Greek Wargaming Forum
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

The Forum of Greek Wargamers

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
about shooting - Σελίδα 2 08abe9eb-c1f8-4f8a-abdf-72add18a9837_zps28329c39
Πρόσφατα Θέματα
» WTB wargaming and rpg terrain
about shooting - Σελίδα 2 I_icon_minitimeαπό shadowblade94 Κυρ 01 Οκτ 2023, 17:37

» WTS Big Tau Army 400€
about shooting - Σελίδα 2 I_icon_minitimeαπό doomsday Κυρ 09 Απρ 2023, 20:50

» Πωλούνται Adeptas sororitas
about shooting - Σελίδα 2 I_icon_minitimeαπό Manolorza Παρ 07 Απρ 2023, 12:31

» Πωλουνται Grey Knights
about shooting - Σελίδα 2 I_icon_minitimeαπό powerslave Κυρ 02 Απρ 2023, 19:08

» WTS High elf army
about shooting - Σελίδα 2 I_icon_minitimeαπό Eyzonas Κυρ 25 Ιουλ 2021, 23:08

Blog Feeds
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners.

about shooting

Πήγαινε κάτω 
+7
Xereus
Tzortz
belial
Juan
Laskoulas
Asarnil the Dragonlord
iron man
11 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Juan
Spamlord
Spamlord
Juan

Αριθμός μηνυμάτων : 1274
Τόπος : Χώρα του Ποτέ Ποτέ
Registration date : 10/12/2008

about shooting - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: about shooting   about shooting - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι 16 Μαρ 2010, 02:53

Asarnil έγραψε:
Ολα εχουν μια σειρα στο παιχνιδι.
Την οποια δεν την καθοριζει η καλη θεληση του παικτη ( αλλωστε εχετε παρατηρησει πως , κακη διαθεση δεν εχω ποτε για τη σωστη εφαρμογη των κανονων)
αλλα ενα BRB.
Καποια πραγματα δυστυχως δεν γινεται να περιγραφονται και να αναλυονται γιατι τοτε θα καναμε courses για να παιζουμε ενα ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

Υπερασπιζομαι παντα τη σωστη σειρα. Καποιες φορες, μπορει πιο εντονα απο οσο πρεπει. Αλλα ΠΑΝΤΟΤΕ ακουω και την αλλη αποψη. Την λαμβανω υπ οψιν μου. Αν τελικα οι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ δικαιωσουν εμενα ή τον αλλο, δεν εχει να κανει με το αν προσβαλλει την κριση μου.
Ειναι απλα, διευκρινιση σε εναν κανονα που χρειαζοταν διευκρινιση.
Ετσι το βλεπω εγω.

Αν ομως
ξερω και ειμαι σιγουρος για την εφαρμογη ενος κανονα, τοτε sorry κιολας, θα υπερασπιστω αυτο που ισχυει. Οχι αυτο που μου φαινεται σωστο.

Αυτος ειμαι. Σε οποιον αρεσω.

Εντι.

drama queen, όταν τελειώσεις το σολάρισμα-παραληρημα έλα από υπόγα να παίξουμε κάμια μάχη Wink
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Tzortz
Admin
Tzortz

Αριθμός μηνυμάτων : 12004
Τόπος : Νικαια
Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general
Registration date : 27/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: about shooting   about shooting - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι 16 Μαρ 2010, 10:03

Σας παρακαλω σε ενα τοσο σοβαρο θεμα να μην το γ*ματε με spam .

Θα τα κανω delete ολα :Ο

*on topic*

Μπορει ενας να πει ακριβως το προβλημα που υπαρχει / υπηρχε και τι λυση εχει δωσει ο Jedy η τεσπα , που εχουμε καταληξει ?
Asarnil the Dragonlord
Arch Spammer
Arch Spammer
Asarnil the Dragonlord

Αριθμός μηνυμάτων : 13942
Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο
Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames
Registration date : 15/09/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: about shooting   about shooting - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι 16 Μαρ 2010, 12:08

Αυτο που τους ελεγα.
Αφου ΑΥΤΟΣ ηταν ο Judge που ειχα καλεσει το καλοκαιρι.
Xereus
Knight
Knight

Αριθμός μηνυμάτων : 498
Registration date : 01/06/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: about shooting   about shooting - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι 16 Μαρ 2010, 12:30

Αυτος εισαι ,γι'αυτο σε κραζουμε ,μην το παραβλεπεις αυτο...
Juan
Spamlord
Spamlord
Juan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: about shooting   about shooting - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι 16 Μαρ 2010, 15:36

Tzortz έγραψε:
Μπορει ενας να πει ακριβως το προβλημα που υπαρχει / υπηρχε και τι λυση εχει δωσει ο Jedy η τεσπα , που εχουμε καταληξει ?

Λοιπόν ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το θέμα προέκυψε στη μάχη που έπαιξα με τον Έντι την Κυριακή. Ένα κανόνι στόχευσε στο ΒΤ δηλώνοντας target μεν το BT αλλά διαφορετική ευθεία από το κέντρο του μοντέλου (έβαλε ζαράκια ο Έντι τα οποία δεν πήρα το laser ή μέτρο να δώ από που περνάνε τελικά), ισχυριζόμενος ότι μπορεί να το κάνει αυτό βάσει ETC. Τελικά σπάει ο διάολος το ποδάρι του (οπώς συμβαίνει πάντα σε αυτό το κωλοπαίχνιδο) και η βολή βγαίνει έτσι ώστε αν περνάει από το κέντρο του μοντέλου να τον προσπερνά, ενώ αν πηγαίνει στην πιο μακρινή διαγώνιο να τον πετυχαίνει. Εγώ έτσι όπως είχα εκλάβει το σχετικό κανόνα του ETC θεωρούσα ότι ΠΑΝΤΑ όταν δηλώνεις συγκεκριμένο μοντέλο πας την ευθεία από το κέντρο του. Για την ακρίβεια συμφώνησε μαζί μου και όλο το μαγαζί που ήταν εκεί.

Και εκεί κάπου ξεκινά το θέατρο του παραλόγου. Εξηγούμαι: ο Έντι απ όσο κατάλαβα το έπαιξε έτσι επειδή σε κάποιο τουρνουά του το είχαν κάνει. Επομένως τα όποια ανεκδιήγητα περισσότερα στοχεύουν αυτόυς που φτιάχνουν τελικά fuzzy κανόνες.

Και ξεκινάμε, το ETC λέει:
9) Shooting
- When declaring a shot from a catapult/cannon/etc. it is best, in order to avoid misunderstandings, always declare the exact center of a single enemy model as the point which is being shot at.

Ένας πολύ απλό και μονοσήμαντο statement, χωρίς εάν και αλλά, που κάθε φυσιολογικά σκεπτόμενος άνθρωπος θα το έπαιζε όπως το εξέλαβα εγώ φαντάζομαι.

Ρωτάει λοιπόν ο Έντι τον Jedy
"f, a player shooting with a great Cannon and drawing - BEFORE artillery dice roll - a straight line for the cannonnball, in order to avoid mistunderstandings, can he chooses a different point instead of the exact center of a single enemy model ? ( there's no other model behind the original target).
"

Η ερώτηση είναι έτσι διατυπωμένη ώστε να οδηγήσει σε μια απάντηση που ουσιαστικά θα αφαιρέσει την όποια αξία έχει το αρχικό ruling. Και έρχεται ο μάγκας ο Jedy και απαντά:

"Sure.
Twas just meant to avoid trickstery and misunderstandings. "

Συγχαρητήρια, abusing direction of shot για βολές σε μοντέλα που δεν βλέπεις κανονικά is back in business!

Μπαίνω και εγώ στο πανηγύρι και λεω στον Jedy:
"Wow, great answer! So, and in order to get things clear (and start celebrations at Nuln Anonymous Abusers Club) choosing a different line other than that going through the center of the model in order to hit targets behind you normally would not get a chance to hit is legal again, provided you declare it a priori?"

Μου απαντάει:
"Dear Juan,
No.
Re-read."

huh?? the plot is thickening...

Και βέβαια το κερασάκι στι τούρτα έρχεται ο Έντι να πει:
"Juan@
My friend....
Imagine the Daemonic Legion Abusing Society... As long the Daemonic "Intelligence" dominates the Battlefields, only the Artillery Train of Nuln Undisputed Superiority can handle the "smart guy" who put Chaos Furies behind of a Bloodthirster with LOS against a whole army in a terrain's edge (and almost fully covered), preventing the effects of a cannonball, in order to "avoid Overguessings"due to rule no.9 for shooting in the exact centre of the model...
In other words...
As Jedy said;)"

τον οποίο πραγματικά ευχαριστώ για το μεγάλο κόλπο που ανακάλυψε! Να παίξω δηλαδή με τον ανίερο κανόνα του κέντρου του μοντέλου ώστε ο Bloodthirster να τρώει κανονιές και να γλυτώνουν... οι furies. lol! lol! lol!
Έντι μου oi furies μου σ ευγνωμονούν με δάκρυα χαράς στα μάτια!

Καλές αμπιουζιές εύχομαι τώρα που βρήκατε παρέα με τον Jedy παράκαμψη του "κανόνα" του ETC.

Αυτή είναι η ιστορία. Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του.

Love (always),
Fidel
Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

Αριθμός μηνυμάτων : 15580
Τόπος : "The God of War hates those who hesitate."

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: about shooting   about shooting - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι 16 Μαρ 2010, 16:15

Ολη μερα Αθηνα δικαστηρια επιμελητιρια ταμεια νομικων πρωτοδικεια , τωρα μπηκα με μαυρη διαθεση
και

Eχω λιωσει απο τα γελια ....

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!

Να πω ομως και εγω την γνωμη μου
Το απλο και λογικο ειναι οταν πχ ο Δαιμονας ειναι στην ακρη του δασους και τον βλεπουμε λιγο να χτυπαμε εκεινο το μικρο ή μεγαλο κοματακι που βλεπουμε
Οταν ομως ο Δαιμονας ή ο Δρακος ειναι στο ανοιχτο πεδιο , οπως λεει και ο Τζενται "ακριβως κεντρο μοντελου για να αποφυγουμε τρικ και μαλακιες καυγαδες"
Ρε εντι λοιπων χαθηκε να σημαδευες το κεντρο ?
Απο την αλλη αφου σημαδεψες την μεγαλη διαγωνιο μημπως ειναι αυτο που λενε πιο πανω ?
Εγω παντος στο ανοιχτο μονο κεντρο θα βαραγα
Ας το συζητησετε πολιτισμενα παρακαλω Razz
Nepenthe
Arch Spammer
Arch Spammer
Nepenthe

Αριθμός μηνυμάτων : 3332
Currently Playing : Vampire Counts
Registration date : 24/10/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: about shooting   about shooting - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι 16 Μαρ 2010, 16:36

Περιμένω να δω πότε θα βγει ο chronomancer να πουλήσει ΚΑΙ empire!

στη σοβαρή τώρα, εφόσον το κανόνι δηλώνει ευθεία by the book, γιατι γίνεται τόσος ντόρος? λέει ευθεία δεν λέει πουθενά για κέντρο μοντέλου. Και επιπλέον, όταν ο ΒΤ ειναι σε βάση 50Χ50 δηλώνοντας κέντρο, χάνεις ιντσες όπως και να το κάνουμε, στα chariot το ιδιο κλπ κλπ. Μόνο στα μικρά φαντάρια δεν μας νοιάζει, γιατι νταξ corakia ειναι και σε τελική κάποιοι τα ξανασηκώνουμε κιολας οπότε πέντε πάνω πέντε κάτω δεν κάνει διαφορά
http://taxaftixreiazontai.wordpress.com
Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: about shooting   about shooting - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι 16 Μαρ 2010, 16:43

Ναι ρε αλλα το ετς λεει κεντρο , αν δε το λεει και εχουμε καταλαβει λαθος τοτε πασο
Nepenthe
Arch Spammer
Arch Spammer
Nepenthe

Αριθμός μηνυμάτων : 3332
Currently Playing : Vampire Counts
Registration date : 24/10/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: about shooting   about shooting - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι 16 Μαρ 2010, 17:04

Όταν βλέπω να διαφωνεί ο juan με τον eddie, νιώθω σαν τον πατέρα που βλέπει να τσακώνονται ο Πρωτότοκος με τον Βενιαμίν του... ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΜΑΝΑΜ????
http://taxaftixreiazontai.wordpress.com
Asarnil the Dragonlord
Arch Spammer
Arch Spammer
Asarnil the Dragonlord

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: about shooting   about shooting - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι 16 Μαρ 2010, 21:16

Αχ βρε Χουανιτο....ποτε δεν θα καταφερεις να φτασεις το επιπεδο abusing ενος ETC player... Laughing Laughing
Το να βαλεις 5 furies πισω apo enan Thirster που δεν βλεπεις το κεντρο του, ειναι το επιπλεον σημειο που μπορει να επικαλεστει ενας παικτης, λεγοντας "Οχι απλα δεν σημαδευει κεντρο ,αλλα ετσι οπως εχω βαλει σε ...σειρα τις Furies μου, θα μου φαει κ ενα unit"...
Ψιλα γραμματα...Wink
Tο θεμα εχει ληξει, και θα παιζετε ετσι οπως παιζεται και στο ETC. Δηλωνεις ευθεια. Ριχνεις. Και οτι δωσει.

ΥΓ
Για να καταλαβετε ποοοοοοσο ανοητο ειναι να θεωρειται προσπαθεια για trickstery αυτο το guess απλα σκεφτειτε πως καποιες κανονιες μπορει να μην φτανουν για 0,01" οσο μακρυτερα δηλωνεις την γραμμη στη βαση του μοντελου.
Ελεοσα δλδ....

Edit
Μητσο, κοιτα το πρωτο ποστ του thread. Τι να συζητησω? Το ρωτησα, μου απαντησαν (οτι κ το καλοκαιρι που μας περασε στο Munster) και ετσι θα παιζετε.
Εφοσον βγηκε επισημη απαντηση, δεν υπαρχει θεμα συζητησης. Wink
iron man
Arch Spammer
Arch Spammer
iron man

Αριθμός μηνυμάτων : 5311
Τόπος : Πειραιας-Νικαια
Currently Playing : WHFB
Registration date : 31/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: about shooting   about shooting - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι 16 Μαρ 2010, 21:25

+1 εντι
πολυ σωστα οπως ειπε και ο juan στο μαγαζι "δεν θα με παιζεις με non ETC κανονες" αρα juanito πρεπει να συμφωνησεις με τον εντι.Ειναι κανονας του ETC και με αυτους τους κανονες παιζουμε.
Υ.Γ και να βαλεις στον λογαριασμο αλλους +850π στην διαφορα σας Razz

φιλακια ρουφηκτα και ΣΚΙΣΤΕ

CHE tongue
Asarnil the Dragonlord
Arch Spammer
Arch Spammer
Asarnil the Dragonlord

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: about shooting   about shooting - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι 16 Μαρ 2010, 21:31

Σημασια δεν εχει το ποσους επιπλεον ποντους πρεπει να προσθεσει. Αυτες ειναι φιλικες μαχες.
Σημασια εχει να παιζουμε σωστα Wink
Γιατι οι Δανοι/Ιταλοι.Γερμανοι/Πολωνοι, δεν συγχωρουν καμια παραλειψη κανονων.
Αν υπαρχει αμφιβολια, να το ρωταμε. Και οταν μας την απαντανε να παιζουμε με βαση το πακετο ETC.
Tzortz
Admin
Tzortz

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: about shooting   about shooting - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι 16 Μαρ 2010, 21:38

Ρε τι πατε στα ξενα φορουμ και ειμαστε σαν Κατινες ? Ας παει 1 απο τους 2 , ας γραψει αναλυτικα ΚΑΙ τα 2 παραδειγματα σε μια ερωτηση ΝΑΑΑΑ με το συμπαθειο και οτι απαντηση παρει αυτη ειναι και παμε για αλλα .
Asarnil the Dragonlord
Arch Spammer
Arch Spammer
Asarnil the Dragonlord

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: about shooting   about shooting - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι 16 Μαρ 2010, 21:47

Παντα ηθελα να σπαμαρω το ETC φορουμ!!!χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα
Εδω λεω να κανουμε και Spam or not to Spam και εκει
χαχαχαχαχαχαχχαχαχα
Δεν υπαρχει κανενα θεμα για περαιτερω συζητηση.
ΛΕΜΕ ΠΩΣ Ο STAR DRAGON εφαγε κανονια κ ας εβλεπε μονο κατι χιλιοστα μιας ακρης του ενα κανονι.
Δεν μπορουμε να βαζουμε κανονες για το αν ειναι πισω απο λοφο , λιγο πιο πισω απο ενα δασος κλπ. Δεν οδηγει πουθενα.
ΑΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΡΑΜΜΗ θα παει εκει που δηλωσες.
ΑΝ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΡΑΜΜΗ θα παει στο κεντρο μοντελου.
Δεν το συζηταω αλλο.
Smile
Tzortz
Admin
Tzortz

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: about shooting   about shooting - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι 16 Μαρ 2010, 21:53

Παράθεση :
ΑΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΡΑΜΜΗ θα παει εκει που δηλωσες.
ΑΝ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΡΑΜΜΗ θα παει στο κεντρο μοντελου.

Αυτο , οπως και να εχει , ειναι το σωστο απο πολλες αποψεις . Και παντα στα παιχνιδια μου ζηταω απο τον αντιπαλο να μου "πει" που ακριβως ( ευθεια / κεντρο μοντελου / που στο μοντελο / εχω λειζερ ) βαραει . Ειτε σε φιλικο ειτε σε τουρνουα ειτε σε 4χ4 . Δεν ειχα ποτε προβλημα μεχρι τωρα .
iron man
Arch Spammer
Arch Spammer
iron man

Αριθμός μηνυμάτων : 5311
Τόπος : Πειραιας-Νικαια
Registration date : 31/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: about shooting   about shooting - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι 16 Μαρ 2010, 22:00

τι αυτο ηταν δεν εχει αλλο???? οχι ρε γαμοτο και ειχα βαλει στοιχημα οτι το thread αυτο θα εφτανε τουλαχιστον 4 σελιδες lol! lol!

juan που εισαι πες κατι δωσε τροφη στον λαο σου μεγαλε fidel

Έχει επεξεργασθεί από τον/την iron man στις Τρι 16 Μαρ 2010, 22:02, 1 φορά
Asarnil the Dragonlord
Arch Spammer
Arch Spammer
Asarnil the Dragonlord

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: about shooting   about shooting - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι 16 Μαρ 2010, 22:01

Ετσι λεω και εγω.
Και το θεμα ειναι-προς τους υποψηφιους για την 8αδα- πως εκει η...συμπεριφορα α λα Εντι στις μαχες (εκτος και αν σε εχουν πελατωσει ηδη οποτε ειναι χαλαροι οι αντιπαλοι) ειναι του στυλ.
" το βαζω εδω για να μην με βλεπεις"
γυρος του αντιπαλου
"μπορω να εχω το laser?"
Κατανοητο?
ΤΙΠΟΤΑ δεν πρεπει να μενει στην τυχη. ΤΙ ΠΟ ΤΑ!
Juan
Spamlord
Spamlord
Juan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: about shooting   about shooting - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι 16 Μαρ 2010, 22:59

Για σένα Iron man που ζήτησες το flame...

...Άσε ρε Έντι που μας κάνεις και μαθήματα attitude. Στη τελική Ο Φιντέλ σε έπεισε να ξαναβάλεις μέσα τον bloodthirster; και όλοι γύρω εν χορώ αυτό δεν έλεγαν; άσε που μετά την απομάκρυνση...
Αλλά καταλαβαίνω... το πουκάμισο, τα μανικετόκουμπα, το όλο overwhelming style μου ήταν too much για σένα, ξεπεσμένε ζεν πρεμιέ! :Ρ

Τα λέμε αγαπούλες!
admin
Arch Spammer
Arch Spammer

Αριθμός μηνυμάτων : 3165

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: about shooting   about shooting - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι 16 Μαρ 2010, 23:03

omg its almost 4 pages!
Asarnil the Dragonlord
Arch Spammer
Arch Spammer
Asarnil the Dragonlord

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: about shooting   about shooting - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι 16 Μαρ 2010, 23:12

Ξεπεσμενος ισως,
Ξιπασμενος ομως οχι.

Οταν ειμαι χαρουμενος, χαριζω.
Και την Κυριακη ημουν πολυ χαρουμενος. Πιστεψε με.
Μεχρι και τα Ward ξαναριξα (παροτι τα AS μου ηταν 4,2,1,3)οχι τιποτα αλλο

ηταν ο Καπταιν εκει.

Μην πουμε πως ο Υποψηφιος Δαιμονας με εκανε να σκεφτω μονο μεχρι να βαλω το Steam Tank στο Flank απο την πλευρα του Δασους...
Κριμα ειναι να καιμε παικτες.

Φιλακια.
Θα τα πουμε στην Υπογα, ειπα στον Xereus να μου βρει μαχη για την Πεμπτη. Wink
Juan
Spamlord
Spamlord
Juan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: about shooting   about shooting - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι 16 Μαρ 2010, 23:44

Asarnil έγραψε:

Μην πουμε πως ο Υποψηφιος Δαιμονας με εκανε να σκεφτω μονο μεχρι να βαλω το Steam Tank στο Flank απο την πλευρα του Δασους...
Κριμα ειναι να καιμε παικτες.

Όχ, ρε Έντι σου ξέφυγε; και είπαμε να μείνει μεταξύ μας! Πάντως πρέπει να σ έτσουξε ΠΟΛΥ το σάββατο για να ξεκατινιάζεσαι έτσι εις βάρος μου!

Δε πειράζει μικρούλη βάζε λόγια, κάνε κόμμα και με τον Xereus, ο Φιντέλ είναι εδώ για να μείνει...

υγ. ναιιι 4 σελίδες!
Tzortz
Admin
Tzortz

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: about shooting   about shooting - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι 16 Μαρ 2010, 23:54

3 μαχες , αυτος που εχει περισσοτερες νικες 8α κερναει τον αλλο τους καφεδες για 1 χρονο απο την μερα της πρωτης μαχης .

Μονο ετσι θα λυθει η διαφορα !!!!
Blacknister
Hero
Hero
Blacknister

Αριθμός μηνυμάτων : 567
Τόπος : Νίκαια
Registration date : 27/02/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: about shooting   about shooting - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι 16 Μαρ 2010, 23:55

γιατι τοση ιντριγκα Question Take it easy afro
http://www.kgsoft.gr
belial
Arch Spammer
Arch Spammer
belial

Αριθμός μηνυμάτων : 4528
Τόπος : Πειραιάς
Currently Playing : WM Cygnar
Registration date : 25/08/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: about shooting   about shooting - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ 17 Μαρ 2010, 00:23

Ε ρε Νταρλοκ που θέλετε όλοι να στρώσετε .... να σας τσουνιάζει έτσι όπως τα λέει και γρήγορα και να μην καταλαβαίνετε χριστό από ότι λέει lol! lol! lol!
Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: about shooting   about shooting - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ 17 Μαρ 2010, 09:21

Το πουλεν μου παντος 1-1- τον εχει τον εντι και με Mismatch Razz
Τωρα εχει σειρα ο Καρακιτσος - "θα δειτε" Razz
Πεμπτη δεν μπορω αν το κανονισετε Παρασκευη ερχομαι

@ Την Κυριακη χαρουμενος εντουλι ? τι παιχτικε το Σαββατο μετα την υπογα ? ομολογα
η στειλε καυτο video...

about shooting
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 3Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» DE shooting magic
» BEST SHOOTING LIST!!!
» THIS IS THE BEST SHOOTING LIST!
» Shooting at salamanders, -1 to hit?

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek Wargaming Forum :: Warhammer Fantasy :: Army lists, FAQ and Tactics-
Μετάβαση σε: