Greek Wargaming Forum
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

The Forum of Greek Wargamers

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
BOMBA!?!?!? - Σελίδα 2 08abe9eb-c1f8-4f8a-abdf-72add18a9837_zps28329c39
Πρόσφατα Θέματα
» WTB wargaming and rpg terrain
BOMBA!?!?!? - Σελίδα 2 I_icon_minitimeαπό shadowblade94 Κυρ 01 Οκτ 2023, 17:37

» WTS Big Tau Army 400€
BOMBA!?!?!? - Σελίδα 2 I_icon_minitimeαπό doomsday Κυρ 09 Απρ 2023, 20:50

» Πωλούνται Adeptas sororitas
BOMBA!?!?!? - Σελίδα 2 I_icon_minitimeαπό Manolorza Παρ 07 Απρ 2023, 12:31

» Πωλουνται Grey Knights
BOMBA!?!?!? - Σελίδα 2 I_icon_minitimeαπό powerslave Κυρ 02 Απρ 2023, 19:08

» WTS High elf army
BOMBA!?!?!? - Σελίδα 2 I_icon_minitimeαπό Eyzonas Κυρ 25 Ιουλ 2021, 23:08

Blog Feeds
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners.

BOMBA!?!?!?

Πήγαινε κάτω 
+19
BiG GoBBo
Ikarosx
Rommel
Drago
admin
Borg
Khar Vader
Tzortz
e-R4G3R
iron man
skario
mandragora
Laskoulas
Giorel
JimBouz
Asarnil the Dragonlord
medas
Altair
bloodthirster13
23 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
mandragora
Admin
mandragora

Αριθμός μηνυμάτων : 2546
Registration date : 11/03/2010

BOMBA!?!?!? - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: BOMBA!?!?!?   BOMBA!?!?!? - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι 31 Αυγ 2010, 13:09

Τελικά μήπως είναι διαφημιστικό κόλπο; Cool
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
admin
Arch Spammer
Arch Spammer

Αριθμός μηνυμάτων : 3165
Registration date : 27/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: BOMBA!?!?!?   BOMBA!?!?!? - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι 31 Αυγ 2010, 13:14

mandragora έγραψε:
Τελικά μήπως είναι διαφημιστικό κόλπο; Cool

Λολ, και εγώ αυτό σκεφτόμουν!

Αλλά δυστυχώς δεν είναι. Για να δούμε, ελπίζω με τον έναν ή τον άλλο τρόπο να βρεθεί η λύση και να παραμείνει ανοικτό το SH.
Tzortz
Admin
Tzortz

Αριθμός μηνυμάτων : 12004
Τόπος : Νικαια
Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: BOMBA!?!?!?   BOMBA!?!?!? - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι 31 Αυγ 2010, 13:16

Κοιτα , με 1-2 μπουκαλακια μπορει να σε δω και Μονικα Μπελουτσι !

Παράθεση :
Tέλος εποχής...Κυριολεκτικά κιόλας. Οι κεραυνοί άλλωστε ερχονται μαζί με τα πρωτοβρόχια...

Ευκαιρία για αρχή μιας καινούργιας, περισσότερο δημιουργικής και ελπιδοφόρας. Η προσδοκία άλλωστε για ενα καλύτερο αύριο είναι πηγή έμπνευσης. Και ακόμα υπάρχουν άτομα που μπορούν να έχουν έμπνευση κ κέφι.

Το μέλλον θα δείξει ποιός είναι ποιός. Ποιος λυπήθηκε και ποιός "χάρηκε" απο αυτή την εξέλιξη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Τεό και Δαρλόκιο που κράτησαν το χώρο ζωντανό για τόσο καιρό. Για να περνάμε εμεις τις ελεύθερες ώρες μας κ να τους πρήζουμε τα @@ με τη γκρίνια, τη μιζέρια κ τις φωνές μας. Ευχαριστούμε πολύ guys! Crying or Very sad Crying or Very sad

Εγω , οπως και καθε φυσιολογικος ανθρωπος μετα απο αυτο το ποστ μπορει να καταλαβει οτι το μαγαζι θα ειναι "κλειστο" . Επειδη ελαβα 4-5 ΠΜ απο διαφορετικους ανθρωπους με την ιδια ερωτηση "εκλεισε?!" και οχι οτι ολοι βιαστηκαν η χαρηκαν . Να προσθεσω οτι ΟΛΟΙ εγραψαν οτι το μαγαζι δεν πρεπει να μεινει off και πρεπει να βρεθει λυση με οτι και αν σημαινει αυτο . Για τον λογο αυτο ειπαμε να γινει κατι και οχι οτι θελουμε να κανουμε μια λεσχη αλλου η νεα η οτι αλλο . Φαντασια μου πλανευτρα εισαι η πιο μεγαλη ψευτρα νανανανα
Asarnil the Dragonlord
Arch Spammer
Arch Spammer
Asarnil the Dragonlord

Αριθμός μηνυμάτων : 13942
Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο
Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames
Registration date : 15/09/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: BOMBA!?!?!?   BOMBA!?!?!? - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι 31 Αυγ 2010, 13:33

Ξαναδιαβασε παραγραφο παραγραφο το ποστ 18 χρονε φιλε μου! Razz

1) Tελος εποχης= Τελος Καλοκαιριου.(γραφω : Κυριολεκτικα κιολας)

2) Δωσε βαση στη 2η και στη 4η προταση/nerd attack μου.

Παράθεση :
Μεχρι νεοτερας,ακυρωνονται ολα τα τουρνουα στο SH.
Δε θα γινει προς το παρον εναρξη μαγαζιου.

Aυτο ειναι το κειμενο της Thirster13. Εγω , αλλα καταλαβαινω. Ας πουμε...αυτα που γραφω στη 2η Παραγραφο.

Πιστευεις πως με νοιαζει λιγοτερο για το SH για να μην βγω απο χθες κιολας, αλαλαζοντας και σε οδυρμους, να λεω "Παιδια, να κανουμε κατι?". Σε θεματα ΜΑΓΑΖΙΟΥ ομως, δεν με αφορα ο χωρος. Απλα ΤΥΧΑΙΝΕΙ να ειναι ταυτοχρονα ΚΑΙ στεκι. Οποιος πληρωνει, εχει εναν παραπανο λογο imho. Γι αυτο και τα πολλα ευχαριστω στους Kaparel. Για την απεραντη ΑΝΟΧΗ τους τοσο καιρο στη γκρινια, στη μιζερια και στις φωνες μας.

Κοινως...ας δουμε ΑΝ θα υπαρξει ΟΡΙΣΤΙΚΟ κλεισιμο. Και μετα βλεπουμε...Wink

ΥΓ
Ναι, ναι, θα το κοιταξω! Ειμαι πολυ διαλακτικος τελευταια...χαχαχαχαχαχαχαχα

Giorel
Hero
Hero
Giorel

Αριθμός μηνυμάτων : 655
Τόπος : Αρτέμιδα
Currently Playing : Με τις Βασιλισσες μου ΑΟS και με τον Αυτοκρατορα μου 9η!!!
Registration date : 07/10/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: BOMBA!?!?!?   BOMBA!?!?!? - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι 31 Αυγ 2010, 13:34

Tzortz έγραψε:
Κοιτα , με 1-2 μπουκαλακια μπορει να σε δω και Μονικα Μπελουτσι !

Παράθεση :
Tέλος εποχής...Κυριολεκτικά κιόλας. Οι κεραυνοί άλλωστε ερχονται μαζί με τα πρωτοβρόχια...

Ευκαιρία για αρχή μιας καινούργιας, περισσότερο δημιουργικής και ελπιδοφόρας. Η προσδοκία άλλωστε για ενα καλύτερο αύριο είναι πηγή έμπνευσης. Και ακόμα υπάρχουν άτομα που μπορούν να έχουν έμπνευση κ κέφι.

Το μέλλον θα δείξει ποιός είναι ποιός. Ποιος λυπήθηκε και ποιός "χάρηκε" απο αυτή την εξέλιξη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Τεό και Δαρλόκιο που κράτησαν το χώρο ζωντανό για τόσο καιρό. Για να περνάμε εμεις τις ελεύθερες ώρες μας κ να τους πρήζουμε τα @@ με τη γκρίνια, τη μιζέρια κ τις φωνές μας. Ευχαριστούμε πολύ guys! Crying or Very sad Crying or Very sad

Εγω , οπως και καθε φυσιολογικος ανθρωπος μετα απο αυτο το ποστ μπορει να καταλαβει οτι το μαγαζι θα ειναι "κλειστο"

+1
Tzortz
Admin
Tzortz

Αριθμός μηνυμάτων : 12004
Τόπος : Νικαια
Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: BOMBA!?!?!?   BOMBA!?!?!? - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι 31 Αυγ 2010, 13:35

Giorelo πες την αληθεια , το +1 παει στο οτι με 1-2 μπουκαλακια θα μοιαζει με την Μονικα Μπελουτσι :Ρ
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: BOMBA!?!?!?   BOMBA!?!?!? - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι 31 Αυγ 2010, 13:38

εγω παντως σας το ειπα οτι ο Tzort ειναι διασπαστικος..Εγω λεω να τον σκοτωσουμε.. Burn the witch, fuck the bitch
mandragora
Admin
mandragora

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: BOMBA!?!?!?   BOMBA!?!?!? - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι 31 Αυγ 2010, 13:40

Να τον βουτήξουμε σε λάσπη και να φοράει μπικίνι!
Giorel
Hero
Hero
Giorel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: BOMBA!?!?!?   BOMBA!?!?!? - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι 31 Αυγ 2010, 13:42

Tzortz έγραψε:
Giorelo πες την αληθεια , το +1 παει στο οτι με 1-2 μπουκαλακια θα μοιαζει με την Μονικα Μπελουτσι :Ρ

Βασικά για να μοιάξει στην Μονικα θέλει ολόκληρη κάβα να πιεις και όχι μόνο 2 μπουκάλια!!
Asarnil the Dragonlord
Arch Spammer
Arch Spammer
Asarnil the Dragonlord

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: BOMBA!?!?!?   BOMBA!?!?!? - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι 31 Αυγ 2010, 13:43

Εγω μιλησα. Οποιος καταλαβε , καταλαβε. :Cx:
Giorel
Hero
Hero
Giorel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: BOMBA!?!?!?   BOMBA!?!?!? - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι 31 Αυγ 2010, 13:44

Ο Ρος που κολλάει;
mandragora
Admin
mandragora

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: BOMBA!?!?!?   BOMBA!?!?!? - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι 31 Αυγ 2010, 13:45

Giorel έγραψε:
Ο Ρος που κολλάει;

Η Μπελούτσι δεν είναι;
Asarnil the Dragonlord
Arch Spammer
Arch Spammer
Asarnil the Dragonlord

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: BOMBA!?!?!?   BOMBA!?!?!? - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι 31 Αυγ 2010, 13:48

Μηπως να το ζωγραφισω (Bob Ross) δλδ για να το καταλαβετε?
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Giorel
Hero
Hero
Giorel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: BOMBA!?!?!?   BOMBA!?!?!? - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι 31 Αυγ 2010, 13:55

Εχμ...... οκ!!!
Khar Vader
Arch Spammer
Arch Spammer
Khar Vader

Αριθμός μηνυμάτων : 10443
Currently Playing : DICE :P
Registration date : 28/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: BOMBA!?!?!?   BOMBA!?!?!? - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι 31 Αυγ 2010, 16:19

Μην την λες του έντυ γιώργο...
Αυτός τουλάχιστον ...δρόσισε λίγο την λάβρα του Αυγούστου Laughing
Drago
Warrior
Warrior
Drago

Αριθμός μηνυμάτων : 60
Τόπος : Warp (All Astropaths dead)
Currently Playing : Scenery Construction Psychotherapy
Registration date : 18/09/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: BOMBA!?!?!?   BOMBA!?!?!? - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ 02 Σεπ 2010, 09:19

Ελπίζω ολο αυτο, να ειναι ενας ομαδικός εφιάλτης που βλέπουμε και σύντομα κάποιος να μας ξυπνήσει...
Rommel
Knight
Knight
Rommel

Αριθμός μηνυμάτων : 302
Τόπος : Πειραιάς
Registration date : 15/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: BOMBA!?!?!?   BOMBA!?!?!? - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ 02 Σεπ 2010, 16:50

εγώ ομολογώ τι δεν καταλαβαίνω τι εννοει ο έντι. Χρωστάμε πολλά στο SH για οσο προσφερε στην κοινότητα του πειραια. Αν υπάρχει τρόπος να βοηθησουμε τα παιδια να το κρατησουν το μαγαζί με οποιο τροπο θεωρούν εκεινοι οτι μπορουν, εγώ είμαι μεσα φυσικά.
Ikarosx
Champion
Champion

Αριθμός μηνυμάτων : 109
Registration date : 06/09/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: BOMBA!?!?!?   BOMBA!?!?!? - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι 07 Σεπ 2010, 09:20

Αν και δεν ημουν τακτικος <πελατης >και παιχτης, θα ειναι κριμα να κλεισει,ας ελπισουμε να βρεθει μια λυση.
BiG GoBBo
Arch Spammer
Arch Spammer
BiG GoBBo

Αριθμός μηνυμάτων : 3579
Registration date : 01/09/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: BOMBA!?!?!?   BOMBA!?!?!? - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι 07 Σεπ 2010, 10:13

τελικά είχαμε καμια εξέλιξη? Rolling Eyes
JimBouz
Spamlord
Spamlord
JimBouz

Αριθμός μηνυμάτων : 1643
Currently Playing : WARHAMMER FB & 40K
Registration date : 23/03/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: BOMBA!?!?!?   BOMBA!?!?!? - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι 07 Σεπ 2010, 10:49

ΚΑΠΑΡΕΛΤΕΟ & DARLOK περιμενουμε νεα σας !!
Asarnil the Dragonlord
Arch Spammer
Arch Spammer
Asarnil the Dragonlord

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: BOMBA!?!?!?   BOMBA!?!?!? - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι 07 Σεπ 2010, 11:40

Μυλορδε? Κοιτα στον περιστερωνα σου. Στον κοσμο του Fantasy , ο πλεον ασφαλης τροπος μεταφορας πληροφοριων ειναι τα ταχυδρομικα περιστερια.
Ok, αργουν λιγακι παραπανω, αλλα....Razz
medas
Spamlord
Spamlord
medas

Αριθμός μηνυμάτων : 1293
Τόπος : Portsmouth, Gunwharf Quays
Currently Playing : -
Registration date : 24/09/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: BOMBA!?!?!?   BOMBA!?!?!? - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι 07 Σεπ 2010, 12:42

Τι εννοείς Έντυ;
http://it.wikipedia.org/wiki/Manolesso
elrik
Knight
Knight

Αριθμός μηνυμάτων : 256
Τόπος : κερατσινι
Registration date : 16/09/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: BOMBA!?!?!?   BOMBA!?!?!? - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι 07 Σεπ 2010, 12:43

τη γινεται ρε παιδες τελικα θα μεινουμε χωρις εδρα????
Asarnil the Dragonlord
Arch Spammer
Arch Spammer
Asarnil the Dragonlord

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: BOMBA!?!?!?   BOMBA!?!?!? - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι 07 Σεπ 2010, 12:46

Οτι ολα κυλανε , σαν να ζουμε στο Villabajo πινοντας Jack Daniels και παιζοντας με τις ταπες των βαρελιων... Αυτο εννοω.

ΥΓ
Το χαος γεννα αταξια.
mandragora
Admin
mandragora

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: BOMBA!?!?!?   BOMBA!?!?!? - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι 07 Σεπ 2010, 12:52

Asarnil έγραψε:
Οτι ολα κυλανε , σαν να ζουμε στο Villabajo πινοντας Jack Daniels και παιζοντας με τις ταπες των βαρελιων... Αυτο εννοω.

ΥΓ
Το χαος γεννα αταξια.

To λουζόμαστε με ultrex ξέχασες!

BOMBA!?!?!?
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 3Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek Wargaming Forum :: Off Topic :: Off Topic Συζητήσεις-
Μετάβαση σε: