Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| To Spam or not to Spam?!? XIV | |
|
+32Papajohn Abducted47 Blood Guzzler Overmind Sn4k30r Yria Darthmitsos Ignii talazorn EXORISTOS georap Asarnil the Dragonlord Khar Vader Samanos Trollzor lance-a-lot h34dnotf0und Blacknister το Μινιον Hunter kiour_gr iron man admin Tzortz sagemonk BiG GoBBo ritter Laskoulas Nepenthe Aramil Sair Sianontel COUGAR aphelion 36 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
aphelion Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Τρι 25 Μάης 2010, 00:58 | |
| Ego nomizo pos o karaflas ton arpazei kai o mallias ton dinei! | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Τρι 25 Μάης 2010, 00:59 | |
| ο Ενεργειακος Μασερ ? ή ο Αλι ? | |
| | | BiG GoBBo Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3579 Ηλικία : 36 Registration date : 01/09/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Τρι 25 Μάης 2010, 01:00 | |
| | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Τρι 25 Μάης 2010, 01:01 | |
| Σαν τον Collina είναι αυτος ρε | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Τρι 25 Μάης 2010, 01:05 | |
| Βαριεμε , to Lol εχει πεσει το wow αδειο ... Παω να δω το τελος του Kick Ass ... για 10η φορα | |
| | | Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Τρι 25 Μάης 2010, 06:46 | |
| καλημερα! Ενος φιλου.. (Barbar απο Germany!) |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Τρι 25 Μάης 2010, 09:02 | |
| καλημέρα! ωραίος ο barbar! |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Τρι 25 Μάης 2010, 09:34 | |
| Καλημερούδια | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Τρι 25 Μάης 2010, 11:29 | |
| - Barbarossa έγραψε:
- galvert έγραψε:
- εγώ λέω ότι πάνω από 8 τον χρόνο δεν το παλεύουμε... εδώ single και θέλουμε παράταση... τραγικοί σε λέω...
Μια χαρά μου ακούγονται οι 8 σε 12 μήνες. Και 6 θα μπορούσαμε, 1 κάθε 2 μηνο γιατί όχι. Ευκαιρία για περισσότερη δουλεια πάνω στο μοντέλο. +1 - Παράθεση :
- Εχουμε εναν 12 διαγωνισμο που εκερεμει...
τι λετε? όχι στην ονομαστική για τους λόγους που είπαμε πριν αλλά και επειδή του barbarossa to σύστημα μου αρέσει καλύτερα. Και για τον 12ο δεν συμφωνώ όχι για τους "ιστορικούς" posters αλλά επειδή έγινε παράβλεψη του θέματος του terrain από την αρχή (όχι εσκεμένα θέλω να πιστεύω) και γιατί τώρα όσοι είναι σε large θα θέλουν ενώ αν ήταν large δεν θα κάναμε όλη την κουβέντα. ΕDIT: βάζω εδώ γιατί με αποφασίζω και διατάζω όπως έγινε, έγινε lock το θέμα πριν απαντήσω |
| | | admin Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3165 Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Τρι 25 Μάης 2010, 11:33 | |
| Είπα να το προχωρήσουμε λίγο πιο γρήγορα το θέμα. | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Τρι 25 Μάης 2010, 11:42 | |
| - Elhion έγραψε:
-
Είπα να το προχωρήσουμε λίγο πιο γρήγορα το θέμα. Ότι να 'ναι... άλλη φορά αν δεν κάθετε καλά ο διαγωνισμός βάλτε και τίτλο του καινούριου thread "Αποφασίσαμε να είναι Large και τέλος, δεν έχει ψηφοφορία σήμερα"... από την μία να κάνουμε διάλογο και γνώμες και ξαφνικά lock και καινούριο vote 2 ώρες πριν το time-lock του άλλου... |
| | | kiour_gr Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 6194 Ηλικία : 46 Τόπος : Cambridge Currently Playing : Diablo 3 beta, MTG. Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Τρι 25 Μάης 2010, 11:46 | |
| Giati re galvert bgazeis thn psifo sou?
den soy aresei καθαρη ονομαστικh?
Οντως δεν εβαλα το τερραιν στην ψηφοφορια γιατι νομιζα οτι ηταν τα 3 πρωτα, συνηθως οι 3 πρωτοι βραβεβονται se διαγωνισμους και αθληματα. Ειχα την εντυπωση οτι προηγουμενος βαλαμε 4 γιατι ηταν ισοβαθμια το 3ο και 4ο. Και τα 3 πρωτα ειχαν πανω απο 10 ψηφους και το τερραιν ΄9.
Και εστω οτι τα παραπανω ειναι ψεματα και δεν θελω τερραιν [που παλι κατι θα εβαζα/ βαλω (το movment tray kai βασεις για ενα μεγαλο saurus unit με καποιο νεκρο μεγαλο creature)], η ονομαστικη εινια μια νεα αρχη με το τεραιν απο την αρχη μεσα. | |
| | | admin Arch Spammer
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Τρι 25 Μάης 2010, 11:47 | |
| Μα ρε Galv, τί νόημα έχει το time lock όταν όλοι ξέρουμε ότι η ψηφοφορία έχει διαβληθεί? Εσύ το επισήμανες άλλωστε. Υπάρχουν τουλάχιστον 4 ύποπτες ψήφοι, δυστυχώς δεν ξέρω από ποιον και ως προς πιο αποτέλεσμα βοήθησε την ψηφοφορία για να το αλλάξω ή να κάνω κάτι. Δεν με ενδιαφέρει έτσι και αλλιος η αστυνόμευση αλλά το αποτέλεσμα.
Γιατί να μην είμαστε σίγουροι ότι αυτό που θα κάνουμε είναι αυτό που θέλει η πραγματική πλειοψηφία? Έστω και αν χάσουμε άλλη μια εβδομάδα? | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Τρι 25 Μάης 2010, 11:49 | |
| κάτσε να το βρω... κάπου εδώ είναι.... α, να το! - Παράθεση :
ντροπή για τους χειρισμούς γύρω από το θέμα και δεν θέλω να πω άλλα |
| | | admin Arch Spammer
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Τρι 25 Μάης 2010, 11:52 | |
| | |
| | | kiour_gr Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 6194 Ηλικία : 46 Τόπος : Cambridge Currently Playing : Diablo 3 beta, MTG. Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Τρι 25 Μάης 2010, 11:52 | |
| ναι ντροπη μας που το κανουμε ονομαστικα για να βγαλουμε την νοθεια. κατσε να το βρω... η ντροπη θα ειναι για ολους μας αν βγει ενα απο το τερραιν ή large με τισ μισες ψηφους Γιωργο.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Kiour_gr στις Τρι 25 Μάης 2010, 11:54, 1 φορά | |
| | | iron man Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 5311 Ηλικία : 40 Τόπος : Πειραιας-Νικαια Currently Playing : WHFB Registration date : 31/08/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Τρι 25 Μάης 2010, 11:53 | |
| | |
Αριθμός μηνυμάτων : 5311 Ηλικία : 40 Τόπος : Πειραιας-Νικαια Currently Playing : WHFB Registration date : 31/08/2008
| | | | kiour_gr Arch Spammer
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Τρι 25 Μάης 2010, 12:05 | |
| - galvert έγραψε:
- mohammadurk έγραψε:
- Galvert, οι προβοκάτορες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην δικαιοσύνη. Μην στραβώνεις λοιπόν που κατέρρευσε η συνωμοσία σας
΄
έδωσα 5 nicks που από τις 17 έκαναν register και δεν έχουν posts. Aν μη τι άλλο, οι admins ας τσεκάρουν ips και ας πουν αν κάποιος έκανε double...
όλα τα άλλα για συνωμοσίες και στραβοψωλιάσματα είναι μαλακίες και δεν κάνω τον κόπο Oi admins den einai detectives . κανω ενα account στη δουλεια, ena sto spiti mou, ena stis kopelas mou, ενα στο starbucks, ενα στους γονεις μου και θα εκανα και ενα στο bro μου alla einαι ηδη μελος. Απλα αν δεν ειναι συνωμοσίες και στραβοψωλιάσματα θα βγει το ιδιο αποτελεσμα. | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Τρι 25 Μάης 2010, 12:09 | |
| όχι, πάρτε -2 terrain από μένα και την jo, κάντε το 15-14 και σε καλή μεριά το large και στολίστε το και καλά καλά στο τέλος.
άντε να γλυτώσουμε και χρόνο και άσκοπα posts... |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Τρι 25 Μάης 2010, 12:09 | |
| παράγκα τα GWF painting competitions!!!!!!!!!
ΑXAXAXAXA
ναστε καλα!!! το χρειαζομουνα!!!!!! |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Τρι 25 Μάης 2010, 12:17 | |
| ρε παιδιά τι λέτε ? δλδη κ εμένα η κοπέλα μου που μπήκε να ψηφίσει -είχε κάνει register 8 μήνες πριν όταν τις είχα αφιερώσει μια μινιατούρα, υπάρχει στο Paint and moddeling- είναι συνωμότρια? ο αντρέας (dbw) που μένει ολλανδία και μπαίνει μία στις τόσες όταν του πρήζω τα ^%^%^%^% (μπες να δεις τι έβαψα μπες να δεις τι έβαψα είναι high conspirator?) ενώ στάνταρ 5 άτομα που ψηφίζουν τον ίδιο πάντα ΔΕΝ είναι? δλδή έλεος. ή θα είναι ανοιχτό σε όλους και για όλα ή θα είναι κλειστό με φασιστικού τύπου αποφάσεις σε 4-5 υπερκριτές που θα ψηφίζονται μεταξύ τους και θα αληλλοθαυμάζονται νομίζοντας ότι είναι οι καλύτεροι στον κόσμο. Εγώ πάντως με αυτά που είδα μάλλον δεν ξανασχολούμαι με τον διαγωνισμό γιατί μάλλον θα βγω και αριχιερέας της διαπλοκής και μέλος του ΔΝΤ ενώ γενικά το βάψιμό μου ΄δεν είναι ούτε καν για πεντάδα.... |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Τρι 25 Μάης 2010, 12:28 | |
| και οποιος μου εκανε edit το προηγουμενο post μου να μην του σηκωνετε για 2μηνες | |
| | | admin Arch Spammer
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Τρι 25 Μάης 2010, 12:29 | |
| Το τραβήξαμε πολύ και ψόφησε μου φαίνεται.
Φέρω ευθήνη ΙΜΟ γιατί έχω την λογική το gwf να είναι μια ανοικτή παρέα στην οποία όλοι μας έχουμε άποψη και όλοι μας αποφασίζουμε για το τι θα κάνουμε.
Καταντάει όμως κουραστικό το να πρέπει να αφοσιώνει κανείς τόσο χρόνο και κόπο για να τον λένε και μαλάκα.
Καλύτερα λοιπόν να δανειστούμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία άλλων φόρουμ της αλλοδαπής που κάνουν αντίστοιχους διαγωνισμούς όπου απλά ανακοινώνεται από τους υπευθήνους ένας διαγωνισμός και όποιος θέλει μετέχει σε αυτόν.
Θα ετοιμάσω ένα post με τους κανόνες και επανέρχομαι. | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Τρι 25 Μάης 2010, 12:35 | |
| νομίζω είναι το καλύτερο που "ειπώθηκε". αν θες συνυπολόγισε και τα ακόλουθα:
1)ανοιχτοί διαγωνισμοί -->ότι θέλετε ότι πει ο λαός 2)"επίσημοι διαγωνισμοί", 2 στάδια, ένας ημητελικός όπου ψηφίζει ο "λαός" και ένας τε΄λικός όπου να ψηφίζουν ΜΟΝΟ οι συμμετάσχοντες και όχι του εαυτού τους. (ζυγός αριθμός n ώστε να έχει n-1 ψήφους). Θα μπορεί να είναι σε στυλ g.daemon και οι επίδοξοι μαχητές να το ετοιμάζουν -γιατί όχι- όλο το χρόνο!
αυτά και ....good work! |
| | | | To Spam or not to Spam?!? XIV | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |