Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| To Spam or not to Spam?!? XIV | |
|
+32Papajohn Abducted47 Blood Guzzler Overmind Sn4k30r Yria Darthmitsos Ignii talazorn EXORISTOS georap Asarnil the Dragonlord Khar Vader Samanos Trollzor lance-a-lot h34dnotf0und Blacknister το Μινιον Hunter kiour_gr iron man admin Tzortz sagemonk BiG GoBBo ritter Laskoulas Nepenthe Aramil Sair Sianontel COUGAR aphelion 36 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
aphelion Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Τρι 18 Μάης 2010, 11:01 | |
| | |
| | | Darthmitsos Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1190 Ηλικία : 30 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 28/04/2009
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Τρι 18 Μάης 2010, 11:01 | |
| poli gaish to pano gia chaos marines re | |
| | | Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Τρι 18 Μάης 2010, 11:08 | |
| - aphelion έγραψε:
Koitaxte ti eftiakse to paidi!!! το ειχα φτιαξει για ενα διαγωνισμο παλαιοτερα, πριν αρχισω να ασχολουμε με warhammer , τοτε δηλαδη που ημουν απλα Θεος.. |
| | | aphelion Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Τρι 18 Μάης 2010, 11:10 | |
| Kala to katalava pos isoun esy!!! | |
| | | BiG GoBBo Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3579 Ηλικία : 36 Registration date : 01/09/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Τρι 18 Μάης 2010, 12:59 | |
| Μάγκες τη κάνω, smell ya later on | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Τρι 18 Μάης 2010, 13:01 | |
| Kαλά ρε συ Ogyon, 50 live; Μα ποιοι είστε τέλος πάντων; Μπράβο παραγωγικότης!!! |
| | | COUGAR Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 365 Registration date : 10/02/2010
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Τρι 18 Μάης 2010, 13:07 | |
| | |
Αριθμός μηνυμάτων : 1190 Ηλικία : 30 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 28/04/2009
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Τρι 18 Μάης 2010, 13:39 | |
| | |
| | | aphelion Arch Spammer
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Τρι 18 Μάης 2010, 14:11 | |
| Molis tora ematha ti egine xtes me ton Voskopoulo!!!!!
PAME NA TOU KAPSOUME TO SPITI TORA!!!! | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Τρι 18 Μάης 2010, 14:14 | |
| Αδέρφια μου ,αλήτες, πουλιάαα! |
| | | COUGAR Knight
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Τρι 18 Μάης 2010, 14:38 | |
| - Kratch Columbus έγραψε:
- eixa rotisi kai palia alla tha ksanarotiso!!
http://www.reinforcementsbypost.com/images/Gallery/72/Zvezda800603.jpg exo apeira tetoia montela paizoun se kana game? an nai link na do kanones(exo ellines perses sarakinous romaious karxidonious WW2 British kai Germans 2 elephants gia tous perses teutonic knights) Ειναι στην 1/72 σωστά?? (revell κλπ κλπ) | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Τρι 18 Μάης 2010, 14:58 | |
| | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Τρι 18 Μάης 2010, 15:03 | |
| - metaller έγραψε:
- Kαλά ρε συ Ogyon, 50 live; Μα ποιοι είστε τέλος πάντων; Μπράβο παραγωγικότης!!!
|
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Τρι 18 Μάης 2010, 15:04 | |
| | |
| | | COUGAR Knight
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Τρι 18 Μάης 2010, 15:18 | |
| - metaller έγραψε:
- Αδέρφια μου ,αλήτες, πουλιάαα!
Πού τον θυμήθηκες ρε Γιώργο τον κομψόγναθο? Η Γκερέκου λέει παραιτήθηκε.. | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Τρι 18 Μάης 2010, 15:24 | |
| δεν θελουμε να παραιτηθει η Γκερεκου, αλλα να πληρωσει ο Τολης τα εκατομμυρια που χρωσταει ή να παει φυλακη
γιατι οποιος παραιτειται να παιρνει συγχωροχαρτι ??? |
| | | COUGAR Knight
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Τρι 18 Μάης 2010, 15:25 | |
| | |
| | | COUGAR Knight
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Τρι 18 Μάης 2010, 15:37 | |
| - Corum έγραψε:
- δεν θελουμε να παραιτηθει η Γκερεκου, αλλα να πληρωσει ο Τολης τα εκατομμυρια που χρωσταει ή να παει φυλακη
γιατι οποιος παραιτειται να παιρνει συγχωροχαρτι ??? Γιάννη, είδες ποτέ δεινόσαυρο να ξεγαντζώνεται απο κει που έχωσε τα νύχια???? Αν δεν χορτάσει η κοιλιά του δεν αφήνει τη σαβούρα στα κοράκια... | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Τρι 18 Μάης 2010, 17:20 | |
| Τα παρακάτω τα έγραψε ο Λασκούλας! Απλά προσκυνώ!!!!!!!!!!!!!!!
Τωρα για τις αντοχες μου το μεταλ Razz πριν λιγα Σκ ειχαμε παει Πατρα και τα παιδια βγηκανε εξω , εγω κλασικα σα πικαντικος και ερωτικος και επειδη σε καθε πολη που παιζουμε Warhammer υπαρχει μια γυναικα που περιμενει το θεοσταλτο δωρο Λασκουλα (Razz lol) πηγα να τους βρω αργοτερα... Το μαγαζι λεγοτανε Stone , λεω εγω οκ κυριλε , παω - μπαινω , μαυριλα τσιγαρα παντου κατι κοιλαραδες σα και εμενα να χοροποδανε σε εκστασυ με τα χερια ψηλα και τα μαλια να κουνιουντε περα δωθε με κοιταζανε , ουπς λεω , ειναι σα χορος ζομπι , πρεπει να κανω το ιδιο για να μη με φανε Razz, οποτε αρχιζω και εγω τα ουαααα να χοροπηδαω κτλ κτλ , τελικα βρισκω τους δικους μου. Η αντοχη μου χτηπαγε ηδη κοκκινο , τους παρακαλαγα να παμε διπλα στο VIPS, Τους δελεασα οτι εξω απο το VIPS, Περιμενανε 18-22χρονα τσουλακια με φουστιτσες ετοιμεςς να χορεψουνε το "Μου μαθες ερωτα , ερωτα , ερωτα μοναδικο" κτλ κτλ πανω στα τραπεζια ή με τα σφηνακια που θα τις ειχαμε ποτισει , θα χορευανε πανω μας.Τιποτα , ολοι τους ρομαντικοι νοσταλγοι της αγριας μουσικης που ακουγαμε (που δεν καταλαβενα και τι ελεγε Razz σα τη λειτουργια ενα πραμα) Τελικα ειδα και αποειδα , ηπια και μερικα σφηνακια... Τοτε ο τραγουδιστης αναφωνησε "Τωρα θα σας πω ενα τραγουδι , μια ιστορια βγαλμενη απο την μυθολογια μας, θα σας πω ενα τραγουδι για τον Ικαρο , που τα ονειρα του τον πεταξανε ψηλα , πολυ ψηλα κτλ κτλ" ααα Ωραια σκεφτικα , τουλαχιστων θα ακουσουμε ελληνικα , παλι καλα , ενα κυμα ενθουσιασμου με διαπερασε , επιτελους κατι να καταλαβαινω ας ειναι και μεταλ... Και τοτε αρχιζει παλι "αρςεςερτγφσδγσδγγσδγσγσ " αγγλικα με ουαλικη προφορα να μη καταλαβαινουμε , ρωταω τον Τζιμπουζ, "ρε μλκα μας κοροιδεψε ο πουστης ?" "οχι" μου λεει ειναι το τραγουδι "χχχχχχχχχχ" που μιλα για τον Ικαρο... Ειδες λεω να μεχρι και οι Zed Zepelin μιλανε για την μυθολογια μας , που εισαι ρε Λιακοπουλε να θαυμασεις.Το μονο που δε μπορουσα να κανω εγω , ητανε να ακουσω μετα και την Ιλιαδα σε Hard Metal ουαλικη εκτελεση οποτε πηρα ξανα (μεγας χορηγος γκομενο κυνηγου Λασκουλα) το αμαξι του Εντι και πηγα στο ξενοδοχειο , αφου πραγματικα περνοντας εξω απο το VIPS ακουσα τα μικρα τσουλαροιδι καυλακια να με φωναζουνε σα σειρηνες,σαν αλλος Οδυσσεας αντεξα ομως , και εξουθενομενος απο το σκληρο μεταλ που ειχε διαλησει καθε αμυνα του οργανισμου μου , την επεσα στο ξενοδοχειο να κοιμηθω βλεποντας στο STAR TV το Lost in Space ...
Αυτη ειναι η τελευταια μου εμπειρια απο Metal... Δε το εχω, δε κανω για αυτο ... εγω ειμαι για Αδαμαντιδη τερμα Razz.... Σορρυ αλλα Μεταλερ αληθεια σου λεω το ειδα ολο το Video στο Youtube αλλα να στα 32 sec το χαμηλωσα λιγο τo volume Razz
Υ/Γ Ολες οι μουσικες εχουνε την ωρα τους το ξερω , απλα δεν μπορω την ξενη μουσικη ... Υ/Γ 2.Τα παραπανω ειναι αληθινα , αν και τα εγραψα λιγο με μορφη αστεια Razz Υ/Γ 3.Παω να βαλω λιγακη Νοτη "Δευτερα Χερια" να ηρεμησω |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Τρι 18 Μάης 2010, 18:23 | |
| θα το κανω signature ολο αυτο.. Laskoulas FtW.. |
| | | | BiG GoBBo Arch Spammer
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Τρι 18 Μάης 2010, 19:21 | |
| | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Τρι 18 Μάης 2010, 19:38 | |
| κανένας | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Τρι 18 Μάης 2010, 20:08 | |
| φανταζομαι δεν μιλας για τον "ηρωα" του μουρκοκ, παρα για το χρηστη του φορουμ.. |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Τρι 18 Μάης 2010, 20:49 | |
| κοιτα αμα σου χρωσταει, δεν τον ξερω ΧΑΧΑΧΑ |
| | | | To Spam or not to Spam?!? XIV | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |