Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙ Δευ 02 Αυγ 2010, 15:24
Chronomancer έγραψε:
Tzortz έγραψε:
Εστω και ΕΝΑ ποστ ακομη να γινει ειτε απο τον Thano ειτε απο τον Biggobbo θα γινει Delete .
Ωραία! Δεν απαγορεύεις στους υπόλοιπους να το συννεχίσουμε, οπότε περνάω στην επίθεση!!!
ΧΑ)ΑΧ)ΑΧ)ΑΧΧΑ) Χαζούλη γκόμπο, δεν έχουμε Φάντασυ Σόπ στην Πάτρα, όπως και MacDonald's! Και το σουβλάκι κάνει από 1.20 έως 1.80. Εκτός αν είσαι κουροαγράμματος και εννοείς να πάρει ένα "Σουβλάκι Απ'Όλα Με Γύρο", και αυτά που αναφέρω είναι "Καλαμάκια"!!!! χα0αχ0αχ0χα0χα0χα Σπάστε τις Αθηναϊκές πινακίδες! Ζήτω τα Πιτόγυρα και ζήτω τα σουβλάκια(α.κ.α. ξυλάκια) και ζήτω τα καλαμάκια (α.κ.α. καφορουφήχτρες) !!!
btw,ως σουβλακι, στο Larouse Gastronomy, αναφερεται εκεινο το φαγητο οπου : Χοιρινο κρεας σε μικρα κομματια, ντοματα, πατατα, τζατζικι, κρεμυδι, κι ολα τυλιγμενα σε ελληνικη πιτα. Βεβαια για αυτο το πραγμα εχω τσακωθει με απειρο κοσμο, ιδιως οταν, ενστρατος, ημουν βορεια, οπου προσπαθουσα να εξηγησω οτι αλλο το καλαμακι του καφε, αλλο το σουβλακι (που περιεχει καλαμακι) αλλο το σαντουιτς κλπ..
βεβαια, μη σας χαλαω τη κουβεντα..
Aramil Sair Sianontel Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1664 Ηλικία : 41 Τόπος : coming... Registration date : 22/10/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙ Δευ 02 Αυγ 2010, 15:52
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙ Δευ 02 Αυγ 2010, 16:47
Συμφωνω με Ogyon που ειναι και σεξυ gretchin :Ο :Ο :Ο :Ο
Trollzor Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4424 Ηλικία : 41 Τόπος : Ζμπέοςμ. Currently Playing : Με τα νεύρα των ζώων Registration date : 28/09/2009
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙ Δευ 02 Αυγ 2010, 17:18
Tzortz έγραψε:
Συμφωνω με Ogyon που ειναι και σεξυ gretchin :Ο :Ο :Ο :Ο
Είστε Αθηναίοι και θα σας σπάσουμε τις πινακίδες. Βούρ στο δρόμο που δίδαξε ο σαλονικιός Σάκης ο Πεταλούδας.
ogyon έγραψε:
btw,ως σουβλακι, στο Larouse Gastronomy,
Larouse, ορίστε, γαλλικό θυμίζει. Οι γάλλοι τρώνε τα πάντα με μαγιονέζα, αυτούς θα ακούσουμε, ή τον Θείο που έχει εντρυφήσει στην κατανάλωση πιτόγυρων ανά την Ελλάδα? Κρήτη, αντί για τζατζίκι ΓΙΑΟΥΡΤΙ! ΟΜΙΤΖΙ! Αθήνα, θέλουν να ρουφήξουν το σουβλάκι με "καλαμάκια"! Αντί για φρουτόκρεμες θέλουν κύριε Γυρόκρεμες! Σαλονίκη, που σου βάζουν κέτσαπ και μουστάρδα με το ζόρι! Μή σου πώ ότι το λένε και μπουγατσόγυρο αντί για πιτόγυρο! Πάτρα, που μαζί με το γύρο (ή ότι άλλο πάρεις) σου δίνουν και ένα τενεκέ λάδι σε περίπτωση που δεν στάζει αρκετά από το μπετόνι που το βούτηξαν.
Ά, θα μεταναστεύσω στη Θεσσαλία ή σε καμιά Αλεξ/πολη μου φαίνεται.
Συζητήσεις επιπέδου στο "To Spam or To Spam Forever".
BiG GoBBo Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3579 Ηλικία : 36 Registration date : 01/09/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙ Δευ 02 Αυγ 2010, 18:46
nice
admin Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3165 Registration date : 27/08/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙ Δευ 02 Αυγ 2010, 19:02
Ελα ρε Gobbo, το έχω ακόμη Wip. Περίμενα να το τελειώσω για να το ποστάρω κ εδώ αλλά αφού το βρήκες...
(και μετά ξύπνησα ofc - εννοείται ότι σε τέτοιο επίπεδο θα φτάσω σε 5 ζωές)
Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙ Δευ 02 Αυγ 2010, 19:20
ή αλλιώς, πως χανεις το δίκιο σου, οταν σε πνίγει ο φανατισμός... Τρέμω στην ιδέα πως υπάρχει έστω και μία περίπτωση να μας κυβερνήσουν τέτοιοι κάφροι, κάποιοα στιγμή. " Τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν καλύτερα οταν είναι ανοικτά." και προσθέτω... " και όχι ανοιγμένα!"
Johneleos Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3546 Ηλικία : 30 Τόπος : sthn xwra twn mpaokiwn Currently Playing : dem gaimz Registration date : 11/05/2010
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙ Δευ 02 Αυγ 2010, 19:47
ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΕΟΣ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΟΛΗ Η ΣΑΜΟΣ Η ΦΩΤΙΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΜΑΡΑΘΟΚΑΜΠΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΟΚΑΜΠΟ, εχουν εκαινοθει στα βοτσαλακια ολα τα ξενοδοχεια και ειναι 8 και δεν εχουν ακομα σταματισει την φωτια ειναι ελεηνο τι γινετε καλα ο πατερας μου ειναι και καταβρεχει το κτημα για να μην καει μαζι με κατι γειτονες
Αυτο παραπαει οποις το εκανε πραγματικα πρεπει να τον σκοτωσουν...
Οι φωτιες πριν απο 2 μερες τις ειχαν βαλει κατι βοσκοι που ο ενας πηγε να καψει το μαντρι του αλλου , θελω να ξερω τωρα τι σκατα εκαναν
Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙ Δευ 02 Αυγ 2010, 19:53
Παράθεση :
About San Sombrèro The "Democratic Free People’s United Republic of San Sombrèro" is a composite of many stereotypes and clichés about Central America and South America. It would be difficult to position the fictional San Sombèro onto a map of Central America. Although it is presented a thin country between the Pacific Ocean and the Caribbean Sea (similar to Panama), it runs diagonally from northeast to southwest, in comparison to the other states on the Central American strip of land which run more from the northwest to southeast, or west to east. If San Sombrèro were to be geographically placed it would probably fit best between Panama and Costa Rica.
The book says the nation has "362 separate public holidays (not including the 'carnivale' long weekend)". San Sombrèro appears to be a stereotypically corrupt banana republic with seemingly endless revolutions and counter-revolutions. The country is said to have had 17 different presidents over 10 years.
San Sombrèro is described as having a very high literacy rate because of an anti-illiteracy campaign in which, 'over 53,000 citizens who were unable to read [were] jailed or deported to Haiti'.
Before the arrival of the Spanish, San Sombrèro was said to inhabited by "Amer-Indian" ethnic groups, called the "Ciboney" (Siboney) (Nomadic hunter-gatherers), "Taino" (who lived on seafood), "Puorcina" (who practiced simple agriculture) and the most dominant "Guanajaxo" (they just stole from everyone else). But there was a tribe that existed before called the "Bollivquar" who were fierce warriors and regarded themselves as a very complex and advanced society, which is said to be odd because they 'never quite' mastered fire, irrigation or star jumps. But they learnt how to farm tobacco, which to this day still remains a part of the Bollivquar diet, which explains their stunted growth. Note that their inability to light a fire made it harder to take up smoking.
Μην ανησυχεις Johneleos. O Jeffrey εχει καλέσει βοήθεια απο το San Sombrero! Και ειμαστε τυχεροι γιατι πεσαμε στην περιοδο ακριβως πριν το Carnivale. Που εκει κανουν ετοιμασίες και συνεπώς μπορει και να στειλουν βοηθεια.
ΥΓ Αραγε, τα καναλια να λενε τωρα..."Ο Καραμανλης και οι αχρηστοι Υπουργοι του φταινε! " (οπως λεω εγω για τον Τζορτζ πως φταιει για τα παντα? )
aphelion Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙ Δευ 02 Αυγ 2010, 22:30
Αριθμός μηνυμάτων : 3546 Ηλικία : 30 Τόπος : sthn xwra twn mpaokiwn Currently Playing : dem gaimz Registration date : 11/05/2010
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙ Δευ 02 Αυγ 2010, 23:08
καλα εγω δεν μπορω να πιω μια κανονικη μπυρα αυτη ειναι δυναμιτης
iron man Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 5311 Ηλικία : 40 Τόπος : Πειραιας-Νικαια Currently Playing : WHFB Registration date : 31/08/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙ Τρι 03 Αυγ 2010, 00:03
εεεε ειπα να σβησετε τα σπαμ αλλα οχι και το δικο μου
6+ Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 634 Registration date : 19/11/2009
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙ Τετ 04 Αυγ 2010, 01:27
Τώρα που είπατε για μπύρες.. Βοηθάω ένα φιλαράκι σε μια επιχείρηση που ξεκίνησε και θέλω να τον προωθήσω λιγάκι.. Αν θεωρηθεί κακό για το forum αυτό το post σβήστε το , δεν έχω πρόβλημα.. αλλά αν ρίξετε μια ματιά ίσως σας φανεί ενδιαφέρον
Η κεντρική ιδέα είναι Delivery μπύρας!!! Δεν έχουμε πολύ συνηθισμένες μπύρες που μπορείτε να τις βρείτε παντού.. αλλά μπορείτε να πειραματιστείτε Ευπρόσδεκτο το οποιοδήποτε feedback!
BiG GoBBo Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3579 Ηλικία : 36 Registration date : 01/09/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙ Τετ 04 Αυγ 2010, 10:22
Καλημέρα
aphelion Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙ Τετ 04 Αυγ 2010, 10:27
Θα κλάψω!!!! Εχει HOBGOBLIN ALE !!!!!!!!!!!!
6+ Hero
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙ Τετ 04 Αυγ 2010, 12:13
Την οποία δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα γιατί φέυγει σαν τρελή!!!...
aphelion Arch Spammer
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙ Τετ 04 Αυγ 2010, 12:21
Είναι απο τα αγαπημένα μου Ales για όσο έμεινα UK.
Αλλα που γούσταρα ήταν Landlord`s , Black Cat, Copper Dragon, Flowers !!!!
6+ Hero
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙ Τετ 04 Αυγ 2010, 13:54
Εμένα η αγαπημένη μου αυτη την στιγμή (από όσες έχω δοκιμάσει δηλαδή) είναι η Schlenkerla από Γερμανία... υπερβολικά ωραία!
h34dnotf0und Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2002 Ηλικία : 45 Registration date : 06/10/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙ Τετ 04 Αυγ 2010, 15:23
aphelion έγραψε:
Απλά τα σπάει η Hobgoblin! Όλες οι μπύρες της εν λόγω εταιρείας είναι ΙΜΒΑ.
Από τις καλύτερες είναι η Goliath!
Achaian Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1824 Registration date : 12/09/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙ Τετ 04 Αυγ 2010, 15:30
Επος!!!!! θελω το κουτι με τις Franziskaner!!!!! Delivery στην Πατρα κανει το παλικαρι?
aphelion Arch Spammer
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙ Τετ 04 Αυγ 2010, 15:37
Barbarossa έγραψε:
aphelion έγραψε:
Απλά τα σπάει η Hobgoblin! Όλες οι μπύρες της εν λόγω εταιρείας είναι ΙΜΒΑ.
Από τις καλύτερες είναι η Goliath!
Όλες είναι μια και μια! . Goliath, witchcraft, hobgoblin και scarecrow!!!!
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙ Τετ 04 Αυγ 2010, 15:42
Kontos έγραψε:
Τώρα που είπατε για μπύρες.. Βοηθάω ένα φιλαράκι σε μια επιχείρηση που ξεκίνησε και θέλω να τον προωθήσω λιγάκι.. Αν θεωρηθεί κακό για το forum αυτό το post σβήστε το , δεν έχω πρόβλημα.. αλλά αν ρίξετε μια ματιά ίσως σας φανεί ενδιαφέρον
Η κεντρική ιδέα είναι Delivery μπύρας!!! Δεν έχουμε πολύ συνηθισμένες μπύρες που μπορείτε να τις βρείτε παντού.. αλλά μπορείτε να πειραματιστείτε Ευπρόσδεκτο το οποιοδήποτε feedback!
πες στον φιλο σου οτι η Pilsner κ.α. δεν ειναι lager, παρα ειναι Pils!
aphelion Arch Spammer
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙ Τετ 04 Αυγ 2010, 16:06
ειναι καλτ!!!
6+ Hero
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙ Τετ 04 Αυγ 2010, 16:14
@ogyon Η pils είναι lager απλά με περισσότερο λυκίσκο . Δεν έχουμε ολοκληρώσει το site ακόμα και γι αυτό μπορεί να βρείτε μερικά λάθη...
@Achaian Θα κατέβω Πάτρα τον Σεπτέμβρη και θα μπορέσω να κατεβάσω μπύρες αν θέλετε