album του Dicemaster.. Τον ρωτησα σε καποια φαση γιατι δεν κατεβαινει G.D. και μου ειπε οτι δεν νιωθει το βαψιμο του αρκετα δυνατο για να κατεβει. Εγω παντως εχω παθει πλακα με καποια απο τα εργα του!
επίπεδο G.D. όντως δεν είναι, αλλά μακάρι να έβαφα έτσι!!!
aphelion Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Τετ 02 Ιουν 2010, 09:28
Ναι όντως είναι πάρα πολύ καλός και είναι ακόμα καλύτερο που ξέρει που πατάει.
BiG GoBBo Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3579 Ηλικία : 36 Registration date : 01/09/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Τετ 02 Ιουν 2010, 10:24
καλημέρα
BiG GoBBo Arch Spammer
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Τετ 02 Ιουν 2010, 10:31
admin Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3165 Registration date : 27/08/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Τετ 02 Ιουν 2010, 11:25
Αριθμός μηνυμάτων : 365 Registration date : 10/02/2010
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Τετ 02 Ιουν 2010, 12:19
Καλημέρα
COUGAR Knight
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Τετ 02 Ιουν 2010, 12:21
Στο λιμάνι του Πειραιά χθες και σήμερα γίνονται τροπον τινά ναυμαχίες. Οι ψαράδες μπαινουν στο λιμάνι με τα καίκια και τους κυνηγάνε τα πλωτά του λιμενικού.
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Τετ 02 Ιουν 2010, 12:50
ποιος νικάει?
BiG GoBBo Arch Spammer
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Τετ 02 Ιουν 2010, 12:57
COUGAR Knight
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Τετ 02 Ιουν 2010, 13:17
Corum έγραψε:
ποιος νικάει?
Γιάννη οι λιμενικοί marines έλαβαν αμυντική παράταξη μα αρχισαν να υποχωρούν ύστερα απο την storm επίθεση των grenadier-ψαράδων η οποία εκτελέστηκε με μεγάλη ταχύτητα-storm trooper move.
Δυστυχώς όμως για τους γρεναδιέρους, οι marines χρησιμοποίησαν το SP-ARTILLERY (Μεγάλο πλωτό σαν κανονιοφόρο) του οποίου η παρουσία έκαμψε την ταχύτητα των γρεναδιέρων (λόγω ελλείψεως χώρου ελλιγμών) και τους απέκλεισε για να καταλάβουν το objective ακα προβλήτα κρουαζιεροπλοίων. Οι ψαραδογρεναδιέροι υποχώρησαν και λόγω αποτυχίας τους στο moralle test, απεχώρησαν και απο το πεδίο της μάχης.
BiG GoBBo Arch Spammer
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Τετ 02 Ιουν 2010, 13:19
ξανά
COUGAR Knight
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Τετ 02 Ιουν 2010, 13:30
Πάραυτα ο independent team 2iC, έχει παραμείνει στη μπούκα του λιμανιού concealed & gone to ground αναμένοντας τα delayed reserves ....υποθέτω.
COUGAR Knight
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Τετ 02 Ιουν 2010, 13:33
Οι 4 Καλύτερες Ερωτήσεις στο Αμερικάνικο Playboy! > > > > 4.Ερώτηση: Γειά σας. Είμαι με μία 35άρα χωρισμένη αυτή την περίοδο αλλά > έχω το εξής πρόβλημα. Της αρέσει πάρα πολύ ο πεοθηλασμός. Για την ακρίβεια > αυτό κάνει όλη μέρα. Κάθομαι στον καναπέ να δω τηλεόραση και αρχίζει! > Μάλιστα έχει εξελίξει τόσο πολύ την τεχνική της που μπορεί ενώ γλύφει να > βλέπει και τηλεόραση ταυτόχρονα! Πάμε κινηματογράφο και θέλει πάντα να > καθόμαστε στις πιο απόμακρες θέσεις, με χαιδεύει μέχρι να μου σηκωθεί και > μου λέει: " Δε γίνεται να σε αφήσω τώρα έτσι..." και αρχίζει! Για την > ακρίβεια έρχεται σε οργασμό κάθε φορά που το κάνει! Είναι τόσο καλή που > δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω και δεν έχει λερώσει ποτέ ούτε τα ρούχα > της, ούτε τα δικά μου! Δεν είχε παιδιά με τον άντρα της και τώρα > καταλαβαίνω το γιατί! Πλέον κανουμε μόνο αυτό! Καθόλου παραδοσιακό σεξ! > Μία φορα μου το έγλυφε για 8 ώρες συνεχόμενα! Τί να κάνω? > > > Απάντηση: Φίλε μου εσύ δε βρήκες γυναίκα! Εσύ βρήκες λαχείο! > > > > > > > > 3.Ερώτηση: Πόσα άτομα πρέπει να το κάνουν για να θεωρηθεί όργιο? > > > Απάντηση: Κοίτα, πολλοί λένε ότι χρειάζεται 3 άτομα. Αλλά αυτό δε λέγεται > όργιο λέγεται τρίο. Άλλοι λένε 4, αλλά αυτό είναι δύο ζευγάρια. Άλλοι λένε > 5, αλλά αυτό είναι ένα τρίο και ένα ζευγάρι! Άλλοι 6 αλλά αυτό είναι 2 τρίο > ή 3 ζευγάρια κ.ο.κ. Ε, όταν χάσεις το μέτρημα τότε λέγεται όργιο! > > > > > > > > 2.Ερώτηση: Είμαι αρραβωνιασμένος με μία 37άρα και είναι πολύ σέξυ. Το > κάνουμε όλη τη μέρα αλλά είτε στοματικά, είτε από πίσω.... Δε με αφήνει να > το κάνουμε κανονικά γιατί λέει το φυλάει για το γάμο! Δε με αφήνει ούτε να > το δω, και όποτε πλησιάζω εκεί κάτω με διώχνει και νευριάζει! Όταν το > κάνουμε δε γδύνεται αλλά απλά ση κώνει το φόρεμα... Τί να κάνω! Πρέπει > επειγόντως να επιτύχω κολπική διείσδυση! > > > > Απάντηση: Θα στο θέσω όσο πιο εκλεπτυσμένα γίνεται... Για να υπάρξει > κολπική διείσδυση πρέπει να υπάρχει και κόλπος... > > > > > > 1.Ερώτηση: Γειά σας. Έχω τα εξής προβλήματα: α) Φοβάμαι τα ερωτικώς > μεταδιδόμενα νοσήματα, β) Εκσπερματώνω πρόορα, γ) Έχω μικρό πέος. > > > > Απάντηση: α) Βάλε ένα προφυλακτικό, β) Βάλε δύο προφυλακτικά, γ) Βάλε τρία > προφυλακτικα!
Johneleos Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3546 Ηλικία : 30 Τόπος : sthn xwra twn mpaokiwn Currently Playing : dem gaimz Registration date : 11/05/2010
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Τετ 02 Ιουν 2010, 14:11
COUGAR έγραψε:
Οι 4 Καλύτερες Ερωτήσεις στο Αμερικάνικο Playboy!
> 3.Ερώτηση: Πόσα άτομα πρέπει να το κάνουν για να θεωρηθεί όργιο? > > > Απάντηση: Κοίτα, πολλοί λένε ότι χρειάζεται 3 άτομα. Αλλά αυτό δε λέγεται > όργιο λέγεται τρίο. Άλλοι λένε 4, αλλά αυτό είναι δύο ζευγάρια. Άλλοι λένε > 5, αλλά αυτό είναι ένα τρίο και ένα ζευγάρι! Άλλοι 6 αλλά αυτό είναι 2 τρίο > ή 3 ζευγάρια κ.ο.κ. Ε, όταν χάσεις το μέτρημα τότε λέγεται όργιο!
> 1.Ερώτηση: Γειά σας. Έχω τα εξής προβλήματα: α) Φοβάμαι τα ερωτικώς > μεταδιδόμενα νοσήματα, β) Εκσπερματώνω πρόορα, γ) Έχω μικρό πέος. > > > > Απάντηση: α) Βάλε ένα προφυλακτικό, β) Βάλε δύο προφυλακτικά, γ) Βάλε τρία > προφυλακτικα!
WTf
Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Τετ 02 Ιουν 2010, 15:22
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Τετ 02 Ιουν 2010, 18:25
Πρώτα ο Θεός δηλαδή περιμένουμε το Δεκέμβρη???
BiG GoBBo Arch Spammer
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Τετ 02 Ιουν 2010, 19:51
ΟΜG
Κύπρος: Γιατρός προσπάθησε να σώσει άλλη ζωή και έχασε τον πεντάχρονο γιο του (2/6/2010 10:19)
Συγκίνηση έχει προκαλέσει σε ολόκληρη την Κύπρο η οικογενειακή τραγωδία με το θάνατο πεντάχρονου παιδιού, το οποίο ξεψύχησε – πιθανότατα από θερμοπληξία – στο αυτοκίνητο του γιατρού – πατέρα του, ο οποίος μετέβη εσπευσμένα στην εργασία του, ξεχνώντας το γιο του στο όχημα.
Το παιδάκι είχε παραμείνει για 8 σχεδόν ώρες κλειδωμένο στο αυτοκίνητο του πατέρα του, ο οποίος στο δρόμο για να μεταφέρει το παιδί στο νηπιαγωγείο, κλήθηκε εσπευσμένα στην ιδιωτική κλινική όπου εργάζεται, λόγω επείγοντος περιστατικού. Στην προσπάθεια του να σώσει άλλες ζωές, ο πατέρας ξέχασε το παιδί του στο αυτοκίνητο και το θυμήθηκε μόνο αργά χθες το απόγευμα, όταν το αναζήτησε η μητέρα του.
aphelion Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Τετ 02 Ιουν 2010, 20:02
OMFG!!!
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Τετ 02 Ιουν 2010, 20:13
BiG GoBBo έγραψε:
ΟΜG
Κύπρος: Γιατρός προσπάθησε να σώσει άλλη ζωή και έχασε τον πεντάχρονο γιο του (2/6/2010 10:19)
Συγκίνηση έχει προκαλέσει σε ολόκληρη την Κύπρο η οικογενειακή τραγωδία με το θάνατο πεντάχρονου παιδιού, το οποίο ξεψύχησε – πιθανότατα από θερμοπληξία – στο αυτοκίνητο του γιατρού – πατέρα του, ο οποίος μετέβη εσπευσμένα στην εργασία του, ξεχνώντας το γιο του στο όχημα.
Το παιδάκι είχε παραμείνει για 8 σχεδόν ώρες κλειδωμένο στο αυτοκίνητο του πατέρα του, ο οποίος στο δρόμο για να μεταφέρει το παιδί στο νηπιαγωγείο, κλήθηκε εσπευσμένα στην ιδιωτική κλινική όπου εργάζεται, λόγω επείγοντος περιστατικού. Στην προσπάθεια του να σώσει άλλες ζωές, ο πατέρας ξέχασε το παιδί του στο αυτοκίνητο και το θυμήθηκε μόνο αργά χθες το απόγευμα, όταν το αναζήτησε η μητέρα του.
ούτε ο θάνατος δεν αρκεί σαν τιμωρια για τετοιο ΜΑΛΑΚΑ!!!!!!!
BiG GoBBo Arch Spammer
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Τετ 02 Ιουν 2010, 20:16
Τι λες ρε αδερφέ?...σοβαρά?...γιατί για τάβλι ήταν και ξέχασε το γιό του?....να σώσει ζωή πήγε
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Τετ 02 Ιουν 2010, 20:21
καλα γινε πατερας και μετα συζηταμε αν ειναι ΔΥΝΑΤΟΝ να ξεχασεις το παιδι σου 8 ωρες κλειδωμενο στο αυτοκινητο και να πεθανει απο θερμοπληξια... εδω περα σκυλο δεν ξεχνας!!! οχι παιδι!!!!
μη τρελαθουμε "ειχε επειγον περιστατικο"
Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XIV Τετ 02 Ιουν 2010, 20:22