Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| To Spam or not to Spam?!? XV | |
|
+32JimBouz red angel Darthmitsos talazorn Vabap Bap Bap Hunter Cegorach theodddore Sn4k30r Trollzor Papajohn Abducted47 Blacknister h34dnotf0und sagemonk spree7 Khar Vader Tzortz Overmind ritter kiour_gr Aramil Sair Sianontel Asarnil the Dragonlord Johneleos sokku stormcaller iron man aphelion Laskoulas admin COUGAR BiG GoBBo 36 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Johneleos Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3546 Ηλικία : 30 Τόπος : sthn xwra twn mpaokiwn Currently Playing : dem gaimz Registration date : 11/05/2010
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XV Κυρ 27 Ιουν 2010, 19:28 | |
| LOL γιατι μου αλα3ατε την υπογραφη μου Wtf αλλη μαλακια παλη βρικατε να μου σπατε τα νευρα επειδη δεν ειμαι ολη μερα
| |
| | | lance-a-lot Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2642 Ηλικία : 39 Registration date : 03/09/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XV Κυρ 27 Ιουν 2010, 19:51 | |
| | |
| | | Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XV Κυρ 27 Ιουν 2010, 20:32 | |
| - johneleos έγραψε:
- LOL γιατι μου αλα3ατε την υπογραφη μου Wtf αλλη μαλακια παλη βρικατε να μου σπατε τα νευρα επειδη δεν ειμαι ολη μερα
Σου άλλαξαν την υπογραφή γιατί σου κάνανε παράπονα αρκετά members και το μόνο που έκανες ήταν να τους γράφεις στα παπάρια σου. Δεν προσπαθεί κανένας να σου σπάσει τα νεύρα - δεν είσαι το κέντρο του forum. Καλά έκανε όποιος την άλλαξε. |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XV Κυρ 27 Ιουν 2010, 20:52 | |
| κατω τα χερια απο τον Ελεογιάννη ρεεεεεεεεεεεεεεεεε |
| | | Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XV Κυρ 27 Ιουν 2010, 23:45 | |
| Ομορφα λεμε , ομορφα Την υπογραφη σου την "εβγαλα" εγω γιατι πολλες φορες το "ματι" χανοταν εκει και οχι στα ποστ . Το ιδιο εχει γινει και στο παρελθον σε/με αλλα members . Δεν ειναι κατι προσωπικο, καθε αλλο. Τωρα εσεις που εχετε προβλημα με τον Johneleos η με τον Γιωργοeleosa η με τον "Χ-Ψ-Ζ" , καλο θα ηταν να περιορισετε τα νευρα σας και οποιος δεν σας αρεσει απλα μην διαβαζετε τα msg του . Κατανταει κουραστικο καθε φορα . | |
| | | Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XV Κυρ 27 Ιουν 2010, 23:52 | |
| Απλα δειτε το 3ο γκολ του Carlito!!!!!!!! Και ξεχαστε υπογραφες κ Avatars.
Vamos Vamos Argentina!!!!! | |
| | | Johneleos Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3546 Ηλικία : 30 Τόπος : sthn xwra twn mpaokiwn Currently Playing : dem gaimz Registration date : 11/05/2010
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XV Δευ 28 Ιουν 2010, 09:07 | |
| kala eimai 3 meres kai liwnw asustola asto wow kai esis kanate 5 post ... prepei na balw mesa ton aderfo mou na sunexisei to ergo mou ..... PSilo ekneristika me tin upografh... ma mono o galv griniaze kai meta piran φορα και οι αλλοι οποτε μονο 1 γκρινιαξε αρα δεν ειναι και πολυ σοβαρος λογος....... να μουν την σβισετε
| |
| | | sagemonk Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 680 Ηλικία : 47 Τόπος : Αθήνα όσο η βενζίνη είναι κάτω από 2 €... Currently Playing : WHFB Empire, next: WIP O&G Registration date : 06/03/2009
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XV Δευ 28 Ιουν 2010, 09:12 | |
| - Tzortz έγραψε:
- Την υπογραφη σου την "εβγαλα" εγω γιατι πολλες φορες το "ματι" χανοταν εκει και οχι στα ποστ . Το ιδιο εχει γινει και στο παρελθον σε/με αλλα members . Δεν ειναι κατι προσωπικο, καθε αλλο.
Μην γκρινιάζεις Γιάννη και δες τί σου γράφει ο αρμόδιος διαχειριστής του φόρουμ. Έχει συμβεί και στο παρελθόν και θα συμβεί και στο μέλλον. Ως μέλος της κοινότητας μάθε και εσύ να αυτοπεριορίζεσαι. Μην γκρινιάζουμε τώρα για υπογραφες και άλλες χαζομάρες. Κατά τα άλλα καλημέρες σε όλους! | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XV Δευ 28 Ιουν 2010, 09:15 | |
| Καλημέρα τρόφιμοι του GWF |
| | | Johneleos Arch Spammer
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XV Δευ 28 Ιουν 2010, 09:17 | |
| | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XV Δευ 28 Ιουν 2010, 09:19 | |
| - Tzortz έγραψε:
- Τωρα εσεις που εχετε προβλημα με τον Johneleos η με τον Γιωργοeleosa η με τον "Χ-Ψ-Ζ" , καλο θα ηταν να περιορισετε τα νευρα σας και οποιος δεν σας αρεσει απλα μην διαβαζετε τα msg του . Κατανταει κουραστικο καθε φορα .
Βάλτε ένα ignore στο forum να κάνουμε γούστο Πέρα από την πλάκα, δεν έχω πρόβλημα με το σποράκι. Λίγο αλλού για αλλού είναι, αλλά αυτά είναι της ηλικίας. Θα μεγαλώσει και αν δεν τον λοβοτομίσει/βιάσει/σκοτώσει κανένας, θα μάθει. Ως τότε όμως: + = and they shall know no tear Την καλημέρα σας |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XV Δευ 28 Ιουν 2010, 09:21 | |
| μέγκατρον που λεει και ο flames !!!!!!!! |
| | | BiG GoBBo Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3579 Ηλικία : 36 Registration date : 01/09/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XV Δευ 28 Ιουν 2010, 09:23 | |
| Καλημέρα | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XV Δευ 28 Ιουν 2010, 09:26 | |
| γαμωτο πρεπει να παω σε πελατη και θα χασω ολο το καλο flaming! |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XV Δευ 28 Ιουν 2010, 09:27 | |
| Θα στο κρατίσω ζεστό για το βράδυ |
| | | kiour_gr Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 6194 Ηλικία : 46 Τόπος : Cambridge Currently Playing : Diablo 3 beta, MTG. Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XV Δευ 28 Ιουν 2010, 09:33 | |
| | |
| | | Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XV Δευ 28 Ιουν 2010, 11:54 | |
| | |
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XV Δευ 28 Ιουν 2010, 13:20 | |
| Απανταχου Spammers σας εφιστω την προσχη:
εχουν μεινει 11 μηνυματα μεχρι το νουμερο 60000. Ας κανουμε λιγο υπομονη, ή ας διαγραψει ο admin τα extreme spam Messages ωστε να ανακοινωθει η 8αδα για φετος στο νουμερο 60000...
Τελη Ιουνιου ειπε ο Καπταιν...λογικα, καποια στιγμη...σημερα...
(μπας κ τον δελεασουμε και βγαλει τη συνθεση....) | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XV Δευ 28 Ιουν 2010, 13:50 | |
| Χου γκιβς ε φλάιινγκ φακ? μηπως να κανουμε 40.000 posts σε 2-3 μέρες και να τα ανακοινώσει στο post 100.000? Eρεθίστηκα τώρα.... |
| | | Aramil Sair Sianontel Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1664 Ηλικία : 41 Τόπος : coming... Registration date : 22/10/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XV Δευ 28 Ιουν 2010, 13:52 | |
| Νοιώθω κουρασμένος...να πω και γω στο μπαμπά μου να μου φέρει τη τζούλια να με ξεκουράσει?
Πάει και Εβρο αλήθεια? Α ρε να μη το ξέρω τότε που ήμουνα φαντάρος... | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XV Δευ 28 Ιουν 2010, 13:53 | |
| Κοιτα... ειπε τελη Ιουνιου, δεν ειπε ομως...ετους! χαχααχχαχαχαχαχαχ
SPAAAAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMM SPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMM SPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMM
PS Μα τι λες ρε Galv? Ξερεις ποσοι περιμενουν (ουμε) με πυρσους για ενα τιμιο Flaming?????? Ημαρτον πια...αντι να σιγονταρεις κ εσυ λιγακι... χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XV Δευ 28 Ιουν 2010, 13:57 | |
| | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XV Δευ 28 Ιουν 2010, 13:57 | |
| | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XV Δευ 28 Ιουν 2010, 13:59 | |
| - Asarnil έγραψε:
- Μα τι λες ρε Galv?
Ξερεις ποσοι περιμενουν (ουμε) με πυρσους για ενα τιμιο Flaming?????? Ημαρτον πια...αντι να σιγονταρεις κ εσυ λιγακι... χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα To ξέρω ρε φίλε αλλά για ένα καλό flame πρέπει να έχω χρόνο, όρεξη και στόχο. Όταν τα έχω όμως όλα αυτά τότε ο tzortz μου κάνει delete τα posts μου!!! |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XV Δευ 28 Ιουν 2010, 14:03 | |
| Τουλάχιστον εμένα όταν μου κάνουν delete δεν κλαίω σαν μυξοπαρθένα που την βίασαν αράπηδες... το έχω το flame-bait!!! |
| | | | To Spam or not to Spam?!? XV | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |