Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| Eldar Future Fair List! | |
| | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Eldar Future Fair List! Δευ 04 Οκτ 2010, 23:18 | |
| Mετά από την εμπειρία μου από το πρόσφατο Fair, νομίζω ότι στα επόμενα τουρνουά (όσα κατέβω με Eldar) θα παίξω με λίστα που θα πλησιάζει πολύ στην κάτωθι:
1750 Pts - Eldar Roster - Eldar future Fair list!
HQ: 1 Avatar @ 155 pts
HQ: 1 Farseer @ 195 pts (( Doom ; Fortune ; Guide ; Mind War ; Ghosthelm; Rune Armour; Runes of Warding; Runes of Witnessing; Spirit Stones; Shuriken Pistol; Witchblade)
Elite: 5 Fire Dragons @ 80 pts
Elite: Striking Scorpions (6#, 148 pts) 5 Striking Scorpions @ 148 pts 1 Striking Scorpion Exarch ( Shadowstrike ; Stalker ; Mandiblaster; Scorpion Chainsword; Scorpion Claw; Plasma Grenades)
Elite: Wraithguard (5#, 180 pts) 4 Wraithguard @ 180 pts Fearless; Wraithsight; Wraithcannon x4) 1 Warlock ( Psyker; Conceal ; Fleet; Rune Armour; Shuriken Pistol; Witchblade)
Troops: 6 Pathfinders (Rangers) @ 144 pts
Troops: Guardians (12#, 300 pts) 10 Guardians @ 300 pts 1 Warlock ( Embolden ; Fleet; Rune Armour; Shuriken Pistol; Witchblade) 1 Weapon Platform (Scatter Laser) 1 Wave Serpent ( Energy Field; Spirit Stones; Vectored Engines; Shuriken Cannon; TL Bright Lances)
Fast Attack: Vyper Squadron (1#, 80 pts) 1 Vyper Squadron @ 80 pts 1 Vyper (Starcannon; Shuriken Cannon)
Heavy Support: Falcon (1#, 205 pts) 1 Falcon @ 205 pts (Holo-Field; Vectored Engines; Starcannon; Shuriken Cannon; Pulse Laser)
Heavy Support: Wraithlord (1#, 130 pts) 1 Wraithlord @ 130 pts ( Flamer x1; Shuriken Catapult x1; Bright Lance)
Heavy Support: Wraithlord (1#, 130 pts) 1 Wraithlord @ 130 pts ( Flamer x1; Shuriken Catapult x1; Bright Lance)
Total Roster Cost: 1747
Έβαλα τη Vyper γιατί είχα 83 πόντους μόνο. Δίνει mobility βέβαια κλπ., αλλά έχετε καμιά ιδέα για αντικατάσταση της; Τhanks!
|
| | | Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Eldar Future Fair List! Δευ 04 Οκτ 2010, 23:36 | |
| Fire Dragons στο Falcon για να ανοίγουν τις κονσέρβες (Chrono words ), Σκορπιοί, γιατί απλά είναι τα ομορφότερα μοντέλα στο Warhammer! Wraithlords για υψηλό T,S, BLance. Καμιά ιδέα για τους 83 πόντους αν βγει η Vyper? |
| | | Ignii Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 293 Ηλικία : 43 Τόπος : (independent republic of) Εξάρχεια Currently Playing : Necromunda, Blood Bowl kai 40k Registration date : 28/12/2009
| Θέμα: Απ: Eldar Future Fair List! Δευ 04 Οκτ 2010, 23:54 | |
| Νομίζω ότι έχεις πολύ ποικιλία απ'όλλα, και αυτό δεν μ'αρέσει γενικά. Μία γενική ιδέα για τους έλδαρς είναι να κάνεις ένα thematic army, δηλαδή ή όλοι πιου-πιου, ή όλοι CC, ή όλοι γρίγοροι, ή... αν σου αρέσουν οι Wraithguard, βάλε δυο 10αδες με 3 Wraithlord και να έχεις ένα στρατό με Τ6 τουλάχιστον. Αν σου αρέσουν οι Pathfinders βάλε 4 10αδες (αυτό ίσως λιγο επικινδυνο, αν βλέπεις τις λιστες του κοσμου, αλλά έχει πλάκα ). Αν σου αρέσει το CC, έλα με τους αρλεκινς, με τις Banhsees και τους scorpions... Ετσι ο στρατός θα έχει περισσότερη λογική. Νομίζω! | |
| | | Cegorach Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 310 Ηλικία : 40 Τόπος : L.A.risa Currently Playing : Cheddar Registration date : 26/01/2010
| Θέμα: Απ: Eldar Future Fair List! Τρι 05 Οκτ 2010, 08:42 | |
| Πολλα spells στο farseer, με αλλους 15 ποντους βαζεις τον eldrad αν θες τοσα spells.
oi σψορπιονσ δεν ειναι αρκετοι για να κανουν κατι κατα τη γνωμη μου, βαλε τουλαχιστον αλλους 2.
4 wraithguard πεζοι? αυτοι δεν προκειται να φτασουν ποτε ή και να φτασουν, μαλλον μονο 4 δεν θα καταφερουν και πολλα. Καν'τους 5 σε serpent ισως, ή 10 σαν troop, ή βγαλε τους.
Οι guardians δεν χρειαζονται το transport, οποτε μπορει να παει στους wraithguard.
Απο φωτογραφιες ειδα οτι εχει κολημενα τα starcannons στα οχηματα, κατα τη γνωμη μου δεν αξιζουν για τους ποντους τους. Οποτε βαλε EML στο φαλψον και βγαλε και το κανονι απο κατω. Και βγαλε το vyper εντελως, για τους extra scorpion, wraithguard, eldrad, ή τριτο troop.
Θες οντως και ενα τριτο troop.
Στα wraithlords βαλε 2 flamers, 1 catapult δεν αξιζει, και αν εχεις ποντους βαλε τους κι ενα EML ή εστω, παροτι δεν μου αρεσει, σπαθια, μπας και βοηθησουν λιγο στο close combat, ποσο μαλλον να χτυπησουν καποιο οχημα που εχει κουνηθει με το str 10. | |
| Θέμα: Απ: Eldar Future Fair List! Τρι 05 Οκτ 2010, 09:09 | |
| Eυχαριστώ, παίδες! 3ο troop βάζω πάντα, αλλά προχθές σε 3 μάχες οι guardians και οι rangers δεν βγήκαν από τα transports. Τους scorpions δεν τους εμπιστεύομαι παικτικά, αλλά είναι τα φοβερότερα μοντέλα και μόνο γι'αυτό τους θέλω. Όμως, σωστά θα χώσω 1-2 ακόμα. Εldrad δεν είχα σκεφτεί, πολύ καλή ιδέα, αφού δεν έχουμε περιορισμό σε Special Characters. Ν'αλλάξω τα όπλα δυστυχώς δύσκολο, αφού τα πήρα έτοιμα, τα starcannons βέβαια στο Fair ήταν σε μεγάλο ποσοστό άχρηστα. Οι θεματικοί στρατοί πάντα μου άρεσαν, αλλά δε θα αγοράσω και άλλα μοντέλα γι'αυτό. Ισως όμως και μια καθαρά cc λίστα με Αρλεκίνους, Σκορπιούς, Banshees να φτιάξω, απλά δεν εμπιστεύομαι το cc των Ελνταρ. Βαράνε πάντα πρώτοι, αλλά με T3 και χωρίς όπλα που να ignore armour saves φαντάζομαι ότι λίγα θα είναι τα ψωμιά τους... |
| | | deamonkin Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1341 Ηλικία : 39 Τόπος : 3ο λοφάκι απο κρανία δεξιά όπως μπαίνεις... Currently Playing : Tselo Registration date : 01/09/2008
| Θέμα: Απ: Eldar Future Fair List! Τρι 05 Οκτ 2010, 09:59 | |
| Να ρωτησω και εγω: γιατι προτιματε ολοι το EML αντι για brightlance? και γιατι να falcons και οχι serpent που ειναι και TL τα οπλα? (sorry george που κανω κατάχρηση του ποστ σου! ) | |
| Θέμα: Απ: Eldar Future Fair List! Τρι 05 Οκτ 2010, 10:02 | |
| Τι λες ρε συ σόρυ; Φαντάζομαι Eml, γιατί είναι φτηνότερο και έχει 2 επιλογές (antitnak, antiinfantry). Falcon ίσως, γιατί το WS είναι καθαρά μεταγωγικό και θα κινείται περισσότερο; |
| | | Cegorach Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 310 Ηλικία : 40 Τόπος : L.A.risa Currently Playing : Cheddar Registration date : 26/01/2010
| Θέμα: Απ: Eldar Future Fair List! Τρι 05 Οκτ 2010, 10:08 | |
| eml γιατι ειναι οντως φθηνοτερο, και γιατι εναντια σε οτι εχει armor 12 και κατω κανει ακριβως την ιδια δουλεια με το brightlance. τα raiders κτλ μπορεις να τα φας και με melta. Επισης εχει και το γαματο blast ap 4 pinning. Που για το falcon ειναι και defensive το οπλο.
Για μεταφορικο αν προκειται να πλησιασεις τον αντιπαλο, σαφως το serpent ειναι καλυτερο μιας και ειναι και φθηνοτερο κιολας.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Cegorach στις Τρι 05 Οκτ 2010, 10:29, 1 φορά | |
| | | Trollzor Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4424 Ηλικία : 41 Τόπος : Ζμπέοςμ. Currently Playing : Με τα νεύρα των ζώων Registration date : 28/09/2009
| Θέμα: Απ: Eldar Future Fair List! Τρι 05 Οκτ 2010, 10:12 | |
| - metaller έγραψε:
- 1 Avatar @ 155 pts
1 Farseer @ 195 pts (( Doom ; Fortune ; Guide ; Mind War ; Ghosthelm; Rune Armour; Runes of Warding; Runes of Witnessing; Spirit Stones; Shuriken Pistol; Witchblade) 5 Fire Dragons @ 80 pts 5 Striking Scorpions @ 148 pts 1 Striking Scorpion Exarch ( Shadowstrike ; Stalker ; Mandiblaster; Scorpion Chainsword; Scorpion Claw; Plasma Grenades) 4 Wraithguard @ 180 pts Fearless; Wraithsight; Wraithcannon x4) 1 Warlock ( Psyker; Conceal ; Fleet; Rune Armour; Shuriken Pistol; Witchblade) 6 Pathfinders (Rangers) @ 144 pts 10 Guardians @ 300 pts 1 Warlock ( Embolden ; Fleet; Rune Armour; Shuriken Pistol; Witchblade) 1 Weapon Platform (Scatter Laser) 1 Wave Serpent ( Energy Field; Spirit Stones; Vectored Engines; Shuriken Cannon; TL Bright Lances) 1 Vyper Squadron @ 80 pts Vyper (Starcannon; Shuriken Cannon) 1 Falcon @ 205 pts (Holo-Field; Vectored Engines; Starcannon; Shuriken Cannon; Pulse Laser) 1 Wraithlord @ 130 pts ( Flamer x1; Shuriken Catapult x1; Bright Lance) 1 Wraithlord @ 130 pts ( Flamer x1; Shuriken Catapult x1; Bright Lance) Avatar μαζί με Wraithlords δεν είναι άσχημος, αλλά τα monsterάκια σου δεν θα κάνουν και πολλά. Wraithlords μαζί με Avatar τους θεωρώ Close Combat, οπότε το δεύτερο όπλο (εφ'όσον θέλεις το Lance) θα έλεγα ότι είναι το Sword. Guardians, είμαι φανατικός υποστηρικτής του EML για τη Pinning Blast & S8 Missile, ειδάλλως το πάμφθινο Suriken Cannon. Βεβαίως πολλοί χρησιμοποιούν το Scatter, για κάποιο λόγο. Υποθέτω για τις 36, αλλά θεωρώ ότι η σχέση διαφοράς πόντων/Range δεν δικαιολογεί την επιλογή, ειδικά σε BS3 unit. To Serpent μου αρέσει, θέμα επιλογής τα όπλα, αλλά πάλι θα έλεγα ότι είναι σε λάθος μονάδα. --> Wraithguard Οι Pathfinders δεν είναι άσχημη επιλογή. Οι Striking Scorpions για εμένα δεν είναι καλή επιλογή. Ok, Infiltrate, then what? 6 άτομα, ντέρκα, ψόφος, no fleet. H Wraithguard περνάει ασχολίαστη, γιατί το μόνο της μειονέκτημα είναι ότι είναι Elite. O Farseer for sure δεν χρειάζεται 4 spell, εγώ δεν θα του έβαζα ούτε το Guide. Γενικά, θα έκανα κάποιες αλλαγές: Θα έβγαζα το Viper (το οποίο είναι fluff-option) θα έβαζα μία 5άδα Avengers στο Falcon Θα μεγάλωνα τους Fire Dragons με έξαρχο Flamer και λίγα μοντελάκια Θα έβαζα μεταγωγικό στους πυρόδρακους Θα έβγαζα τους Guardians Θα έκανα 10Χ τους Wraithguards Θα έβαζα Eldrad Θα έβγαζα τους Scorpions Ίσως να έκανα tweak όλα τα όπλα για φθίνια και να έβαζα αρλεκίνους. Πάντως στο στυλ αυτό, είχα δει μία λίστα κάποτε που έπαιζε: 3χWraithlord w/Sword only 1 Avatar 1 Eldrad 1x10 Pathfinders 1x10 Wraithguard w/lock/conceal 2xZ Harlequins w/boss/power weapons w/shadowseer edit: lol cego τώρα είδα ότι λέμε τα ίδια πάνω κάτω χ0χα0χα0χα0 edit2: θα σου σπάσω τα μούτρα το σ/κ. Είναι Padoflafree weekend. | |
| | | Cegorach Knight
| Θέμα: Απ: Eldar Future Fair List! Τρι 05 Οκτ 2010, 10:28 | |
| αντε να σε δουμε... φερε και τιτανα να σε κανω εγω πουτ..α... κανω και ριμες | |
Αριθμός μηνυμάτων : 4424 Ηλικία : 41 Τόπος : Ζμπέοςμ. Currently Playing : Με τα νεύρα των ζώων Registration date : 28/09/2009
| Θέμα: Απ: Eldar Future Fair List! Τρι 05 Οκτ 2010, 10:34 | |
| - Cegorach έγραψε:
- αντε να σε δουμε...
φερε και τιτανα να σε κανω εγω πουτ..α... κανω και ριμες Αυτό δεν παίζει θα είμαι χωρίς αμάξι για κάποιους μήνες (δεν παίρνω της γυναίκας, είπαμε παντόφλα φρη, μη το παραχέσω) οπότε θα έρθω μετρημένος. Θα φέρω: WHFB Army (lol 30 models), Tyranids (2 κουτιά) και να ψήνεστε το Starcraft | |
| Θέμα: Απ: Eldar Future Fair List! Παρ 08 Οκτ 2010, 12:04 | |
| Mπορεί ο Φαρσεερ να δώσει guide πχ. σε Fire Dragons που είναι μέσα σε Falcon και αυτοί να βγουν στον ίδιο γύρο και να το χρησιμοποιήσουν (πχ. σπάζοντας ένα LR); |
| Θέμα: Απ: Eldar Future Fair List! Παρ 08 Οκτ 2010, 12:13 | |
| Friendly spells μπορούν να κάνουν target friendly μονάδες μέσα σε όχημα i trust. Αλλιώς δεν θα έπαιζαν πολλά πράγματα τα ελντάρια | |
| Θέμα: Απ: Eldar Future Fair List! Παρ 08 Οκτ 2010, 12:26 | |
| Thanks! Κάτσε θα κατεβάσω Eldrad τώρα να δοκιμάσω λίγο broken unit ρε παιδί μου! |
| Θέμα: Απ: Eldar Future Fair List! Παρ 08 Οκτ 2010, 15:13 | |
| Εγώ ξέρω ότι ο Eldrad είναι broken my ass... Μπορεί να επιβεβαιώσει ο Cegorach, ότι Eldrad < Rhino. Μπίπ Μπίπ! | |
| Θέμα: Απ: Eldar Future Fair List! Παρ 08 Οκτ 2010, 15:16 | |
| |
| Θέμα: Απ: Eldar Future Fair List! Παρ 08 Οκτ 2010, 15:18 | |
| - Chronomancer έγραψε:
- Εγώ ξέρω ότι ο Eldrad είναι broken my ass... Μπορεί να επιβεβαιώσει ο Cegorach, ότι Eldrad < Rhino. Μπίπ Μπίπ!
- metaller έγραψε:
- Γιατι ρε θείο;
Όσο υπάρχουν Rhino βαμμένα μπλέ και converted σουβλατζίδικα, τόσο ο Eldrad θα φέρνει 11 στο Tank Shock. Με Re-roll. | |
| Θέμα: Απ: Eldar Future Fair List! Σαβ 09 Οκτ 2010, 16:54 | |
| Θα πρέπει να με φτάσει πρώτα, άρα πρέπει να περάσει πάνω από τον Avatar μου! Περνάς πάνω από το θεό; |
| Θέμα: Απ: Eldar Future Fair List! Δευ 11 Οκτ 2010, 12:47 | |
| Τσού. Τον βγάζω φωτογραφίες με Lascannons και του στέλνω δωράκια με μήνυμα "Eat this Sadam" | |
| | | Cegorach Knight
| Θέμα: Απ: Eldar Future Fair List! Δευ 11 Οκτ 2010, 14:16 | |
| Ο farseer δεν μπορει να κανει target units μεσα σε transports. εκτος αν ειναι και ο ιδιος μεσα στο ιδιο transport. Ωστοσο αν ειναι μεσα σε transport μπορει να κανει target units εξω απο αυτο. Τα rhino σου λεκα εχουν φημη να παταν κοσμακι... | |
| Θέμα: Απ: Eldar Future Fair List! Δευ 11 Οκτ 2010, 14:30 | |
| Βροκεν Μαρινες! 48 Lascannons η κάθε λίστα! |
| | | | Eldar Future Fair List! | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |