Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| Flames Gallery | |
|
+11Asarnil the Dragonlord Nepenthe Sn4k30r talazorn kiour_gr Johneleos admin stormcaller Laskoulas medas BiG GoBBo 15 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Επισκέπτ Επισκέπτης
| | | | Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Flames Gallery Τρι 15 Ιουν 2010, 15:29 | |
| - johneleos έγραψε:
- απλα λιγο υπομονη
1. σου είχα πεί από το πρώτο σου post πως δεν έχω υπομονή. Είμαι μίζερος και κλάνω εύκολα. 2. τι σχέση έχεις με το Γιαννάκη και λες υπομονή? |
| | | Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Flames Gallery Τρι 15 Ιουν 2010, 15:29 | |
| ρε john....ελεος! μην σκέφτεσαι έτσι! βάφε ρε συ και μη μασάς δεν είμαστε κομπλεξικοί όσο μπορούμε θα βοηθήσουμε και με τιπσ και με συμβουλές κλπ κλπ! όρεξη να χεις ρε φίλε και υπομονή. όλα τα άλλα βρίσκονται! |
| | | Johneleos Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3546 Ηλικία : 30 Τόπος : sthn xwra twn mpaokiwn Currently Playing : dem gaimz Registration date : 11/05/2010
| Θέμα: Απ: Flames Gallery Τρι 15 Ιουν 2010, 15:35 | |
| κοιτατε υπομονη εχω και βαφω κανα χρονο... απλα επειδη ειμαι ικανοποιημενος ετσι οπως βαφω και επειδη κανενας δεν μπορει να μου πει αν βαφω σωστα εδω καθε τοσο θα ποσταρω και κατι | |
| Θέμα: Απ: Flames Gallery Τρι 15 Ιουν 2010, 15:39 | |
| ενταξει εχεις χρονο μπροστα σου για βελτιωση... και μενα ετσι μου λεγανε μικρος εισαι θα μαθεις... αλλα ακομα βαφω σαν ναμαι 16 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Flames Gallery Τρι 15 Ιουν 2010, 15:59 | |
| - galvert έγραψε:
- johneleos έγραψε:
- απλα λιγο υπομονη
1. σου είχα πεί από το πρώτο σου post πως δεν έχω υπομονή. Είμαι μίζερος και κλάνω εύκολα. 2. τι σχέση έχεις με το Γιαννάκη και λες υπομονή? ΘΕΟΙ , γελαω real ελεοσα ... ρε γκαλβερτ Καταρτισμενο σε βλεπω και σε επαφη με την "σπυριαρα" και τα goship (και σε εκοβα για αδελφη(με την καλη ενοιαP) , οτι δε σου αρεσει το μπασκετ - μπαλα ) Μea Culpa Ωρε που παμε ! | |
| Θέμα: Απ: Flames Gallery Τρι 15 Ιουν 2010, 16:05 | |
| ο γκάλβερτ μου θυμίζει το ούρμπαν λέτζεντ -που λεει και ο λασ- του γουορχάμερ "λάρυ". ρε μπας και είναι αυτός γιατί τον έχω χάσει? και επέστρεψε σε αυτό το πλέιν για να με καταδυναστεύσει ξανά? μπρρρρ σπούκυ
ps. λίγο ήρεμα όμως με την....εκπαίδευση του νέου μας φίλου John μην τον αποπέρνετε μπορεί να ναι sensitive παλικάρι! |
| Θέμα: Απ: Flames Gallery Τρι 15 Ιουν 2010, 16:44 | |
| Moυάχαχαχαχαχαχαχαχα!!!! |
| | | Trollzor Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4424 Ηλικία : 41 Τόπος : Ζμπέοςμ. Currently Playing : Με τα νεύρα των ζώων Registration date : 28/09/2009
| Θέμα: Απ: Flames Gallery Τρι 15 Ιουν 2010, 17:46 | |
| Δεν ξέρω πως μου ήρθε ή τι συνειρμούς έκανα, κάπου το έχασα, αλλά αφού μου ήρθε θα το γράψω.
Πάς, βάφεις, σκουριάζεις ξεσκουριάζεις ιδρώνεις λιώνεις, και μετά κατεβαίνεις σε ένα τουρνουαδάκι με χαρά με αυτά που έβαψες και βλέπεις μινιατούρες άβαφες (ούτε σπρέη) βάσεις αντί για μοντέλα (ειδικά στο fantasy που έχει ranks παίζει και η νέα μόδα "ζάρι μοντέλων"), και τρώς ένα ξενέρωμα // φρίκη... ή πας σε τουρνουαδάκι με δωράκια "best painted" και βλέπεις τα δωράκια να πηγαίνουν σε πιτσιρικά τυχαίο με gtp στρατό απλά επειδή τον ξέρουν... Δεν ξέρω... ίσως εκεί σταμάτησα να πολυβάφω, και άρχισα να παίζω με οτινανετζίδηκους στρατούς. Αχ... παλιές καλές εποχές που είμασταν λιγότεροι και ντρεπόμασταν να τα κατεβάσουμε αν δεν ήταν βαμμένα...
Αρκετά άσχετο και σνιφκλαψλύγμικο αλλά μου βγήκε. Κρίμα τέτοιοι στρατοί να εμφανίζονται στα εγχώρια τουρνουά, όπως έχουν καταντήσει σήμερα. Ανέβα GT κολλητέ. Σου αξίζει. | |
Αριθμός μηνυμάτων : 3546 Ηλικία : 30 Τόπος : sthn xwra twn mpaokiwn Currently Playing : dem gaimz Registration date : 11/05/2010
| Θέμα: Απ: Flames Gallery Τρι 15 Ιουν 2010, 17:53 | |
| χεχε εγω με αβαφτους θα κατεβω γιατι ακομα περιμενω τα οχηματακια στα 2 τουρνου που θα παι3ω + οτι στο στρατεγικον παλι αβαφτος ειμουν | |
| Θέμα: Απ: Flames Gallery Τρι 15 Ιουν 2010, 18:55 | |
| κοίτα ένα σπρέυ όλοι μπορούν να ρίξουν... τουλαχιστον στο 40Κ με σπρευ βγαινει μεγαλο μερος του βαψιματος - ειδικα αν εχεις marines... |
| | | ursarkar E. creed Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 342 Τόπος : Athens,Orestiada Currently Playing : Ig ,Chaos Space Marine ,Chaos Daemons(Αν πετύχει το summoning!!) Registration date : 28/01/2010
| Θέμα: Απ: Flames Gallery Τρι 15 Ιουν 2010, 21:21 | |
| αν καποιος εχει ταλεντο και μερακι...μακαρι να τα καταφερνα και γω τοσο καλα! | |
| Θέμα: Απ: Flames Gallery Τετ 16 Ιουν 2010, 08:27 | |
| εγω ομως καθομαι και τα βαφω σιγα σιγα για να ειναι σχετικα τελιος ο στρατος μου | |
| Θέμα: Απ: Flames Gallery Σαβ 26 Ιουν 2010, 15:09 | |
| |
| Θέμα: Απ: Flames Gallery Σαβ 26 Ιουν 2010, 15:25 | |
| με το που πόσταρα το τσάριοτ έγινα και σπαμλορντ!τυχαίο? δεν νομίζω |
| | | Sn4k30r Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1466 Ηλικία : 37 Τόπος : Larisa Currently Playing : KILL THeM! KILL THeM aLL!! Registration date : 30/07/2009
| Θέμα: Απ: Flames Gallery Σαβ 26 Ιουν 2010, 15:56 | |
| Nice Καλη δουλεια κριμα το Chariot < Cannon για τα τουρνουα!! Κρατο για εφφε!! | |
| | | Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Flames Gallery Σαβ 26 Ιουν 2010, 16:44 | |
| Το αρμα ειναι πολυ ωραιο ! Μου αρεσει αρκετα το πως εκανες τα αλογα και τις ασπιδες ! | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Flames Gallery Σαβ 26 Ιουν 2010, 17:45 | |
| Απιστευτα ωραιο ... μπραβο ρε φλαμες τρομερη δουλεια...
Δηλαδι ειναι χαρα να παιζεις ενα τετοιο βαμενο στρατο ... gz ! | |
| Θέμα: Απ: Flames Gallery Σαβ 26 Ιουν 2010, 20:00 | |
| laskoulaaaaaaaaaaaaaaaa! molis peksw tha sou pw re sy!!! exw ksexasei pws pezeis me chaos!!! efxaristw therma olous!!!!tvra molis ksekinisa outriders sta kapakia meta apo gym! eleosa???? |
| Θέμα: Απ: Flames Gallery Κυρ 27 Ιουν 2010, 19:46 | |
| updated with 2nd marauders horsemen (first next week!!!!) |
| | | medas Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1293 Ηλικία : 53 Τόπος : Portsmouth, Gunwharf Quays Currently Playing : - Registration date : 24/09/2008
| Θέμα: Απ: Flames Gallery Κυρ 27 Ιουν 2010, 23:54 | |
| Πότε θα παραδόσεις μαθήματα blanding & highlighting να 'ρθω να μάθω κι εγώ. | |
| Θέμα: Απ: Flames Gallery Δευ 28 Ιουν 2010, 10:13 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Flames στις Δευ 28 Ιουν 2010, 10:21, 1 φορά |
| Θέμα: Απ: Flames Gallery Δευ 28 Ιουν 2010, 10:18 | |
| ςδςδ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την galvert στις Δευ 28 Ιουν 2010, 10:26, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : μασάω τσίχλα με γεύση προφυλακτικό φράουλα) |
| | | Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: Απ: Flames Gallery Δευ 28 Ιουν 2010, 13:56 | |
| τρομερα μοντελα ρεεεεεε!!!! Γκιφ Εμπαιρ ασαπ! | |
| Θέμα: Απ: Flames Gallery Δευ 28 Ιουν 2010, 13:59 | |
| χε χε υπομονή! μόλις γυρίσεις με το μετάλλιο θα ναι αναρτημένοι!!!! |
| | | | Flames Gallery | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |