Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| Legends of the High Seas blog | |
|
+9iron man BiG GoBBo kiour_gr aphelion Asarnil the Dragonlord Tzortz Yria lance-a-lot admin 13 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
admin Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3165 Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Legends of the High Seas blog Τρι 12 Ιαν 2010, 18:27 | |
| ...συνέχει θέματος από εδώΔεν την πάλεψα να περιμένω για τις μινιατούρες από την Black Scorpion. Έκανα μερικά απλά conversion σε παλιότερες μινιατούρες μου από empire free company, βάψιμο και να το αποτέλεσμα (κακή φωτό...) : Οι δύο αριστεροί μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν privateers ή πειρατές και ο δεξιά με το blunderbuss σαν able seaman σε πλήρωμα του βασιλικού ναυτικού. Βάσεις δεν έχω κάνει ακόμη, θέλω να βρω πιο λεπτή άμμο από αυτήν της GW για να κάνω βάσεις σαν αμμουδιά.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Elhion στις Πεμ 18 Φεβ 2010, 13:27, 2 φορές συνολικά | |
| | | Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Legends of the High Seas blog Τετ 13 Ιαν 2010, 18:35 | |
| για πιο λεπτη αμμο, κατεβαινεις στο καλαμακι στην παραλια, κοσκινιζεις (βραζεις καλυτερα να φυγει η συφιλη.. LoOL) και ειναι τζετ.
Επισης, ξεκινησα μολις ενα σκηνικο τυπου mordheim. Ειναι 4x4. Ναι μεν θα ειναι compact το ολο project, αλλα μπορει απο την μια μερια να προστεθει λιμανι και εν συνεχεια θαλασσα. Ετσι κι αλλιως το τερραιν εχει καναλι που θεωρητικα στο τελος θα χυνεται στην θαλασσα. Βεβαια για να το δουμε τελειωμενο ολο αυτο (το τερραιν), η εστω σε καλη κατασταση, θελει 2 μηνες ανετα, αλλα εαν μας βγει το ονειρο θα γινει κουκλι.. (ξεκινησε οχι για να παιζουμε πανω του αλλα γιατι απλα ειδαμε την ιδεα, την ερωτευτηκαμε, και αρχισαμε την κατασκευη.. ειναι απο project ενος τρελου γερμανου.....)
Εαν θες να περιμενεις το τερραιν αυτο, η εαν στην τελικη σε ψηνει να προσαρμοσεις σε αυτο τα 2 επομενα κομματια, δηλαδι το λιμανι σαν να λεμε, εγω ειμαι 100% μεσα. Σε καμια εβδομαδα θα μπορεσω να σου δωσω σχεδια και μετρα απο την πλευρα που θα ειναι το λιμανι..
Τεσπα, ξεφυγα..
ομορφοι οι πειρατες που εβαψες btw.. Πρεπει να μου μαθεις να βαφω προσωπο μου φαινεται.. Γιατι με ολο αυτο το Sci-Fi την εχω γλιτωσει απο το θεμα.. |
| | | admin Arch Spammer
| Θέμα: Απ: Legends of the High Seas blog Πεμ 14 Ιαν 2010, 01:25 | |
| Και το τερέν αυτό θα το έχετε μόνιμα στον δρακοφοίνικα? Πρέπει να σας επισκεφτώ κανένα απόγευμα μου φαίνεται να ρίξω και εγώ λίγη δουλίτσα για το καλό και να δω πως τα πάτε! Κατά τα άλλα, σήμερα το έρηξα στο τερέν... Σκοπός να φτιάξω μια αποθήκη, πέρνοντας την ιδέα από το αγαπημένο πειρατικό παιχνίδι στο PC, το port royale. Το κτήριο το έχω σημειώσει με κόκκινο κύκλο στο screenshot. Ελπίζω να καταφέρω κάτι παρόμοιο!!! Το αποτέλεσμα μέχρι στιγμής (λείπει η οροφή και τα σκαλιά από την κατασκευή!) Παράλληλα έβαψα 2 βαρέλια από kits του warhammer και έφτιαξα μερικά κιβώτια από μπάλσα. Θα χρησιμέψουν για εμπόδια γενικά ή για εμπόρευμα στο εσωτερικό της αποθήκης. Αυτά. Σύντομα θα φτιάξω την οροφή (θα βγαίνει) και τις σκάλες και μετά βάψιμο!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Elhion στις Πεμ 14 Ιαν 2010, 12:58, 1 φορά | |
| Θέμα: Απ: Legends of the High Seas blog Πεμ 14 Ιαν 2010, 09:27 | |
| το τερραιν αυτο που λεω, δεν υπαρχει στο πανδοχειο. Ειναι ενα project που ξεκινησε σπιτι μου με μικρη παρεα.. Αλλα αυτο που εχει ειναι οτι ειναι modular.. Βασικα δεν μπορεις να αλλαξεις θεση μεταξυ τους τα 4 κομματια, αλλα παρολ'αυτα γινεται 4 κομματια το board και πολλες λεπτομεριες τις βαζεις σε μια κουτιτσα και με την αναλογη προσοχη (ευλαβεια, λατρεια, αγαπη-στοργη-proderm), τα πηρες κι εφυγες. Βασικα κατσε να γινει και σου λεω.. παντως αν θες παμε απο π.μ. παρακατω την κουβεντα περι τουτου.. |
| Θέμα: Απ: Legends of the High Seas blog Πεμ 14 Ιαν 2010, 09:37 | |
| - Elhion έγραψε:
- 4x4 είναι το μέγεθος του τραπεζιού. Ανάλογα το σενάριο βέβαια, αλλά τυπικά είναι τόσο (δες και την φωτό, είναι preview από χάρτη σεναρίου του παιχνιδιού).
Γενικά από τερέν έχω ένα σπίτι έτοιμο από warhammer, θα τελειώσω επιτέλους και το inn μου με την ευκαιρία- και ίσως φτιάξω κανένα σπίτι ακόμη ή ακόμη και να αγοράσω από ziterdess. Επίσης φοίνικες βρίσκεις εύκολα στο ίντερνετ να αγοράσεις από ντεκόρ για τούρτες ή εναλλακτικά σε ένα pet shop, πουλάνε αρκετά καλούδια για τα ενυδρία. Πάντως με 3-4 σπίτια και μερικούς φοίνικες γεμίζει εύκολα ένα τραπέζι για μαχούλα!
οσον αφορα ενα τετοιο τραπεζι ετοιμαζεται ευκολα.. Τα σπιτια εαν πλακωθουμε 2-4 ανθρωποι σε 1-2 weeks θα ειναι ετοιμα.. (1-2 σπιτια ο καθενας και ελειξε).. κοιτα το παρακατω να δεις εαν σου αρεσει σαν τροπος στησιματος σπιτιου.. http://boringmordheimforum.forumieren.com/scenery-and-terrain-f4/my-own-little-corner-of-mordheim-t2693.htm(μην κοιτας που το ξεκωλιαζει το θεμα.. προσπαθει να τραβηξει τις εντυπωσεις..LoL) |
| Θέμα: Απ: Legends of the High Seas blog Πεμ 14 Ιαν 2010, 14:36 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ogyon στις Πεμ 14 Ιαν 2010, 14:47, 3 φορές συνολικά |
| | | admin Arch Spammer
| Θέμα: Απ: Legends of the High Seas blog Πεμ 14 Ιαν 2010, 14:43 | |
| Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!
Έτσι θα την κάνω την οροφή, εννοείτε. Χαρτόνι χοντρό για να μπορώ να την βγάζω όποτε θέλω χωρίς να φοβάμαι ότι θα χαλάσει και από πάνω χάρτινα κεραμίδια. Και μάλιστα τα κεραμίδια δεν είναι ανάγκη καν να τα κόψεις ένα - ένα. Μπορείς και ολόκληρες ταινίες από χαρτόνι να κολλήσεις, αρκεί να έχεις κάνει τομή στα 4/5 περίπου του πάχους -σαν χτένα να βγει φαντάσου. Μετά κολλώντας την από πάνω λωρίδα, καλύπτεται το άκοπο τμήμα! | |
| Θέμα: Απ: Legends of the High Seas blog Πεμ 14 Ιαν 2010, 14:48 | |
| ωω.. εκανα edit το ποστ μου, και τωρα ειδα οτι ειχες απαντησει.. yeap, οκ, you know the way! |
| Θέμα: Απ: Legends of the High Seas blog Πεμ 14 Ιαν 2010, 14:52 | |
| δεν με λες (ασχετο) ψηνεσαι (εαν δεν το εχω ρωτησει ακομη) οταν τελειωσει αυτο το project σου, να πλακωθουμε να φτιαξουμε μπαμ-μπαμ κι ενα far west village να το γυρισουμε λιγο και στο cowboy-κο.. ??? Με εχει ψησει απειρο η ιδεα, και βλεπωντας τις φατσες ολων αυτων που παιζουν στις φωτογραφιες, πρεπει να εχει πολυ γελιο το παιχνιδι (βλεπεις γυρω γυρω απο το τραπεζι τους 5-6 παικτες με ενα χαμογελο να.. λολ. σελω κι εγω!! Παμε ντολυ) *ασχετο η Ντολυ ή ο Ντολυ? παντα ειχα την αποροια, μιας και σε τευχη την λεει φοραδιτσα μου, ομως σε καποια επισοδεια το παρουσιαζει το πατουμενο ως αρσενικο.. Βεβαια κακα τα ψεματα δεν κρεμεται τιποτα απο κατω, αλλα στο ετσι ολα θηλυκα ειναι στο lucky luke..* |
| | | admin Arch Spammer
| Θέμα: Απ: Legends of the High Seas blog Πεμ 14 Ιαν 2010, 15:49 | |
| Βασικά και εγώ κόλησα με το LoTHS για το ίδιο που λες. Απίστευτα κινηματογραφικά σενάρια και όλο αυτό το hollywood/history concept. Και οι παίκτες να γελάνε γιατί δεν μάχονται αλλά αναπαριστούν το σενάριο!
Θα δείξει για το LoTOW, η αλήθεια είναι ότι είμαι pirate fan αλλά δεν με χαλάει και το καουμπόικο. Οι κανόνες είναι σχεδόν οι ίδιοι (αδελφάκια τα παιχνίδια) οπότε, γιατί όχι? | |
| Θέμα: Απ: Legends of the High Seas blog Πεμ 14 Ιαν 2010, 17:17 | |
| - Elhion έγραψε:
- Βασικά και εγώ κόλησα με το LoTHS για το ίδιο που λες. Απίστευτα κινηματογραφικά σενάρια και όλο αυτό το hollywood/history concept. Και οι παίκτες να γελάνε γιατί δεν μάχονται αλλά αναπαριστούν το σενάριο!
Θα δείξει για το LoTOW, η αλήθεια είναι ότι είμαι pirate fan αλλά δεν με χαλάει και το καουμπόικο. Οι κανόνες είναι σχεδόν οι ίδιοι (αδελφάκια τα παιχνίδια) οπότε, γιατί όχι? βασικα αν δεν κανω λαθος , αυτο που αλλαζει στους κανονες (περα απο λεπτομεριες οπλων κλπ) ειναι τα σεναρια και οτι των γελαδαρηδων εχει πιο πολλα expansion. |
| | | admin Arch Spammer
| Θέμα: Απ: Legends of the High Seas blog Παρ 15 Ιαν 2010, 21:29 | |
| Έτοιμη η αποθήκη! Έβαλα τα δύο κτήρια που έχω μαζί σε μια οικογενειακή φωτό, μαζί με τους πειρατές. Δυστυχώς τελείωσαν οι μποταρίες της μηχανής μου και δεν κατάφερα να πάρω και άλλες φωτό της αποθήκης από την άλλη πλευρά ή από το εσωτερικό. Το σχοινί θέλει άλλαγμα, δεν είχα κάτι καλύτερο και προς το παρών θα αρκεστώ σε αυτό. Επίσης... σήμερα ήρθαν οι πειρατές μου από την Black Scorpion και το βιβλίο των κανόνων... Οι μινιατούρες είναι πραγματικά πόλύ όμορφες, οριακά πιο ψιλόλιγνες από αυτές του warhammer. Ωραία σκαλίσματα όμως. Και το βιβλίο όσο το ξεφύλησα φαίνεται πολύ καλή δουλειά. Απίστευτη ατμόσφαιρα με χάρτες και εικόνες αλλά και πολλά ιστορικά στοιχεία για τους πειρατές. Επίσης εντυπωσιάστηκα από το τελευταίο κομμάτι του βιβλίου που έχει στατιστικά και κόστος αγοράς ιστορικά γνωστών πειρατών όπως ο Μαυρογένης ή o Calico Jack, για να τους προσλάβει όποιος θέλει στο πλήρωμά του ή για να τους αντιμετωπίσει σε ένα campaign πχ!!! Τώρα έχει μελέτη των κανόνων και βάψιμο φουλ!!! | |
| Θέμα: Απ: Legends of the High Seas blog Σαβ 16 Ιαν 2010, 10:33 | |
| - Elhion έγραψε:
- Έτοιμη η αποθήκη! Έβαλα τα δύο κτήρια που έχω μαζί σε μια οικογενειακή φωτό, μαζί με τους πειρατές. Δυστυχώς τελείωσαν οι μποταρίες της μηχανής μου και δεν κατάφερα να πάρω και άλλες φωτό της αποθήκης από την άλλη πλευρά ή από το εσωτερικό. Το σχοινί θέλει άλλαγμα, δεν είχα κάτι καλύτερο και προς το παρών θα αρκεστώ σε αυτό.
Επίσης... σήμερα ήρθαν οι πειρατές μου από την Black Scorpion και το βιβλίο των κανόνων... Οι μινιατούρες είναι πραγματικά πόλύ όμορφες, οριακά πιο ψιλόλιγνες από αυτές του warhammer. Ωραία σκαλίσματα όμως. Και το βιβλίο όσο το ξεφύλησα φαίνεται πολύ καλή δουλειά. Απίστευτη ατμόσφαιρα με χάρτες και εικόνες αλλά και πολλά ιστορικά στοιχεία για τους πειρατές. Επίσης εντυπωσιάστηκα από το τελευταίο κομμάτι του βιβλίου που έχει στατιστικά και κόστος αγοράς ιστορικά γνωστών πειρατών όπως ο Μαυρογένης ή o Calico Jack, για να τους προσλάβει όποιος θέλει στο πλήρωμά του ή για να τους αντιμετωπίσει σε ένα campaign πχ!!!
Τώρα έχει μελέτη των κανόνων και βάψιμο φουλ!!! πολυ ομορφο το αποτελεσμα με τις καλυβες σου.. Δεν μου λες.. μιας και με κατι αντιστοιχο (οπως προειπα) ασχολουμε, οσον αφορα τερραιν, θες να δοκιμασω να βγαλω κανα-2 καλυβες κι εγω? εννοω χρειαζονται κι αλλες?? Επισης εαν ναι, πες μου εαν αυτο που βλεπω ειναι το οριο στο μεγερος που εχεις φανταστει, η εαν μπορουν τα σπιτια γενικα να ειναι πιο μεγαλα και πιο συνθετα.. Οι κανονες τι λενε??? Necromunda και Mordheim ενα πραμα? |
| Θέμα: Απ: Legends of the High Seas blog Σαβ 16 Ιαν 2010, 10:35 | |
| επισης καποιες μινις απο mordheim (η για mordheim μιας και δεν ειναι ολες GW) που σιγα-σιγα μαζευω, θα μπορουσαν να κανουν τους civilians.. Σε ψηνει?? |
| | | admin Arch Spammer
| Θέμα: Απ: Legends of the High Seas blog Σαβ 16 Ιαν 2010, 11:21 | |
| Χαλαρά αμα θες να ασχοληθείς, ίσα-ίσα! Πόσταρε να βλέπουμε τί ετοιμάζεις αν είναι.
Όριο δεν υπάρχει. Το παιχνίδι είναι στην ουσία mordheim με κανόνες Lord of the Rings και LoTOW και έχει background την εποχή της πειρατίας. Κανένα όριο στα κτήρια και στο τερέν, αρκεί να είναι "ιστορικοφανές". Το ίδιο ισχύει και με τους civilians, είναι οκ από όποια εταιρεία και αν τους πάρεις αρκεί να είναι ρεαλιστικοί. Και εγώ έχω 2-3 πόρνες και 1 ταβερνιάρη και έναν ζητιάνο που θα βάψω για το παιχνίδι. Μάλιστα οι πόρνες έχουν και κανόνες δικούς τους, μπορεί ένα πλήρωμα να της προσλάβει για αποστολές και τέτοια για να παραπλανούν τον αντίπαλο. | |
| Θέμα: Απ: Legends of the High Seas blog Σαβ 16 Ιαν 2010, 13:27 | |
| |
| | | admin Arch Spammer
| Θέμα: Απ: Legends of the High Seas blog Σαβ 16 Ιαν 2010, 13:49 | |
| Δεν την είχα ξανακούσει. Έκανα μια μικρή έρευνα, έχει πραγματικά καλές τιμές η εταιρία αλλά δυστυχώς δεν έχει φωτογραφίες από όλους τους πειρατές της. Τα σχόλια που είδα σε διάφορα φόρα, λένε ότι γενικά η Dixon έχει μεγάλα κεφάλια στις μινιατούρες της. Αυτό δεν είναι κακό μιας και μιλάμε για 28mm ιστορικές με μεγάλα κεφάλια, άρα κάτι μεταξύ των μινιατούρων της foundry και της GW. Για size comparison, δες και την παρακάτω εικόνα που τις συγκρίνει με άλλες εταιρείες. Είναι λίγο μεγαλύτερες από τις Foundry, άρα σε σχέση με τις μινιατούρες της Black Scorpion θα δείχνουν λίγο πιο μικρές. Με κατάλληλο basing όμως (βάζοντας την υπάρχουσα βάση να κάτσει στην στρογγυλή πλαστική βάση του παιχνιδιού) θα πάρουν ύψος και θα είναι οκ στο μάτι! | |
| Θέμα: Απ: Legends of the High Seas blog Σαβ 16 Ιαν 2010, 14:09 | |
| τελεια!! thnx for info and for the great size chart.. Παω να χαζεψω τα 2 Posses (συμμοριες η οπως αλλιως μεταφραζεται) που σκεφτομαι.. Στην τελικη, λογω των (και κατα εμενα) πολυ καλων τιμων, μπορει κανεις πιστευω να παρει μπολικα μοντελα και ας μην ειναι σιγουρος για το WYSIWYG στο τελος.. ετσι κι αλλιως το να φοραει μια μινι ολα τα οπλα που της επιτρεπει το παιχνιδι ειναι αδυνατον, οποτε, μαλλον θα παρω οποιες μου αρεσουν στο ματι απλα..
P.s. : Ψηθηκα για ενα τεστ πειρατες εναντια σε γελαδαρηδες, οπου για τερραιν θα βαλουμε ενα πειρατικο που ξεβραστηκε μεσα στο TEXAS.. τι λες?? φτανει μια πινακιδα στην αρχη της πολης "Ship Town" και καποιο ονομα για το Saloon τυπου "Μικρη Προπελα" και δεν θα παρει κανεις χαμπαρι το λαθος εε?? |
| Θέμα: Απ: Legends of the High Seas blog Σαβ 16 Ιαν 2010, 16:56 | |
| μολις ειδα αλλη μια ομορφια θα ελεγα στο site της Dixon οσον αφορα το E-shopping.. Το shipping ειναι αναλογο με το ποσες μινις παιρνεις.. (δεν ειναι fixed οπως π.χ. στην GW στο εξωφρενικο 8 ευρω).. Ετσι για να τεσταρω το site μα και το game , παρηγγειλα με 1 δεκαρικο την πρωτη μου gang. Πολυ τα αγαπαω ομολογω αυτα τα μικρα παιχνιδια , οπου με 1 δεκαρικο μπορεις να παιξεις (αντι τα 1-3 κατοσταρικα που ζητανε τα μεγαλα π.χ 40κ, fantasy , FoW). Αντε να δουμε τι λεει κι αυτο.. (Στην χειροτερη θα μου μεινουν 7 μινις απο Cowboys.. τις οποιες πολυ τις γουσταρω..)..
Μαλλον τωρα το απογευμα (να δω πρωτα τι υπαρχει απο Balsa στο σπιτι) θα χτισω το Saloon η την Jail (μιας και 2 απο τα 8 σεναρια του main βιβλιου ειναι στημενα πανω σε αυτα τα κτισματα..). Εαν υπαρξει αποτελεσμα ανεβαζω εδω? ή να φτιαξω νεο τοπικ?? (απλα μου αρεσε που σε ενα τοπικ τα εχουμε μαζεψει ολα τα λεγομενα για αυτα τα 3 games : Loths, Lotow, Mordheim).
τελος, ερωτηση, η balsa που χρησιμοποιησες για σανιδακι στον τοιχο των σπιτιων σου , τι διαστασεις εχει?*1διασταση για αυτην της αποθηκης, και μια για την επενδυση του τοιχου του Inn σου* (για να καταλαβω περιπου και ποσο ειναι τα καλυβια σου..) |
| | | lance-a-lot Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2642 Ηλικία : 39 Registration date : 03/09/2008
| Θέμα: Απ: Legends of the High Seas blog Δευ 18 Ιαν 2010, 16:19 | |
| πολύ καλά τα terrain!! καλές μάχες!! | |
| Θέμα: Απ: Legends of the High Seas blog Τρι 19 Ιαν 2010, 16:57 | |
| να ειδες πανω που ειχα ζεσταθει να γραφω, τωρα με το σπαμ του lance a lot εχασα τον ιρμο μου.. Lol.. Οπως και να χει.. Elhion ενα Saloon που προχωραω το θες για τους πειρατε ? |
| | | admin Arch Spammer
| Θέμα: Απ: Legends of the High Seas blog Τρι 19 Ιαν 2010, 17:10 | |
| Βάλε το εδώ να τα έχουμε όλα μαζί. Αλλά δεν ξέρω κατά πόσο γίνεται να παίξουμε πειρατές εναντίον καβαλάρηδων (λολ και μόνο που το λέω είμαστε τρελοί???). Το κακό που λες είναι ότι το LoTHS έχει πολύ χάλια βαλιστικά όπλα και σε "κατευθύνει" προς καθαρό swashbuckling combat, αντίθετα από το LoTOW. Με άλλα λόγια θα τον πιουν οι πειρατές από τα 6σφαιρά!!! Επίσης, από ότι είδα στο φόρουμ του wargamer.gr στο στρατηγικόν έχουν ήδη ασχοληθεί με LoTOW και μάλιστα έχουν φτιάξει ολόκληρη πόλη της άγριας δύσης!!! http://www.wargamer.gr/forum/index.php?topic=38.0Τέσπα. Εγώ έβαψα στο ενδιάμεσο άλλους δύο πειρατές (black scorpion) και μία πόρνη (reaper), ενώ ξεκίνησα να φτιάχνω και τερέν με πρασινάδες, έτσι για το cover και την ομορφιά. Φωτό θα βάλω σύντομα! Οι κάνόνες είναι πολύ καλοί btw. Τους έριξα μια ματιά και είναι σούπερ. Μοιάζουν με το Lord of the rings, αλλά έχουν πολλά αστεία στοιχεία όπως τούμπες αν δεν καταφέρει το μοντέλο να σκαρφαλώσει τον γκρεμό ή αν δεν πιάσει καλά τα σχοινιά στο ρεσάλτο πχ... Ωραίο skirmish συστηματάκι με λίγο pew pew. Λογικά μέχρι τα μέσα Φλεβάρη θα είμαι έτοιμος για ένα tutorial σενάριο για 2-3 παίκτες, θα κανονήσουμε!!! | |
| | | Yria Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 484 Registration date : 30/04/2009
| Θέμα: Απ: Legends of the High Seas blog Τρι 19 Ιαν 2010, 18:17 | |
| απο αυτα που αναφερεις για τους κανονες καταλαβαινω οτι ειναι ιδιο με το Lotow και χαιρομαι γιατι και οι κανονες του lotow μου αρεσαν παρα πολυ.. Επισης παραθετω οτι το lotow δεν ειναι καθαρα shooting. Πεφτει παρα πολυ ξυλο με τα χερια, (ροπαλα , μπουκαλια, ξυλοποδαρο κλπ).. Τελος κοιτα το ποταμοπλοιο στις εικονες απο το wargamer.gr και θα καταλαβεις που θα κολησουν οι πειρατες σε mixed campaign.. lol.. Τεσπα.. οπως και να χει, ενα-ενα θα παιχτουν τα games, απλα αυτο που θελω να σου πω ειναι οτι αφου σε βλεπω να εχεις ψηθει με το ενα, κι εγω εχω ψηθει και με το αλλο, ειναι ευκαιρια να τα ταιριαξουμε.. lol.. Οταν θα εχω καποιο αποτελεσμα απο το saloon η οποιο απο τα κτηρια που παλευω , θα ανεβασω φωτο (τωρα ειναι ακομη στα μπετα*aka χαρτονια* οποτε και δεν αξιζει να δεις τιποτα.. Αλλα μεχρι το ΣΚ κατι θα εχω προλαβει.. (μλκ ξεκινησα χτες τελικα με τα κτηρια, και πρεπει να μαθω το πως στηνεις ενα κτηριο, πως φορτωνεις balsa, πως κανεις ομορφιες, πως φτιαχνεις πορτες, παραθυρα, τραπεζια καρεκλες, καθρεφτες, σκαλες.. και τελος παντων, πως κανεις τα παντα απο το 0.. Εχει γελιο) | |
| | | Yria Knight
| Θέμα: Απ: Legends of the High Seas blog Τρι 19 Ιαν 2010, 18:19 | |
| ξεχασα να παραθεσω, οτι η πολη που θα ετοιμασουμε (αυτη η της Αγριας δυσης) θα ειναι καλυτερη απο αυτην στο στρατηγικον, ετσι για να τους μπουμε στο ματι.. lol.. φτανει να βρουμε πως γινεται το πρωτο κτιριο σωστα, και ολα τα αλλα ειναι θεμα στιγμων.. λολ..) | |
| | | Yria Knight
| Θέμα: Απ: Legends of the High Seas blog Τρι 19 Ιαν 2010, 18:45 | |
| επισης ξεχασα να παραθεσω οτι ολα αυτα εχουν γραφτει απο τον Ogyon με το λογαριασμο της yrias μιας και δεν ειχε κανει log out, και κλασσικα η βιασυνη και η ταπεινοφροσυνη τον πρωτο χρονο καιγονται! | |
| | | | Legends of the High Seas blog | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |