Οι μονοι γκει σε ολο το βιβλιο ειναι οι @@σταρδοι οι ΦΡΕΙ ... Να τους αλειψουνε με πισα και πουπουλα ολους, να τους βιασουνε με πυρομενα σιδερα, να τους βαλουνε φωτια και να τους πεταξουνε σε βουρκο !
(quote απο τον προηγούμενο σεπτέμβριο! )
μόλις χθες διάβασα και κατάλαβα το νόημα της..
Stark? ... Last year!!
(Τέτοια μαρτύρια δεν τραβάει ούτε ο πιο άμοιρος χαρακτήρας της πιο μαύρης αρχαιοελληνικής τραγωδίας... Σαδιστή Μάρτιν!!! )
Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
και ρωτώ εγώ: η σειρά έτσι όπως πάει, θα ολοκληρωθεί σε 6 χρόνια (7ος κύκλος) Στο βιβλίο ,αν και κανείς δεν ξέρει, ο χρόνος δεν περνά γρήγορα, δηλαδή απο τα γεγονότα του 1ου βιβλίου έως το 7ο, άντε να διαρκέσει όλη όλη η φάση 2-3 χρονάκια, άντε να ανθίσει η Άρυα, ίσως και ο Μπραν να βλέπει τα κοριτσάκια με άλλο μάτι.
Αλλά τα 6 χρόνια (πραγματικός χρόνος) σκεφτείτε τι επίδραση θα έχουν στους πρωταγωνιστές της σειράς, ιδίως στους μικρούς! Ο Μπραν της σαιζόν 2017 (βιβλίο 7 πχ) θα πρέπει να είναι 12-13 χρονών και θα τον υποδύεται ένας ηθοποιός που θα μπορεί να πίνει νόμιμα αλκοόλ σε κάποιες πολιτείες των ΗΠΑ..
Άρα η λύση είναι, γυρίστε τα όλα μαζί όπως το LOTR, για να μείνει ο Μπρανούλης Μπρανούλης κι όχι "έφηβος Μπραν"
(I hope you get the meaning of this )
Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
Περνανε και δε περνανε οι μερες ... υπομονη Διαβασα οτι θα βγει σιγουρα και 3 σεζον και μιας και το Κλας οφ Κινγκς , το τριτο βιβλιο, ειναι 1300+ σελιδες , θα βγει σε 2 σεζον αντε να δουμε Γκιφ
Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
Αστε τα χονια ρε πστη μου και δειχτε την Νταινερις !!!
πες μου οτι πραγματικα σου αρεσει ο ρολος κ η ερμηνεια, κι οχι η ιδια η ηθοποιος. Πες μου οτι δεν εισαι στραβακας.. Πες μου: εισαι το πουτανακι μου? - Κατσε μου πατας το βυζι..
Μλκα εχω διαβασει τα βιβλια απο το 2003-2007 που κανεις δεν ηξερε τι ειναι καν το παιχνιδι του θρονου ! εχω ηδη διαμορφοσει εικονα , δε περιμενα την σειρα ! (ισως με εξαιρεση τον Τυριον)
Αλλιως φανταζομουνα την Θυελογεννητη αλλα μιλαμε για εννοια οχι για προσωπο
Δρακοαφεντρα σκιστους
lance-a-lot Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2642 Ηλικία : 39 Registration date : 03/09/2008
Όποιος μισεί τη Μελισάντρα, τώρα μπορεί να πάρει την εκδίκηση του.. Απλά φανταστείτε την στο σκηνικό της Ισλανδίας να φοράει τον κόκκινο μανδύα της και την "πέτρα που λαμπυρίζει" στο λαιμό. Παγοκολώνα θα την παραλαμβάνουν, έπειτα απο κάθε σκηνή στο Τείχος..!
Και η Μπριεν βλέπεται, σε σχέση με το πως την είχα σχηματίσει εγώ στη φαντασία.. Δεν πτοούμαστε όμως, ίσως να έχει φωνή νταλικιέρη!
Laskoulas Arch Spammer
Τουλαχιστων ο Μορμοντ δε θα προλαβει να κρυωσει πολυ
μνιεχ μνιεχ μνιεχ Σποιλερ
H αληθεια ειναι οτι τους περισοτερους ηθοπιους τους πιασανε "οπτικα" πχ το Αλαζονικο,φωτεινο προσωπο του ΤΖΕΙΜΙ ο Τυριον , ο Καλ Ντρογκο κτλ
Τρεις χαρακτηρες ητανε τελειως διαφορετικοι απο οτι πιστευα οπτικα στη σειρα σε σχεση με το βιβλιο,ο μικροδαχτυλος - αλλα μιλαμε τον περιμενα πολυ διαφορετικο η Σερσει και τον Ιπποτη των Ανθεων
lance-a-lot Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2642 Ηλικία : 39 Registration date : 03/09/2008
Και σκεφτομουνα τι φοβερη φαση θα ητανε να εκανες τον κομπαρσο σε μια μαχη , ενα χωριατη σε μια πλατεια κτλ απλα και μονο για την @αυλα να συμμετεχεις ... Και πριν αλεκτορ λαλησει 3 , τσουπ το βιντεο !
Υ.Γ Στο μεταξη ετσι θα μας πανε ? νηστεια ? δωστε τραιλερ στο λαο ρε !
το αγαπημενο παιδι του αφεντικου μπορει. Η Αρια ομως ειναι το αγαπημενο παιδι του λαου. Αρια for the win. Εχει το combo της επιτυχιας: Innocent sweet assassin, with reason!
Laskoulas Arch Spammer