Αριθμός μηνυμάτων : 3579 Ηλικία : 36 Registration date : 01/09/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Τετ 05 Μάης 2010, 21:39
Καληνύχταα
sagemonk Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 680 Ηλικία : 47 Τόπος : Αθήνα όσο η βενζίνη είναι κάτω από 2 €... Currently Playing : WHFB Empire, next: WIP O&G Registration date : 06/03/2009
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Πεμ 06 Μάης 2010, 00:26
Kick Ass kicks ass!!!
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Πεμ 06 Μάης 2010, 00:37
Didn't get it!
sagemonk Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 680 Ηλικία : 47 Τόπος : Αθήνα όσο η βενζίνη είναι κάτω από 2 €... Currently Playing : WHFB Empire, next: WIP O&G Registration date : 06/03/2009
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Πεμ 06 Μάης 2010, 00:42
Η ταινία "Kick Ass" ρε κάπταιν! Πήγα και την είδα με τον αδερφό μου και ήταν πολύ καλή! Για να παίρνω ιδέες και να μπαίνω σε κλίμα εξολόθρευσης των αντιπάλων μου στα GW!!
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Πεμ 06 Μάης 2010, 00:44
Ok, then! Kick our oponents butt!!!
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Πεμ 06 Μάης 2010, 08:55
Ντρέπομαι... Και νιώθω αηδία και οργή και όλα.
Ντρέπομαι επειδή τελικά είμαστε ένας λαός που δεν μπορεί να εκφράσει ποτέ την αγανάκτηση του για αυτό που τον πνίγει, χωρίς να τα κάνει σκατά στο τέλος.
Ντρέπομαι γιατί ξέρω ότι έχω κι εγώ τη δική μου ευθύνη για όλα αυτά, γιατί τόσα χρόνια πίστευα σε ανθρώπους που δεν έπρεπε. Ή ακόμη κι αν δεν τους πίστευα μερικές φορές, θα πήγαινα να τους ψηφίσω. Ντρέπομαι για όλους τους ανεξαιρέτως.
Ντρέπομαι γιατί ακόμη και τώρα, δε θα καταλάβει κανείς τι τελικά έγινε. Δε θα το καταλάβουν, όχι γιατί δεν μπορούν αλλά επειδή δε θέλουν. Κι αυτό είναι το χειρότερο. Οι φτωχοί στο πνεύμα, άλλωστε, είναι μακάριοι.
Ντρέπομαι γιατί υπήρξαν άνθρωποι που λυπήθηκαν επειδή υπήρξε αναστολή της απεργίας και έπρεπε να δουλέψουν. Μην χαλάσουμε τη ζαχαρένια μας εμείς, λες και όλα αυτά γίνονται αλλού. Λες και δε θα μπορούσε να τύχει στην οικογένεια μας, σε φίλους μας, ή σε εμάς τους ίδιους αυτό.
Ντρέπομαι όχι γιατί η Ελλάδα θα είναι απαγορευμένη χώρα για τους τουρίστες, αλλά γιατί θα είναι σε λίγο απαγορευμένη χώρα για τους Έλληνες.
Νιώθω αηδία και οργή, γιατί ξέρω πόσο φταίω κι εγώ για όλα αυτά. Πόσα φταίει η οικογένεια μου, πόσο φταίμε όλοι μας.
Πονάω γιατί μια κοπέλα που θα έφερνε στον κόσμο μια ζωή, έχασε τελικά τη δική της. Επειδή ένας μαλάκας πέταξε μια μολότωφ. Επειδή ακόμη και τώρα δε θα έχει συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει.
Ντρέπομαι επειδή στην Ελλάδα θα γίνονται πράγματα που βλέπαμε μόνο σε χώρες της Ν. Αμερικής και εμείς γελούσαμε, νιώθω αηδία και για τον εαυτό μου γιατί πάντα συντελούσα -ακόμη κι αν δεν το καταλάβαινα τότε- στο να φτάσουμε εδώ και πονάω επειδή έπρεπε να φτάσουμε εδώ για να καταλάβω, να καταλάβουμε κάποια πράγματα. Αν τα καταλάβουμε. Πού δε θα το καταλάβουμε...
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Πεμ 06 Μάης 2010, 09:41
Καλημέρα παιδιά...το κεφάλι μου κάνει σβούρες...
aphelion Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Πεμ 06 Μάης 2010, 10:02
ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ - Αστυνομία σπάει κατάστημα στη Στουρνάρη!!!!
Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Πεμ 06 Μάης 2010, 10:21
spam spam κουραση ΄/
BiG GoBBo Arch Spammer
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Πεμ 06 Μάης 2010, 10:28
Δεν μπορεί ρε Κωστή..κάποια τσογλάνια θα ναι μέσα
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Πεμ 06 Μάης 2010, 10:48
"Ανώνυμος πολίτης που σημειώνει ότι είναι υπάλληλος της Marfin έστειλε επιστολή που δημοσιεύθηκε στο Indymedia στην οποία ζητά να αποδοθούν ποινικές ευθύνες στον Ανδρέα Βγενόπουλο, προέδρου της τράπεζας.
Στην επιστολή του τονίζει ότι "τα στελέχη της τράπεζας ... απαγόρεψαν κάθετα και κατηγορηματικά στους εργαζόμενους να φύγουν, παρόλο που οι ίδιοι το ζητούσαν επίμονα από νωρίς το πρωί, ενώ επέβαλλαν στους εργαζόμενους να ... κλειδώσουν τις πόρτες και επιβεβαίωναν συνέχεια τηλεφωνικά το κλείδωμα του κτιρίου. Όποιος φύγει να μην έρθει αύριο για δουλειά, ήταν η μόνιμη απειλή. Τους έκλεισαν ακόμα και την πρόσβαση στο διαδίκτυο για να μην επικοινωνούν με τον έξω κόσμο".
Προσθέτει δε ότι "εδώ και μέρες επικρατεί πλήρης τρομοκρατία στην τράπεζα σχετικά με τις κινητοποιήσεις, με την προφορική προσφορά "ή δουλεύεις ή απολύεσαι". Ο ανώνυμος αναγνώστης του Indymedia αποκαλύπτει ότι το κτίριο της Σταδίου στο οποίο βρήκαν τραγικό θάνατο τρείς άνθρωποι όταν δέχθηκαν επίθεση μολότοφ δεν έχει τα απαραίτητα μέσα πυρασφάλειας και πυρόσβεσης.Παραθέτει δε συγκεκριμένες παραβάσεις που -όπως υποστηρίζει- κάνουν το συγκεκριμένο κτίριο "ακατάλληλο για χρήση σαν τράπεζα"
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Πεμ 06 Μάης 2010, 10:59
Το ότι να πετάς μολότοφ είναι απόπειρα ανθρωποκτονίας εκ προμελέτης ελπίζω να το κατάλαβε και ο τελευταίος ηλίθιος. «Απόπειρα ανθρωποκτονίας» γιατί η μολότοφ είναι όπλο που χρησιμοποιήθηκε από τον Σοβιετικό Στρατό εναντίον των Γερμανών. «Εκ προμελέτης» επειδή την πέτρα μπορεί να την πήρε ο διαδηλωτής από τον δρόμο και στην αγανάκτηση του να την πέταξε, το καδρόνι μπορεί να το πήρε από την οικοδομή, αλλά την μολότοφ την έχει φέρει μαζί του για να την πετάξει. Όχι φυσικά γιατί κάτι προέκυψε. Εκτός αν υπάρχει άνθρωπος που να πιστεύει ότι κάποιος πηγαίνει με μολότοφ σε διαδήλωση και επειδή δεν έγινε κάτι που να τον εκνευρίσει την ξαναπαίρνει σπίτι. Το δεύτερο που πρέπει να είναι σαφές είναι ότι όταν πετάς μια μολότοφ σε κλειστό χώρο το κάνεις για να πάρει φωτιά. Εστω λοιπόν αν αυτός που έριξε την μολότοφ δεν είχε σκοπό να δολοφονήσει κάποιον και αδιαφόρησε για το ρίσκο. Τώρα για τις ευθύνες. Όπως στο γήπεδο έτσι και στις διαδηλώσεις έχει παγιωθεί μια τακτική περιφρούρησης της διαδήλωσης από το κάθε μπλοκ των διαδηλωτών. Η ομοιότητα είναι τέτοια που ακόμα και η επιχειρηματολογία «η παρουσία των αστυνομικών εξαγριώνει τον κόσμο μας» είναι όμοια. Όπως όμοια είναι και η υπεράσπιση κάθε φορά που τα επεισόδια χοντραίνουν. «Τα έκαναν ξένα άτομα που μπήκαν ανάμεσα στους δικούς μας». Οπου ακόμα και να είναι σωστό, ο άνθρωπος που την πληρώνει τι φταίει;
Οι άνθρωποι που δολοφονήθηκαν στο υποκατάστημα της Marfin ήταν πολίτες και είχαν αναθέσει την ασφάλεια τους στην αστυνομία της χώρας του. Δεν την είχαν αναθέσει ούτε στην περιφρούρηση του ΚΚΕ, ούτε σε οποιουδήποτε άλλου κόμματος ή πολιτικού χώρου από το μπλοκ του οποίου εκσφενδονίστηκε η μοιραία μολότοφ. Επίσης, λίγη αξιοπρέπεια από τους συλλέκτες ψήφων, που σε κάθε θάνατο ορμάνε σαν τα κοράκια των νοσοκομείων μπας και πάρουν την κηδεία, δεν βλάπτει. Όχι, το ότι κάποιοι πέταξαν την μολότοφ δεν έχει σχέση με το ότι ο σύντροφος Μαϊλης έθεσε συνταγματικό θέμα και ότι ξεκινάει το αντάρτικο, που είπε ο Καρατζαφέρης μπας και φοβίσει τους ψηφοφόρους της τρίτης ηλικίας. Όχι, το να αναμασάς την τσίχλα «το κάνανε προβοκάτορες της δεξιάς» 60 χρόνια, όπως κάνει το ΚΚΕ και να μην έχει πείσει, δεν θα δουλέψει το 61ο. Όπως και να λες «το κάνουνε για να μένει ο κόσμος σπίτι του» είναι η λάθος κασέτα. Δεν σκοτωθήκανε διαδηλωτές, αλλά υπάλληλοι τράπεζας και οι οποίοι βομβαρδίστηκαν κατά πάσα πιθανότητα εσκεμμένα επειδή δούλευαν σε μέρα απεργίας.
Κανένας δεν μπορεί να στερήσει στον άλλον το δικαίωμα να μην απεργήσει. Οπως και κανένας δεν μπορεί να κάψει τον άλλον επειδή δεν απέργησε. Καμιά περιφρούρηση απεργίας δεν έχει το δικαίωμα να αναλάβει την ευθύνη της ζωής των άλλων όπως και καμία αστυνομία να τις εκχωρήσει το δικαίωμα. Τέλος, η χώρα πρέπει να πάει σε εκλογές. Ούτε το ΠΑΣΟΚ πήρε τις ψήφους με τον κόσμο να γνωρίζει τι μέτρα θα πάρει, ούτε υπήρχαν διαδηλώσεις με νεκρούς. Τα κόμματα αυτή την φορά να κατεβούν με καθαρές θέσεις για την οικονομία και την δημόσια ασφάλεια. Όποιο βγει, να εφαρμόσει αυστηρά την πολιτική για την οποία το ψήφισαν και ο Θεός ας συγχωρέσει το ίδιο, τους Ελληνες και την Ελλάδα.
Πανουτσος , απολυτα σωστος ...
BiG GoBBo Arch Spammer
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Πεμ 06 Μάης 2010, 11:19
Kαλά αυτό που έφτιαξε το παλικάρι δεν υπάρχει απλά!!!! όσοι δεν το έχετε δει είναι απο το warseer και το παλικάρι έχει φτιάξει 4 maneaters με 4 διαφορετικά concept ένα απο orc, ένα απο lizards, ένα απο slayers και ένα απο undead (νομίζω..ή chaos).. τέσπα δείτε τις pics για να καταλάβετε...
ώρες ώρες ρε γαμώτο σκέφτομαι το πόσο πίσω είμαστε.....
BiG GoBBo Arch Spammer
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Πεμ 06 Μάης 2010, 11:31
και απλά συνεχίζει...
BiG GoBBo Arch Spammer
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Πεμ 06 Μάης 2010, 11:31
more to come....
COUGAR Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 365 Registration date : 10/02/2010
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Πεμ 06 Μάης 2010, 11:47
Καλημέρα, όσο καλή μπορεί να είναι.....
Οργή λαού-Φωνή Θεού.......
Επρεπε να δολοφονηθούν αθώοι άνθρωποι τελικά για να καθίσει ο κόσμος στα σπίτια του φοβισμένος για να μας βιάσουν ακόμη μια φορά χωρίς διαμαρτυρία και να μείνουν οι κλέφτες ατιμώρητοι.......
Κρίμα για τους αθώους ανθρώπους. Κρίμα για την Ελληνική κοινωνία που έιδε να διαπράτεται το έγκλημα μπροστά στα μάτια του και δεν το εμπόδισε. Κρίμα που οι τελικοι κερδισμένοι είναι οι ίδιοι αυτουργοί εγκληματίες λήσταρχοι και προδότες. Απέδειξαν και πάλι το ποιοί πραγματικά είναι, ακόμα μια φορά το πόσο αδίστακτοι είναι για το βωμό της εξουσίας. Κρίμα όλων μας που αφήσαμε τοσα χρόνια τα ζώα να ηγούνται εμάς τους ανθρώπους.
Αλλά ο Ελληνας ξεχνάει εύκολα. Κάτι θα σκαρφιστούν πάλι τα λαμόγια..... Εχουν το χρόνο με το μέρος τους....και ο Ελληνας ξεχνάει. Ως πότε?????????
admin Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3165 Registration date : 27/08/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Πεμ 06 Μάης 2010, 12:06
Εντάξει, τα σπασε και σαν concept και σαν βάψιμο- conversion!!!
iron man Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 5311 Ηλικία : 40 Τόπος : Πειραιας-Νικαια Currently Playing : WHFB Registration date : 31/08/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Πεμ 06 Μάης 2010, 12:49
τι εκανε ο τυπας
Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Πεμ 06 Μάης 2010, 12:52
Σορυ αλλα ειναι απο pc
Φαινετε στο τελος οτι ειναι γραφικα και ο ανθρωπος που "τρεχει" εκει ,αληθινος, δειχνει ξενος με το bacground...
Στην αρχη παντος τρομαζει
kiour_gr Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 6194 Ηλικία : 46 Τόπος : Cambridge Currently Playing : Diablo 3 beta, MTG. Registration date : 29/08/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Πεμ 06 Μάης 2010, 12:55
einai fake to ksereis etsi?
iron man Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 5311 Ηλικία : 40 Τόπος : Πειραιας-Νικαια Currently Playing : WHFB Registration date : 31/08/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Πεμ 06 Μάης 2010, 13:03
α ρε πουστη και εσεις αμεσος το καταλαβατε??? ναι ρε το ξερω στην αρχη ειδα το βιντεο και ψιλοψαρωσα
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Πεμ 06 Μάης 2010, 13:27
Είναι και η μέρα σήμερα που παίζω το πρώτο μου live ever!!! Κρίμα που προηγήθηκαν τα χθεσινά, ο Θεός να αναπαύει τις ψυχούλες των 4 ανθρώπων!
Hunter Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 466 Ηλικία : 45 Registration date : 20/01/2009
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Πεμ 06 Μάης 2010, 13:34
metaller έγραψε:
Είναι και η μέρα σήμερα που παίζω το πρώτο μου live ever!!! Κρίμα που προηγήθηκαν τα χθεσινά, ο Θεός να αναπαύει τις ψυχούλες των 4 ανθρώπων!
Που παιζεις?
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Πεμ 06 Μάης 2010, 13:39
Στο Glam Bar στο Γκάζι, Δεκελεών 40 by the way! Η μπάντα μου, οι Heart Attack, δίνει το παρθενικό της live. Θα παίξουμε 2 δικά μας κομμάτια και καμιά δεκαριά διασκευές, μια ωρίτσα δηλ. Παίζουμε hard rock και heavy metal (μπάσο εγώ). Το περίμενα και το περιμένω πως και πως, θα έχει αρκετό λογικά κόσμο, αλλά τα χθεσινά μου έχουν μαυρίσει και την ψυχή...
Hunter Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 466 Ηλικία : 45 Registration date : 20/01/2009
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Πεμ 06 Μάης 2010, 14:02