Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| 40k Tournament στο Strategy Hall 20/06 | |
|
+15Asarnil the Dragonlord admin sokku Sephiroth Laskoulas reaper84 Sn4k30r Just_a_Justicar mandragora Vabap Bap Bap sagemonk Johneleos Ignii lance-a-lot Tzortz 19 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
mandragora Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 2546 Registration date : 11/03/2010
| Θέμα: Απ: 40k Tournament στο Strategy Hall 20/06 Τρι 22 Ιουν 2010, 01:07 | |
| Mε lash και φτερά οι DP να φανταστώ; | |
| | | Mπαρμπα Θανασηs Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 711 Τόπος : Αθηνα (Η πολη που περνανε ολοι φινα) Registration date : 21/06/2010
| Θέμα: Απ: 40k Tournament στο Strategy Hall 20/06 Τρι 22 Ιουν 2010, 01:14 | |
| | |
| | | Vabap Bap Bap Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 309 Ηλικία : 38 Τόπος : My own WAAAAAAGH!!!!!!!! Currently Playing : With my Power Klaw Registration date : 24/11/2009
| Θέμα: Απ: 40k Tournament στο Strategy Hall 20/06 Τρι 22 Ιουν 2010, 01:39 | |
| Και ασχημοι και φουστηδες! Συνδιασμος που σκοτωνει.... | |
Αριθμός μηνυμάτων : 711 Τόπος : Αθηνα (Η πολη που περνανε ολοι φινα) Registration date : 21/06/2010
| Θέμα: Απ: 40k Tournament στο Strategy Hall 20/06 Τρι 22 Ιουν 2010, 01:41 | |
| | |
| | | Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: 40k Tournament στο Strategy Hall 20/06 Τρι 22 Ιουν 2010, 09:58 | |
| θανάση άσε τα σάπια του νάργκλ και πιάσε τη κουζίνα. μου χεις τάξει συνταγές ζούπερ.σλουρπ σλουρπ, χαχαχα |
| | | Johneleos Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3546 Ηλικία : 30 Τόπος : sthn xwra twn mpaokiwn Currently Playing : dem gaimz Registration date : 11/05/2010
| Θέμα: Απ: 40k Tournament στο Strategy Hall 20/06 Τρι 22 Ιουν 2010, 10:01 | |
| θα φας συνταγη με μπολικο πυον και μυξα και γλυτσα απο νεργκλ | |
| Θέμα: Απ: 40k Tournament στο Strategy Hall 20/06 Τρι 22 Ιουν 2010, 10:08 | |
| μπλιαχ, πάψε ρε τρώω τη πρωινή μου τυρόπιτα κάφρε! |
| Θέμα: Απ: 40k Tournament στο Strategy Hall 20/06 Τρι 22 Ιουν 2010, 10:16 | |
| - Flames sketo έγραψε:
- johneleos έγραψε:
- θα φας συνταγη με μπολικο πυον και μυξα και γλυτσα απο νεργκλ
μπλιαχ, πάψε ρε τρώω τη πρωινή μου τυρόπιτα κάφρε! Να τον τηγανίσουμε σε καυτό λάδι... |
| | | mandragora Admin
| Θέμα: Απ: 40k Tournament στο Strategy Hall 20/06 Τρι 22 Ιουν 2010, 10:20 | |
| Ti λάδι ρε! Σε σιλικόνη! Μισές δουλειές θα κάνουμε; | |
| Θέμα: Απ: 40k Tournament στο Strategy Hall 20/06 Τρι 22 Ιουν 2010, 10:22 | |
| Και μετά τι? Ως σιλικονάτο, τι θα κάνεις το κουφάρι? Αν τον μαγειρέψεις, όλο και κανα αδέσποτο θα φάει λίγο... ε, σιγά σιγά θα φύγει... |
| Θέμα: Απ: 40k Tournament στο Strategy Hall 20/06 Τρι 22 Ιουν 2010, 10:23 | |
| και να τον σωτάρουμε σε βενζοικό νάτριο πασπαλίζοντας τις ανοιχτές πληγές του με νιτρικό οξύ. |
| | | mandragora Admin
| Θέμα: Απ: 40k Tournament στο Strategy Hall 20/06 Τρι 22 Ιουν 2010, 10:25 | |
| Έτσι και αλλιώς δεν τρώγεται με τίποτα! | |
| Θέμα: Απ: 40k Tournament στο Strategy Hall 20/06 Τρι 22 Ιουν 2010, 10:25 | |
| - Flames sketo έγραψε:
- και να τον σωτάρουμε σε βενζοικό νάτριο πασπαλίζοντας τις ανοιχτές πληγές του με νιτρικό οξύ.
Δεν έχω χρόνο για experiments... λάδι ή στην χειρότερη μαργαρίνη. Αρπάζει δύσκολα, αλλά βγάζει τρελή θερμότητα. |
| Θέμα: Απ: 40k Tournament στο Strategy Hall 20/06 Τρι 22 Ιουν 2010, 10:26 | |
| Soto.kanonizoume maxoula spitisou kai tautoxrona pixnoume kai kati stin kastarola? | |
Αριθμός μηνυμάτων : 3546 Ηλικία : 30 Τόπος : sthn xwra twn mpaokiwn Currently Playing : dem gaimz Registration date : 11/05/2010
| Θέμα: Απ: 40k Tournament στο Strategy Hall 20/06 Τρι 22 Ιουν 2010, 10:27 | |
| Ti να κανουμε ειμαι λιγο σκληρος και εχω λιγο κρεας χωρις λιπος που ξερενετε ευκολα | |
| | | mandragora Admin
| Θέμα: Απ: 40k Tournament στο Strategy Hall 20/06 Τρι 22 Ιουν 2010, 10:27 | |
| Τελικά σούπα θα τον κάνετε; | |
| Θέμα: Απ: 40k Tournament στο Strategy Hall 20/06 Τρι 22 Ιουν 2010, 10:29 | |
| - johneleos έγραψε:
- και εχω λιγο κρεας χωρις λιπος
Και μετά φτάνει η μαγική λέξη για τα ξερακιανά γαλόπουλα. Γέμιση... |
| Θέμα: Απ: 40k Tournament στο Strategy Hall 20/06 Τρι 22 Ιουν 2010, 10:30 | |
| - mandragora έγραψε:
- Τελικά σούπα θα τον κάνετε;
ναι γιατι ειμαι μαζοχστης | |
| | | Sephiroth Champion
Αριθμός μηνυμάτων : 193 Ηλικία : 34 Τόπος : Αθηνα Currently Playing : The Great Devourer Registration date : 12/11/2009
| Θέμα: Απ: 40k Tournament στο Strategy Hall 20/06 Τρι 22 Ιουν 2010, 10:49 | |
| | |
| | | mandragora Admin
| Θέμα: Απ: 40k Tournament στο Strategy Hall 20/06 Τρι 22 Ιουν 2010, 10:54 | |
| E είπαμε για τη λίστα του Θανάση και του Justicar, είπες και εσύ τη δικιά σου, τι άλλο να κάνουμε; Δεν ανεβάζει και κανένας από εσάς κανένα battle report ή λεπτομέρειες για καμία μάχη! | |
| Θέμα: Απ: 40k Tournament στο Strategy Hall 20/06 Τρι 22 Ιουν 2010, 10:56 | |
| βαριεμαι να στελνω τα wipe out Μου | |
| Θέμα: Απ: 40k Tournament στο Strategy Hall 20/06 Τρι 22 Ιουν 2010, 11:02 | |
| - Θανασηs έγραψε:
- Soto.kanonizoume maxoula spitisou kai tautoxrona pixnoume kai kati stin kastarola?
χαλαρά! θα φέρεις εσύ τον τζονελεος ή να τον βρω εγώ? |
| | | Vabap Bap Bap Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 309 Ηλικία : 38 Τόπος : My own WAAAAAAGH!!!!!!!! Currently Playing : With my Power Klaw Registration date : 24/11/2009
| Θέμα: Απ: 40k Tournament στο Strategy Hall 20/06 Τρι 22 Ιουν 2010, 14:34 | |
| Λοιπον, πρωτη μου μαχη ηταν με ultramarines. Ειχε 2 5αδες scouts, 2 razorbacks με sternguard, 2 predators heavy bolters & twin linked lascannons, 1 predator heavy bolters & autocannon, 8 landspeeders και techmarine biker. Παιζαμε dawn of war, kill points. Ξεκινησα πρωτος και εφτασα μεχρι το κεντρο του τραπεζιου. Ο Γιατρος ειχε στησει τους προσκοπους του σε κτηριο και εβαλε τα υπολοιπα και αυτος 1ο γυρο. Το παιχνιδι κριθηκε στο shooting οπου επειδη ξεκινησα πρωτος ειχα πλεονεκτημα. 5ο γυρο το παιχνιδι ειχε τελειωσει με massacre. Δευτερη μαχη ηταν με Daemons και παιζαμε κλασικο στησιμο 4 objectives. 1ο γυρο του ερχονται οι αδελφοι Bloodthursters και ολα τα μικρα units τυπου flamers, horrors και kornitakia(οπως κι αν λεγονται αυτα). Του μενουν 3 grinders και 4 crushers. Mε συγκενρωτικο shooting εφτανα τους thursters στο 1 wound και μετα assault απο τους assault marines μου, και οτι εμενε απο shooting εφαγα τα troops του. Απο κει και περα οτι εκανε deepstrike εκτελειτω. 4ο με 5ο γυρο massacre. 3o παιχνιδι ηταν με τον gohneleos οπου το καταταξαμε σε ΝΑΤΟικη ασκηση αλλα και αυτο τελειωσε νωρις αν και ειχε το περισσοτερο γελιο και απο τις 2 πλευρες. Ο Γιαννης ειχε 1 LR με 10αδα RAS, 2 razorbacks με 5αδες RAS, Sanguinary Guard, Vindicator, Baal Predator τυπου αναπτηρα και DANTEEEEEEEEEEEEEE. O Dante κανει το ability του και μενει ο βιβλιοθηκαριος μου με 1 Wound(1o γυρο παω να κανω μαγεια, φερνω 6αρες και τρωει φολα).Παιζω πρωτος, και αχριστευω τα οχηματα του, κατασρτεφω το LR και η 7αδα πλεον RAS βγαινει εκτος τραπεζιου. Τσουκου τσουκου καταλιγουμε 4ο γυρο σε massacre αφου το εκτλεστικο αποσπασμα με meltagun στοτωσε τον Dante διοτι 1000+ χρονια δεν εχει μαθει πως γινεσαι eternal warrior, κατι που ο Calgar το κατεχει απο τα γενοφασκια του(δικαιο ε?). | |
| Θέμα: Απ: 40k Tournament στο Strategy Hall 20/06 Τρι 22 Ιουν 2010, 14:47 | |
| - Vabap Bap Bap έγραψε:
3o παιχνιδι ηταν με τον gohneleos οπου το καταταξαμε σε ΝΑΤΟικη ασκηση αλλα και αυτο τελειωσε νωρις αν και ειχε το περισσοτερο γελιο και απο τις 2 πλευρες. Ο Γιαννης ειχε 1 LR με 10αδα RAS, 2 razorbacks με 5αδες RAS, Sanguinary Guard, Vindicator, Baal Predator τυπου αναπτηρα και DANTEEEEEEEEEEEEEE. O Dante κανει το ability του και μενει ο βιβλιοθηκαριος μου με 1 Wound(1o γυρο παω να κανω μαγεια, φερνω 6αρες και τρωει φολα).Παιζω πρωτος, και αχριστευω τα οχηματα του, κατασρτεφω το LR και η 7αδα πλεον RAS βγαινει εκτος τραπεζιου. Τσουκου τσουκου καταλιγουμε 4ο γυρο σε massacre αφου το εκτλεστικο αποσπασμα με meltagun στοτωσε τον Dante διοτι 1000+ χρονια δεν εχει μαθει πως γινεσαι eternal warrior, κατι που ο Calgar το κατεχει απο τα γενοφασκια του(δικαιο ε?). κατα τον 3 γυρο ανοιξε η αποθηκη αιματος της 2ης company (η μυτη μου) πανω που πηγαινα να βαρεσω το vindi ... kai ne μετα το ξεχασα γιατι εσκασαν μυτη οι Sanguinary guard kai to dante kai espasan kati .... φαγαν απειρο shooting apo ola ta assualt cannons tou alla h blastra eskase kai skotose ta panta ektos apo to chapter banner htan h αρχη του τελους | |
| Θέμα: Απ: 40k Tournament στο Strategy Hall 20/06 Τρι 22 Ιουν 2010, 15:36 | |
| 3η μαχη επαιξα με Demons. Δεν υπαρχουν πολλα να πει κανεις. Ενας thirster κι ενας dp στις 2 ακρες του nob unit μου. Το πηρε απο wounds (ασχετα με το οτι ψιλο/χοντρο ξεκωλιαστηκε, ηταν φυσιολογικο). Τα μηχανακια ειδαν τη μαντρα. Δεν υπαρχουν πολλα αλλα να πει κανεις για αυτη τη μαχη, περα απο το οπως εχω δηλωσει και παλιοτερα, τα φαρμακα για τα Orks ειναι ο Abadon και ο Thrister. Το κακο ειναι πως, παροτι σπανια πραγματα στο 40κ της ελλαδας, παντα συνανταω τουλαχιστον ενα απο τα 2 σε καποιο τουρνουα.. next time παντως θα κανω τον thirster να τρεχει 3-4 γυρους για να με φτασει.. Βεβαια στην περιπτωση του Reaper, ειχε και δευτερο, αλλα αυτον τον ειχαν αναλλαβει τα Lootas.
οι αλλες 2 μαχες, ηταν : Με Ig που ειναι πικρα για αυτο το army να συναντησουν nob bikers μιας και ειναι πληρης αντιλιστα για αυτους. Με Chaos, οπου ηταν μια υπεροχη μαχη, που φτασαμε στα ορια.. Τα lootas παλι δωσανε (οπως παντα) αν και σε αυτην την μαχη, λιγο παραδοξα.. Αντι να σουταρουν τον πριγκιπα μεχρι τερμα πατωμα, πιαστηκαν στα χερια.. κατι "τι κοιτας βρε μαλακα" - "τσογλανακια σας μαμησα" κι αρχισε το τζερτζελο. ο πριγκιπας σκοτωσε 5 αδερφια (5 αττακς= 5 γουντς = 5 λουτας να τους κουβαλανε οι 4ς).. Τα αλλα τσαντιστηκαν και τον καναν αλοιφη! Ηρωες. Απο κει και περα συναντησαμε κι εναν obliterator που ενω ειχαν σκοτωθει αλλοι 5 τετοιοι διπλα του, αυτο ενιωθε Θεος, μιας και στα 15-20 wounds δεν σκεφτηκε να φερει εναν ασσο και να δει τις ριζες.. Εκεινον τον ανελαβε ο boss. Το παιχνιδι ελειξε στον 7ο με wipe out, ομως με μονο 350 ποντους να εχουν μεινει στα ορκια μου. 5-6 γυρο κραταγα το objective και 3 oblits σουταραν. Τον 7ο τα πηραμε στο κεφαλι και τσαρτζαραμε.. Γινανε λιπασμα! Βασικο οτι κατα τη διαρκεια της μαχης, ηταν ο Λασκουλας απο πανω μας να φωναζει, οποτε και καποιες μινιατουρες αυτοκτονουσαν μονες τους, ο VapBap το ιδιο,καθως και 4-5 περαστικοι. Αποτελεσμα με τον Ηλια να ανταλλαζουμε και σκαμπιλια για να ξεμπλοκαρουμε λιγο απο το ολο μπαχαλο.. Τρελο λαγκ σε λεω! |
| | | | 40k Tournament στο Strategy Hall 20/06 | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |