Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| Lord Limrnix GAMES FAIR battle reports. | |
|
+11Nepenthe JimBouz medas Giorel Khar Vader Aramil Sair Sianontel Trollzor DaBigWaagh Tzortz Asarnil the Dragonlord lord limenix 15 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
lord limenix Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 805 Ηλικία : 48 Τόπος : Markopoulo Currently Playing : Death korps of Krieg Registration date : 09/10/2009
| Θέμα: Απ: Lord Limrnix GAMES FAIR battle reports. Δευ 04 Οκτ 2010, 21:01 | |
| Αλλάζω θέμα τώρα. Θα ήθελα να αναφερθώ στους team-mates της ομάδας από το Μαρκοπουλο.
Hell spawn - Bretonians Raged Creature - Orcs
Τα παιδιά είναι καινούρια στο άθλημα , με μικρή εμπειρία. Παρόλα αυτά έδειξαν υποδειγματικό ζήλω κατα την διάρκεια της προαιτημασίας. Πολλές μάχες/προπόνηση (Thx jarlaxl για την βοήθεια) και πολύ θεωρία. Με τον δημήτρη βάφαμε μινιατούρες μέχρι της 4 το πρώι πριν το τουρνουά. ΚΑΨΙΜΟ ΛΕΜΕ!!!
Στο τουρνουά κατέβηκαν γνωρίζοντας ότι θα κολυμπήσουν στα βαθιά αλλά είμαι πολύ ικανοποιμένος από την απόδοση τους. Κέρδισαν σίγουρα σε εμπειρία και αναδήθηκαν σοφότεροι. Περάσαμε πολύ καιρό ραφινάρωντας τις λίστες τους αλλά του Μιχάλη τα όρκ ήταν αν μη τι άλλο πολύ εντυπωσιακά. 2 fighty λόρδοι , 2χ50 ορκς και 6 warmashines .... αυτά!!!
Έκαναν :
Ηell Spawn : 1 WIN - 2 LOSSES CREATURE : 1 WIN - 2 LOSSES (OK νίκη είναι από by στον 1ό γύρο)
Πέσαν και οι 2 στον Iron Man και τους νάνους του και γευτίκανε μπόλικη πυρίτιδα στα κορμιά τους.. Smile Για battle reports το αφήνω στους ίδιους αν θέλουν.
Είμαι στην ευχάριστη θέση να πληροφορήσω την gaming κοινώτητα ότι κάτι κινήται στην ανατολική ακτή.
Έχει δημιουργηθει ένα core από 3 πάιχτες με ακόμα πιθανούς 2-3 να ξεκινήσουν. Έχουν πάρει αέρα τα μυαλά μας και λέμε να κατέβουμε και guild wars (ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ!!!)
Άν υπάρχει πάιχτης που το βολεύει το μαρκόπουλο για παιχνίδια ή ανένταχτος που ψάχνει guild , ας μου στείλει ΡΜ και το όνειρο θα γίνει πραγματικότητα για όλους μας.
| |
| | | JimBouz Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1643 Ηλικία : 50 Currently Playing : WARHAMMER FB & 40K Registration date : 23/03/2009
| Θέμα: Απ: Lord Limrnix GAMES FAIR battle reports. Δευ 04 Οκτ 2010, 21:05 | |
| ωραιο το ρεπορτ σου Λιμενιξ! οσον αφορα για τα τρελα κομπο, ολα εχουν το αντιδοτο τους... ειμαι σιγουρος οτι ο γκιορελ και ο μεδας δεν ειχαν μονο το ανικητο μπλοκι στο στρατο τους... ειχαν κι αλλα πραματακια που δεν ειναι ιμιουν στη μαγεια ...ουτε στην..Ξυλεια..! | |
| | | Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
| Θέμα: Απ: Lord Limrnix GAMES FAIR battle reports. Δευ 04 Οκτ 2010, 21:05 | |
| Και κάποιοι επιμένουν να διαβάζουν τον κανόνα του ότι επιτρέπεται να διαλέγει άλλο λορε πριν από κάθε μάχη ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ!!! Ελεόσα! | |
| | | Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
| | | | Nepenthe Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3332 Currently Playing : Vampire Counts Registration date : 24/10/2008
| Θέμα: Απ: Lord Limrnix GAMES FAIR battle reports. Δευ 04 Οκτ 2010, 21:13 | |
| με το fair και όλα αυτά ξεχάσαμε και την αργοπορία του rulepack.... Τι γινεται tzortz θα χαλάσει το ποπ κορν! | |
| | | Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
| Θέμα: Απ: Lord Limrnix GAMES FAIR battle reports. Δευ 04 Οκτ 2010, 21:18 | |
| Άσε φίλε, δεν μπορείς να πεις κουβέντα, σε παίρνουνε από τα μούτρα | |
| | | Giorel Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 655 Ηλικία : 47 Τόπος : Αρτέμιδα Currently Playing : Με τις Βασιλισσες μου ΑΟS και με τον Αυτοκρατορα μου 9η!!! Registration date : 07/10/2009
| Θέμα: Απ: Lord Limrnix GAMES FAIR battle reports. Δευ 04 Οκτ 2010, 21:21 | |
| - mohammadurk έγραψε:
- Και κάποιοι επιμένουν να διαβάζουν τον κανόνα του ότι επιτρέπεται να διαλέγει άλλο λορε πριν από κάθε μάχη ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ!!! Ελεόσα!
Εγω προσωπικά Heaven χρησιμοποιησα και στα 3 παιχνίδια.... Κομήτης irresistible - Κομήτης irresistible - Κομήτης irresistible | |
| | | Altair Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3224 Ηλικία : 31 Τόπος : Πάτρα Currently Playing : Lizardmen, Bretonnia, Daemons Registration date : 21/01/2010
| Θέμα: Απ: Lord Limrnix GAMES FAIR battle reports. Δευ 04 Οκτ 2010, 21:25 | |
| - Giorel έγραψε:
- mohammadurk έγραψε:
- Και κάποιοι επιμένουν να διαβάζουν τον κανόνα του ότι επιτρέπεται να διαλέγει άλλο λορε πριν από κάθε μάχη ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ!!! Ελεόσα!
Εγω προσωπικά Heaven χρησιμοποιησα και στα 3 παιχνίδια.... Κομήτης irresistible - Κομήτης irresistible - Κομήτης irresistible ξεχασες κατι Κομήτης irresistible | |
| | | JimBouz Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1643 Ηλικία : 50 Currently Playing : WARHAMMER FB & 40K Registration date : 23/03/2009
| Θέμα: Απ: Lord Limrnix GAMES FAIR battle reports. Δευ 04 Οκτ 2010, 21:25 | |
| Εγω προσωπικά Heaven χρησιμοποιησα και στα 3 παιχνίδια.... Κομήτης irresistible - Κομήτης irresistible - Κομήτης irresistible [/quote] την πουλια και τον αυγερινο κατεβασε ο Τεκλις...! | |
| | | Altair Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3224 Ηλικία : 31 Τόπος : Πάτρα Currently Playing : Lizardmen, Bretonnia, Daemons Registration date : 21/01/2010
| Θέμα: Απ: Lord Limrnix GAMES FAIR battle reports. Δευ 04 Οκτ 2010, 21:32 | |
| και λιγα λες jimbouz
ξεχασα να πω συγχαρητηρια στους νικητες, αλλα και σε ολα τα ατομα για την συμμετοχη και την υποστηριξη του παιχνιδιου | |
| | | kiour_gr Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 6194 Ηλικία : 46 Τόπος : Cambridge Currently Playing : Diablo 3 beta, MTG. Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: Lord Limrnix GAMES FAIR battle reports. Δευ 04 Οκτ 2010, 21:35 | |
| O teclis δυσκολος ναι και στα χερια ενως καλου παιχτη ακομα πιο δυσκολος. Αλλα λυσεις υπαρχουν.
vs dwarfs kai empire ola ta warmashines pano sto unit mexri na kanei fail to look out sir.
vs dark elf πλησιασε τον ειναι immune mono sto proto mistcast tou gurou.
vz liz tou κοβο τα εξαρια και μπορω να δωσω στο unit μου +4t regen kai na ta ξανασηκωσω, +1 mistcast effect pano tou.
φανταζομαι και αλλοι στρατοι εχουν τα κοπλακια τους.
beastmen ενα ιτεμ που σκαει arcane items kai kanei damage.
Magic Resistance ktl.
Τεσπα 2 φορες επεξα vs teclis και ekana massacre mia sto allo minor victory. και αν διαλεγεις πλευρα και deployment δεν του δινεις κτηριο (αν ειναι εφικτο). | |
| | | kiour_gr Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 6194 Ηλικία : 46 Τόπος : Cambridge Currently Playing : Diablo 3 beta, MTG. Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: Lord Limrnix GAMES FAIR battle reports. Δευ 04 Οκτ 2010, 21:37 | |
| ισως στο GT να χασω 3-4 paixnidia apo teclis kai na αλλαξω τροπαριο. θα δουμε.... | |
| | | Aerico Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 714 Currently Playing : There is only one army Registration date : 21/12/2009
| Θέμα: Απ: Lord Limrnix GAMES FAIR battle reports. Δευ 04 Οκτ 2010, 21:58 | |
| Δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορεί να κερδιθεί. Υπάρχει μόνο η υπερβολική κλάψααα....Υπερβολικα υπερβολική ομως | |
| | | talazorn Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Ηλικία : 34 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : warhammer fantasy Registration date : 06/10/2008
| Θέμα: Απ: Lord Limrnix GAMES FAIR battle reports. Δευ 04 Οκτ 2010, 22:07 | |
| Ρε παιδιά εγώ γιατί τον Teclis με Heaven τον θεωρώ ελεεινό... με Shadow πχ ή με Life μου φαίνεται πολύ πιο επικίνδυνος. Σιγά δηλαδή τον κομήτη. Εντάξει, δεν μπορείς να τον dispellιάσεις αλλά αν το μόνο που κάνει ο teclis είναι 2-3 κομήτες από τους οποίους θα σε πιάσουν οι 2 και μετά πεθάνει γιατί δεν έχει καμία προστασία δεν αξίζει.
Επίσης πεθαίνει χαλαρά ο teclis ακόμη και μέσα στην giorel μονάδα. Με 1 ύδρα μόνη της πεθαίνει (αν ζήσει η ύδρα), με assassin πεθαίνει, με μεγάλη μονάδα απέναντι πεθαίνει, με ASF Banner πεθαίνει, και γενικά πεθαίνει.
Δεν λέω ότι δεν είναι imba, αλλά ότι δεν νικιέται δεν το πιστεύω. | |
| | | Giorel Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 655 Ηλικία : 47 Τόπος : Αρτέμιδα Currently Playing : Με τις Βασιλισσες μου ΑΟS και με τον Αυτοκρατορα μου 9η!!! Registration date : 07/10/2009
| Θέμα: Απ: Lord Limrnix GAMES FAIR battle reports. Τετ 06 Οκτ 2010, 15:40 | |
| - talazorn έγραψε:
- Ρε παιδιά εγώ γιατί τον Teclis με Heaven τον θεωρώ ελεεινό... με Shadow πχ ή με Life μου φαίνεται πολύ πιο επικίνδυνος. Σιγά δηλαδή τον κομήτη. Εντάξει, δεν μπορείς να τον dispellιάσεις αλλά αν το μόνο που κάνει ο teclis είναι 2-3 κομήτες από τους οποίους θα σε πιάσουν οι 2 και μετά πεθάνει γιατί δεν έχει καμία προστασία δεν αξίζει.
Επίσης πεθαίνει χαλαρά ο teclis ακόμη και μέσα στην giorel μονάδα. Με 1 ύδρα μόνη της πεθαίνει (αν ζήσει η ύδρα), με assassin πεθαίνει, με μεγάλη μονάδα απέναντι πεθαίνει, με ASF Banner πεθαίνει, και γενικά πεθαίνει.
Δεν λέω ότι δεν είναι imba, αλλά ότι δεν νικιέται δεν το πιστεύω. 1ον Η μεγάλη μαγκια του heaven είναι ότι εχει 2 ξορκια S6 και 1 ξόρκι S5 τουλάχιστον. Επίσης ακομη και σε CC μπορείς να σκας τον κομητη επάνω σου και να τρώει τα σκάγια μόνο ο αντιπαλος!! Υποψη σχεδόν όλα irres!! 2ον ο Μονος τρόπος να πεθανει ο Τεκλις είναι απο Hochland (στα εξάρια to hit) ή να μη φέρει το look out sir όπως είπε και ο Κιουρ. Τον ασσασινο τον αναλαμβάνει ο Caradryan ή ένας από τους noble!! 3oνΗ υδρα;;;; Ελεος, πόσο κωλοφαρδος θα είναι ό αλλος ώστε να καταφερει να επιζήσει η υδρα;; Μόνο οι επιθέσεις του Caradryan μπορούν να την σκοτώσουν!! 4ον ASF; H Φρουρά έχει in 6. Οπότε μάλλον πάλι πρώτη θα κοπανήσει!! Aσε που πρώτα θα πρέπει να φτάσει η αντίπαλη μοναδα!! Ξωτικά εχεις και θα έπρεπε να ξερείς!! | |
| | | talazorn Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Ηλικία : 34 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : warhammer fantasy Registration date : 06/10/2008
| Θέμα: Απ: Lord Limrnix GAMES FAIR battle reports. Τετ 06 Οκτ 2010, 16:03 | |
| Α δεν ήξερα ότι έχεις Caradryan, νόμιζα απλούς nobles Αν έχουν και οι 2 ASF βαράνε ταυτόχρονα, άρα ο assassin και το ASF banner ισχύουν ακόμη σαν λύσεις | |
| | | Giorel Hero
| | | | | Lord Limrnix GAMES FAIR battle reports. | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |