Greek Wargaming Forum
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

The Forum of Greek Wargamers

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
Ψηφοφορία - 12ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (Terrain) 08abe9eb-c1f8-4f8a-abdf-72add18a9837_zps28329c39
Πρόσφατα Θέματα
» WTB wargaming and rpg terrain
Ψηφοφορία - 12ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (Terrain) I_icon_minitimeαπό shadowblade94 Κυρ 01 Οκτ 2023, 17:37

» WTS Big Tau Army 400€
Ψηφοφορία - 12ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (Terrain) I_icon_minitimeαπό doomsday Κυρ 09 Απρ 2023, 20:50

» Πωλούνται Adeptas sororitas
Ψηφοφορία - 12ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (Terrain) I_icon_minitimeαπό Manolorza Παρ 07 Απρ 2023, 12:31

» Πωλουνται Grey Knights
Ψηφοφορία - 12ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (Terrain) I_icon_minitimeαπό powerslave Κυρ 02 Απρ 2023, 19:08

» WTS High elf army
Ψηφοφορία - 12ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (Terrain) I_icon_minitimeαπό Eyzonas Κυρ 25 Ιουλ 2021, 23:08

Blog Feeds
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners.

Ψηφοφορία - 12ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (Terrain)

Πήγαινε κάτω 
+14
o_mistis
aphelion
Abducted47
Aramil Sair Sianontel
kiour_gr
Jo
Johneleos
BiG GoBBo
talazorn
skario
medas
Tzortz
Trollzor
admin
18 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο

Ποιο τερέν σας άρεσε περισσότερο?
Aphelion - Tower
Ψηφοφορία - 12ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (Terrain) I_vote_lcap12%Ψηφοφορία - 12ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (Terrain) I_vote_rcap
 12% [ 5 ]
Jo & Galvert - Boathouse
Ψηφοφορία - 12ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (Terrain) I_vote_lcap62%Ψηφοφορία - 12ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (Terrain) I_vote_rcap
 62% [ 26 ]
Ogyon & Yria - Dragons Inn
Ψηφοφορία - 12ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (Terrain) I_vote_lcap26%Ψηφοφορία - 12ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (Terrain) I_vote_rcap
 26% [ 11 ]
Σύνολο Ψήφων : 42

Η Ψηφοφορί έκλεισε

ΣυγγραφέαςΜήνυμα
admin
Arch Spammer
Arch Spammer

Αριθμός μηνυμάτων : 3165
Registration date : 27/08/2008

Ψηφοφορία - 12ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (Terrain) Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Ψηφοφορία - 12ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (Terrain)   Ψηφοφορία - 12ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (Terrain) I_icon_minitimeΔευ 02 Αυγ 2010, 14:50

Σε αυτό το θέμα μπορείτε να ψηφίσετε για το καλύτερο Terrain entry του 12ου διαγωνισμού βαψίματος του GWF. Οι συμμετοχές είναι με αλφαβητική σειρά του username κάθε μέλους. Ψήφοι μέχρι τις 23/08 (λόγω διακοπών!)

1. Aphelion - Tower

Ψηφοφορία - 12ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (Terrain) D0764ca3

2. Jo + Galvert - Boathouse

Ψηφοφορία - 12ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (Terrain) P7310320

3. Ogyon + Yria - Dragons Inn

Ψηφοφορία - 12ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (Terrain) 00forcompetition

Έχει επεξεργασθεί από τον/την elhion στις Δευ 18 Οκτ 2010, 10:16, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Trollzor
Arch Spammer
Arch Spammer
Trollzor

Αριθμός μηνυμάτων : 4424
Τόπος : Ζμπέοςμ.
Currently Playing : Με τα νεύρα των ζώων
Registration date : 28/09/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία - 12ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (Terrain)   Ψηφοφορία - 12ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (Terrain) I_icon_minitimeΔευ 02 Αυγ 2010, 14:56

To Boathouse απλά δεν υπάρχει. Αυτό σημαίνει ότι έχει μόνο 2 entries ο διαγωνισμός? λολ Wink

Boathouse for the win!
Tzortz
Admin
Tzortz

Αριθμός μηνυμάτων : 12004
Τόπος : Νικαια
Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία - 12ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (Terrain)   Ψηφοφορία - 12ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (Terrain) I_icon_minitimeΔευ 02 Αυγ 2010, 15:00

Ο Κωστας εκανε ενα τερραιν που μπορει να παιξει στο τραπεζι , τα αλλα παιζακια εκανανΕ 2 κομματια για το Λουβρο :Ρ ( δεν εννοω για την ποιοτητα βαψιματος / κατασκευης αλλα το μεγεθος και το ποσο "ευκολα" μπορει να παιξει καπου , μην γκρινιαξει κανεις ! ;ρ )

Ισως θα επρεπε να ειχαμε βαλει εναν περιορισμο στις διαστασεις ? Η εστω , μικροτερες ? ;ρ

Και οι 3 συμμετοχες ειναι υπεροχες και δυστυχως δυσκολα θα βαλω την ψηφο μου καπου ( now , dont be kinky !!! ) !

Μπραβο σας !

ΥΓ. Να μου δωσετε και τα 3 να φτιαξω Λιμανι Smile Καραβι - Mprioudouedelo - Φαρος !!! :ρ
medas
Spamlord
Spamlord
medas

Αριθμός μηνυμάτων : 1293
Τόπος : Portsmouth, Gunwharf Quays
Currently Playing : -
Registration date : 24/09/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία - 12ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (Terrain)   Ψηφοφορία - 12ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (Terrain) I_icon_minitimeΔευ 02 Αυγ 2010, 15:37

Ενώ γενικά είμαι της γνώμης να επιδοκημάζεται η προσπάθεια κι όχι μόνο το αποτέλεσμα σε αυτήν την περίπτωση θα ψηφίσω με παρακάτω κριτήρια:
1. Συμφωνώ με τον Tzortz για το κριτήριο του terrain payability το οποίο δίνει την υπεροχή στον φίλο Aphelion με δεύτερο το Dragons Inn του ζεύγους Yria & Ogyon (το savoir vivre δεν μου επιβάλει να βάλω μπροστά τη κυρία)
2. Το δεύτερο κριτήριο μου είναι η ομορφιά όπου θεωρώ το Dragons Inn υπερτερεί στα σημεία του Tower και κατά πολύ από το εκτρωματικό Boathouse.
3. Το τρίτο κριτήριο της πρωτοτυπίας, εδώ έτη φωτός μπροστά το Boathouse
4. Το τέταρτο κριτήριο της τεχνικής δυσκολίας, αν και δεν είμαι ειδικός για να κρίνω θεωρώ το Boathouse πρώτο με το Dragons Inn να υστερεί αρκετά.
5. Το κριτήριο της ολικής αρτιότητας ή ολοκληρωμένης εφαρμογής το δίνω στο Tower (μικρό και τριανταφυλλιένιο) με δεύτερο το Dragons Inn.

Τελικά μετά από όλα τα παραπάνω ψηφίζω Tower γιατί έχω μια υποχρέωση στον Aphelion.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την medas στις Δευ 02 Αυγ 2010, 18:12, 1 φορά
http://it.wikipedia.org/wiki/Manolesso
skario
Admin
skario

Αριθμός μηνυμάτων : 1578
Τόπος : Πάτρα
Currently Playing : Vampire Counts Empire
Registration date : 23/09/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία - 12ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (Terrain)   Ψηφοφορία - 12ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (Terrain) I_icon_minitimeΔευ 02 Αυγ 2010, 16:02

Ψηφίζω το Inn. Πάρα πολύ καλό. Πάρα πολύ δουλειά.
Tzortz
Admin
Tzortz

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία - 12ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (Terrain)   Ψηφοφορία - 12ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (Terrain) I_icon_minitimeΔευ 02 Αυγ 2010, 16:50

Medas ? "Pay-ability" ? Αμαν εσεις τα στελεχη , τα παντα εχουν σχεση με το χρημα :Ρ
talazorn
Spamlord
Spamlord
talazorn

Αριθμός μηνυμάτων : 1653
Τόπος : Πειραιάς
Currently Playing : warhammer fantasy
Registration date : 06/10/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία - 12ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (Terrain)   Ψηφοφορία - 12ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (Terrain) I_icon_minitimeΔευ 02 Αυγ 2010, 17:52

Επειδή είναι υπερβολικά δύσκολο να διαλέξεις το καλύτερο, εγώ ψήφισα απλά με βάση την αίσθηση που αφήνει το terrain. Ψηφίζω inn γιατί μου αρέσει η ατμόσφαιρα.
medas
Spamlord
Spamlord
medas

Αριθμός μηνυμάτων : 1293
Τόπος : Portsmouth, Gunwharf Quays
Currently Playing : -
Registration date : 24/09/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία - 12ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (Terrain)   Ψηφοφορία - 12ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (Terrain) I_icon_minitimeΔευ 02 Αυγ 2010, 18:14

Tzortz έγραψε:
Medas ? "Pay-ability" ? Αμαν εσεις τα στελεχη , τα παντα εχουν σχεση με το χρημα :Ρ

Γλώσσα λανθάνουσα, γαμ... το προδόθηκα
http://it.wikipedia.org/wiki/Manolesso
BiG GoBBo
Arch Spammer
Arch Spammer
BiG GoBBo

Αριθμός μηνυμάτων : 3579
Registration date : 01/09/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία - 12ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (Terrain)   Ψηφοφορία - 12ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (Terrain) I_icon_minitimeΔευ 02 Αυγ 2010, 18:32

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ψηφίζουμε??? Rolling Eyes Rolling Eyes

ααα!!!για να ψηφίσουν ogyon και aphelion τους εαυτούς τους??? Razz Razz Razz

και οι 3 καταπληκτικές συμμετοχές...νομίζω ό,τι είναι το πιο όμορφο competition...τεσπα my vote goes to the ever-cursed and Jo Laughing Laughing
Johneleos
Arch Spammer
Arch Spammer
Johneleos

Αριθμός μηνυμάτων : 3546
Τόπος : sthn xwra twn mpaokiwn
Currently Playing : dem gaimz
Registration date : 11/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία - 12ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (Terrain)   Ψηφοφορία - 12ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (Terrain) I_icon_minitimeΔευ 02 Αυγ 2010, 19:56

συνφωνω με τον μειδα γιατι το ιnn kai to boathouse δεν παιζονται στο τραπειζει ψηφιζω αφελιον γιατι ειναι τερρεν και πρεπει να ειναι playable
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία - 12ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (Terrain)   Ψηφοφορία - 12ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (Terrain) I_icon_minitimeΔευ 02 Αυγ 2010, 20:04

medas έγραψε:

4. Το τέταρτο κριτήριο της τεχνικής δυσκολίας, αν και δεν είμαι ειδικός για να κρίνω θεωρώ το Boathouse πρώτο με το Dragons Inn να υστερεί αρκετά.

Σ'αυτο δεν μπορω να μην παρεμβω. Αν και το τι βρισκεται πιο ομορφο αφορα καθαρα στο αισθητικο σας κριτηριο, και σε αυτο κανεις δεν μπορει να παρεμβει. Παρολ'αυτα, τεχνικα το dragon's inn ειναι καμποσες κλιμακες πιο δυσκολο (αν και αυτο δεν αλλαζει στο πιο ειναι το πιο ομορφο τερεν, ξαναλεω,που ειναι και το αντικειμενο αυτου του διαγωνισμου). To Inn ,ειναι φτιαγμενο με τροπο τετοιο ωστε να μπορεις εαν θες να το κοψεις καπου, σαν να το γκρεμιζεις, και να δεις το εσωτερικο του, αντιθετα με την τεχνικη του αλλου ξευγαριου (Jo & Galvy) που θυμιζει τον Trull, οπου βαζουμε στερεο εσωτερικο με σκοπο να στηριχθει το καλυμα. Επισης στο Dragon's Inn το μονο αγοραστο πραγμα ειναι το flock.. ολα τα αλλα ειναι from scratch.. Galvert εσυ τι λες?

Απο κει και υστερα, ενα μπραβο σε Aphelion και στο ζευγος Jo & Galvert για τις υπεροχες δουλειες τους.. (Θα τα σχολιασω αφου τελειωσει το contest!)

BiG GoBBo έγραψε:

ααα!!!για να ψηφίσουν ogyon και aphelion τους εαυτούς τους???

Οταν ειπες στον Κωστα οτι το project του ειναι καρτουνιστικο και σου φαινεται αστεια ευκολο, δεν ειπα τιποτα.. Παρολ'αυτα το κανεις προσωπικο το ζητημα, συνεχιζοντας το. Λιγη ευγενεια με οσους παλευουν να φτιαξουν κατι, ακομη κι αν ειναι αστειο για σενα.
Jo
Knight
Knight
Jo

Αριθμός μηνυμάτων : 457
Registration date : 19/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία - 12ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (Terrain)   Ψηφοφορία - 12ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (Terrain) I_icon_minitimeΔευ 02 Αυγ 2010, 20:56

ogyon έγραψε:
medas έγραψε:

Παρολ'αυτα, τεχνικα το dragon's inn ειναι καμποσες κλιμακες πιο δυσκολο (αν και αυτο δεν αλλαζει στο πιο ειναι το πιο ομορφο τερεν, ξαναλεω,που ειναι και το αντικειμενο αυτου του διαγωνισμου). To Inn ,ειναι φτιαγμενο με τροπο τετοιο ωστε να μπορεις εαν θες να το κοψεις καπου, σαν να το γκρεμιζεις, και να δεις το εσωτερικο του, αντιθετα με την τεχνικη του αλλου ξευγαριου (Jo & Galvy) που θυμιζει τον Trull, οπου βαζουμε στερεο εσωτερικο με σκοπο να στηριχθει το καλυμα. Επισης στο Dragon's Inn το μονο αγοραστο πραγμα ειναι το flock.. ολα τα αλλα ειναι from scratch.. Galvert εσυ τι λες?

Καταρχήν thanks τα καλα -και μή- σας λόγια.
Δημήτρη, ο galvert δεν είναι πια στο forum και λέει οτι ξέρεις πού θα τον βρεις Wink
Για το θέμα της τεχνικής δυσκολίας, επέτρεψέ μου να πώ οτι είναι κάτι το σχετικό. Αν εσύ θεωρείς πιό δύσκολο το να χαράσεις μια επιφάνεια με στυλό, εγώ θεωρώ πιο δύσκολο το να έχεις σανίδες 60 μέτρα balsa και πολλά από αυτά να τα βυθίζεις 24ωρα ένα ένα σε νερό για να μη σπάσουν όταν κάνεις καμπύλες. Επίσης δοκιμάσαμε καινούργιες τεχνικές (όπως πχ η λάσπη που σου είπαμε τα συστατικά της Razz ) και που πάλι είναι υποκειμενικό το αν είναι εύκολες ή όχι.

Για τα αγοραστά που αναφέρεις, κανένας από τους διαγωνισμούς μας ώς τώρα δεν είναι scratchbuilt competition. όπως δεν περιμένει κανένας σε single, large κλπ "green" μινιατούρες, έτσι κ εδώ δε βλέπω το λόγο να το αναφέρουμε.

Μπράβο σε όλους μας για τρείς πανέμορφες συμμετοχές και κρίμα που για άλλη μία φορά σε έναν πολυ ελεύθερο διαγωνισμό δεν είχαμε περισσότερες συμμετοχές.

Τέλος, επειδή αρκετοί αναφέρθηκαν στο playability του κομματιού, βάζω quote από το entry μου που ίσως χάθηκε στις φωτογραφίες:
Παράθεση :
Το μοντέλο έγινε εξαρχής σε display βάση, μιας και θα πάει σε βιτρίνα. Παρόλα αυτά, τα υλικά και οι τεχνικές που χρησιμοποιήθηκαν είναι τέτοια που θα καθιστούσαν ένα οποιοδήποτε μοντέλο ικανό να αντέξει και την πιο βάναυση gaming χρήση!

Αυτά από μένα, πάω να πλατσουρίσω Razz
BiG GoBBo
Arch Spammer
Arch Spammer
BiG GoBBo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία - 12ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (Terrain)   Ψηφοφορία - 12ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (Terrain) I_icon_minitimeΔευ 02 Αυγ 2010, 21:22

ogyon έγραψε:

Οταν ειπες στον Κωστα οτι το project του ειναι καρτουνιστικο και σου φαινεται αστεια ευκολο, δεν ειπα τιποτα..

1ον: το είπα με πάσα ειλικρίνεια και σε σχέση με το δικό σου και της Jo τον τιμά..είναι το μόνο απο τα τρία το ΜΟΝΟ που μπορεί να με κάνει να κάτσω το κόλο μου και να προσπαθήσω...άμα δε πιστεύεις θα πω και σε άλλους που μίλησα με pm να στο επιβεβαιώσουν...πραγματικά bravo στο Κώστα που το έκανε τόσο απλά όμορφο.

ogyon έγραψε:
Παρολ'αυτα το κανεις προσωπικο το ζητημα, συνεχιζοντας το.
2ον:άν αναφέρεσαι στο σχόλιο μου αν είδες έκανα χαβαλεδίστικο emoticon μην τυχόν βρεθεί κανεις κομπλεξικός και μου πει ό,τι κοροιδεύω..τώρα στο θέμα μας ναι της Jo είναι μοντελιστικά miles away απο το δικό σου και του Κώστα..MILES και ξαναλέω ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΑ..ελα τώρα λίγο αντικειμενικότητα δεν βλάπτει τώρα αν σε πειράζει που το λέω σορυ άλλα είναι ανοικτό προς όλες τις απόψεις το forum..και δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να με αναγκάσει να μην την πώ επειδή κάποιος μπορεί να πειραχτεί..ακόμα και αν δεν τον προσβάλω με τα λόγια μου..απο κει και πέρα ξέρω ό,τι σπάζεσαι που τα λέω αλλά είναι η γνώμη μου..και μενα μουέχουν κάνει σχόλια αρνητικά για τα βαψίματά μου και νευρίαζα αλλά μετά απο καιρό και αφού ηρεμούσα τα έβλεπα και καταλάβαιναν πως έχουν δίκιο...
τεσπα practice makes you better..all of us..
και πάλι συγχαριτήρια και στους 3 και μακάρι να ασχολειθώ κι εγώ κάποτε με το θέμα

ogyon έγραψε:
Λιγη ευγενεια με οσους παλευουν να φτιαξουν κατι, ακομη κι αν ειναι αστειο για σενα.

όπως είπα προηγουμένως αυτά αλλού όχι σε μένα..

φιλάκια
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία - 12ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (Terrain)   Ψηφοφορία - 12ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (Terrain) I_icon_minitimeΔευ 02 Αυγ 2010, 21:56

[quote="Jo"]
ogyon έγραψε:

Για τα αγοραστά που αναφέρεις, κανένας από τους διαγωνισμούς μας ώς τώρα δεν είναι scratchbuilt competition. όπως δεν περιμένει κανένας σε single, large κλπ "green" μινιατούρες, έτσι κ εδώ δε βλέπω το λόγο να το αναφέρουμε.

το scratch build αφορουσε μονο στο θεμα της δυσκολιας..

Καλο πλατσουρισμα..!
Tzortz
Admin
Tzortz

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία - 12ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (Terrain)   Ψηφοφορία - 12ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (Terrain) I_icon_minitimeΔευ 02 Αυγ 2010, 21:57

Οπως λες εσυ την γνωμη μου ετσι Big Gobbidi λεει και ο Ogyon .

"Συγνωμη αλλα εγω οτι λεω ειναι σωστο" , αυτο διαβαζω . Ο καθενας εχει γνωμη , σαν τις (_ο_) που ειπε και ο mr Harry :Ρ

ΥΓ. Επισης , "αυτα αλλου" και οχι εδω Public . Δευτερη φορα . Δεν θα υπαρξει επομενη . Αιντε μπραβο για μαγκες και αναρχικοι καριερας εδω μεσα!
kiour_gr
Arch Spammer
Arch Spammer
kiour_gr

Αριθμός μηνυμάτων : 6194
Τόπος : Cambridge
Currently Playing : Diablo 3 beta, MTG.
Registration date : 29/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία - 12ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (Terrain)   Ψηφοφορία - 12ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (Terrain) I_icon_minitimeΤρι 03 Αυγ 2010, 12:02

Ρε παιδια πολυ αρνητικοτητα και μπιχτες βλεπω.
Καταρχην ολες οι συμετοχες ειναι πανω απο tabletop quality.

Εγω ψηφισα τις Jo. Μου αρεσε η ιδεα του boathouse, η κατασκευη και ολες οι λεπτομερειες.
Τα παραθυρα ειναι φοβερα, δεν υπαρχει λογος να ξαναεφευρουμε το τροχο.

Μπραβο και στις 3 συμμετοχες

Jo
Knight
Knight
Jo

Αριθμός μηνυμάτων : 457
Registration date : 19/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία - 12ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (Terrain)   Ψηφοφορία - 12ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (Terrain) I_icon_minitimeΤρι 03 Αυγ 2010, 12:29

Ευχαριστώ πολυ Δημήτρη Smile
Σωστό το σχόλιο για τον τροχό. Για όποιον ενδιαφέρεται, τα παράθυρα είναι από antenociti.

Thanks και πάλι.
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία - 12ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (Terrain)   Ψηφοφορία - 12ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (Terrain) I_icon_minitimeΤρι 03 Αυγ 2010, 22:07

μιας και αυριο φευγουμε για διακοπες (επιτελους) και προφανως το boathouse κριθηκε και ως το καλυτερο εργο στον διαγωνισμο, ενα μεγαλο μπραβο απο εμας για τα παιδια (Jo & Galvert) για το πανεμορφο εργο τους και για τη νικη τους.
Ελπιζω μονο, την επομενη φορα να ειναι οι συμμετοχες περισσοτερες..
Tzortz
Admin
Tzortz

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία - 12ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (Terrain)   Ψηφοφορία - 12ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (Terrain) I_icon_minitimeΤρι 03 Αυγ 2010, 23:07

Εγω παντως αν και ολα ηταν υπεροχα πραγματικα , την εβαλα ( ουπς ogyon ;P ) στο Ιnn . Mου αρεσε παρα πολυ του Κωστα γιατι θα μπορεσω να παιξω καποια στιγμη , του Galvert + Jo γιατι ειναι απλα πολυ εξυπνο και τρομερο αλλα τελικα πηγε στον Ogyonopoylo + Yria γιατι και αυτο θα μπορεσω -ισως- καποια στιγμη να παιξω και τωρα με το True LoS θα ειναι παραδεισος για τα WE μου :Ρ

ΜΠΡΑΒΟ σε ολους !!!!

ΥΓ. Καλη ξεκουραση ρε Smile
Trollzor
Arch Spammer
Arch Spammer
Trollzor

Αριθμός μηνυμάτων : 4424
Τόπος : Ζμπέοςμ.
Currently Playing : Με τα νεύρα των ζώων
Registration date : 28/09/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία - 12ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (Terrain)   Ψηφοφορία - 12ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (Terrain) I_icon_minitimeΤετ 04 Αυγ 2010, 09:16

ogyon έγραψε:
Ελπιζω μονο, την επομενη φορα να ειναι οι συμμετοχες περισσοτερες..
Θέμα terrain, δύσκολο... Wink Large λογικά θα παίξει μπάλα κόσμος
Aramil Sair Sianontel
Spamlord
Spamlord
Aramil Sair Sianontel

Αριθμός μηνυμάτων : 1664
Τόπος : coming...
Registration date : 22/10/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία - 12ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (Terrain)   Ψηφοφορία - 12ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (Terrain) I_icon_minitimeΤετ 04 Αυγ 2010, 10:30

Εγώ που είμαι διακοπές τώρα ψήφισα! Boathouse από μένα! Congrats σε όλους!!
Abducted47
Spamlord
Spamlord
Abducted47

Αριθμός μηνυμάτων : 1589
Τόπος : Into the Abyss
Currently Playing : D3 + LOL
Registration date : 24/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία - 12ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (Terrain)   Ψηφοφορία - 12ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (Terrain) I_icon_minitimeΔευ 09 Αυγ 2010, 10:59

Αποφασισα να γραψω αφου εχει κριθει ο διαγωνισμος για τον απλουστατο λογο οτι μου αρεσαν ολα.
Αν και για να ειμαστε δικαιοι τις Jo & Yria ειναι ενα επιπεδο παραπανω απο του Κωστα.
Και αυτο δεν εχει να κανει με το μεγεθος αλλα πιο πολυ με την λεπτομερια.
Με λιγα λογια
Λεπτομερια= πιο πολυ ωρα δουλειας.
Πιο πολυ δουλεια= Καλυτερο αποτελεσμα

Παντως και τα 3 ειναι ομορφα κομματια scenery ελπιζω να μπουν σε κανενα παταρι και πιασουν σκονη αλλα να τα χρισιμοποιησετε σε μαχες.

Δεν ψηφισα καννενος στο τελος αλλα αν επρεπε να ψηφισω(αν ηταν κοντα στην ψηφοφορια) θα την εδινα στην Jo εχει κανει ενα κατι παραπανω.
Σαν ατμοσφαιρα της Yria ειναι πιο ωραιο.

Υστ1. Εχω ξεχασει τα Ελληνικα μου φφς
Υστ2. Κουφαλες Galvert & Ogryon δεν μπορω να καταλαβω γιατι βαλατε τα ονοματα σας διπλα στης γυναικες σας αφου εσεις δουλεια δεν κανατε lol! Wink
aphelion
Arch Spammer
Arch Spammer
aphelion

Αριθμός μηνυμάτων : 7272
Τόπος : Terra
Currently Playing : with your nerves :D
Registration date : 29/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία - 12ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (Terrain)   Ψηφοφορία - 12ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (Terrain) I_icon_minitimeΔευ 09 Αυγ 2010, 11:07

Τι ? Τελείωσε? Ελάτε ρε παιδιά δώστε καμιά ψήφο ακόμα....δεν θέλω πολλά, μόνο 17 ψήφους.

Πέρα από την πλάκα να πώ μπράβο στους Jo & Galvert Yria & Ogyon. Και οι δύο συμμετοχες είναι τέλειες. Το πανδοχειο μου άρεσε πιο πολύ λόγω χρωμάτων και ατμοσφαιρας.

Όσο για το πυργάκι μου, έχω να πώ πως το είχα φτίαξει όταν βγήκε το Mordheim....δλδ πάρα πολλά χρόνια πριν και χαίρομαι πραγματικά που ακόμα παίρνει καλά σχόλια Cool
o_mistis
Warrior
Warrior
o_mistis

Αριθμός μηνυμάτων : 79
Registration date : 26/02/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία - 12ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (Terrain)   Ψηφοφορία - 12ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (Terrain) I_icon_minitimeΤετ 11 Αυγ 2010, 12:48

Με μεγάλη μου χαρά βλέπω πως ο χρήστης με τον οποίο είχα μαλώσει, είναι αρκετό καιρό ανενεργός. Είχα ζητίσει από τους αντμινιστράτορς να τον κάνουν μπαν γιατί με είχε προσβάλει, αλλά και που έφυγε μόνος του καλά είναι. Τέτοια παράσιτα πρέπει να φεύγουν γιατί χαλάνε όλο το φόρουμ.

Στις δουλειές σας τώρα, βλέπω το επίπεδο σας μένει σταθερό. Θα τα δω με την σειρά που τα έχετε!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Πρώτο του Αφελιόν. Πολύ όμορφο αλλά και πολύ ψεύτικο. Το κουτί από πρίνγκλς είναι? Η ραφή είναι ακόμα ορατή. Άλλη φορά να προσπαθείς να το καλύπτεις! Έχει πολλά άλλα κομμάτια που δεν μου αρέσουν, ή σαν ιδέες, ή σαν χρήση υλικού. Το ότι μπορώ ακόμα να πω τα διάφορα πράγματα που έχεις βάλει δεν είναι καλό.

Το άλλο που δε μου άρεσε, είναι το σχέδιο σου. ένας πύργος που έχει για σκάλα μερικές σανίδες που φτάνουν σε μία πόρτα στο κέντρο? Και όλος ο πύργος δεν έχει μετά ούτε ένα παράθυρο? Τι φυλάει? Ώς και οι φυλακές έχουν παράθυρα. Και αποθήκη να πείς πως είναι, και ξανά δεν δικαιολογεί την είσοδο στην μέση του κτιρίου.

Σαν βάψιμο, είναι το καλύτερο από τα έργα εδώ, με όλα τα χρώματα πολύ αρμονικά μεταξύ τους.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το δεύτερο έργο της Iωάννας, είναι αυτό που με έμπλεξε πιο πολύ από όλα. Από την μία η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι απίστευτη, και από την άλλη το σχέδιο του είναι πιο παράξενο από του Αφελιόν. Ξανά μία πόρτα στο κέντρο αλλά εδώ υπάρχει λάσπη, οπότε έστω πως έχει μία λογική. Από την άλλη, γιατί έβαλαν ένα πλοίο πάνω από το σπίτι τους? Η αφού θέλαν να κάνουν το πλοίο σπίτι, γιατί δεν έχτισαν το σπίτι από πάνω του?

Και η empire έιναι υποθετικά στον 17ο αιώνα αν τα θυμάμαι καλά. Τόσο αχούρι δεν παραπέμπει σε Empire αλλά Brettonia που είναι πιο υπανάπτικτοι.

Το βάψιμο του είναι γενικά καλό αν και το κούρασες με τις φθορές. Αμφιβάλω ότι ένας πολίτης της Empire θα το είχε σε τέτοιο μαύρο χάλι. Γενικά, το έργο χάνει σε πολλά σημεία. Το έσωσες με τις απίστευτες λεπτομέρειες που τραβάνε το βλέμα του μη γνώστη, από την ουσία. Για τέλος, έχεις και τις χειρότερες φώτο, οπότε πρέπει να διορθώσεις και αυτό.

Τέλος το πανδοχείο των Ύρια και Όγκυον για το οποίο έχω και εδώ πολλά να πω. Για αρχή το μέγεθος της βάσης, το κάνει κομμάτι τραπεζιού και όχι απλό σκηνικό. Σαν σχέδιο, είναι πολύ καλό, ίσως το καλύτερο από τα 3 κομμάτια. Χάνει όμως στο βάψιμο αλλά και στην λεπτομέρεια.

Σε πολλά σημεία πάνω στο κίτρινο αλλά και αλλού, η μπογιά σου δεν έχει πιάσει καλά και από κάτω βλέπεις το άσπρο. Και αφού είπα και μπογιά, σε πολλά σημεία κοντά στα κεραμίδια, έχεις ή κίτρινες άκρες στα κεραμίδια (που είναι και μονότονα στο χρώμα τους - πάρε ιδέες από τον Αφελιόν) ή κόκκινο σοβά, σαν τα το έβαψες με σπρέυ. Ένα άλλο που δε μου άρεσε, είναι πως σε κάποια σημεία βλέπω γραμμές από το καλούπι, και τις οποίες δεν κάνατε τον κόπο να βγάλετε η να καλύψετε. Για το δέντρο, δε μου άρεσε που ενώ είναι ξερό, κάτω δεν υπάρχει ούτε ίχνος από φύλλα, και αντίθετα, το γρασίδι έχει φτάσει μέχρι και πάνω στο δέντρο (πάντα τα δέντρα έχουν μόνο χώμα στις ρίζες, γιατί ρουφάνε όλο το νερό.

Γενικά, θεωρώ πως η δουλειά σας, αν και η καλύτερη σαν ιδέα, χάνει με το βάψιμο αλλά και με το πόσο γυμνό είναι σε πράγματα που θα το κάνουν ενδιαφέρον, και που τελικά βγάζει μία προχειρότητα στην κατασκευή του.

Κάθε έργο είναι καλό για ένα διαφορετικό λόγο, πράγμα που κάνει την ψηφοφορία δύσκολη

Ο Αφελιόν, έχει το καλύτερο βάψιμο.
Η Ιωάννα έχει τις καλύτερες λεπτομέρειες.
Οι Ύρια-Όγκυον έχουν το καλύτερο σχέδιο.

Αυτά και μπράβο σε όσους έλαβαν μέρος Very Happy
BiG GoBBo
Arch Spammer
Arch Spammer
BiG GoBBo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ψηφοφορία - 12ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (Terrain)   Ψηφοφορία - 12ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (Terrain) I_icon_minitimeΤετ 11 Αυγ 2010, 12:52

θεός Cool

Ψηφοφορία - 12ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (Terrain)
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 2Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek Wargaming Forum :: Painting and Modelling :: GWF Online Competitions :: Ψηφοφορίες Διαγωνισμών-
Μετάβαση σε: