Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| 1st 8th Edition DE 2250Pts. | |
|
+6Laskoulas lance-a-lot talazorn Thanos raged creature lord limenix 10 απαντήσεις | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
lord limenix Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 805 Ηλικία : 48 Τόπος : Markopoulo Currently Playing : Death korps of Krieg Registration date : 09/10/2009
| Θέμα: 1st 8th Edition DE 2250Pts. Τετ 28 Ιουλ 2010, 15:33 | |
| Οκ πήρα το ρημαδόβιβλίο και μετά απο ολονυχτία διάβασμα κατέλειξα σε αυτην την λίστα.
Εμπειρία από 8ή δέν έχω οπότε πάω στα τυφλά αλλά γουστάρω να κάνω ΠΟΛΛΑΑΑ playtest.
-------------------------------------------------------------
Dark Elves Army
1 Supreme Sorceress General; Magic Level 4; Darkstar Cloak (+1 PD) Seal of Ghrond (+1 DD)
1 Sorceress Magic Level 1 Crystal of Midnight(Pass Ld at 3d6 or loose random spell)
1 Sorceress Magic Level 1 Dispel Scroll The Guiding Eye (re-roll all ahooting attacks)
1 Death Hag Poison Attacks; Cauldron of Blood; Frenzy; 2ndWeapon; Battle Standard Cauldron of Blood
40 Dark Elf Warriors Spear; Light Armour; Shield; Standard; Musician Banner of Murder (AP Banner)
1 Dark Elf Assassin 2ndWeapon Rending Star Manbane
18 Dark Elf Repeater Crossbowmen Rptr Crossbow; Light Armour; Shield
5 Dark Riders Spear; Light Armour
10 Witch Elves 10 Witch Elves 6 Shades 2ndWeapon; Rptr Crossbow
1 Reaper Bolt Thrower 1 Reaper Bolt Thrower
1 War Hydra
Models in Army: 105 Total Army Cost: 2250.0
---------------------------------------------------------
Έχω και 2 ερωτήσεις.
1) Αν δώσω στην μεγάλη μάγισσα το δρακο-αυγό και αποκτήσει ένα breath attack , και την βάλω στα spear-elves που έχουν AP Banner , Θα γίνει και το breath AP? Οι επιθέσεις του ασσασσίν?
2)Υποθετικό σεναριο. Έχω τον μπαζουκο-ασσάσσιν μέσα στους τοξότες. Τα αστεράκια έχουν εμβέλια 12'' τα τόξα 24''. Μια εχθρική μονάδα ιππότες στις 15'' δηλώνει charge. Εγώ stand and shoot.
Το μεγάλο βιβλίο λέει .... " Page 17. - the shooting is resolved normally assuming the enemy is just within maximun range of the shooting unit's SHORTEST RANGE WEAPON''.
Δηλαδή θα βαρέσουν όλοι στις 12'' που ειναι το shortest όπλο στο unit μου? Εγώ έτσι το καταλαβαίνω. Οι τοξότες περιμένουν μέχρι να μπορέσει να βαρέσει και ο ασσάσσιν. Αν ΝΑΙ συμφέρει γιατί θα πυροβολήσουν στο short range χωρίς -1 to hit λόγω long range.
Πάμε στο περίεργο σενάριο τώρα. Είπαμε ο εχθρός είναι στις 15'' και ρίχνει άσσους στο charge και κάνει φαιλ!!! Από την στιγμή που δέν μπεί ΚΑΝ στις 12'' μου , ΔΕΝ θα βαρέσουν ΟΥΤΕ οι τοξότες που φτάνουν 24'' ???
Το όλο σταντ εντ σούτ δέν το κατάλαβα ρε παιδια. Help!!!!
| |
| | | raged creature Warrior
Αριθμός μηνυμάτων : 97 Ηλικία : 44 Τόπος : athens Currently Playing : warhammer fantasy battles Registration date : 07/12/2009
| Θέμα: Απ: 1st 8th Edition DE 2250Pts. Τετ 28 Ιουλ 2010, 15:43 | |
| ρε αδερφε μολις τωρα ειδα το post σου και ειδα οτι μενεις μαρκοπουλο επιτελους ενας γειτονας εγω μενω πορτο ραφτη και θα θελα πολυ να συναντηθουμε καμια μερα να δοκιμασουμε τις λιστες μας στην 8η edition στειλε μου μνμ και αμα θες ενα τηλ (εγω δε εχω ακομα κινητο σε λιγο καιρο θα παρω)να τα πουμε και απο κοντα | |
| | | lord limenix Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 805 Ηλικία : 48 Τόπος : Markopoulo Currently Playing : Death korps of Krieg Registration date : 09/10/2009
| Θέμα: Απ: 1st 8th Edition DE 2250Pts. Τετ 28 Ιουλ 2010, 15:46 | |
| Π'ες 'ενα σταθερό να σε πάρω. Ή πάρε εμένα 2 2 9 9 0-2 5 0 8 1.
| |
| | | Thanos Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 363 Ηλικία : 36 Τόπος : Πατρα Currently Playing : Lizardmen/ Wood Elves Registration date : 12/02/2010
| Θέμα: Απ: 1st 8th Edition DE 2250Pts. Τετ 28 Ιουλ 2010, 15:50 | |
| μ'αρεσει! αν κ εγω θα εβγαζα τις 2 βαλλιστρες κ θα εβαζα μια ακομα υδρα, μετραει! | |
| | | talazorn Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Ηλικία : 34 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : warhammer fantasy Registration date : 06/10/2008
| Θέμα: Απ: 1st 8th Edition DE 2250Pts. Τετ 28 Ιουλ 2010, 15:57 | |
| Μπορεί να πάρει και cauldron και BSB η Death hag? Η λίστα καλή μου φαίνεται αν και εγώ θα προσπαθούσα να βάλω executioners, μιας και έχεις cauldron και πλέον το great weapon δεν σε πειράζει και πολύ. Θα έβγαζα τους dark riders, λίγους crossbowmen και αρκετούς warriors (και τις witch elves άμα δεν φτάσουνε οι πόντοι) για να βάλω μία 20-25άδα executioners. 1) οι επιθέσεις του assassin θα γίνουν (στο CC). Στο shooting και στο breath της μάγισσας δεν ξέρω αν πιάνει, ανάλογα τι λέει το banner που δίνει AP. 2) Ναι θα βαρέσουν από τις 12. Και ναι θα είναι short ranged οι τοξότες Στο περίεργο σενάριο, πάλι βαράνε και οι τοξότες και ο assassin σε short range. Απλά είναι περίεργο, γιατί κανονικά δεν θα έφτανε, αλλά έτσι λέει ο κανόνας. Σωστά τον έχεις καταλάβει τον κανόνα. Λέει ότι υποτίθεται ότι φράσανε οι chargers μέχρι τις 12" και μετά απωθήθηκαν από τις βολές και πήγανε εκεί που κάνανε failed charge. | |
| | | lord limenix Hero
| Θέμα: Απ: 1st 8th Edition DE 2250Pts. Τετ 28 Ιουλ 2010, 15:59 | |
| Μπααα ... είμαι αλλεργικός στο ... CHEEEESEEEE!!!! Άντε να βρέις αντίπαλο να σε παίξει μετά. | |
| | | lance-a-lot Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2642 Ηλικία : 39 Registration date : 03/09/2008
| Θέμα: Απ: 1st 8th Edition DE 2250Pts. Τετ 28 Ιουλ 2010, 19:52 | |
| γιατί cheese οι executioners? Τελευταίοι βαρούσανε, τελευταιοι βαράνε.. Εντάξει, μπορεί τo cauldron να τους δίνει stubborn και να χτυπάνε πλέον βρέξει-χιονίσει 2 ρανκς απο str6 επιθέσεις, αλλά χωρίς ASF με κάποιο τρόπο, είναι κάπως ακριβοί για πύρρειες μάχες. Όπως και νά'χει θα τους δοκιμάσω και εγώ γιατί είναι κρυφή αγάπη, όπως και τις wihches. Επίσης, πολλές μάγισες δεν έχεις; Σκέφτομαι να κατεβάζω L4 μάγισα και fighter-λόρδο, χωράνε οι πόντοι %, και η μάγισσα έχει πολλά ζάρια να καστάρει με +4. Το θετικό στις caddies σου, είναι οτι θα μπορούν να ξαναγεμίζουν το πουλ με το power of darkness, κάτι που πρέπει να σκεφτώ κι εγώ καλύτερα! Μόνο μη δεις μπροστά σου High Elves, με την 8η έκδοση η Ουλθουαν έχει χαθεί οριστικά.. Ακόμη κι ο Malekith απήυδισε, και ξεκίνησε να κάνει θερμά επεισόδια στα Chaos Wastes (υπερπτήσεις harpies πάνω απο χαοτικά shrines κλπ) | |
| | | lord limenix Hero
| Θέμα: Απ: 1st 8th Edition DE 2250Pts. Τετ 28 Ιουλ 2010, 22:52 | |
| Ρε το cheese το είπα για τις 2 υδρες του θάνου.
Έχω την εντύπωση ότι τα νέα ξόρκια παρα-είναι καταστροφικά. Νομίζω ότι Λεβ.4 + άλλες 2 πιο μικρές θα είναι στανταρ από εδώ και πέρα αν δέν θές να πάρεις τον στρατό στο χέρι από spells.
Η πιο πάνω λίστα έιναι αμυντική στην ιδεά. Αράζεις πίσω και τσακίζεις με shooting και spells. Και αν βαστάει ο κώλος του ας έρθει να κάνει charge τα μπλόκια.
Witch elves / dark riders είναι sacrificial/suicide units. Αλλά με το cauldron 20 ΚΒ/poisoned attacks / In 6 δέν ειναι και λίγο πράγμα. | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: 1st 8th Edition DE 2250Pts. Τετ 28 Ιουλ 2010, 23:07 | |
| Ωραια λιστα αλλα οντως βγαλε τα ΒΤ εχω παιξει μαχες και με ΗΕ και γενικα τα war machine ειναι ευκολοι ποντοι που φευγουνε γρηγορα. Κοιτα οι πιο πολλοι στρατοι εχουνε σκαουτς , αλλοι γαματους αλλοι οχι,Πχ οι δικοι μου , οντας στα 2/3 απο τα σεναρια ξεροντας ποιος ξεκιναει 1ος στηνονται αναλογα ,την περιπτωση,στις 12 και τα τρωνε -.- 2 6ρια στις 14-16 βολες.Kαι οι δικοι σου σκαουτς το ιδιο κανουνε και καλητερα με ΒΣ 5 (απλα δεν εχεις ποιζον) Και γενικα το παιχνιδι πια υποστηριζει μεγαλα unit τα 100 ποντων warmachine ειναι πραγματικα ευκολοι ποντοι ,ειτε απο σουτνινγ ειτε απο μαγεια. Μολις παιξεις μερικες μαχες θα καταλαβεις οτι θα εχεις μπει σε μαχη απο 2ο -3ο γυρο , αρα και πολλες φορες δε θα ριξεις και απωλειες ιδιαιτερες δε θα κανεις αφου πια σπανιζουνε τα μικρα ευκολα να φας unit (πχ ελαφρο ιππικο) και θα βλεπεις τεραστια μπλοκια.(μη ξεχνας πια περνεις ποντους μονο αν φας τελειως ενα unit, αρα ακομα και για large target monster πχ δεν ειναι σιγουρο οτι θα καταφερουνε να το φανε, δε παιζει πια και το +1 για τα LTαργκετ) Στο ειπα γενικα , αλλα νομιζω καταλαβες το νοημα Γενικα βγαλτα !!! Με 200 ποντους βαζεις πραγματικα αλλη μια υδρα-ΠΟΝΟΣ, η εχεκιουσιονερς η οτι θες. οι σκρολ καντι μαγισες αξιζει μια μονο για ενα Ντισπελ Σκρολ, βγαλε την αλλη (channeling μονο στο 6ρι , κλαιν) εξοικονωμεις και αλλους ποντους. Μου αρεσε δε και η ιδεα του Γιωργου με λορδο ξυλο (δε σπας πια σε fear/terror, αρα με ελφ στιντ κανεις τρελα τσαρτζ) και μαγισσα 4ου (τα 8 λορ του βιβλιου σπερνουνε ,) | |
| | | e-R4G3R Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 560 Registration date : 04/12/2009
| Θέμα: Απ: 1st 8th Edition DE 2250Pts. Πεμ 05 Αυγ 2010, 12:46 | |
| Η παραπάνω λίστα βγαίνει 2256 πόντους.....μήπως δεν έβαλες 2nd HandWeapon στους Shades?....Γιατί τότε θα βγαίνει ακριβώς....Πάντως δεν θα άρχιζα να χαίρομαι και να κολλάω και βάφω την δεύτερή μου Ύδρα (ναι έχω άλλη μία στο κουτί της σφραγισμένη κάπου στην αποθήκη!) από τώρα μια και το ETC ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να επιτρέψει να βάζεις 2!...κατά τα άλλα εννοείτε 2 Ύδρες μαμάνε!
Απλά το θέμα είναι με την παραπάνω λίστα από το λίγο που έχω καταλάβει με την 8η ότι μικρές μονάδες είναι καταδικασμένοι πόντοι (285 pts Εύκολα!) με το μπουστάρισμα του shooting σε 2+ γραμμές και του Magic,οι 5 Riders και 2 10άδες Witches είναι χαρισμένοι πόντοι που απλά δεν θα προσφέρουν τίποτα στην μάχη......κάνε τις καλύτερα μια μονάδα μπας και κρατήσεις τους πόντους .... | |
| | | Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: Απ: 1st 8th Edition DE 2250Pts. Πεμ 05 Αυγ 2010, 12:55 | |
| L4 χωρις Sacrificial Dagger???? | |
| | | letsaros86 Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1064 Ηλικία : 37 Registration date : 18/07/2010
| Θέμα: Απ: 1st 8th Edition DE 2250Pts. Πεμ 05 Αυγ 2010, 13:13 | |
| εχω ετοιμη κλεμμενη ιδεα απο τον Μακη (ναι Mακη ειμαι μεγαλο αρχιδι και κλεβω ιδεες ) και εβαλα και εγω 2 πινελιες. 30αδα witch elves με bsb mε banner που δινει always strike first (ναι δυστυχως θλουν bsb για να το παρουν αυτες) και 50 attacks poison και αγιος ο khaine! βαζεις και ενα hotek Και μια hellebron μεσα να μην τρωνε μαγεια (η hellebron στο 4+ ακυρωνει τα ξορκια που πεφτουν στην μοναδα της) και εχεις 50 attacks με ini6 (ναι 6 φατε σκατα always strike first Swordmasturbators του Teclis), poison με reroll τα to hit λογω ASF και ini6 (φαε σκατα Lore of +4 Toughness), banner που δινει armour piercing ετσι για το γαμωτο και εχεις και μια hellebron με 6 αττακσ st10 με rerolls.. try it! | |
| | | 6+ Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 634 Registration date : 19/11/2009
| Θέμα: Απ: 1st 8th Edition DE 2250Pts. Πεμ 05 Αυγ 2010, 13:20 | |
| Πέτσαρε..... Άνοιξε τυροκομείο..... | |
| | | letsaros86 Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1064 Ηλικία : 37 Registration date : 18/07/2010
| Θέμα: Απ: 1st 8th Edition DE 2250Pts. Πεμ 05 Αυγ 2010, 13:35 | |
| - Kontos έγραψε:
- Πέτσαρε..... Άνοιξε τυροκομείο.....
το shooting Ποναει βεβαια ετσι και τους παρει αλλα οπως εχω πει και αλλου δεν μπορεις να τα εχεις ολα.. | |
| | | | 1st 8th Edition DE 2250Pts. | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |