Greek Wargaming Forum
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

The Forum of Greek Wargamers

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
Chaos Chariot - Σελίδα 2 08abe9eb-c1f8-4f8a-abdf-72add18a9837_zps28329c39
Πρόσφατα Θέματα
» WTB wargaming and rpg terrain
Chaos Chariot - Σελίδα 2 I_icon_minitimeαπό shadowblade94 Κυρ 01 Οκτ 2023, 17:37

» WTS Big Tau Army 400€
Chaos Chariot - Σελίδα 2 I_icon_minitimeαπό doomsday Κυρ 09 Απρ 2023, 20:50

» Πωλούνται Adeptas sororitas
Chaos Chariot - Σελίδα 2 I_icon_minitimeαπό Manolorza Παρ 07 Απρ 2023, 12:31

» Πωλουνται Grey Knights
Chaos Chariot - Σελίδα 2 I_icon_minitimeαπό powerslave Κυρ 02 Απρ 2023, 19:08

» WTS High elf army
Chaos Chariot - Σελίδα 2 I_icon_minitimeαπό Eyzonas Κυρ 25 Ιουλ 2021, 23:08

Blog Feeds
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners.

Chaos Chariot

Πήγαινε κάτω 
+4
mandragora
BiG GoBBo
Trollzor
Aramil Sair Sianontel
8 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
mandragora
Admin
mandragora

Αριθμός μηνυμάτων : 2546
Registration date : 11/03/2010

Chaos Chariot - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Chaos Chariot   Chaos Chariot - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ 18 Ιουν 2010, 17:46

Flames sketo έγραψε:
χαχαχαχαχαχαχα χου ρε! σου αφιερώνω ένα τραγούδι της αντζελας, παραφρασμένο

θα μιλήσω όταν πρέπει να μιλήσω
κ όταν πρέπει να ποστάρω τισ φωτό
θα ποστάρω όταν πρέπει να ποστάρω
το σαγόνι σου θα πέσει, πω πω πω

BLASPHEMYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! affraid
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Chaos Chariot   Chaos Chariot - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ 21 Ιουν 2010, 09:41

μλκες ελιωσα το σκ.η βάση τελειώνει σήμερα και από αύριο τα άλογα.3 εβδομάδες για ένα μαμοτσάριοτ εντ κάουντινγκ.ελεόσα και υπομονή.....
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Chaos Chariot   Chaos Chariot - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ 21 Ιουν 2010, 14:31

ακομα να ποσταρεις φωτο... bounce
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Chaos Chariot   Chaos Chariot - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ 21 Ιουν 2010, 14:37

σου πα ρε τρελέ. μόλις τελειώσει! χε χε πίστεψέ με κοιτάω το τσάριοτ και μου ρχεται να πετάξω ορισμένους χαοτικοούς μου , μου α χα χα
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Chaos Chariot   Chaos Chariot - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ 21 Ιουν 2010, 14:42

η υπομονη ειναι αρετη και δεν ειμαι καθολου εναρετος Mad
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Chaos Chariot   Chaos Chariot - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ 21 Ιουν 2010, 14:51

Για την ωρα να του πείτε μπράβο για το entry του στο top 20 του cool mini or not, για την βδομάδα που πέρασε. beer
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Chaos Chariot   Chaos Chariot - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ 21 Ιουν 2010, 14:55

αντε ρε έκανα τέτοιο πράγμα????? ααααααααααααααααααααααααααααααααα
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα φαντάζομαι βοηθήσατε όλοι οι καφροι οπότε ευχαριστώ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε! κερνάω σφηνάκια!
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Chaos Chariot   Chaos Chariot - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ 21 Ιουν 2010, 15:06

18ος o flames κσι 10η η Jo!

μπραβο και στους δύο! τα σπάτε! cheers
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Chaos Chariot   Chaos Chariot - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ 21 Ιουν 2010, 15:17

ε καιρός δεν είναι? ελλάδα ρε και σε μινιατούρες την π454545454 μέσα! αντε να το σηκώσει η εθνική και στο ETC!
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Chaos Chariot   Chaos Chariot - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ 21 Ιουν 2010, 15:21

αντε να παρει και ο γιατρος το 40Κ fair να ανοιξουμε σαμπανιες και κονφετί cheers
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Chaos Chariot   Chaos Chariot - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ 21 Ιουν 2010, 15:45

ENTAJEI APO TOTE ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ για την παρουσία μου στο τοπ-20 έχουν πέσει δραματικά οι βαθμολογίες μου. βρωμοκομπλεξικέ ελληνάρα που πας και μαυρίζεις θα πρεπει να ντρέπεσε ρε ξεφτίλα όποιος κ αν είσαι, αλήτη ελεινέ ΠΑΛΙΟΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑ ΕΛΕΙΝΗ ΑΔΕΡΦΗ αν έχεις τα %$#%#$##% ελα ειλικρινά αυτή τη στιγμή θα σε σκίσω και θα σου πιω το αίμα με μπουρί. αλήτη
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Chaos Chariot   Chaos Chariot - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ 21 Ιουν 2010, 15:49

Shocked

έλεος? Rolling Eyes
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Chaos Chariot   Chaos Chariot - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ 21 Ιουν 2010, 15:50

οποιος μαυρίζει άν θα πω. αν σε βρω, ΟΠΟΤΕ σε βρω θα σε σκίσω. είμαι ηρεμος και πολιτισμένος αλλά αν ξεφύγω .... και σου υπενθυμίζω είμαι κομπιουτεράς στο εππάγγελμα ΜΗ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ να σε ψάξω παλιολούγκρα
kiour_gr
Arch Spammer
Arch Spammer
kiour_gr

Αριθμός μηνυμάτων : 6194
Τόπος : Cambridge
Currently Playing : Diablo 3 beta, MTG.
Registration date : 29/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Chaos Chariot   Chaos Chariot - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ 21 Ιουν 2010, 16:51

Να μην σε χαλασω αλλα αν καποιος σου βαλει 8 (εγω δεν ψηφισα) θα σε κατεβασει βαθμολογικα. Αλλα 9 και 10 θα βαλω μονο σε ιμβα πραματα νικητες golden deamon kai alla.

Εγω αν σε ψηφιζα θα σου εβαζα 8, δεν στο βαζω για να μην σε "κατεβασω".
πχ αν εβαζα 9 ή 10 στο δικο σου ποσο να βαλω σε αυτο ? http://www.coolminiornot.com/237768

οκ βελτιωναμαστε σαν Ελληνες βαφεις (και τα εργα σου ειναι πολυ ωραια στο εχω ξαναπει) αλλα δεν το εχουμε ακομα . (εκτος του Κώστα Kαριωτέλλη και κατι αλλα παιδια του σταρ athens club).

Ase ta coolmini or not kai na katebeis sto fair na κανουμε μια κοντρα aphelion- flames-kiour_gr giati περσι ελειπε ο aphelion kai βαρεθηκα να τα σικονω μονος μου
Twisted Evil
Φιλικα Δημητρης.
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Chaos Chariot   Chaos Chariot - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ 21 Ιουν 2010, 17:02

κατ αρχάς δεν πάει έτσι όπως το λες. προσωπικά δεν με νοιάζει κανενα είδος κόντρας αλλά αν σε σύνολο 100+ ψήφων είσαι στο 8.9 και σε μία επόμενη ψήφο βρεθείς στο 8.6 αυτό φίλτατε ΔΕΝ σημαίνει ότι πήρες 8. αυτό σημαίνει ότι πήρες 1. αν δε, αυτό συμβεί για όλα μα όλα τα εντρισ σου ε με συγχωρείς αλλά είναι εκ του πονηρού. το αν το χω ή δεν το χω θα δείξει. το παλεύω όμως και κάποιες καλές βαθμολογίες δείχνουν ότι όντως είμαι εκεί γύρω που αυτοτοποθετούμαι, 8 - 8.5. στοχεύω δειλά δειλά για το 9. αυτά για την προσωπική μου εκτίμηση. υπάρχουν ΚΛΑΣΕΙΣ ανώτεροι βαφείς, πραγματικοί καλλιτεχνες, εγώ 'έφτασα εδώ με λίγο ταλεντάκι και πολύ μα πολύ δουλειά και εμπειρία. εντάξει βοήθησε και η ζωφταφική σκίτσο που έκανα παλιά αλλά με κάτι ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΑΡΕΣ δεν πιάνω μία απ΄την ...τρίχα του πινέλου τους!
το ξέσπασμά μου είναι για τον "άσσο" και είναι η δέυτερη φορά που συμβαίνει. εγώ χέστηκα, εχω αρκετά βραβεία για 5 ζωές και χρυσούς και ασημενιους δαίμονες κλπ κλπ (είμαι στο χώρο ΒΑΦΤΙΚΑ απ τα 90-s) απο πιο παλιά αλλα ελεος ρε πστη μου πια. αυτό το πράγμα με το ελληνικό "δεν έχω εγώ κατσίκα να μην παρει κ ο γείτονας...."
όσο για το fair να με συγχωρείς αλλά θυμάμαι το πόσο αδικημένος ενιωθες για το best army award. δεν παίζει να κατέβω με τα 8.5 ή εννιάρια μου το κάθε ούνιτ και να βγω πχ 3 ή 4 ος επειδή δεν είμαι κολλητός κανένα εκεί. τεσπα αυτά. προσ θεού επαρμένος δεν είμαι ΜΟΝΟΣ μου λέω ότι είμαι στο 8.5 και την παλέυω για 9 και θα το καταφέρω ! με σκληρή δουλειά πείσμα και υπομονή. αλλά όχι να το πάρω και μόλισ το "χτυπήσω" να βρεθώ στα τάρταρα. τεσπα αυτα
kiour_gr
Arch Spammer
Arch Spammer
kiour_gr

Αριθμός μηνυμάτων : 6194
Τόπος : Cambridge
Currently Playing : Diablo 3 beta, MTG.
Registration date : 29/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Chaos Chariot   Chaos Chariot - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ 21 Ιουν 2010, 17:16

gia to best army exeis dikio.

gia ta paintings competitions den enoiosa adikimenos.
sosta ayta pou les pantos. rabbit
perimeno kai ego na do to chariot
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Chaos Chariot   Chaos Chariot - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ 21 Ιουν 2010, 17:20

και σημείωσε ότι τα "εργα μου" είναι ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΩ δεν είναι για να κατεβαίνω σε διαγωνισμούς ότι βραβεία έχω σηκώσει με έργα "έφυγαν" στο ι-μπέι, όσοι είναι παμπάλαιοι τα θυμούνται, βλέπεις όταν είσαι φοιτητάκος δεν φτάνει το χαρτζηλίκι. τεσπα αυτά, καλό απόγευμα σε όλους συγγνώμη που σας έφαγα χρόνο με τισ μλκιες μου, πάω να βάψω το τσάριοτ και δεν μαμιέται και το κουλ μίνι. υγεία !
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Chaos Chariot   Chaos Chariot - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ 21 Ιουν 2010, 17:24

Kiour_gr έγραψε:
gia to best army exeis dikio.

gia ta paintings competitions den enoiosa adikimenos.
sosta ayta pou les pantos. rabbit
perimeno kai ego na do to chariot
ε ναι ρε φιλαράκι όλα είναι συζητήσιμα και γιατί όχι αμφισβητίσιμα, το ρημάδι το κόμπλεξ είναι κακός σύμβουλος. σε τυφλώνει και δεν μπορείς να δεις....άσχημο πολύ ασχημο πράγμα! τεσπα όσο πιο λίγα κόμπλεξ έχουμε (ΟΛΟΙ έχουμε) τόσο πιο κοντά στην ελευθερία (αρβανιτάκη). αυτά σας χαιρετώ έφυγααααααααααααααααα
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Chaos Chariot   Chaos Chariot - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ 21 Ιουν 2010, 17:37

μαμησε το το κουλμινι και μην ψαχνεις την επιβεβαιωση σε ενα site που ψηφιζει ο καθε πικραμενος και άσχετος με το βάψιμο...

οσο για τα κομπλεξ του ελληαναρα, εχεις απολυτο δικιο, αλλα δεν αλλαζουν αυτα...

επισης ακομα περιμενω φωτο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε Very Happy
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Chaos Chariot   Chaos Chariot - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ 21 Ιουν 2010, 20:01

Flames sketo έγραψε:
ENTAJEI APO TOTE ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ για την παρουσία μου στο τοπ-20 έχουν πέσει δραματικά οι βαθμολογίες μου. βρωμοκομπλεξικέ ελληνάρα που πας και μαυρίζεις θα πρεπει να ντρέπεσε ρε ξεφτίλα όποιος κ αν είσαι, αλήτη ελεινέ ΠΑΛΙΟΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑ ΕΛΕΙΝΗ ΑΔΕΡΦΗ αν έχεις τα %$#%#$##% ελα ειλικρινά αυτή τη στιγμή θα σε σκίσω και θα σου πιω το αίμα με μπουρί. αλήτη

μλκ με τοσες ερωτικες υποσχεσεις ψηθηκα να παω να σου ριξω εναν ασσο..(το αιιμα με μπουρι? Ελεοσα) LoL.. Παντως κι εγω δεν πιστευω οτι ηταν θαψιμο αυτο που σε εριξε, παρα 7αρια-8αρια. Εαν ομως οντως ρε χακερα ανακαλυψεις φαβα στη δουλεια, πες το να κατεβουμε με καδρονια.. LoL.. (και η καλη τεχνη βρισκει την επομενη της μερα..)
Johneleos
Arch Spammer
Arch Spammer
Johneleos

Αριθμός μηνυμάτων : 3546
Τόπος : sthn xwra twn mpaokiwn
Currently Playing : dem gaimz
Registration date : 11/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Chaos Chariot   Chaos Chariot - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΔευ 21 Ιουν 2010, 20:11

Kiour_gr έγραψε:

ποσο να βαλω σε αυτο ? http://www.coolminiornot.com/237768

Φιλικα Δημητρης.
στα 10 εγω 8α ευαζα 12
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Chaos Chariot   Chaos Chariot - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ 23 Ιουν 2010, 12:45

και συνεχίζω με άκρατο σπασαρχιδισμό το μοναδικό wip της ιστορίας άνευ φωτο! το πρώτο άλογο λογικά τελεύει σήμερα! έμεινε ένα ρημαδοκεφάλι και κάτι μπάρντιγκς στα πόδια! μετά το δεύτερο και μερικές λεπτομερειούλες στη βάση κανένα κρανίο κλπ κλπ!!!! λογικά δευτέρα τελειώνει, τρίτη θα χω φωτός!
BiG GoBBo
Arch Spammer
Arch Spammer
BiG GoBBo

Αριθμός μηνυμάτων : 3579
Registration date : 01/09/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Chaos Chariot   Chaos Chariot - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ 23 Ιουν 2010, 12:55

καλή φάση
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Chaos Chariot   Chaos Chariot - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ 23 Ιουν 2010, 13:06

μλκα τα χω παίξει. ΔΕΝ ξαναφτιάχνω τσάριοτ με τίποτα
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Chaos Chariot   Chaos Chariot - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ 23 Ιουν 2010, 13:37

βάλε καμία pic να σου πούμε αν πρέπει να φτιάξεις κι άλλο ή όχι Razz

Chaos Chariot
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 3Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Chariot of Chaos WIP
» Chaos Chariot - scratchbuilt
» Savage Orc on Chariot
» SPHINX CHARIOT

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek Wargaming Forum :: Painting and Modelling :: Painting and Modelling-
Μετάβαση σε: