Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| To Spam or not to Spam?!? XIV | |
|
+32Papajohn Abducted47 Blood Guzzler Overmind Sn4k30r Yria Darthmitsos Ignii talazorn EXORISTOS georap Asarnil the Dragonlord Khar Vader Samanos Trollzor lance-a-lot h34dnotf0und Blacknister το Μινιον Hunter kiour_gr iron man admin Tzortz sagemonk BiG GoBBo ritter Laskoulas Nepenthe Aramil Sair Sianontel COUGAR aphelion 36 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
COUGAR Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 365 Registration date : 10/02/2010
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Παρ 28 Μάης 2010, 11:09 | |
| | |
| | | BiG GoBBo Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3579 Ηλικία : 36 Registration date : 01/09/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Παρ 28 Μάης 2010, 11:13 | |
| | |
| | | kiour_gr Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 6194 Ηλικία : 46 Τόπος : Cambridge Currently Playing : Diablo 3 beta, MTG. Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Παρ 28 Μάης 2010, 11:20 | |
| KAlhmera, agoarasa extes 2 koutia saurus gia thn 8h. Aurio exei eurovision exo na fao doulema gia thn ellinikh summetoxhhhhhhhhhhhhhhh. Den mporoyse na htan 4 xoreytries?!? eprepe na einai olo arsenika? | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Παρ 28 Μάης 2010, 11:25 | |
| - Kiour_gr έγραψε:
- KAlhmera,
agoarasa extes 2 koutia saurus gia thn 8h. Aurio exei eurovision exo na fao doulema gia thn ellinikh summetoxhhhhhhhhhhhhhhh. Den mporoyse na htan 4 xoreytries?!? eprepe na einai olo arsenika? Δημήτρη εκεί στοχεύουν...πάνε να κερδίσουν τον gay τηλεθεατή της eurovision που λένε και πως είναι πάρα πολλοί | |
| | | aphelion Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Παρ 28 Μάης 2010, 11:31 | |
| Poio tragoudi stelnoume stin Eurovision? | |
| | | | kiour_gr Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 6194 Ηλικία : 46 Τόπος : Cambridge Currently Playing : Diablo 3 beta, MTG. Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Παρ 28 Μάης 2010, 11:35 | |
| | |
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Παρ 28 Μάης 2010, 11:38 | |
| Μακαρι να παρει τα π@π@ρι@ του! Χαμενα λεφτα ρε φουστη μου. | |
| | | Johneleos Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3546 Ηλικία : 30 Τόπος : sthn xwra twn mpaokiwn Currently Playing : dem gaimz Registration date : 11/05/2010
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Παρ 28 Μάης 2010, 11:51 | |
| | |
| | | sagemonk Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 680 Ηλικία : 47 Τόπος : Αθήνα όσο η βενζίνη είναι κάτω από 2 €... Currently Playing : WHFB Empire, next: WIP O&G Registration date : 06/03/2009
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Παρ 28 Μάης 2010, 11:57 | |
| Ο Χριστός και η Παναγία! Πρώτη φορά ακούω το τραγούδι! ΕΛΕΟΣΑ!!!! Τι είν' τούτο; Και γιατί οι χιμπατζήδες που χοροπηδάνε γύρω από τον τραγουδιάρη μετά από κάθε στίχο φωνάζουν "ου"; Α ρε! Αυτά γουστάρω στο Δυτικό Πολιτισμό! Τα επιτεύγματα τύπου Eurovision... | |
| | | COUGAR Knight
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Παρ 28 Μάης 2010, 12:00 | |
| Ελα να ανέβουμε λιγάκι, Παρασκευή σήμερα..
Ένας γύφτος αγοράζει οικόπεδο δίπλα από το σπίτι ενός γιατρού.
> > >Φωνάζει λοιπόν ένα μηχανικό και τον βάζει να του κτίσει ένα ίδιο > >ακριβώς σπίτι. > > >Όταν τελείωσε το σπίτι του ο γύφτος βγαίνει στο μπαλκόνι και φωνάζει το γιατρό.
> >- Γιατρέ - γιατρέ! > > >- Τι είναι ρε παλιόγυφτε; του λέει ο γιατρός > > >- Να του λέει ο γύφτος εσύ μπορεί να μην με χωνεύεις αλλά εγώ > >είμαι ίδιος με σένα γιατί έχουμε το ίδιο σπίτι! > > >- Αποκλείεται του λέει ο γιατρός γιατί δεν έχουμε τα ίδια >έπιπλα... > > >Σκυλιάζει ο γύφτος παραγγέλνει τα ίδια ακριβώς έπιπλα με του >γιατρού και ξαναβγαίνει στο μπαλκόνι > > >- Γιατρέ - γιατρέ ίδιο σπίτι έχουμε ίδια έπιπλα είμαι ίδιος με > >σένα. > > >- Τι λες ρε παλιόγυφτε του λέει ο γιατρός έχουμε το ίδιο > >αυτοκίνητο;; > > >και του δείχνει μια πολυτελή MERCEDES που είχε στο γκαράζ. > > >Σκυλιάζει ο γύφτος βάζει γραμμάτια παίρνει δάνεια και αγοράζει > >μια ακριβώς ίδια MERCEDES και βγαίνει πάλι στο μπαλκόνι. > >- Γιατρέ - γιατρέ! > > >- Τι θες ρε παλιόγυφτε; του λέει ο γιατρός > > >- Είμαι ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ από σένα! > > >- Γιατί ρε; του λέει ο γιατρός > > >- Να του λέει ο γύφτος έχουμε ίδιο σπίτι ίδια έπιπλα και ίδιο > >αυτοκίνητο συμφωνείς; > > >- Συμφωνώ αλλά από που και ως που είσαι καλύτερος από μένα; του > > λεει ο γιατρός > > >- Γιατί εγώ έχω γείτονα γιατρό ενώ εσύ έχεις γείτονα ΓΥΦΤΟ!!! | |
| | | COUGAR Knight
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Παρ 28 Μάης 2010, 12:09 | |
| ΑΝΕΥ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗΣ... >> >> >> - Πως λέγονται δύο ξανθιές που παίζουν κρυφτό; >> - Αγνοούμενες! >> >> >> Ήταν δυο ξανθιές και λέει η μια στην άλλη: >> - Τι είναι πιο κοντά το φεγγάρι ή η Καβάλα; >> Και λέει η άλλη: >> - HELLO, το φεγγάρι το βλέπουμε!!!! >> >> >> >> >> >> Μπαίνει μια ξανθιά σε ενα φαρμακείο, πλησιάζει τον φαρμακοποιό και του λεει; >> - Ένα ζευγάρι γυαλια, σας παρακαλώ. >> - Για τον ήλιο; ρωτάει ο φαρμακοποιός. >> - Όχι, για μένα, απαντάει η ξανθιά >> >> >> >> Πώς μπορείς να απασχολήσεις μια ξανθιά μια ολόκληρη ημέρα; >> - Την βάζεις σε ένα στρόγγυλό δωμάτιο και της λες να κάτσει στην γωνία. >> >> >> >> Τι μπορεί να περάσει από το μυαλό μιας ξανθιάς χωρίς να το καταλάβει; >> - Μία σκέψη!! >> >> >> >> Πάει μία ξανθιά σινεμά με τον άνδρα της. >> Φτάνει στο ταμείο και λέει: >> - Δύο εισιτήρια παρακαλώ! >> - Για τον Ρωμαίο και την Ιουλιέττα; >> - Τι λες μωρέ, για μένα και τον άνδρα μου είναι!!! >> >> >> >> - Γιατί οι ξανθιές κουβαλούν μικρά προφυλακτικά μαζί τους; >> - Για ψύλλου πήδημα... >> >> >> >> - Πως κρατάς μια ξανθιά απασχολημένη; >> - Της δίνεις ένα χαρτί που λέει: >> "Διαβάστε τη κάτω γραμμή >> Διαβάστε τη πάνω γραμμή >> >> >> >> >> >> Mια ξανθιά σε μια καφετέρια θέλει να πάει στην τουαλέτα. >> Μόλις περνάει ο σερβιτόρος σκύβει και τον ρωτάει στο αυτί: >> - Που είναι η τουαλέτα; >> - Από την άλλη... απαντά αυτός. >> Τότε εκείνη σκύβει στο άλλο αυτί και ξαναρωτάει: >> - Που είναι η τουαλέτα; >> >> >> >> >> >> Xτυπάει η πόρτα και ρωτάει η ξανθιά από μέσα: >> - Ποιός είναι; >> Της απαντάει αυτός που είναι απ' έξω: >> - Εγώ! >> Κι αυτή αναρωτιέται: >> - Εγώ;;;; >> >> >> >> >> >> Μπαίνει μια ξανθιά σε ένα ζαχαροπλαστείο. >> Ξανθιά: - Κύριε ζαχαροπλάστη, τι γλυκά είναι αυτά; >> Ζαχαροπλάστης: - Αυτά είναι κοκάκια, κυρία μου. >> Ξανθιά: - Κοκάκια; Έτσι φωνάζουνε και το αγόρι μου οι φίλοι του!! >> >> >> >> >> >> Πάει μια ξανθιά σε μια εταιρία μηνυμάτων και λέει στον υπεύθυνο: >> - Γεια σας, θα ήθελα να στείλω ένα μήνυμα στη μητέρα μου που μένει στον >> Έβρο. >> - Βεβαίως, Θα σας κοστίσει 40 ευρώ. >> - Ξέρετε δεν έχω χρήματα, αλλά θα έκανα τα πάντα για να στείλω αυτό το >> μήνυμα! >> - Χμμμ, πολύ καλά, περάστε μέσα από τον πάγκο, της λέει ο υπεύθυνος και η >> ξανθιά περνάει. >> - Γονατίστε, της λέει και αυτή γονατίζει. >> - Κατεβάστε το φερμουάρ μου. Και αυτή το κατεβάζει. >> - Βγάλ' τη μου έξω. >> Η ξανθιά ακολουθεί πιστά τις εντολές που της δίνονται. >> - Τώρα αρχίστε. >> Και τότε η ξανθιά, έχοντας το όργανο του υπευθύνου στα χέρια της. >> - Έλα μαμά με ακούς; Εγώ είμαι > | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Παρ 28 Μάης 2010, 12:11 | |
| | |
| | | Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Παρ 28 Μάης 2010, 12:22 | |
| α πι στε υτο ! εσύ το κάνες ρε αθεόφοβε? |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Παρ 28 Μάης 2010, 12:35 | |
| | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Παρ 28 Μάης 2010, 12:40 | |
| δεν το κατάλαβα? τι έχουμε να ζηλέψουμε?????αντε βάφτε/μοντελίστε ρε μλκες. αλλιώς θα πω στο λασκούλα να σας κάνει highlights με tank brush σε όλο το στρατό σας |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Παρ 28 Μάης 2010, 12:41 | |
| | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Παρ 28 Μάης 2010, 12:45 | |
| | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Παρ 28 Μάης 2010, 12:48 | |
| | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Παρ 28 Μάης 2010, 12:48 | |
| ασε ρε! κοπλιμέντα ψάχνεις ατιμούτσικο ατιμούτσικο, χε χε. δεν σχολίασες το σημαιοφόρο μου και με πληγώνιεις.... |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Παρ 28 Μάης 2010, 12:49 | |
| - Flames sketo έγραψε:
- δεν σχολίασες το σημαιοφόρο μου και με πληγώνιεις....
ζηλεύει | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Παρ 28 Μάης 2010, 12:51 | |
| χαχαχα έτσι είναι τα νιάτα....φλογισμένα και ενκαβλα. ενώ εμείς οι παππούδες πιο σοφοί και ώριμοι |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Παρ 28 Μάης 2010, 12:54 | |
| - Flames sketo έγραψε:
- ασε ρε! κοπλιμέντα ψάχνεις ατιμούτσικο ατιμούτσικο, χε χε. δεν σχολίασες το σημαιοφόρο μου και με πληγώνιεις....
Μηπως αμα σχολιασω σε πληγωσω πιο πολυ? | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Παρ 28 Μάης 2010, 13:02 | |
| μάιστα....που θα πάει κάποια στιγμή κάτι θα σ αρέσει ω μέγα μιχαήλ άγγελε! |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Παρ 28 Μάης 2010, 13:29 | |
| - Flames sketo έγραψε:
- μάιστα....που θα πάει κάποια στιγμή κάτι θα σ αρέσει ω μέγα μιχαήλ άγγελε!
Καποτε θα γίνει κι αυτο παω να σου γραψω και στο αλλο θεμα τωρα. | |
| | | | To Spam or not to Spam?!? XIV | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |