Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| Tour Report | |
|
+5Sn4k30r BiG GoBBo admin Aramil Sair Sianontel Trollzor 9 απαντήσεις | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Trollzor Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4424 Ηλικία : 41 Τόπος : Ζμπέοςμ. Currently Playing : Με τα νεύρα των ζώων Registration date : 28/09/2009
| Θέμα: Tour Report Πεμ 23 Σεπ 2010, 08:44 | |
| Ο Δαίμων φταίει για τις φωτό, όχι εγώ Κυριακή. Κάτι διαβολεμένο χτυπάει, σα κλάξον. Ο Space Marine Κώτσο κλείνει το node και αρχίζει να βγαίνει από τον ημι-ύπνο του. "¶ηντε, σήκω! Θα αργήσεις!" Ακούγεται μιά φωνή, και ο Κώτσο ανοίγει τα μάτια. Εφιάλτης! Είναι στο σώμα απλού ανθρώπου! Και τί είναι αυτό το πλάσμα που του είπε να σηκωθεί? Servitor? ή μήπως άλλος άνθρωπος... Η πραγματικότητα ήρθε σιγά σιγά σαν το κρύο του χειμώνα. Σηκώθηκα, έκανα ντού στο ψυγείο, έβγαλα 12 burger breads, ένα σαλάμι αέρος, ένα παριζάκι γίγας και ένα κασέρι, τη μαγιονέζα, κέτσαπ & ταμπάσκο. Ένα μεγάλο μαχαίρι, δύο δίσκους και 30 λεπτά αργότερα, τα burgers είχαν μπεί στη ιερή τσάντα με το Imperial σύμβολο, μαζί με το Codex & Rulebook. Σε ένα κουτί με λουλουδάκια, μπήκαν τα στρουμφάκια μου (ακόμα οι βαλίτσες έχουν χύμα μινιατούρες για μετακόμιση, δεν είμαι λούστης!) και φύγαμε κατά τις 7+15 για Λάρισσα. Εκεί, στο βρωμερό σταθμό κάθε είδους εξωγήινος μπήκε στο αμάξι, υπό την αυστηρά συνοδεία των Templars (Anubis, Cegorach -->Sn4k3or) και το ταξείδι της μπουγάτσας ξεκίνησε. Θα το πάω περίεργα, και θα ξεκινήσω από το διάλλειμα όπου πάρθηκαν κάποιες απολύτως φυσικές και διόλου στημένες φωτό του ανίερου γκρούπ. Φυσικά, όπως και σε κάθε τουρνουά, εκτός από το Seer Council και τους Etherials, έρχεται και το Kour Council με τους Kourous για άπειρο σπαμ χωρίς να παίζουν.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Chronomancer στις Πεμ 23 Σεπ 2010, 11:26, 5 φορές συνολικά | |
| | | Trollzor Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4424 Ηλικία : 41 Τόπος : Ζμπέοςμ. Currently Playing : Με τα νεύρα των ζώων Registration date : 28/09/2009
| Θέμα: Απ: Tour Report Πεμ 23 Σεπ 2010, 08:59 | |
| Πρώτη παρτίδα, ενάντια στον φίλο μου Δημήτρη Ταμπακούδη, μέγα μπουγατσοφάγο. Αυτή τη φορά κατέβασε έναν GT Best Painted Nominated Army, (δεν το πήρε), Pre-Heresy Emperor's Children (Space Marines). Η λίστα του είχε χοντρικά 2 ομάδες Tactical, μία πεζή μία σε ρινόκερο, μία ομάδα Scouts w/snipers, μία ομάδα Sternguard με φίστα και κάμποσα combimelta, ένα ironclad σε pod, 5 Assault Termies σε LR, και δύο Chapter Masters (ένας ο Kantor, ο άλλος τυχαίουρας Saul Tarvitz από νουβέλα) Στήθηκα πρώτος, για σενάριο Kill Points // Pitched Battle, και χώρισα το στρατό σε Tank δεξιά με συνοδεία του Razorback και των 2 combat Squads, για να σπρώξω το Δημή να στήσει αριστερά. Περίμενα Drop εκεί με το Dread, και υπολόγιζα ότι κάτι θα του έκανα με τα 3 Las, 1 Miss και την 5άδα combat με Power Fist. O Δημή όπως ήταν αναμενόμενο έστησε αριστερά. Το σενάριο ήταν εναντίον μου, καθώς ο στρατός που έχω έχει 13 KP στην καθησιά του χωρίς Combat Squads. To παιχνίδι εξελείχθηκε ομαλά, με το LR να ανοίγει από την Melta Tactical που ψόφησε ηρωικά στο punishment-charge, σκοτώνοντας μόνο 1 termi, ενώ ο Kantor γλύτωσε την Power Fist από το invu. Στη δεξιά πλευρά, ένα "άτυχο" scatter 11 ίντσες έστειλε το Ironclad μέσα σε Cover, όπου μου βάρεσε τον Cronus, ο οποίος του είπε "Σόρρυ φίλος, ignore". Βεβαίως, τα 3 Las & 1 Miss απέτυχαν να κάνουν κάτι παραπάνω από May not Shoot, και η πεντάδα απέτυχε να κάνει Charge λόγω κακού roll στο Difficult. Γενικά με κακό ζάρι από την πλευρά μου, αλλά και λάθος όπως απεδείχθει το Split Deployment, ένα ένα τα unit μου πέσανε στη μάχη. Πάντα χρήσιμα τα Tank Shocks, μου δώσανε τον Kantor & μία Tactical που χάσανε το LD. Λίγες φωτό: Το τέρας του Λοχ-Underworld ξερνάει μύξα στα φαντάρια του Μήτσου Το τέρας μας δείχνει που θα πάμε αν δεν κάτσουμε ήσυχα... Από τις υπόλοιπες παρτίδες του Δημήτρη | |
| Θέμα: Απ: Tour Report Πεμ 23 Σεπ 2010, 09:05 | |
| | |
| Θέμα: Απ: Tour Report Πεμ 23 Σεπ 2010, 09:08 | |
| | |
| Θέμα: Απ: Tour Report Πεμ 23 Σεπ 2010, 09:13 | |
| | |
| | | Aramil Sair Sianontel Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1664 Ηλικία : 41 Τόπος : coming... Registration date : 22/10/2008
| Θέμα: Απ: Tour Report Πεμ 23 Σεπ 2010, 09:14 | |
| Μπράβο παιδιά! ¶ντε και στα δικά μας!!! | |
| Θέμα: Απ: Tour Report Πεμ 23 Σεπ 2010, 09:22 | |
| Δεύτερη παρτίδα έδειξα το πόσο μαμάτος είμαι και έδειρα τον κακόμοιρο BYE. Στην τρίτη παρτίδα, έπαιξα με Blood Angels, και έκανα άπειρα άκυρα λάθη όπως να ξεχνάω Run κλπ, ενώ ο φίλτατος έπαιξε καλά, και σε κάθε glance μου έκανε και immobilise ένα μεταγωγικό... χαμένη από 1ο χέρι Στην τέταρτη, με Snake αρχηγό, έπεσε το ξύλο της αρκούδας (Bear's Wood). Γενικές πληροφορίες: Όποιος παίζει ενάντια στο SNAKE να ΑΠΟΦΥΓΕΙ πάση θυσία να πολεμίσει με τους αρχηγούς του σε κορυφές λόφων. Ο Champion μου έφαγε τα άντερά του, ενώ κάθε φορά στο charge έφερνα ασσάκια ή διπλά, οπότε ούτε τα μισά δεν μπαίνανε σε Close Combat... Ρόαρ! Ισοπαλίδια! We Farted in Laughter with da snakezor. Γενικά καλό event, καλό κλίμα κλπ, όπως πάντα στα τουρ του 40.000. Θα έλεγα ότι "I am looking forward to going to the next event" αλλά θα έτρωγα παντόφλα Patriot. Ελπίζω κάποια στιγμή να δούμε τόσο καλούς στρατούς σε βάψιμο και στα άλλα events, και να φύγει η μάστιγα του άβαφου (mine included). | |
| | | admin Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3165 Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Tour Report Πεμ 23 Σεπ 2010, 10:18 | |
| Πολύ όμορφο το ριπόρτο, μπράβο στο Underworld κ μπράβο @ Χρονομάντη για τις φωτό!!! | |
| | | BiG GoBBo Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3579 Ηλικία : 36 Registration date : 01/09/2008
| Θέμα: Απ: Tour Report Πεμ 23 Σεπ 2010, 10:36 | |
| +1 για το ΚΩΣΤΗ που είναι και γαμώ τα παιδιά και στο δωμάτιο έχει και γαμώ τα banners και μου έκανε δώρο ενα ομορφότατο eldar-ο-conversion | |
| | | Sn4k30r Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1466 Ηλικία : 37 Τόπος : Larisa Currently Playing : KILL THeM! KILL THeM aLL!! Registration date : 30/07/2009
| Θέμα: Απ: Tour Report Πεμ 23 Σεπ 2010, 11:26 | |
| Πολυ Καλο ρε Κωστα!!! Νιce ητανε μερικοι πολυ ΤΟP στρατοι σε θεμα βαψιματος και το κλιμα - περιβαλλον που επικρατησε ηταν κομπλε!! +1 στο φαι Το CHrono (Lolzz? ) +1 στο τουρ Περιμενω-ουμε το επομενο!!!!!!!! ++ επιπλεον κοσμο!! | |
| | | aphelion Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: Tour Report Πεμ 23 Σεπ 2010, 11:30 | |
| Μπραβο ρε Κωστα για τις φωτός και το ρεπορτ!!! Παρα πολυ γαμάτοι στρατοι!!!
Θέλω κι αλλες φωτό απο τους Σλανεσς Μαρινς!!! | |
| Θέμα: Απ: Tour Report Πεμ 23 Σεπ 2010, 11:52 | |
| | |
| | | Achaian Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1824 Registration date : 12/09/2008
| Θέμα: Απ: Tour Report Πεμ 23 Σεπ 2010, 11:57 | |
| Όντως εντυπωσιακό το concept των pre heresy Emperor's Children....και πολύ ωραίο τεραιν μπράβο!!! Αλλά πολύ μπουγατσα βρε παιδί μου.... | |
| | | aphelion Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: Tour Report Πεμ 23 Σεπ 2010, 11:58 | |
| WOW!!! Tι λες τώρα?!?!!?!?
Πολύ γαμάτος ο Δημήτρης!!! | |
| Θέμα: Απ: Tour Report Πεμ 23 Σεπ 2010, 12:05 | |
| Και ο Khorne πήρε το Bloodthirster Award, αλλά έχουν αλλάξει τις φωτό. Αν μπορείς να βρείς πιό παλιά αρχεία... | |
| | | Cegorach Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 310 Ηλικία : 40 Τόπος : L.A.risa Currently Playing : Cheddar Registration date : 26/01/2010
| Θέμα: Απ: Tour Report Πεμ 23 Σεπ 2010, 12:56 | |
| ΜΑΘΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ! | |
| | | | mandragora Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 2546 Registration date : 11/03/2010
| Θέμα: Απ: Tour Report Παρ 24 Σεπ 2010, 01:29 | |
| Σε αυτή τη φωτογραφία, το MC στα αριστερά, ανάμεσα στα termas, φαντάζομαι ότι είναι tervygon. Μήπως ρε Chrono έχεις ιδέα πώς κατάφερε ο τύπος και του έκανε τρεις σειρές "φουγάρα" στη ράχη; Τα έκοψε από αλλού ή έχει κάνει καμία άλλη πατέντα. ¶ντε για τα carnifex περιμένουν στο κουτί τους να σφαχτούν κατάλληλα και να γίνουν μάνες! | |
| Θέμα: Απ: Tour Report Παρ 24 Σεπ 2010, 08:08 | |
| Ή κομμένα ή green stuff. Δεν έχει αλλάξει το Carnifex. Ένα σακούλι του έχει βάλει. Αν θέλεις ιδέες, δες του μέταλερ το φεξ στις αγγελίες, ή το δικό μου, αν μπορείς να διακρίνεις με κανά ζούμζούμζούμ. Είναι Carnifex προηγούμενης έκδοσης, με Crushing Claws & Rending Claws, δηλ, μιά χαρά χεράκια αφού τα claws δεν υπάρχουν... Θα του βάλω και ένα σακί με κανά κεφάλι και κανά όπλο κάποια στιγμή. | |
| | | mandragora Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 2546 Registration date : 11/03/2010
| Θέμα: Απ: Tour Report Παρ 24 Σεπ 2010, 09:39 | |
| Ok, βρήκα τη λύση. Θα πέσει λίγο μακέλεμα σε 2 πλατούλες carnifex αλλά νομίζω θα βγει εντάξει το αποτέλεσμα. | |
| | | | Tour Report | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |