Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| Trygon betrayed me | |
| | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Sephiroth Champion
Αριθμός μηνυμάτων : 193 Ηλικία : 34 Τόπος : Αθηνα Currently Playing : The Great Devourer Registration date : 12/11/2009
| Θέμα: Trygon betrayed me Σαβ 17 Απρ 2010, 00:40 | |
| Δε ξερω γιατι αλλα αυτο το trygon απλα δε με θελει δε ξερω αν εγω κατι κανω λαθος αλλα ποτε δεν εχει καταφερει να βγαλει τους ποντους του. Στο μονο πραγμα που μου εχει φανει καλο ειναι να τρωει 6 heavy weapons στη μαπα. Ειτε δε θα προλαβει να φτασει πουθενα ειτε μπαινει σε reserves και ερχεται αφου τελειωσει η μαχη,4ο η 5ο γυρο. Δoκιμαζα λοιπον τις τελευταιες φορες flyrant στη θεση του.Θα μου πειτε μα πεθαινει πιο ευκολα.Αποδειχτηκε ομως το οτι πεφτω και κανω paroxusm στο πιο δυνατο unit του αλλου πιο χρησιμο. Και το +1 στα reserves κανει καλο synergy με τα zoanthropes μου και τους warriors. Πειτε μου τη γνωμη σας... | |
| | | Vabap Bap Bap Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 309 Ηλικία : 38 Τόπος : My own WAAAAAAGH!!!!!!!! Currently Playing : With my Power Klaw Registration date : 24/11/2009
| Θέμα: Απ: Trygon betrayed me Σαβ 17 Απρ 2010, 02:31 | |
| 1 πεθαινει για πλακα, 3 παυει να ειναι πλακα στο εχω ξαναπει! | |
| | | mandragora Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 2546 Registration date : 11/03/2010
| Θέμα: Απ: Trygon betrayed me Σαβ 17 Απρ 2010, 09:40 | |
| Νταξει όχι και τρία, αλλά με δύο πιστεύω θα είσαι μία χαρά. Αν βάλεις ένα μόνο του ζωγράφισέ του και ένα bullseye στο κούτελο. Τι λίστα χρησιμοποιείς ακριβώς; Δεν μπορεί, κάτι θα μπορεί να βγει για να μπει το 2o trygon. | |
| | | Sephiroth Champion
Αριθμός μηνυμάτων : 193 Ηλικία : 34 Τόπος : Αθηνα Currently Playing : The Great Devourer Registration date : 12/11/2009
| Θέμα: Απ: Trygon betrayed me Σαβ 17 Απρ 2010, 16:28 | |
| Δε μαρεσουν τα t6. Εχω 6 warriors με prime σε σπορο, ενα tervigon 10 gaunts 5 raveners 3 zoans se spore 3 xoris 3 hive guards και hive tyrant/ trygon. Η λιστα γενικα παει πολ καλα με λιγες ητες απλα εχω αυτο το παραπονο. Δε θα εβαζα δευτερο γτ δε μαρεσει. 2 Mawlocs μπορει αλλα οι μισοι δε δεχονται οτι κανει ds πανω σε αλλους αρα για την ωρα ακυρο. | |
| | | mandragora Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 2546 Registration date : 11/03/2010
| Θέμα: Απ: Trygon betrayed me Σαβ 17 Απρ 2010, 19:34 | |
| Οκ σε πιάνω για το Mawloc... Προσωπικά θα άφηνα τον αντίπαλο να σκάσει πάνω μου, fluffwise και μόνο. Από εκεί και πέρα κανείς δεν μπορεί να σε εμποδίσει να βάλεις τη θέση για deep strike ακριβώς δίπλα στην μονάδα και όχι πάνω της.
Από εκεί και πέρα, θα έπαιζα με τον αριθμό των raveners/zoans, αλλά αφού η λίστα πάει συνήθως καλά, κλάιν! | |
| | | Sephiroth Champion
| Θέμα: Απ: Trygon betrayed me Κυρ 18 Απρ 2010, 12:14 | |
| Κοιτα τα zoans αρχικα ηταν 3 σε σπορο αλλα επειδη με εχει πουλησει πολλες φορες ο reserve και εουν ερθει οποτε και οπου ναναι για αυτο παιζω ετσι και εχει αποδειχει πολυ καλο. Τωρα οσο για τους raveners τι καλυτερο υπαρχει με 175 ποντακια? | |
| | | Trollzor Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4424 Ηλικία : 41 Τόπος : Ζμπέοςμ. Currently Playing : Με τα νεύρα των ζώων Registration date : 28/09/2009
| Θέμα: Απ: Trygon betrayed me Κυρ 18 Απρ 2010, 16:33 | |
| Mplablablalbalalalbalbalbalabla.
Βάζεις τυράνια με + στις ρεζέρβες και έχεις ότι θέλεις το πολύ ένα γύρο μετά από όταν το θέλεις. Κοστίζει, λος πούλος, αλλά αν πρόκειται να παίξεις droplist τα θές αλλιώς... τα θέλει... ο κώλος σου.
Όλα είναι, όπως λέει και ένας φίλος, στη μαγκιά του να βλέπεις 100 μοντέλα και πώς αυτά συνεργάζονται, και όχι στο "Μήτσος, καταστρέφει πλανήτες" "Σάκης, ποτίζει Παρτέρια" (α.κ.α. Μήτσος & Σάκης Ο.Ε.) | |
| | | Sephiroth Champion
| Θέμα: Απ: Trygon betrayed me Κυρ 18 Απρ 2010, 16:47 | |
| Συμφωνω αλλα μου εχει τυχει επισης να παιξω με 2 hive και να φερω 6 ασους στο πρωτο γυρο. Για αυτο δε θελω να βασιζομαι τοσο πολυ στα reserves | |
| | | Overmind Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 806 Ηλικία : 50 Τόπος : Athens Currently Playing : 40Κ, WoW, Space Hulk, WFB, BFG, Epic 40K, LotR SBG, Necromunda, Gorkamorka, Bloodbowl, Dreadfleet Registration date : 01/04/2010
| Θέμα: Απ: Trygon betrayed me Δευ 19 Απρ 2010, 16:14 | |
| - Sephiroth έγραψε:
- Τωρα οσο για τους raveners τι καλυτερο υπαρχει με 175 ποντακια?
Αν η απάντηση πρέπει να είναι Fast Attack επιλογή, τότε... πόσα Gargoyles με toxin sacs χωράνε σε 175 ποντάκια? H ένα Tervigon... Γενικά τα Raveners, αν και μου αρέσουν τρελά σαν μοντέλα, δεν με έχουν πείσει ακόμα... Κάτι το Rending που και ποτέ δεν μου δούλεψε, κάτι το Τ4 που αγαπάει τα power fists... Σχετικά με τα Trygons... μάλλον σχετικά με ΤΟ Trygon, αφού έβαλες μόνο ενα. Είναι διασυμπαντική αλήθεια ότι αν θες κάτι συγκεκριμένο να δουλέψει πρέπει να το βάλεις 2-3 φορές. Αλλιώς πρέπει απλά να σκεφτείς πώς χωράει ο ενδεχόμενος θεαματικός θάνατός του στο γενικότερο πλάνο του στρατού σου! Η καλή στρατηγική βασίζεται στη συνεργασία. Όλα τα Tyranids είναι αναλώσιμα. Αυτός είναι ο τρόπος σκέψης του Hive Mind!!! Σχετικά με τους άσους... Τίποτα, τους άσους δεν πρέπει να τους υπολογίζεις ποτέ. Πάντα θα εμφανιστούν να καταστρέψουν το καλύτερο σχέδιο, το θέμα είναι ποιανού θα είναι το σχέδιο, δικό σου ή του αντιπάλου!!! Αν δεν θες να ρίχνεις reserves, μην βάλεις τίποτα σε reserve. Διαφορετικά βάλε ό,τι μπορείς για να βελτιώσεις τα rolls σου (π.χ. Lictor, Hive Commander upgrade). | |
| | | Sephiroth Champion
| Θέμα: Απ: Trygon betrayed me Δευ 19 Απρ 2010, 21:02 | |
| Κοιτα τα gargoyles απλα δεν τα εχω κατα τα αλλα συμφωνω απολυτα μαζι σου εκτος απο τους lictors . Εκτος απο το οτι δεν περισευουν elite slots ειναι δυσκολο να ερθουν σε φαση που θα βοηθησει η ability τους και γενικα δεν ειναι πολυ καλοι.Φυσικα αυτα ισχυουν για εμενα.Ευχαριστω παντως | |
| | | | Trygon betrayed me | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |