Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| Vanilla Marines List 1750 P | |
| | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
belial Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4528 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : WM Cygnar Registration date : 25/08/2009
| Θέμα: Vanilla Marines List 1750 P Παρ 18 Δεκ 2009, 03:46 | |
| Λοιπόν μια λιστούλα για vanilla marines ... HQ Librarian (termi armor / SS ) Troops 4 scouts + telion (snipers camo cloaks ) 10 tactical (rhino+ML+Meltagun+PF) 10 tactical (rhino+ML+Meltagun+PF) Elites 7 Legion of the damned (Heavy Flamer + Flamer+ sergeant + PW ) 10 sternguard (2 meltaguns + 4 combi-melta+drop pod) Heavy Support 2x Vindicator 1x Predator TL - Las , 2x Las Σύνολο 1747 Ούτε LR , ούτε termies power armor ftw Τι λέτε ; | |
| | | Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Vanilla Marines List 1750 P Παρ 18 Δεκ 2009, 07:20 | |
| ποτε θα την φερεις να την ροκανισουμε??? LoL.. (ιμ)ballanced δειχνει!! |
| | | belial Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4528 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : WM Cygnar Registration date : 25/08/2009
| Θέμα: Απ: Vanilla Marines List 1750 P Παρ 18 Δεκ 2009, 12:13 | |
| Είδες τα Vindies και Γυάλισε το ματάκι σου πρωί πρωί ε ; Είναι τελείως πειραματική λίστα δεν έχω καν όλα τα μοντέλα . Αλλά σκέφτομαι να proxaro μερικά σήμερα και να την δοκιμάσω | |
| | | Trollzor Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4424 Ηλικία : 41 Τόπος : Ζμπέοςμ. Currently Playing : Με τα νεύρα των ζώων Registration date : 28/09/2009
| Θέμα: Απ: Vanilla Marines List 1750 P Τρι 22 Δεκ 2009, 13:38 | |
| - Belial έγραψε:
Librarian (termi armor / SS ) 4 scouts + telion (snipers camo cloaks ) 10 tactical (rhino+ML+Meltagun+PF) 10 tactical (rhino+ML+Meltagun+PF) 7 Legion of the damned (Heavy Flamer + Flamer+ sergeant + PW ) 10 sternguard (2 meltaguns + 4 combi-melta+drop pod) 2x Vindicator 1x Predator TL - Las , 2x Las Σύνολο 1747
Εκτός του ότι δεν βλέπω προκοπή όλα καλά. Librarian & sternguard σε drop υποθέτω. Σκότωσε τον Τέλιον που δεν είναι τέλιον. Απλοί scout, αν παλεύεις και 10 έχει καλώς. Legion of the Damned. Μισό, κάτι δεν διαβάζω καλά. Legion of the Damned. Κάτσε να το ξαναδιαβάσω. Lol of the Lol. Ντάξ το έφτιαξα. Δεν έχεις τι να κάνεις τους πόντους σου μάνα μου; Κάντους στραγάλια! 10άδα Stern είναι πολλά φράγκα. Στέλνεις 1ο γύρω στη μάπα του αντιπάλου ένα φαντάρο των 25 πόντων που -ναι, σκοτώνει, αλλά- ψοφάει σα το σκυλί τον τάκτικαλ; μαζί με το βιβλιοθηκάριο στέλνεις 500++ πόντους πάνω του για να ψοφήσουν πάρ'αυτα; Θα μαλλιάσει η γλώσσα του Θείου Λέκκα να φωνάζει για το COMBI στον TACTICAL SERGEANT, τί σκαμπίπτά το θές το πιστολάκι εφεφές; Predator w/Las βγάλτον ασυζητητί. Έχεις 1 και μόνο 1 long range threat. Μην έχεις κανένα, χώσε 2 speeders στους 140 πόντους και τα ρέστα στραγάλια (scouts). Αντί για τη λεγαιώνα των δεκάχρονων βάλε assault squads με flamers. 190 πόντοι χωρίς εξοπλισμό, στο lidl τους ψωνίζεις! Ο Librarian θέλει να τρέχει. Άρα, τους stern σε rhino ή razorback με τον τάκη φλωράκη, χωρίς termiarmor και σουσουραδιές, 100 πόντους. Γενικά, ο τρόπος για να παίζεις με marines είναι να ρίχνεις τα αντίθετα στον αντίπαλο (πίου τα κοντινά και κοντά τα πίου), και δεν έχεις τίποτα για κοντά. Του βάλ ορ νότ του βάλ, δίς ιζ δε qq. Αχ πάλι αράδιασα τη σοφία μου, πάω και wc τώρα. | |
| | | Nepenthe Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3332 Currently Playing : Vampire Counts Registration date : 24/10/2008
| Θέμα: Απ: Vanilla Marines List 1750 P Τρι 22 Δεκ 2009, 14:00 | |
| παιδιά μην ακούτε τις συμβουλές του λέκκα, θέλει το κακό σας. κάντε τον challenge με όποια λίστα θέλετε, χύστε τον στα μουτσούνια (easy as pie) και μετά θα στρώσει. Είναι σαν την κακιά πεθερά, ότι και να του δείξετε δεν του αρέσει | |
Αριθμός μηνυμάτων : 4424 Ηλικία : 41 Τόπος : Ζμπέοςμ. Currently Playing : Με τα νεύρα των ζώων Registration date : 28/09/2009
| Θέμα: Απ: Vanilla Marines List 1750 P Τρι 22 Δεκ 2009, 14:25 | |
| Nepenthe. Ο άνθρωπος με τη δική του πινελιά στην υπογραφή μου | |
| | | belial Arch Spammer
| Θέμα: Απ: Vanilla Marines List 1750 P Τετ 23 Δεκ 2009, 00:21 | |
| Οι λεγεόνες των καταραμένων , μπορούν να πάνε αρκετά καλά αρκεί να τους χρημοποιήσεις έξυπνα. και εμπάς περιπτώσει για στρατό που δεν θα έχεις termies είναι καλό ένα unit με 3+ inv μπάς και κολήσουν ένα κάφρο του αντιπάλου και σου αφήσει ήσυχα τα κακόμοιρα τα troops . Δεν τους θέλω για να σφάξω να τους θυσιάσω θέλω ... ψοφάνε σαν marines άμα τους ρίξεις σ΄ενα απλό unit άμα τους ρίξεις σε μια καφρίλα αλλάζουν τα δεδομένα ... είναι εκεί για να αντέξουν όσο μπορούν και να κολλήσουν ένα unit του αντιπάλου τίποτε παραπάνω . για τον telion δεν ξέρω άμα τον χρησιμοποιήσω και θα σας πω ο καθένας έχει άλλα πράγματα στο μυαλό του | |
| | | Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Vanilla Marines List 1750 P Τετ 23 Δεκ 2009, 08:29 | |
| - Belial έγραψε:
- Οι λεγεόνες των καταραμένων , μπορούν να πάνε αρκετά καλά αρκεί να τους χρημοποιήσεις έξυπνα. και εμπάς περιπτώσει για στρατό που δεν θα έχεις termies είναι καλό ένα unit με 3+ inv μπάς και κολήσουν ένα κάφρο του αντιπάλου και σου αφήσει ήσυχα τα κακόμοιρα τα troops . Δεν τους θέλω για να σφάξω να τους θυσιάσω θέλω ...
ψοφάνε σαν marines άμα τους ρίξεις σ΄ενα απλό unit άμα τους ρίξεις σε μια καφρίλα αλλάζουν τα δεδομένα ... είναι εκεί για να αντέξουν όσο μπορούν και να κολλήσουν ένα unit του αντιπάλου τίποτε παραπάνω .
για τον telion δεν ξέρω άμα τον χρησιμοποιήσω και θα σας πω ο καθένας έχει άλλα πράγματα στο μυαλό του σαν να λεμε : Την δοκιμασες, εε?? Πως πηγε? Τον ηπιε , η κατι καλυτερο?? Θες να δοκιμασεις και με κατι τσοπεραδες?? (grinding machine mode:ON) |
| | | Sephiroth Champion
Αριθμός μηνυμάτων : 193 Ηλικία : 34 Τόπος : Αθηνα Currently Playing : The Great Devourer Registration date : 12/11/2009
| Θέμα: Απ: Vanilla Marines List 1750 P Τετ 23 Δεκ 2009, 09:22 | |
| Εεεεεεε traitor. Πανε οι angels . Εγω μεταχαρας να σε παιξω τωρα που δεν εισαι και full vehicles | |
| Θέμα: Απ: Vanilla Marines List 1750 P Τετ 23 Δεκ 2009, 09:57 | |
| - Belial έγραψε:
- Οι λεγεόνες των καταραμένων να τους θυσιάσω θέλω ...
ψοφάνε σαν marines άμα τους .
-Λολγεώνες, πολύ ακριβή θυσία. Άσε που εσύ απλά κάνεις deep strike. Ο άλλος στην πέφτει... άρα δεν διαλέγεις εσύ το ποιός θα τις παίζει μαζί σου, και συνήθως οι κακούληδες είναι πιό γρήγοροι. Άκου το θείο. βάλε τσίου τσίου μαρίνζ που τρέχουν γρήγορα τουλάχιστον να διαλέγεις τι ψοφάει... -Το "ψοφάει σα το σκυλί το τάκτικαλ" πήγαινε στους 25άποντους στέρν. Αυτοί πάνε χαμένοι σε ντροπ πάνω στον αντίπαλο 1ο γύρο. -Think man! Telion ή combat squad από scouts (περίπου)... | |
| | | | Vanilla Marines List 1750 P | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |