Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| Ποιος ψηνεται για choppa; | |
| | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Blood Guzzler Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2472 Ηλικία : 32 Τόπος : Κορυδαλλός Currently Playing : Tyranids, Blood Angels, Necrons, Orks, Chaos SM Registration date : 08/02/2009
| Θέμα: Ποιος ψηνεται για choppa; Δευ 07 Ιουν 2010, 14:01 | |
| Λοιπον , μαγκες , τελειωσα με τις πανελληνιες ( τις ενδοσχολικες ποιος τις χεζει; ) και θελω να αρχισω να τσοπαρω με το στρατο μου. Σας προκαλω λοιπον για μαχη , ειδικα τους ορκαδες , γιατι μου αρεσει να σπαω τους μυθους που τους θελουν να ριχνουν ξυλικι.
Οποιος ενδιαφερεται στελνει PM για περαιτερω στοιχεια. Μαχες κανω μονο στην Αθηνα , και κατα προτιμηση στο SH.
Ευχαριστω. | |
| | | Vabap Bap Bap Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 309 Ηλικία : 38 Τόπος : My own WAAAAAAGH!!!!!!!! Currently Playing : With my Power Klaw Registration date : 24/11/2009
| Θέμα: Απ: Ποιος ψηνεται για choppa; Τρι 08 Ιουν 2010, 02:38 | |
| Δεν χρειαζεται ΡΜ για να σου σπασω τη μουρη θρασυτατε νεε, πες ωρα και μερος να ξεκαθαρισουμε (απο τη σκονη) τις βαλιτσες με τα μινιατουρια μας! | |
| | | Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ποιος ψηνεται για choppa; Τρι 08 Ιουν 2010, 06:28 | |
| εγωωωωωωωωω!!! Πανδοχειο, Κυριακη μεσημερι. Φτιαξε 5000ποντους, να φερω κανα 1000αρι Ορκς να σου σπασω τα μουτσουνια! |
| | | Blood Guzzler Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2472 Ηλικία : 32 Τόπος : Κορυδαλλός Currently Playing : Tyranids, Blood Angels, Necrons, Orks, Chaos SM Registration date : 08/02/2009
| Θέμα: Απ: Ποιος ψηνεται για choppa; Τρι 08 Ιουν 2010, 10:53 | |
| lol Πανδοχειο ειναι λιγο μακρια για εμενα , αλλα αν παιζει challenge θα κατεβω.
Γερο Vabap , μπορεις την Πεμπτη το απογευμα στο SH ; | |
| | | mandragora Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 2546 Registration date : 11/03/2010
| Θέμα: Απ: Ποιος ψηνεται για choppa; Τρι 08 Ιουν 2010, 12:12 | |
| - ogyon έγραψε:
- εγωωωωωωωωω!!! Πανδοχειο, Κυριακη μεσημερι. Φτιαξε 5000ποντους, να φερω κανα 1000αρι Ορκς να σου σπασω τα μουτσουνια!
Και gretchin based λίστα να φανταστώ ε; Μην δείξεις έλεος! | |
Αριθμός μηνυμάτων : 309 Ηλικία : 38 Τόπος : My own WAAAAAAGH!!!!!!!! Currently Playing : With my Power Klaw Registration date : 24/11/2009
| Θέμα: Απ: Ποιος ψηνεται για choppa; Τρι 08 Ιουν 2010, 12:39 | |
| Ναι εγγονα μου θα παρω τα φαρμακα μου και θα σουρθω αφου σηκωσω πρωτα τη συνταξη μου. Κατα τις 5 ειναι καλα? για να εχω τελειωσει και απο το ΙΚΑ | |
| | | mandragora Admin
| Θέμα: Απ: Ποιος ψηνεται για choppa; Τρι 08 Ιουν 2010, 12:56 | |
| - Vabap Bap Bap έγραψε:
- Ναι εγγονα μου θα παρω τα φαρμακα μου και θα σουρθω αφου σηκωσω πρωτα τη συνταξη μου. Κατα τις 5 ειναι καλα? για να εχω τελειωσει και απο το ΙΚΑ
Κολονοσκόπηση; | |
| Θέμα: Απ: Ποιος ψηνεται για choppa; Τρι 08 Ιουν 2010, 13:17 | |
| Οχι, παω να μου γραψουν κατι κατευναστικα... | |
| Θέμα: Απ: Ποιος ψηνεται για choppa; Τρι 08 Ιουν 2010, 14:16 | |
- Ναι εγγονα μου θα παρω τα φαρμακα μου και θα σουρθω αφου σηκωσω πρωτα τη συνταξη μου. Κατα τις 5 ειναι καλα? για να εχω τελειωσει και απο το ΙΚΑ
Μια χαρα ειναι. Εχε και κανενα υπογλωσσιο ετοιμο γιατι δεν ξερεις τι γινεται | |
| | | Johneleos Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3546 Ηλικία : 30 Τόπος : sthn xwra twn mpaokiwn Currently Playing : dem gaimz Registration date : 11/05/2010
| Θέμα: Απ: Ποιος ψηνεται για choppa; Τρι 08 Ιουν 2010, 14:27 | |
| αδελφε angel of Blood ριξε στα ορκια λιγο παραπανω ξυλο και για μενα ... Καλα θα τους ριξω και εγω, αργοτερα ομως | |
| Θέμα: Απ: Ποιος ψηνεται για choppa; Τρι 08 Ιουν 2010, 18:57 | |
| Ψηθειτε να σας παιξω με Ορκς και την ρεβανς που θα μου ζητησετε με Blood Angels. Για Πεμτη λοιπον 5.00 το κλεισαμε? | |
| Θέμα: Απ: Ποιος ψηνεται για choppa; Τρι 08 Ιουν 2010, 19:12 | |
| κυριακη Δρακοφοινικα ρε μλκ Αλεκο.. Να τις παιξουμε ομαδικως (GAY Alert!!) |
Αριθμός μηνυμάτων : 3546 Ηλικία : 30 Τόπος : sthn xwra twn mpaokiwn Currently Playing : dem gaimz Registration date : 11/05/2010
| | | | mandragora Admin
| | | | Επισκέπτ Επισκέπτης
| | | | Johneleos Arch Spammer
| Θέμα: Απ: Ποιος ψηνεται για choppa; Τρι 08 Ιουν 2010, 20:07 | |
| γιατι??? επειδη θελω να παιξω με ενα ορκα//? | |
| | | mandragora Admin
| Θέμα: Απ: Ποιος ψηνεται για choppa; Τρι 08 Ιουν 2010, 20:12 | |
| Κοίτα αν στο εξηγήσω θα ακυρώσω το Λολ του ogyon! Σκέψου το, είναι παντρεμένος, έχει υποχρεώσεις, είναι μαλακία να σαλτάρει από το παράθυρο λόγω κατάθλιψης! | |
| Θέμα: Απ: Ποιος ψηνεται για choppa; Τρι 08 Ιουν 2010, 21:03 | |
| - mandragora έγραψε:
- Κοίτα αν στο εξηγήσω θα ακυρώσω το Λολ του ogyon! Σκέψου το, είναι παντρεμένος, έχει υποχρεώσεις, είναι μαλακία να σαλτάρει από το παράθυρο λόγω κατάθλιψης!
οχι ΛοΛ λοιπον?? για πες αν κοτας! (Σημειωση: η Yria ειπε οτι θα σε περιμενει στο πανδοχειο μαζι μου, για εξηγησεις.. Μλκ τη μαμησες.. Σου ειπα για τις καινουργιες Mitsuko που πηρε?) |
| Θέμα: Απ: Ποιος ψηνεται για choppa; Τετ 09 Ιουν 2010, 00:44 | |
- Ψηθειτε να σας παιξω με Ορκς και την ρεβανς που θα μου ζητησετε με Blood Angels. Για Πεμτη λοιπον 5.00 το κλεισαμε?
Ναι , για Πεμπτη στις 5 το κλεισαμε. SH , θα σε περιμενω χεχε | |
| Θέμα: Απ: Ποιος ψηνεται για choppa; Πεμ 10 Ιουν 2010, 11:32 | |
| πιτσιρικο δεν το καιτε το σημερινο, να ερθειτε μια και καλη την Κυριακη το μεσημερι Πανδοχειο, να φας ξυλο απο 3ς ορκαδες στη σειρα, να μαθεις να φερεσαι??? Δεν ειναι πολυ γλυκουλι αυτο που σου ζηταω? Γιατι αλλιως θα μας αναγκασεις να κατεβαινουμε σημερα στον Πειραια για να δουμε την τσοντα, και που να παρκαρεις ρε γμτ, ειναι και Πεμπτη! |
| Θέμα: Απ: Ποιος ψηνεται για choppa; Πεμ 10 Ιουν 2010, 11:42 | |
| έτσι ρε φίλε να κουραστείτε στο παρκάρισμα να μην έχετε μετά κουράγιο να παίξετε είναι θέμα υψηλής στρατηγικής! |
| Θέμα: Απ: Ποιος ψηνεται για choppa; Πεμ 10 Ιουν 2010, 11:59 | |
| - Corum έγραψε:
- έτσι ρε φίλε να κουραστείτε στο παρκάρισμα να μην έχετε μετά κουράγιο να παίξετε
είναι θέμα υψηλής στρατηγικής! +1 | |
| Θέμα: Απ: Ποιος ψηνεται για choppa; Δευ 14 Ιουν 2010, 19:56 | |
| Η προκληση ισχυει ακομα. Ψηνεται κανεις; | |
| | | Trollzor Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4424 Ηλικία : 42 Τόπος : Ζμπέοςμ. Currently Playing : Με τα νεύρα των ζώων Registration date : 28/09/2009
| Θέμα: Απ: Ποιος ψηνεται για choppa; Δευ 14 Ιουν 2010, 20:09 | |
| - Angel of blood έγραψε:
- Η προκληση ισχυει ακομα. Ψηνεται κανεις;
Έλα Πάτρα pok pok και θα σου δείξουμε τί εστί βερύκοκο. Ή και μήλο, ξέρεις δε κολλάμε. | |
| Θέμα: Απ: Ποιος ψηνεται για choppa; Σαβ 07 Αυγ 2010, 13:29 | |
| Επειδη αυριο θα κατεβω στο Strategy για μαχη με κατι φιλους , ξερετε αν θα ειναι ανοιχτο , και μεχρι τι ωρα; | |
| | | | Ποιος ψηνεται για choppa; | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
Παρόμοια θέματα | |
| |
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |