Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| Medieval House WiP | |
|
+6admin aphelion lance-a-lot kiour_gr Tzortz georap 10 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
h34dnotf0und Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2002 Ηλικία : 45 Registration date : 06/10/2008
| Θέμα: Απ: Medieval House WiP Πεμ 22 Απρ 2010, 10:49 | |
| Κεραμίδι! | |
| | | Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Medieval House WiP Πεμ 22 Απρ 2010, 10:59 | |
| Δημήτρη καταπληκτική δουλειά ως τώρα. Βάλε κεραμίδι λέω και εγώ. Καλαμάκια ανοιγμένα στην μεση κτλ |
| | | BiG GoBBo Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3579 Ηλικία : 36 Registration date : 01/09/2008
| Θέμα: Απ: Medieval House WiP Πεμ 22 Απρ 2010, 11:02 | |
| 2 in a row...is Galvy back? | |
| Θέμα: Απ: Medieval House WiP Πεμ 22 Απρ 2010, 17:41 | |
| - Elhion έγραψε:
- Ναι και εγώ πιστεύω ότι κεραμύδια είναι καλύτερα. Οι υπόλοιπες ιδέες πως σου ήρθαν? Είναι τυπικό σε γερμανικά σπίτια πχ της αντίστοιχης εποχής να έχουν δοκάρι? Αν ναι τότε μέσα!
εμπνευστηκα απο δουλειες του Wolfgang.. Κεραμυδι it is btw.. thnx για το σχολιο Galvy, και για την αποψη στο γκαλοπ και ολους τους υπολοιπους.. |
| Θέμα: Απ: Medieval House WiP Κυρ 02 Μάης 2010, 00:27 | |
| |
| Θέμα: Απ: Medieval House WiP Κυρ 02 Μάης 2010, 09:44 | |
| Φοβερό ogyon έκανες φοβερή δουλειά..αν δεν σου κάνει κόπο κάνε post foto κατα τη διάρκεια του βαψίματος | |
| Θέμα: Απ: Medieval House WiP Κυρ 02 Μάης 2010, 13:16 | |
| Ευχαριστω για το σχολιο Big Gobbo. Θα τραβηξω καποιες φωτος κατα το βαψιμο οντως και θα τις ανεβασω.. Το βασικο ειναι να τα καταφερω με το βαψιμο και να μην το χαραμισω το μοντελο. Απο κει κι υστερα , μετα απο διορθωση του ritter, ενημερωνω πως το κεραμυδι/σχιστολιθος η οτι αλλο, μεταμορφωθηκε (βαση ιστορικων στοιχειων) σε φλοιο δεντρου γερασμενο η οχι, θα φανει αναλογα με το βαψιμο. |
| | | | BiG GoBBo Arch Spammer
| Θέμα: Απ: Medieval House WiP Σαβ 08 Μάης 2010, 09:45 | |
| Μαρέσει ogyon άλλα νομίζω ότι θα βάλεις και κάτι άλλο στο σοββά...μην είναι όλο έτσι, and by the way αερογράφος? | |
| | | lance-a-lot Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2642 Ηλικία : 39 Registration date : 03/09/2008
| Θέμα: Απ: Medieval House WiP Σαβ 08 Μάης 2010, 10:07 | |
| Δεν είναι αρκετά φανταχτερό το χρώμα; Η κατασκευή πάντως είναι κορυφαία!! | |
| Θέμα: Απ: Medieval House WiP Κυρ 09 Μάης 2010, 11:05 | |
| θενξ boyz.. Δεν ειναι και τοσο φανταχτερο.. το βαζω με φως της ημερας για να δειτε το πραγματικο χρωμα.. Και ναι, εννοειται οτι θα πεσει δουλεια στο σοβα. Θα φαει μουνταδα, θα γινει ασπρισμα σε καποια σημεια, υγρασιες κλπ.. Απλα η λασπη της εποχης που θελω να αποδοσω εβγαζε αυτην την κιτρινιλας.. Αερογραφος, ναι.. Βοηθαει απιστευτα σε τετοιες επιφανιες.. Εκανε blending χωρις πολυ προσπαθεια, ενω σε αλλη περιπτωσηθα επεφτε παρα πολυ δουλεια με το χερι.. Το τελικο ομως θα ειναι με το χερι γιατι πιστευω σε αυτο.. LoL.. παραθετω το δικο μου σε φως ημερας, και ενα αλλο απο τον Wolfgang για να δειτε καποια χρωματα.. Δεν μου αρεσει απολυτα το βαψιμο του γιατι κιτρινιζει πολυ, αλλα αυτο θα ειναι το υφος μου.. |
| Θέμα: Απ: Medieval House WiP Κυρ 09 Μάης 2010, 11:18 | |
| soz m8 αλλά βάζεις 2 διαφορετικές κατηγορίες στο ίδιο τραπέζι... αλλά και το δικό σου μαρέσει πάρα πολύ..περιμένω συνέχεια | |
| Θέμα: Απ: Medieval House WiP Κυρ 09 Μάης 2010, 11:24 | |
| - BiG GoBBo έγραψε:
- soz m8 αλλά βάζεις 2 διαφορετικές κατηγορίες στο ίδιο τραπέζι...
αλλά και το δικό σου μαρέσει πάρα πολύ..περιμένω συνέχεια ξερω οτι ο Wolfgang δειχνει μικρος μπροστα στο εργο μου, αλλα θα κανω το παν για να μην τον ξεπερασω κατα πολυ και ντροπιαστει ο κωλογερος. Ασε να ξυπνησει λιγο το εγκεφαλικο το κυταρο που δεχτηκε φθορα χτες βραδι στο προχειρο οργιο που οργανωθηκε, και θα υπαρξει συνεχεια.. |
| | | | Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Medieval House WiP Κυρ 09 Μάης 2010, 22:02 | |
| |
| Θέμα: Απ: Medieval House WiP Κυρ 09 Μάης 2010, 23:29 | |
| το είδα και κουράστηκα! χαρά στην υπομονή σου παληκάρι |
| Θέμα: Απ: Medieval House WiP Κυρ 09 Μάης 2010, 23:50 | |
| Όσο πάει ομορφαίνει | |
| | | admin Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3165 Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Medieval House WiP Δευ 10 Μάης 2010, 00:20 | |
| | |
| Θέμα: Απ: Medieval House WiP Δευ 10 Μάης 2010, 14:21 | |
| - Corum έγραψε:
- το είδα και κουράστηκα! χαρά στην υπομονή σου παληκάρι
LoL.. Γιαννη δεν τιθεται θεμα κουρασης για μενα οταν το κατασκευαζω.. Ειλικρινα με κανει να χαλαρωνω κι ειναι απο τους λογους που ασχολουμαι με κατι τετοιο. Που να δεις την πολη της mordheim θεωρητικα κουραση που εχει.. Κι ομως!!! - BiG GoBBo έγραψε:
- Όσο πάει ομορφαίνει
Το ευχομαι γιατι εαν το βαψω και γινει χειροτερο, θα ειμαι για κλαματα.. - Elhion έγραψε:
- Πολύ καλό!!!
Ευχαριστω Νικο.. |
| Θέμα: Απ: Medieval House WiP Πεμ 20 Μάης 2010, 19:55 | |
| |
| | | ritter Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 339 Ηλικία : 57 Τόπος : Πειραιας Currently Playing : FoW Registration date : 27/02/2010
| Θέμα: Απ: Medieval House WiP Πεμ 20 Μάης 2010, 20:16 | |
| Μπορεις να κανεις FANDING με τον αε\φο. Αυτο γινεται ως εξης το βασικο χρωμα ξανιγμενο με λιγο ασπρο ψεκαζεις στο κεντρο του πανελ [στην περιπτωση σου απο το κεντρο της σκεπης προς τις ακρες] .Οσο πλησιαζεις προς την ακρη "αφηνεις" την σκανδαλη [δηλαδη στην ουσια ψεκαζεις το κεντρο της σκεπης] Ετσι θα πετυχης εννιαια διαθλαση του χρωματος Στις ακρες σκουρο στο κεντρο "πολυκαιρισμενο"
Για το δεντρο παρε ενα κοματι γαζα βουτατο σε αραιωμενη ατλακολ ,ακουμπατο στον κορμο και ριξε γρασιδι με την πλεον γνωστη μεθοδο του "ΠΑΡΕΝΑΧΕΙΣ" και εχεις ετοιμο τον ΚΙΣΣΟ!! | |
| Θέμα: Απ: Medieval House WiP Πεμ 20 Μάης 2010, 20:51 | |
| - ritter έγραψε:
- Μπορεις να κανεις FANDING με τον αε\φο.
Αυτο γινεται ως εξης το βασικο χρωμα ξανιγμενο με λιγο ασπρο ψεκαζεις στο κεντρο του πανελ [στην περιπτωση σου απο το κεντρο της σκεπης προς τις ακρες] .Οσο πλησιαζεις προς την ακρη "αφηνεις" την σκανδαλη [δηλαδη στην ουσια ψεκαζεις το κεντρο της σκεπης] Ετσι θα πετυχης εννιαια διαθλαση του χρωματος Στις ακρες σκουρο στο κεντρο "πολυκαιρισμενο"
οσον αφορα στον κισσο, το εχω λυσει το θεμα.. Οσον αφορα στο fading, σιγα να μην καταλαβα.. Βασικα καταλαβα αλλα οχι και τοσο.. Ειμαι (που λενε) οπτικος τυπος.. ελπιζω να μου τα δειξει αυτα απο κοντα ο Γκαλβυ, αλλιως θα σε "χρεωσω" να βρεθουμε για μαθηματα.. |
| Θέμα: Απ: Medieval House WiP Πεμ 20 Μάης 2010, 21:15 | |
| Οgyon οραίο αλλά νομίζω θέλει λίγες ακόμα φυλλωσιές | |
| | | aphelion Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: Medieval House WiP Πεμ 20 Μάης 2010, 21:21 | |
| To spitaki g@mei alla to dentro den mou gemizei to mati. Ti filoma einai afto? Texnito i fysiko? San rigani einai. Ego tha sou elega kati allo alla den ksero akrivos pos to lene. San madimeno prasino afrolex einai. | |
| Θέμα: Απ: Medieval House WiP Πεμ 20 Μάης 2010, 21:26 | |
| - aphelion έγραψε:
- To spitaki g@mei alla to dentro den mou gemizei to mati.
Ti filoma einai afto? Texnito i fysiko? San rigani einai. Ego tha sou elega kati allo alla den ksero akrivos pos to lene. San madimeno prasino afrolex einai. δεντρολιβανο ειναι ασχετο.. LoL!!! Η φουντα που λες απο πρασινο afrolex ειναι κατι που εχω δει απο κοντα και δεν μου αρεσε πολυ. Γι αυτο την απεφυγα. Ομως το οτι μαλλον θελει κατι οπως λες, η περισσοτερη φυλλωσια οπως λεει ο Big Gobbo ισχυει. To φοβαμαι ομως ρε γμτ.. Αλλα θα του χωσω και στα κομματια να παει.. ευχαριστω για το σχολιο.. Βοηθανε πολυ ολα αυτα, γιατι εαν η τεχνη ειναι μονο μεσα στο μυαλο σου, καποια στιγμη βγαινεις εξω και εκει που πεταγες πεφτεις σε τοιχο.. |
| | | | Medieval House WiP | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |