Greek Wargaming Forum
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

The Forum of Greek Wargamers

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
Αγοραζω σαβουρα απο 40κ 08abe9eb-c1f8-4f8a-abdf-72add18a9837_zps28329c39
Πρόσφατα Θέματα
» WTB wargaming and rpg terrain
Αγοραζω σαβουρα απο 40κ I_icon_minitimeαπό shadowblade94 Κυρ 01 Οκτ 2023, 17:37

» WTS Big Tau Army 400€
Αγοραζω σαβουρα απο 40κ I_icon_minitimeαπό doomsday Κυρ 09 Απρ 2023, 20:50

» Πωλούνται Adeptas sororitas
Αγοραζω σαβουρα απο 40κ I_icon_minitimeαπό Manolorza Παρ 07 Απρ 2023, 12:31

» Πωλουνται Grey Knights
Αγοραζω σαβουρα απο 40κ I_icon_minitimeαπό powerslave Κυρ 02 Απρ 2023, 19:08

» WTS High elf army
Αγοραζω σαβουρα απο 40κ I_icon_minitimeαπό Eyzonas Κυρ 25 Ιουλ 2021, 23:08

Blog Feeds
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners.

Αγοραζω σαβουρα απο 40κ

Πήγαινε κάτω 
+6
iron man
Trollzor
belial
mandragora
Overmind
Johneleos
10 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Johneleos
Arch Spammer
Arch Spammer
Johneleos

Αριθμός μηνυμάτων : 3546
Τόπος : sthn xwra twn mpaokiwn
Currently Playing : dem gaimz
Registration date : 11/05/2010

Αγοραζω σαβουρα απο 40κ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Αγοραζω σαβουρα απο 40κ   Αγοραζω σαβουρα απο 40κ I_icon_minitimeΣαβ 29 Μάης 2010, 22:00

Θεωρω λιγο ανουσιο να αγορασω ολα απο game workshop οποτε θελω και επειδη οπως και ο αλλος αιματαγγελος μου εδωσε την ιδεα και ετσι σκεφτικα μημως καποιος εχει κατι απο αυτα :

22 warbikes orks Arrow

5 lootas orks

1 Ghazghkull thraka warlord Arrow

1 μονολιθο Arrow

5 immortal Arrow

και κανα 2 -3 Mega nobs Arrow

δεν με πολυ ενδιαφερει αν ειναι βαμενα η αβαφτα απλα ψαχνω μηπως καποιος τα δινει σε καλητερη τιμη επειδη δεν τα χρεαζεται καντε Pm h γραψτε στο ποστ
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Overmind
Hero
Hero
Overmind

Αριθμός μηνυμάτων : 806
Τόπος : Athens
Currently Playing : 40Κ, WoW, Space Hulk, WFB, BFG, Epic 40K, LotR SBG, Necromunda, Gorkamorka, Bloodbowl, Dreadfleet
Registration date : 01/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αγοραζω σαβουρα απο 40κ   Αγοραζω σαβουρα απο 40κ I_icon_minitimeΚυρ 30 Μάης 2010, 02:46

johneleos έγραψε:

Έχω έναν, αλλά δε νομίζω να τον θες. Αλλά ακόμα κι αν τον θες, δεν τον δίνω!!! Wink

Αγοραζω σαβουρα απο 40κ Dsc00283edited

Uploaded with ImageShack.us

1st-2nd Edition Ghazghkull Mag Uruk Thraka & Gretchin standard bearer Makari! Very Happy
mandragora
Admin
mandragora

Αριθμός μηνυμάτων : 2546
Registration date : 11/03/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αγοραζω σαβουρα απο 40κ   Αγοραζω σαβουρα απο 40κ I_icon_minitimeΚυρ 30 Μάης 2010, 09:07

Ζω για την επική απάντηση του johneleos που θα ακολουθήσει!
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αγοραζω σαβουρα απο 40κ   Αγοραζω σαβουρα απο 40κ I_icon_minitimeΚυρ 30 Μάης 2010, 09:17

lol
belial
Arch Spammer
Arch Spammer
belial

Αριθμός μηνυμάτων : 4528
Τόπος : Πειραιάς
Currently Playing : WM Cygnar
Registration date : 25/08/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αγοραζω σαβουρα απο 40κ   Αγοραζω σαβουρα απο 40κ I_icon_minitimeΚυρ 30 Μάης 2010, 09:50

χαχαχαχαχαχ
Trollzor
Arch Spammer
Arch Spammer
Trollzor

Αριθμός μηνυμάτων : 4424
Τόπος : Ζμπέοςμ.
Currently Playing : Με τα νεύρα των ζώων
Registration date : 28/09/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αγοραζω σαβουρα απο 40κ   Αγοραζω σαβουρα απο 40κ I_icon_minitimeΚυρ 30 Μάης 2010, 10:45

johneleos έγραψε:
Θεωρω λιγο ανουσιο να αγορασω ολα απο game workshop οποτε θελω και επειδη οπως και ο αλλος αιματαγγελος μου εδωσε την ιδεα και ετσι σκεφτικα μημως καποιος εχει κατι απο αυτα :

δεν με πολυ ενδιαφερει αν ειναι βαμενα η αβαφτα απλα ψαχνω μηπως καποιος τα δινει σε καλητερη τιμη επειδη δεν τα χρεαζεται καντε Pm h γραψτε στο ποστ

Πάμε να γράψουμε όπως γράφουνε στο δημοτικό:

Επειδή θεωρώ λίγο ανούσιο να αγοράσω όλα τα πράγματα από Games Workshop, όπως μου έδωσε την ιδέα και ο άλλος αιματάγγελος, σκέφτηκα μήπως κάποιος έχει κάτι από αυτά:

Δεν με πολυενδιαφέρει αν βαμμένα ή άβαφα, απλά ψάχνω μήπως κάποιος τα δίνει σε καλύτερη τιμή (δεν τα χρειάζεται). Στείλτε μου PM ή γράψτε στο post.

Τόνοι, κόμματα, τελείες... άντε όταν τα μάθουμε αυτά θα πάμε και στο θαυμαστικό. Τί σκατά κάνουν στα σχολεία γαμώ;

ΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΓΚΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αγοραζω σαβουρα απο 40κ   Αγοραζω σαβουρα απο 40κ I_icon_minitimeΚυρ 30 Μάης 2010, 11:32

το εχουμε οτι απλα ειναι ενα forum για wargames κι οχι για ελληνικια γραμματικια..
iron man
Arch Spammer
Arch Spammer
iron man

Αριθμός μηνυμάτων : 5311
Τόπος : Πειραιας-Νικαια
Currently Playing : WHFB
Registration date : 31/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αγοραζω σαβουρα απο 40κ   Αγοραζω σαβουρα απο 40κ I_icon_minitimeΚυρ 30 Μάης 2010, 11:37

καλα ρε παιδια χαλαρωστε με τον πιτσιρικα μην τον δουλευετε αλλωστε το forum ειναι για το παιχνιδι και οχι για ολους του σπουδαγμενους... Very Happy
Ignii
Knight
Knight
Ignii

Αριθμός μηνυμάτων : 293
Τόπος : (independent republic of) Εξάρχεια
Currently Playing : Necromunda, Blood Bowl kai 40k
Registration date : 28/12/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αγοραζω σαβουρα απο 40κ   Αγοραζω σαβουρα απο 40κ I_icon_minitimeΚυρ 30 Μάης 2010, 12:56

ogyon έγραψε:
το εχουμε οτι απλα ειναι ενα forum για wargames κι οχι για ελληνικια γραμματικια..

uffff!! Ευτυχώς!!! Laughing

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ignii στις Κυρ 30 Μάης 2010, 12:58, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : έκανα γραμματικά λάθοι...)
http://ignii@hotmail.com
Johneleos
Arch Spammer
Arch Spammer
Johneleos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αγοραζω σαβουρα απο 40κ   Αγοραζω σαβουρα απο 40κ I_icon_minitimeΚυρ 30 Μάης 2010, 13:29

αυτο το φαινομενο με τους φιλολογους μονο σε αυτο το φορυμ το εχω δει.....
ΕΛΕΟΣ παιδες αρχιζει και μου την δινει και μαλον bye bye, γιατι κατανταει αηδια λες και εδωμεσα ειναι η ελληνικη εταιρια φιλολογων ....
Παράθεση :
Έχω έναν, αλλά δε νομίζω να τον θες. Αλλά ακόμα κι αν τον θες, δεν τον δίνω!!! Wink
τον θελω ειναι τρομερα ελεηνος .Επισης εγω 8ελω τα τους παλιους σου immortals αν τους πουλας (αν και δεν νομιζω) γιατι ειναι γαματοι!!!! οι second edition
Johneleos
Arch Spammer
Arch Spammer
Johneleos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αγοραζω σαβουρα απο 40κ   Αγοραζω σαβουρα απο 40κ I_icon_minitimeΚυρ 30 Μάης 2010, 13:37

τελικα πουλαει κανενας τιποτα????? Question
theodddore
Hero
Hero
theodddore

Αριθμός μηνυμάτων : 929
Τόπος : Nowhere
Currently Playing : Warmachine trollbloods , Warhammer Bretonnia , Chaos space marines
Registration date : 30/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αγοραζω σαβουρα απο 40κ   Αγοραζω σαβουρα απο 40κ I_icon_minitimeΚυρ 30 Μάης 2010, 19:04

Kala re ka8este k asxoliste me to an o giannis grafei swsta ellhnika enw to foroum einai gia to warhammer 40k! Yparxoun k paixnidia me miniatoures gia tous e8nikistes ama goustarete pai3te auta k mn mas ta kanete zepelin
P.S. eimai new sto foroum
Johneleos
Arch Spammer
Arch Spammer
Johneleos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αγοραζω σαβουρα απο 40κ   Αγοραζω σαβουρα απο 40κ I_icon_minitimeΚυρ 30 Μάης 2010, 21:09

Update: 1 ork bike

5 lootas orks

1 μονολιθο Arrow

5 immortal Arrow

και κανα 2 -3 Mega nobs Arrow
τα 21 θα τα παρω απο το GW ....
αντε καποιος κανα offer plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
mandragora
Admin
mandragora

Αριθμός μηνυμάτων : 2546
Registration date : 11/03/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αγοραζω σαβουρα απο 40κ   Αγοραζω σαβουρα απο 40κ I_icon_minitimeΚυρ 30 Μάης 2010, 21:12

Είμαι σίγουρος ότι αυτή τη στιγμή ο Chrono ζητάει από τον μεγάλο ηγέτη Μηχαλολιάκο άδεια να σκάσει στη Σάμο κ να σας κάνει σαματά! Ρε τι μπαρούφες περί εθνικισμού πετάς; Νιώθεις;

Όσο ενοχλητικό και δυσανάγνωστο είναι ένα κείμενο μόνο με κεφαλαία ή με πολλές new age συντομογραφίες, άλλο τόσο είναι και ένα χωρίς σύνταξη, ορθογραφία και παραγραφοποίηση! Μπες σε ένα οποιοδήποτε από τα μεγάλα forums του wargaming (warseer, belloflostsouls, bolter&chainsword κα) και ανέβασε κανένα "αούγκανο" κείμενο, να δεις πώς θα σου συμπεριφερθούν χρήστες και mods.

Εδώ απλά ένας από τους mod συμβουλεύει ένα χρήστη να δίνει λίγη παραπάνω προσοχή στα κείμενά του και θα τον βγάλουμε οδηγό του Ντερτιλή;
Johneleos
Arch Spammer
Arch Spammer
Johneleos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αγοραζω σαβουρα απο 40κ   Αγοραζω σαβουρα απο 40κ I_icon_minitimeΚυρ 30 Μάης 2010, 21:42

Καλα το πηρε λιγο πατριωτικα το θεμα με το γραψιμο και???? βαλτε κανονα στο φορυμ οχι greeklis και οχι ατονα μηνηματα και ανορθογραφα και χωρισ συνταξη αμα δεν σας αρεσει, ετσι οπως γραφω , βαλετε τετοιους κανονες και δεν εχω κανενα προβλημα να φυγω η να με κανετε ban
theodddore
Hero
Hero
theodddore

Αριθμός μηνυμάτων : 929
Τόπος : Nowhere
Currently Playing : Warmachine trollbloods , Warhammer Bretonnia , Chaos space marines
Registration date : 30/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αγοραζω σαβουρα απο 40κ   Αγοραζω σαβουρα απο 40κ I_icon_minitimeΚυρ 30 Μάης 2010, 21:48

lol k mono apoiro lol mia plaka kaname k emeis Razz
Johneleos
Arch Spammer
Arch Spammer
Johneleos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αγοραζω σαβουρα απο 40κ   Αγοραζω σαβουρα απο 40κ I_icon_minitimeΚυρ 30 Μάης 2010, 22:40

Laughing Laughing Laughing Laughing
belial
Arch Spammer
Arch Spammer
belial

Αριθμός μηνυμάτων : 4528
Τόπος : Πειραιάς
Currently Playing : WM Cygnar
Registration date : 25/08/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αγοραζω σαβουρα απο 40κ   Αγοραζω σαβουρα απο 40κ I_icon_minitimeΚυρ 30 Μάης 2010, 23:09

Πλάκα κάνατε ;;;; κοίτα εμείς πλάκες δεν σηκώνουμε .... lol! lol! lol!

John δεν είναι ούτε θέμα μαθήματος ελληνικής γραμματικής ούτε τίποτε άλλο Smile .

Απλά προσπάθησε να έχεις ευανάγνωστα πόστ. αυτό βοηθάει και εσένα στο να καταλαβαίνουν και οι άλλοι άνετα τι γράφεις.

Αυτό ισχύει για όλους φυσικά όχι μόνο για σένα Wink

σ΄αυτό το μοτίβο κάνει τις παρατηρήσεις του και ο chrono , όχι για να σου την πεί .
Overmind
Hero
Hero
Overmind

Αριθμός μηνυμάτων : 806
Τόπος : Athens
Currently Playing : 40Κ, WoW, Space Hulk, WFB, BFG, Epic 40K, LotR SBG, Necromunda, Gorkamorka, Bloodbowl, Dreadfleet
Registration date : 01/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αγοραζω σαβουρα απο 40κ   Αγοραζω σαβουρα απο 40κ I_icon_minitimeΚυρ 30 Μάης 2010, 23:39

johneleos έγραψε:
τελικα πουλαει κανενας τιποτα????? Question

Για να γυρίσουμε στο θέμα μας... δώστους λίγο καιρό, δεν γίνονται έτσι εύκολα τα παζάρια! Wink

Υ.Γ. τους immortals μου; Nonono!
Πώς θα στέκει μετά ο υπόλοιπος στρατός με μοντέλα Necrons της 2ης έκδοσης αν σου τους δώσω;
Θα πρέπει να στα πουλήσω όλα μαζί! (don't even ask Cool )
Trollzor
Arch Spammer
Arch Spammer
Trollzor

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αγοραζω σαβουρα απο 40κ   Αγοραζω σαβουρα απο 40κ I_icon_minitimeΔευ 31 Μάης 2010, 09:24

johneleos έγραψε:
αυτο το φαινομενο με τους φιλολογους μονο σε αυτο το φορυμ το εχω δει.....
ΕΛΕΟΣ παιδες αρχιζει και μου την δινει και μαλον bye bye, γιατι κατανταει αηδια λες και εδωμεσα ειναι η ελληνικη εταιρια φιλολογων ....
Παράθεση :
τον θελω ειναι τρομερα ελεηνος .Επισης εγω 8ελω τα τους παλιους σου immortals αν τους πουλας (αν και δεν νομιζω) γιατι ειναι γαματοι!!!! οι second edition

Μπορεί να σε στενοχώρησα, και να θεωρείς φιλολογίες κλπ, αλλά όταν μεγαλώσεις θα καταλάβεις πόσο καλό σου κάνει να μπορείς να γράψεις μία επιστολή ή ένα γράμμα, όπως π.χ. συνοδευτική επιστολή σε βιογραφικό για να βρείς δουλειά.
Και αν το παρατηρήσεις... το σύστημα δουλεύει... το παραπάνω είναι κείμενο που μπορώ να το διαβάσω Wink συννέχισε έτσι beer

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Chronomancer στις Δευ 31 Μάης 2010, 09:35, 1 φορά
Trollzor
Arch Spammer
Arch Spammer
Trollzor

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αγοραζω σαβουρα απο 40κ   Αγοραζω σαβουρα απο 40κ I_icon_minitimeΔευ 31 Μάης 2010, 09:25

Khaine έγραψε:
Kala re ka8este k asxoliste me to an o giannis grafei swsta ellhnika enw to foroum einai gia to warhammer 40k! Yparxoun k paixnidia me miniatoures gia tous e8nikistes ama goustarete pai3te auta k mn mas ta kanete zepelin
ogyon έγραψε:

Για εξήγησέ μου εσύ που ξέρεις τα πολλά και ο νούς σου κατεβάζει, όταν γράφω την λέξη "πολι" τί εννοώ; Μήπως ήθελα να γράψω "πόλη", ήθελα να γράψω "πολύ" ή μου ξέφυγε και ήθελα να γράψω "πάλι";

Κάντο αυτό προσαύξηση σε ολόκληρο κείμενο 3-4 γραμμές χωρίς σημεία στίξης. Δε νομίζω να έχεις πάρει ποτέ ένα WH40K Rulebook "κανόνων γουόργκέημζ" και όχι "ελληνικής γραμματικής" και να ήταν γραμμένο σε αυτή τη μορφή..

Το'χεις;

Όσον αφορά τα ζέπελιν, είναι ξεπερασμένα & το συγκρότημα τα τέλεψε. Δεν είναι θέμα εθνικισμού να είσαι ικανός να ανταλλάξεις δύο κουβέντες. Και αγγλικό κείμενο να μου γράψει κάποιος έτσι, πάλι θα πονοκεφαλιάσω. Όταν γίνεις πιό "παλιός" στο φόρουμ θα δεις ότι αν απαντούσα στον ίδιο τόνο που έχεις γράψει θα είχαμε θέματα.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Chronomancer στις Δευ 31 Μάης 2010, 09:39, 1 φορά
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αγοραζω σαβουρα απο 40κ   Αγοραζω σαβουρα απο 40κ I_icon_minitimeΔευ 31 Μάης 2010, 09:38

Khaine έγραψε:

Όποιος ζητάει τα posts του forum να είναι σε μία μορφή που θα μπορούμε να διαβάζουμε όλοι ΕΥΚΟΛΑ, είναι εθνικιστής? Ρε πάτε καλά στη Σάμο ή σας κοπάνησε το σαμιώτικο στο κεφάλι?

Chrono προσοχή... έφτασε και ο δικηγόρος... Αγοραζω σαβουρα απο 40κ Xxx_jerking
Trollzor
Arch Spammer
Arch Spammer
Trollzor

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αγοραζω σαβουρα απο 40κ   Αγοραζω σαβουρα απο 40κ I_icon_minitimeΔευ 31 Μάης 2010, 09:43

John, για Immortalz κάνε conversion Warriors με μια δυο πλάκες παραπάνω στους ώμους και 3-4 βαρελάκια από τα πράσσινα στο όπλο. Μετράει one joy.

Για άλλα δεν έχω κάτι, αλλά αν θέλεις Bolter wielding Space Marines, μπορώ να σου δώσω με το κιλό.
Johneleos
Arch Spammer
Arch Spammer
Johneleos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αγοραζω σαβουρα απο 40κ   Αγοραζω σαβουρα απο 40κ I_icon_minitimeΔευ 31 Μάης 2010, 10:11

Chronomancer έγραψε:
Khaine έγραψε:
ogyon έγραψε:

Για εξήγησέ μου εσύ που ξέρεις τα πολλά και ο νούς σου κατεβάζει, όταν γράφω την λέξη "πολι" τί εννοώ; Μήπως ήθελα να γράψω "πόλη", ήθελα να γράψω "πολύ" ή μου ξέφυγε και ήθελα να γράψω "πάλι";

Κάντο αυτό προσαύξηση σε ολόκληρο κείμενο 3-4 γραμμές χωρίς σημεία στίξης. Δε νομίζω να έχεις πάρει ποτέ ένα WH40K Rulebook "κανόνων γουόργκέημζ" και όχι "ελληνικής γραμματικής" και να ήταν γραμμένο σε αυτή τη μορφή..

Το'χεις;
.

καλά θα προσπαθεισω να τα κανω πιο ευαναγνωστα, καλα θοδωρής το πηρε παρτιοτικα το θεμα με τα greeklis και το να γραφουμε σωστα ελληνικα .....

galvert έγραψε:
είναι εθνικιστής? Ρε πάτε καλά στη Σάμο ή σας κοπάνησε το σαμιώτικο στο κεφάλι?
καλά εγραψε μεγαλη μαλακία αυτος, dont worry θα στρωσει
Very Happy Very Happy

Chronomancer έγραψε:
ohn, για Immortalz κάνε conversion Warriors με μια δυο πλάκες παραπάνω στους ώμους και 3-4 βαρελάκια από τα πράσσινα στο όπλο. Μετράει one joy.

Για άλλα δεν έχω κάτι, αλλά αν θέλεις Bolter wielding Space Marines, μπορώ να σου δώσω με το κιλό.
marinia δεν θελω εχω 2 τακτικαλ και δεν τις χρησιμοποιο, μονο ασαλτς και τους σαγγουινους .Αυτο με τα νεκρον θα το κανω, ετσι και αλλιως του μικρου ειναι και μαλακια θα ηταν να αχαλασει μια 50 ευρο για μια 5αδα σε ενα στρατο που δεν εχει και πολυ μελον, αν δεν τον κανουν update

Υ.Γ ειναι λιγο πιο κατανοητο??? Βαριεμε να βαλω τονους Rolling Eyes
Johneleos
Arch Spammer
Arch Spammer
Johneleos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αγοραζω σαβουρα απο 40κ   Αγοραζω σαβουρα απο 40κ I_icon_minitimeΔευ 31 Μάης 2010, 10:20

Update :
22 warbikes orks

5 lootas orks

1 Ghazghkull thraka warlord

1 μονολιθο

και κανα 2 -3 Mega nobs

βασικα δεν θελω να παρω ολα αυτα απο GW, δεν ξερω , με εκνεβριζει να τα παρω ολα απο αυτους ,+ οτι φοβαμε το maelstorm ,γιατι παιζει να μην ερθουν και ποτε με τα σκατο shipping methods τους . Εστω 2 bikes h τον μονολιθο η κανα ρομποτ με παπουτσακια (meganobs) η κανα λοοτα

Αγοραζω σαβουρα απο 40κ
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 2Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek Wargaming Forum :: Γενικές συζητήσεις :: Αγγελίες-
Μετάβαση σε: