Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| BOMBA!?!?!? | |
|
+19BiG GoBBo Ikarosx Rommel Drago admin Borg Khar Vader Tzortz e-R4G3R iron man skario mandragora Laskoulas Giorel JimBouz Asarnil the Dragonlord medas Altair bloodthirster13 23 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
mandragora Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 2546 Registration date : 11/03/2010
| Θέμα: Απ: BOMBA!?!?!? Τρι 31 Αυγ 2010, 13:09 | |
| Τελικά μήπως είναι διαφημιστικό κόλπο; | |
| | | admin Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3165 Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: BOMBA!?!?!? Τρι 31 Αυγ 2010, 13:14 | |
| - mandragora έγραψε:
- Τελικά μήπως είναι διαφημιστικό κόλπο;
Λολ, και εγώ αυτό σκεφτόμουν! Αλλά δυστυχώς δεν είναι. Για να δούμε, ελπίζω με τον έναν ή τον άλλο τρόπο να βρεθεί η λύση και να παραμείνει ανοικτό το SH. | |
| | | Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: BOMBA!?!?!? Τρι 31 Αυγ 2010, 13:16 | |
| Κοιτα , με 1-2 μπουκαλακια μπορει να σε δω και Μονικα Μπελουτσι ! - Παράθεση :
- Tέλος εποχής...Κυριολεκτικά κιόλας. Οι κεραυνοί άλλωστε ερχονται μαζί με τα πρωτοβρόχια...
Ευκαιρία για αρχή μιας καινούργιας, περισσότερο δημιουργικής και ελπιδοφόρας. Η προσδοκία άλλωστε για ενα καλύτερο αύριο είναι πηγή έμπνευσης. Και ακόμα υπάρχουν άτομα που μπορούν να έχουν έμπνευση κ κέφι.
Το μέλλον θα δείξει ποιός είναι ποιός. Ποιος λυπήθηκε και ποιός "χάρηκε" απο αυτή την εξέλιξη.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Τεό και Δαρλόκιο που κράτησαν το χώρο ζωντανό για τόσο καιρό. Για να περνάμε εμεις τις ελεύθερες ώρες μας κ να τους πρήζουμε τα @@ με τη γκρίνια, τη μιζέρια κ τις φωνές μας. Ευχαριστούμε πολύ guys! Crying or Very sad Crying or Very sad Εγω , οπως και καθε φυσιολογικος ανθρωπος μετα απο αυτο το ποστ μπορει να καταλαβει οτι το μαγαζι θα ειναι "κλειστο" . Επειδη ελαβα 4-5 ΠΜ απο διαφορετικους ανθρωπους με την ιδια ερωτηση "εκλεισε?!" και οχι οτι ολοι βιαστηκαν η χαρηκαν . Να προσθεσω οτι ΟΛΟΙ εγραψαν οτι το μαγαζι δεν πρεπει να μεινει off και πρεπει να βρεθει λυση με οτι και αν σημαινει αυτο . Για τον λογο αυτο ειπαμε να γινει κατι και οχι οτι θελουμε να κανουμε μια λεσχη αλλου η νεα η οτι αλλο . Φαντασια μου πλανευτρα εισαι η πιο μεγαλη ψευτρα νανανανα | |
| | | Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: Απ: BOMBA!?!?!? Τρι 31 Αυγ 2010, 13:33 | |
| Ξαναδιαβασε παραγραφο παραγραφο το ποστ 18 χρονε φιλε μου! 1) Tελος εποχης= Τελος Καλοκαιριου.(γραφω : Κυριολεκτικα κιολας) 2) Δωσε βαση στη 2η και στη 4η προταση/nerd attack μου. - Παράθεση :
- Μεχρι νεοτερας,ακυρωνονται ολα τα τουρνουα στο SH.
Δε θα γινει προς το παρον εναρξη μαγαζιου. Aυτο ειναι το κειμενο της Thirster13. Εγω , αλλα καταλαβαινω. Ας πουμε...αυτα που γραφω στη 2η Παραγραφο. Πιστευεις πως με νοιαζει λιγοτερο για το SH για να μην βγω απο χθες κιολας, αλαλαζοντας και σε οδυρμους, να λεω "Παιδια, να κανουμε κατι?". Σε θεματα ΜΑΓΑΖΙΟΥ ομως, δεν με αφορα ο χωρος. Απλα ΤΥΧΑΙΝΕΙ να ειναι ταυτοχρονα ΚΑΙ στεκι. Οποιος πληρωνει, εχει εναν παραπανο λογο imho. Γι αυτο και τα πολλα ευχαριστω στους Kaparel. Για την απεραντη ΑΝΟΧΗ τους τοσο καιρο στη γκρινια, στη μιζερια και στις φωνες μας. Κοινως...ας δουμε ΑΝ θα υπαρξει ΟΡΙΣΤΙΚΟ κλεισιμο. Και μετα βλεπουμε... ΥΓ Ναι, ναι, θα το κοιταξω! Ειμαι πολυ διαλακτικος τελευταια...χαχαχαχαχαχαχαχα | |
| | | Giorel Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 655 Ηλικία : 47 Τόπος : Αρτέμιδα Currently Playing : Με τις Βασιλισσες μου ΑΟS και με τον Αυτοκρατορα μου 9η!!! Registration date : 07/10/2009
| Θέμα: Απ: BOMBA!?!?!? Τρι 31 Αυγ 2010, 13:34 | |
| - Tzortz έγραψε:
- Κοιτα , με 1-2 μπουκαλακια μπορει να σε δω και Μονικα Μπελουτσι !
- Παράθεση :
- Tέλος εποχής...Κυριολεκτικά κιόλας. Οι κεραυνοί άλλωστε ερχονται μαζί με τα πρωτοβρόχια...
Ευκαιρία για αρχή μιας καινούργιας, περισσότερο δημιουργικής και ελπιδοφόρας. Η προσδοκία άλλωστε για ενα καλύτερο αύριο είναι πηγή έμπνευσης. Και ακόμα υπάρχουν άτομα που μπορούν να έχουν έμπνευση κ κέφι.
Το μέλλον θα δείξει ποιός είναι ποιός. Ποιος λυπήθηκε και ποιός "χάρηκε" απο αυτή την εξέλιξη.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Τεό και Δαρλόκιο που κράτησαν το χώρο ζωντανό για τόσο καιρό. Για να περνάμε εμεις τις ελεύθερες ώρες μας κ να τους πρήζουμε τα @@ με τη γκρίνια, τη μιζέρια κ τις φωνές μας. Ευχαριστούμε πολύ guys! Crying or Very sad Crying or Very sad Εγω , οπως και καθε φυσιολογικος ανθρωπος μετα απο αυτο το ποστ μπορει να καταλαβει οτι το μαγαζι θα ειναι "κλειστο" +1 | |
| | | Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: BOMBA!?!?!? Τρι 31 Αυγ 2010, 13:35 | |
| Giorelo πες την αληθεια , το +1 παει στο οτι με 1-2 μπουκαλακια θα μοιαζει με την Μονικα Μπελουτσι :Ρ | |
| | | Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: BOMBA!?!?!? Τρι 31 Αυγ 2010, 13:38 | |
| εγω παντως σας το ειπα οτι ο Tzort ειναι διασπαστικος..Εγω λεω να τον σκοτωσουμε.. Burn the witch, fuck the bitch |
| | | mandragora Admin
| Θέμα: Απ: BOMBA!?!?!? Τρι 31 Αυγ 2010, 13:40 | |
| Να τον βουτήξουμε σε λάσπη και να φοράει μπικίνι! | |
| | | Giorel Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 655 Ηλικία : 47 Τόπος : Αρτέμιδα Currently Playing : Με τις Βασιλισσες μου ΑΟS και με τον Αυτοκρατορα μου 9η!!! Registration date : 07/10/2009
| Θέμα: Απ: BOMBA!?!?!? Τρι 31 Αυγ 2010, 13:42 | |
| - Tzortz έγραψε:
- Giorelo πες την αληθεια , το +1 παει στο οτι με 1-2 μπουκαλακια θα μοιαζει με την Μονικα Μπελουτσι :Ρ
Βασικά για να μοιάξει στην Μονικα θέλει ολόκληρη κάβα να πιεις και όχι μόνο 2 μπουκάλια!! | |
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: Απ: BOMBA!?!?!? Τρι 31 Αυγ 2010, 13:43 | |
| Εγω μιλησα. Οποιος καταλαβε , καταλαβε. | |
| | | Giorel Hero
| Θέμα: Απ: BOMBA!?!?!? Τρι 31 Αυγ 2010, 13:44 | |
| | |
| | | mandragora Admin
| Θέμα: Απ: BOMBA!?!?!? Τρι 31 Αυγ 2010, 13:45 | |
| - Giorel έγραψε:
- Ο Ρος που κολλάει;
Η Μπελούτσι δεν είναι; | |
| Θέμα: Απ: BOMBA!?!?!? Τρι 31 Αυγ 2010, 13:48 | |
| Μηπως να το ζωγραφισω (Bob Ross) δλδ για να το καταλαβετε? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα | |
| | | Giorel Hero
| Θέμα: Απ: BOMBA!?!?!? Τρι 31 Αυγ 2010, 13:55 | |
| | |
| | | Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
| Θέμα: Απ: BOMBA!?!?!? Τρι 31 Αυγ 2010, 16:19 | |
| Μην την λες του έντυ γιώργο... Αυτός τουλάχιστον ...δρόσισε λίγο την λάβρα του Αυγούστου | |
| | | Drago Warrior
Αριθμός μηνυμάτων : 60 Ηλικία : 53 Τόπος : Warp (All Astropaths dead) Currently Playing : Scenery Construction Psychotherapy Registration date : 18/09/2009
| Θέμα: Απ: BOMBA!?!?!? Πεμ 02 Σεπ 2010, 09:19 | |
| Ελπίζω ολο αυτο, να ειναι ενας ομαδικός εφιάλτης που βλέπουμε και σύντομα κάποιος να μας ξυπνήσει...
| |
| | | Rommel Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 302 Τόπος : Πειραιάς Registration date : 15/04/2010
| Θέμα: Απ: BOMBA!?!?!? Πεμ 02 Σεπ 2010, 16:50 | |
| εγώ ομολογώ τι δεν καταλαβαίνω τι εννοει ο έντι. Χρωστάμε πολλά στο SH για οσο προσφερε στην κοινότητα του πειραια. Αν υπάρχει τρόπος να βοηθησουμε τα παιδια να το κρατησουν το μαγαζί με οποιο τροπο θεωρούν εκεινοι οτι μπορουν, εγώ είμαι μεσα φυσικά. | |
| | | Ikarosx Champion
Αριθμός μηνυμάτων : 109 Registration date : 06/09/2010
| Θέμα: Απ: BOMBA!?!?!? Τρι 07 Σεπ 2010, 09:20 | |
| Αν και δεν ημουν τακτικος <πελατης >και παιχτης, θα ειναι κριμα να κλεισει,ας ελπισουμε να βρεθει μια λυση. | |
| | | BiG GoBBo Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3579 Ηλικία : 36 Registration date : 01/09/2008
| Θέμα: Απ: BOMBA!?!?!? Τρι 07 Σεπ 2010, 10:13 | |
| τελικά είχαμε καμια εξέλιξη? | |
| | | JimBouz Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1643 Ηλικία : 50 Currently Playing : WARHAMMER FB & 40K Registration date : 23/03/2009
| Θέμα: Απ: BOMBA!?!?!? Τρι 07 Σεπ 2010, 10:49 | |
| ΚΑΠΑΡΕΛΤΕΟ & DARLOK περιμενουμε νεα σας !! | |
| Θέμα: Απ: BOMBA!?!?!? Τρι 07 Σεπ 2010, 11:40 | |
| Μυλορδε? Κοιτα στον περιστερωνα σου. Στον κοσμο του Fantasy , ο πλεον ασφαλης τροπος μεταφορας πληροφοριων ειναι τα ταχυδρομικα περιστερια. Ok, αργουν λιγακι παραπανω, αλλα.... | |
| | | medas Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1293 Ηλικία : 53 Τόπος : Portsmouth, Gunwharf Quays Currently Playing : - Registration date : 24/09/2008
| Θέμα: Απ: BOMBA!?!?!? Τρι 07 Σεπ 2010, 12:42 | |
| | |
| | | elrik Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 256 Ηλικία : 44 Τόπος : κερατσινι Registration date : 16/09/2008
| Θέμα: Απ: BOMBA!?!?!? Τρι 07 Σεπ 2010, 12:43 | |
| τη γινεται ρε παιδες τελικα θα μεινουμε χωρις εδρα???? | |
| Θέμα: Απ: BOMBA!?!?!? Τρι 07 Σεπ 2010, 12:46 | |
| Οτι ολα κυλανε , σαν να ζουμε στο Villabajo πινοντας Jack Daniels και παιζοντας με τις ταπες των βαρελιων... Αυτο εννοω.
ΥΓ Το χαος γεννα αταξια. | |
| | | mandragora Admin
| Θέμα: Απ: BOMBA!?!?!? Τρι 07 Σεπ 2010, 12:52 | |
| - Asarnil έγραψε:
- Οτι ολα κυλανε , σαν να ζουμε στο Villabajo πινοντας Jack Daniels και παιζοντας με τις ταπες των βαρελιων... Αυτο εννοω.
ΥΓ Το χαος γεννα αταξια. To λουζόμαστε με ultrex ξέχασες! | |
| | | | BOMBA!?!?!? | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
Παρόμοια θέματα | |
| |
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |