px.dld oloi den vafoun me ton klasiko tropo:mavro astari-basecoat-highlights-ink-kana 2 tsaxpinies kai telos?
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία 8ου Διαγωνισμού GWF - Warmachine / Vehicle   Ψηφοφορία 8ου Διαγωνισμού GWF - Warmachine / Vehicle - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ 21 Δεκ 2009, 15:30

fir3wind έγραψε:
dld oloi den vafoun me ton klasiko tropo:mavro astari-basecoat-highlights-ink-kana 2 tsaxpinies kai telos?

όχι, εμένα πχ είναι με αερογραφο, μάσκες, scenic rust (tutorial μέσα στη μέρα), pigments και διαφορα υλικα για την βάση. highlights δεν έκανα γιατι με διαφορετικά υλικά και τεχνικές σε μεγάλο surface (πχ wings) έχω καλύτερο αποτέλεσμα με τα πάνω.

στο crew μεμονομένα, εχει προφανός...
fir3wind
Warrior
Warrior
fir3wind

Αριθμός μηνυμάτων : 93
Τόπος : αθηνα
Currently Playing : DDO
Registration date : 27/05/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία 8ου Διαγωνισμού GWF - Warmachine / Vehicle   Ψηφοφορία 8ου Διαγωνισμού GWF - Warmachine / Vehicle - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ 21 Δεκ 2009, 15:39

Dld autes tis texnikes tix xrhsimopoieis gia megala modela kai gia ta mikra me to klasiko tropo?H kai sta mikra modela kaneis pali "alla kolpa"?
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία 8ου Διαγωνισμού GWF - Warmachine / Vehicle   Ψηφοφορία 8ου Διαγωνισμού GWF - Warmachine / Vehicle - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ 21 Δεκ 2009, 15:45

και rust και pigments μπορεις να τα βάλεις σε μικρά μοντέλα αλλά είνια υλικά για weathering πρωτα απ' όλα και όχι βάψιμο.

ο αερογράφος δεν είναι για να βάφεις 28αρες σίγουρα. τον έχω μονο αν μια μινιατούρα έχει ξανά κάποια μεγάλη επιφάνεια και την θέλω όσο smooth μπορώ, αλλα είναι μόνο σε επίπεδο undercoat ή/και basecoat, και όχι highlights.

για pigments έχω βάλει και ένα tutorial εδώ
https://greekwargaming.forumgreek.com/forum-f5/topic-t1278.htm

edit: για να απαντήσω, ναι, μια κλασσικη 28αρα mini θέλει πινέλο, ενώ τα πιό μεγάλα μοντελα με αεροπλανα, αρματα κτλ με άλλους τρόπους (αερογραφος) πέρνεις πιο γρήγορα και πιο καλά αποτελέσματα Wink
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία 8ου Διαγωνισμού GWF - Warmachine / Vehicle   Ψηφοφορία 8ου Διαγωνισμού GWF - Warmachine / Vehicle - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ 21 Δεκ 2009, 20:04

mohammadurk έγραψε:

Νάνους δεν ψηφίζω Razz

LoL!!!!!!!!!!
o_mistis
Warrior
Warrior
o_mistis

Αριθμός μηνυμάτων : 79
Registration date : 26/02/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία 8ου Διαγωνισμού GWF - Warmachine / Vehicle   Ψηφοφορία 8ου Διαγωνισμού GWF - Warmachine / Vehicle - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι 22 Δεκ 2009, 12:39

Πολύ όμορφα κομμάτια μερικά! Θα τα πιάσω με τη σειρά!

Οι Άραβες περίεργοι! τι στρατός είναι? Δεν μου λένε κάτι, αν και μοιάζουν με παλιά high elves spearmen με το χέρι έτσι κολλημένο! Δε μου αρέσει ο μεταλλικός καταπέλτης όμως! Κάτι τέτοιο δε θα μπορούσε να βαρέσει αρκετά μακρια! Κάντον ξύλινο καλύτερα! Δε μου αρέσει και η μπλέ φλώγα, μιάς και το πάει σαν να καίνε αέριο και όχι ξύλο η πίσσα! Πολύ όμορφο βάμμένο αλλά για αυτά τα 2 δεν θα 'περνε την ψήφο μου!

Το organ gun δε μου άρεσε. Δεν έβγαλες καν τα mold lines απο τις ρόδες, και όπως είπαν και άλλοι έπρεπε πιο έντονα highlights για να φανεί! Πρόχειρα βαμμένο για έναν διαγωνισμό αλλά μπράβο για την προσπάθεια!

Το eldar jetbike ειναι όμορφα βαμμένο αλλά είναι εκτός θέματος πιστεύω. Με την λογική του, και ένας ιππέας από fantasy θα μπορούσε να είναι warmachine! Πέρα απο αυτό, έπρεπε να διαφοροποιήσεις λίγο τα χρώματά σου, γιατί όλα είναι σαν να πέσαν σε μια μαύρη τρύπα και να τα μπερδεύει. Ο μαύρος καναπές (αυτό μου θυμίζει) που έβαλες για "backdrop" δε το κολακεύει! Άσπρο άλλη φορά αν θές σωστή εικόνα! Όμορφα πετράδια, αλλά δε το σώσαν από την μαυρίλα.

Ο καταπέλτης των Όρκς είναι το καλύτερο κομμάτι πιστεύω! Καλά βαμμένο σε όλα του, όμορφα παρουσιασμένο και ευδιάκριτο! Δε μου αρέσουν η σκιά πίσω αλλά και το goblin με την σημαία αφού μολις ο καταπέλτης βαρέσει, θα το "πάρει" σβάρνα! Θα έπρεπε να το βγάλεις. Πάντος αυτά τα 2 δεν χαλάνε την συνολική ποιότητα του!

Η Βαλκυρία τέλος είναι σε εντελός λάθος φόντο. Άλλη φορά βάζε κάτι ποιό ουδέτερο. Πέρα από αυτά είναι καθαροβαμμένη σε κάποια σημεία ενώ κάποια άλλα, όπως τα φτερά, είναι σα να σου έπεσε μπογιά και να την κρέμασες να στεγνώσει και σου έκανε γραμμές! Ο ένας πιλότος γιατί δεν κάνει τίποτα με το χειριστήριο? Άσε που το όπλο απο ένα αεροσκάφος είναι μάλλον περιτό, ενώ ο κρεμασμένος με το ρουκετοβόλο είναι υπερβολικός. Καλή βάση αλλά έχεις τις ίδιες εικόνες πολλές φορές αντί για διαφορετικές. Μάλλον το μέγεθος του μοντέλου πρέπει να ήταν κουραστικό και όταν έφτασες εκεί το έκανες στα γρήγορα. Μια καλή προσπάθεια, αλλά χάνει σε πολλά σημεία.

Μπράβο σε όλους σας και ελπίζω στον επόμενο διαγωνισμό να προλάβω να κάνω και εγώ vote κανονικά και όχι σαν εδώ που είμαι μετά την λήξη!

Very Happy
Abducted47
Spamlord
Spamlord
Abducted47

Αριθμός μηνυμάτων : 1589
Τόπος : Into the Abyss
Currently Playing : D3 + LOL
Registration date : 24/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία 8ου Διαγωνισμού GWF - Warmachine / Vehicle   Ψηφοφορία 8ου Διαγωνισμού GWF - Warmachine / Vehicle - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι 22 Δεκ 2009, 13:06

o_mistis έγραψε:

Το eldar jetbike ειναι όμορφα βαμμένο αλλά είναι εκτός θέματος πιστεύω. Με την λογική του, και ένας ιππέας από fantasy θα μπορούσε να είναι warmachine! Πέρα απο αυτό, έπρεπε να διαφοροποιήσεις λίγο τα χρώματά σου, γιατί όλα είναι σαν να πέσαν σε μια μαύρη τρύπα και να τα μπερδεύει. Ο μαύρος καναπές (αυτό μου θυμίζει) που έβαλες για "backdrop" δε το κολακεύει! Άσπρο άλλη φορά αν θές σωστή εικόνα! Όμορφα πετράδια, αλλά δε το σώσαν από την μαυρίλα.

O diagonismos einai Warmachine gia fantasy kai vehicle gia 40k. Opote to Jetbike einai stin katigoria vehicle kai den einai ektos thematos. To backdrop einai ontos pipa kai den tairiazei. Ta xromata pou epeleksa einai vasismena se sugkekrimeni fuli (craftworld) ton Eldar pou einai oi Ulthwe

http://forgedsteele.com/UlthweInfo.html

Ψηφοφορία 8ου Διαγωνισμού GWF - Warmachine / Vehicle - Σελίδα 2 Eldar_Wave_Serpent

Ψηφοφορία 8ου Διαγωνισμού GWF - Warmachine / Vehicle - Σελίδα 2 M1251664_99110104084_Seercouncilmain_873x627

Xairome pou sou aresan ta gems giati itan kai oi proti fora pou ta ekana me auto ton tropo. Smile
Silverwing
Knight
Knight
Silverwing

Αριθμός μηνυμάτων : 319
Τόπος : Nemesis Tessera
Currently Playing : With my puppets.

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία 8ου Διαγωνισμού GWF - Warmachine / Vehicle   Ψηφοφορία 8ου Διαγωνισμού GWF - Warmachine / Vehicle - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι 22 Δεκ 2009, 13:12

Παράθεση :
Η Βαλκυρία τέλος είναι σε εντελός λάθος φόντο. Άλλη φορά βάζε κάτι ποιό ουδέτερο. Πέρα από αυτά είναι καθαροβαμμένη σε κάποια σημεία ενώ κάποια άλλα, όπως τα φτερά, είναι σα να σου έπεσε μπογιά και να την κρέμασες να στεγνώσει και σου έκανε γραμμές! Ο ένας πιλότος γιατί δεν κάνει τίποτα με το χειριστήριο? Άσε που το όπλο απο ένα αεροσκάφος είναι μάλλον περιτό, ενώ ο κρεμασμένος με το ρουκετοβόλο είναι υπερβολικός. Καλή βάση αλλά έχεις τις ίδιες εικόνες πολλές φορές αντί για διαφορετικές. Μάλλον το μέγεθος του μοντέλου πρέπει να ήταν κουραστικό και όταν έφτασες εκεί το έκανες στα γρήγορα. Μια καλή προσπάθεια, αλλά χάνει σε πολλά σημεία.

Ώπα ρε μάστορη, έχεις καθόλου ιδέα από ork themes?Τα orks έχουν περιττά πράματα πεταμένα παντού στα σκάφη τους, έχουν grots & boyz να κρέμονται και να πετάνε πέτρες που λέει ο λόγος, και φυσικά περιττό πλήρωμα γιατί απλά μπαίνουν με το έτσι θέλω!Έχεις διαβάσει γενικά καθόλου φλαφ?Μάλλον όχι.
Επίσης ένα σκάφος τους ΠΡΕΠΕΙ, επαναλαμβάνω, ΠΡΕΠΕΙ να δείχνει πρόχειρο, γιατί του πετάνε υποτίθεται μπογιές με τους κουβάδες και ξύνουν τα σήματα του προηγούμενου ιδιοκτήτη ακόμα και με τα tusks τους.

Για τη Στροβιλομηχανή με κάλυψε το ποστ του Απαχθέντος47 , αλλά εδώ είσαι εκτός τόπου και χρόνου.
Μπες και διάβασε λίγο φλαφ.
o_mistis
Warrior
Warrior
o_mistis

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία 8ου Διαγωνισμού GWF - Warmachine / Vehicle   Ψηφοφορία 8ου Διαγωνισμού GWF - Warmachine / Vehicle - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι 22 Δεκ 2009, 13:53

Silverwing έγραψε:
Παράθεση :

Ώπα ρε μάστορη, έχεις καθόλου ιδέα από ork themes?Τα orks έχουν περιττά πράματα πεταμένα παντού στα σκάφη τους, έχουν grots & boyz να κρέμονται και να πετάνε πέτρες που λέει ο λόγος, και φυσικά περιττό πλήρωμα γιατί απλά μπαίνουν με το έτσι θέλω!Έχεις διαβάσει γενικά καθόλου φλαφ?Μάλλον όχι.
Επίσης ένα σκάφος τους ΠΡΕΠΕΙ, επαναλαμβάνω, ΠΡΕΠΕΙ να δείχνει πρόχειρο, γιατί του πετάνε υποτίθεται μπογιές με τους κουβάδες και ξύνουν τα σήματα του προηγούμενου ιδιοκτήτη ακόμα και με τα tusks τους.

Για τη Στροβιλομηχανή με κάλυψε το ποστ του Απαχθέντος47 , αλλά εδώ είσαι εκτός τόπου και χρόνου.
Μπες και διάβασε λίγο φλαφ.
εγώ έχω διαβάσει φλαφ. Εσύ έχεις καμία επαφή νε την πραγματικότητα? Γιατί ένα σκάφος δε πηδάς μέσα κ φεύγεις οπότε τα περι προχειρότητας αλλού! Ακόμα και τα ορκς μπορουν να καταλάβουν κατι ως ανούσιο!
Silverwing
Knight
Knight
Silverwing

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία 8ου Διαγωνισμού GWF - Warmachine / Vehicle   Ψηφοφορία 8ου Διαγωνισμού GWF - Warmachine / Vehicle - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι 22 Δεκ 2009, 14:06

Παράθεση :
Ακόμα και τα ορκς μπορουν να καταλάβουν κατι ως ανούσιο!

Όχι.
o_mistis
Warrior
Warrior
o_mistis

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία 8ου Διαγωνισμού GWF - Warmachine / Vehicle   Ψηφοφορία 8ου Διαγωνισμού GWF - Warmachine / Vehicle - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι 22 Δεκ 2009, 14:12

Silverwing έγραψε:
Παράθεση :
Ακόμα και τα ορκς μπορουν να καταλάβουν κατι ως ανούσιο!

Όχι.

Ωραίος ο λακωνισμος σου. Πάω πάσο, ξέρεις τα πάντα γι αυτά, μη πω οτι ζεις χαμένος στο "φλαφ"!
o_mistis
Warrior
Warrior
o_mistis

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία 8ου Διαγωνισμού GWF - Warmachine / Vehicle   Ψηφοφορία 8ου Διαγωνισμού GWF - Warmachine / Vehicle - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι 22 Δεκ 2009, 14:15

και σένα τι σε νοιάζει ρε φιλε στη τελική; δικό σου είναι;
Silverwing
Knight
Knight
Silverwing

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία 8ου Διαγωνισμού GWF - Warmachine / Vehicle   Ψηφοφορία 8ου Διαγωνισμού GWF - Warmachine / Vehicle - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι 22 Δεκ 2009, 14:23

Όχι, απλά δεν μπορώ όσους κρίνουν χωρίς κριτήρια.
Μάθε, διάβασε, κατάλαβε και μετά πες δεν κατάλαβα.
o_mistis
Warrior
Warrior
o_mistis

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία 8ου Διαγωνισμού GWF - Warmachine / Vehicle   Ψηφοφορία 8ου Διαγωνισμού GWF - Warmachine / Vehicle - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι 22 Δεκ 2009, 14:39

Αφού εσύ ζείς, τρώς και γαμάς με το φλάφ. Να σου πω ότι τα μοντέλα πρέπει να είναι όχι φαντασίας αλλά φανταστικής πραγματικοτιτας, γιατί; Για να χαλαστείς;
Silverwing
Knight
Knight
Silverwing

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία 8ου Διαγωνισμού GWF - Warmachine / Vehicle   Ψηφοφορία 8ου Διαγωνισμού GWF - Warmachine / Vehicle - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι 22 Δεκ 2009, 14:52

Πες το έτσι.
Είσαι από κείνους ε, ξέρεις τους αριστερούς του αθλήματος, που νομίζουν ότι άλλο φαντασία άλλο φανταστική πραγματικότητα....

ΕΝΩΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ!!!!!
Φανταστική πραγματικότητα και όχι φαντασία.

Έχεις πάει σχολείο ρε φίλε?Είσαι ακόμα στο σχολείο να ξέρω δλδ αν μιλάω με κάποιον που καταλαβαίνει ότι του λέω και φυσικά να έχει δει το "Ας περιμένουν οι Γυναίκες" γιατί δε με πιάνεις...

(Ειλικρινά μαλάκα Galvert δεν έχει κανένα νόημα)
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία 8ου Διαγωνισμού GWF - Warmachine / Vehicle   Ψηφοφορία 8ου Διαγωνισμού GWF - Warmachine / Vehicle - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι 22 Δεκ 2009, 14:55

λες ε? lol!
o_mistis
Warrior
Warrior
o_mistis

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία 8ου Διαγωνισμού GWF - Warmachine / Vehicle   Ψηφοφορία 8ου Διαγωνισμού GWF - Warmachine / Vehicle - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι 22 Δεκ 2009, 14:56

Είσαι άθλιος και γελοιος κ δε ξερω γιατί ενας αντμινιστρατορ δε σε πετάει εξω χουλιγκάνε του πληκτρολογίου και πολεμιστή του μόντεμ!

Ψηφοφορία 8ου Διαγωνισμού GWF - Warmachine / Vehicle
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 3Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Eldar FW Vehicle

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek Wargaming Forum :: Painting and Modelling :: GWF Online Competitions :: Ψηφοφορίες Διαγωνισμών-
Μετάβαση σε: