Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ | |
|
+34Papajohn baromir Achaian Abducted47 sagemonk theodddore Alarielle Sn4k30r e-R4G3R DaBigWaagh iron man Nepenthe kiour_gr Asarnil the Dragonlord Overmind admin Darthmitsos h34dnotf0und Ignii Khar Vader Aramil Sair Sianontel talazorn Just_a_Justicar mandragora lance-a-lot Laskoulas Samanos aphelion BiG GoBBo Trollzor Altair Spyrek Frysirensson Tzortz Johneleos 38 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Johneleos Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3546 Ηλικία : 30 Τόπος : sthn xwra twn mpaokiwn Currently Playing : dem gaimz Registration date : 11/05/2010
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 12 Οκτ 2010, 16:00 | |
| | |
| | | lance-a-lot Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2642 Ηλικία : 39 Registration date : 03/09/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 12 Οκτ 2010, 16:06 | |
| Ένα εναλλακτικό review για το γνωστό μας σκάκι:
Chess is a crappy tactical turn based RPG developed by a bunch of monkeys.
Right away you'll notice Chess has no storyline. Instead, all you notice is the the White army and the Black army are fighting each other over a battlefield. Note the "a battlefield," because Chess only has one story map.
As for the actual combat, it's extremely dull. Each unit can kill another with only one hit. This means units with a real good movement ability dominate the field (more on that bellow). There aren't even any combat animations or anything that happens in combat. One unit moves on it's space and "captures" it, and the piece is removed from the game with no form of action or special effects.
Yawn.
Chess has shitty class balance. The Queen is flat out overpowered while your actual front line units, the Pawns. can't do shit. I think the developers were afraid that no one would use the female character so they buffed up her abilities really high but now theres no point in using any other unit.
The rest of the units suck. Rooks can only move in 4 directions, same with Bishops. Boring. Also, whats up with the Knight? It has the most bizzare combat abilities of all the units. They're retardly hard to use cause they jump around like retards to move and attack. The devs should have named this unit Ninja, since Knights didn't jump around like that in real life.
Worst part, is the king. You see, the devs decided that if your king gets captured, you instantly lose the game. W-T-F? This wouldn't be a problem, except that he can't move for crap. Seriously, the most important unit in the game can only move 1 space a turn? Good luck keeping him alive while every other unit in the game dances around him.
Unbalanced classes, lackluster gameplay, and not to mention repetitive 1 hour+ games. Chess is not worth the time or your money.
3 out of 10 | |
| | | Altair Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3224 Ηλικία : 31 Τόπος : Πάτρα Currently Playing : Lizardmen, Bretonnia, Daemons Registration date : 21/01/2010
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 12 Οκτ 2010, 16:06 | |
| | |
| | | admin Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3165 Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 12 Οκτ 2010, 16:15 | |
| | |
| | | Samanos Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2166 Ηλικία : 31 Τόπος : (Sydney) Currently Playing : WFB-Mordheim Registration date : 11/04/2010
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 12 Οκτ 2010, 17:26 | |
| πωωωωωω τωρα θυμωσα οποιος το εγραψε πρεπει να ειναι ασχετος. και ηλιθιος. δεν μπορεις να συγκρινεις το σκακι με ενα rpg!!!! ειναι οτι πιο ηλιθιο εχω δει | |
| | | Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 12 Οκτ 2010, 18:25 | |
| Eπιτέλους μάχη 8ης! Λογικά φωτορεπόρτ σήμερα ή αύριο! |
Αριθμός μηνυμάτων : 3224 Ηλικία : 31 Τόπος : Πάτρα Currently Playing : Lizardmen, Bretonnia, Daemons Registration date : 21/01/2010
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 12 Οκτ 2010, 18:28 | |
| επιτελους ενα report θα εκανα και εγω αλλα τα πιο πολλα παιχνιδια μου ληγουν τεταρτο γυρο, δεν εχει τοσο ενδιαφερον | |
| | | lance-a-lot Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2642 Ηλικία : 39 Registration date : 03/09/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 12 Οκτ 2010, 18:53 | |
| - spiritshaman έγραψε:
- πωωωωωω τωρα θυμωσα
οποιος το εγραψε πρεπει να ειναι ασχετος. και ηλιθιος. δεν μπορεις να συγκρινεις το σκακι με ενα rpg!!!! ειναι οτι πιο ηλιθιο εχω δει υπάρχει κάτι που λέγεται humour... είναι κουβέντες που λες με χαλαρή διάθεση, χωρίς να σοβαρολογείς, και με κύριο στόχο τη διασκέδαση των παρευρισκόντων.. Αλλά για να γελάσεις πρέπει να καταλάβεις οτι είναι χιουμοριστικό κείμενο, δεν το είπε κανείς εννοώντας το. αλλά και πάλι.. δεν μπορεί να συγκρίνεται το σκάκι με το tabletop gaming.. ανύπαρκτο το σκάκι! | |
| | | Johneleos Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3546 Ηλικία : 30 Τόπος : sthn xwra twn mpaokiwn Currently Playing : dem gaimz Registration date : 11/05/2010
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 12 Οκτ 2010, 19:54 | |
| καλα γαματο review για το σκακι εν μερη δικιο εχει αλλα απο την αλλη δεν γινεται και να αλλαξει το σκακι δεν εχει updates και εκδοσεις οποτε θα αρκεστουμε σε αυτο | |
| | | talazorn Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Ηλικία : 34 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : warhammer fantasy Registration date : 06/10/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 12 Οκτ 2010, 20:53 | |
| Το σκάκι είναι το παλιότερο και το καλύτερο μέχρι τώρα παιχνίδι στο είδος του. Δεν υπάρχει παιχνίδι τόσο απλό να το μάθεις και τόσο δύσκολο να το κάνεις master. Καθαρή στρατηγική, χωρίς καθόλου το στοιχείο της τύχης, και με σχεδόν απόλυτη ισορροπία (ο λευκός έχει ένα πολύ ελάχιστο πλεονέκτημα που παίζει πρώτος). Μόνο οι επιλογές σου επηρεάζουν το αποτέλεσμα | |
| | | Samanos Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2166 Ηλικία : 31 Τόπος : (Sydney) Currently Playing : WFB-Mordheim Registration date : 11/04/2010
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 12 Οκτ 2010, 21:56 | |
| - talazorn έγραψε:
- Το σκάκι είναι το παλιότερο και το καλύτερο μέχρι τώρα παιχνίδι στο είδος του. Δεν υπάρχει παιχνίδι τόσο απλό να το μάθεις και τόσο δύσκολο να το κάνεις master. Καθαρή στρατηγική, χωρίς καθόλου το στοιχείο της τύχης, και με σχεδόν απόλυτη ισορροπία (ο λευκός έχει ένα πολύ ελάχιστο πλεονέκτημα που παίζει πρώτος). Μόνο οι επιλογές σου επηρεάζουν το αποτέλεσμα
πες τα πες τα | |
| | | Johneleos Arch Spammer
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 12 Οκτ 2010, 22:01 | |
| | |
| | | Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 12 Οκτ 2010, 22:04 | |
| | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 12 Οκτ 2010, 23:40 | |
| | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τετ 13 Οκτ 2010, 00:20 | |
| | |
| | | aphelion Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τετ 13 Οκτ 2010, 00:32 | |
| | |
| | | Overmind Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 806 Ηλικία : 50 Τόπος : Athens Currently Playing : 40Κ, WoW, Space Hulk, WFB, BFG, Epic 40K, LotR SBG, Necromunda, Gorkamorka, Bloodbowl, Dreadfleet Registration date : 01/04/2010
| | | | BiG GoBBo Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3579 Ηλικία : 36 Registration date : 01/09/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τετ 13 Οκτ 2010, 09:49 | |
| καλημέρα | |
| | | Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τετ 13 Οκτ 2010, 11:00 | |
| " Θεέ μου απόψε σου ζητάω κάτι που το θέλω πάρα πολύ. Θέλω να με κάνεις τηλεόραση! θέλω να πάρω τη θέση της τηλεόρασης που είναι στο σπίτι μου. Να έχω...το δικό μου χώρο. Να έχω την οικογένειά μου γύρω από μένα. Να με παίρνουν στα σοβαρά όταν μιλάω. Θέλω να είμαι το κέντρο της...προσοχής και να με ακούν οι άλλοι χωρίς διακοπές ή ερωτήσεις. Θέλω να έχω την ίδια φροντίδα που έχει η τηλεόραση όταν δεν λειτουργεί...
Όταν είμαι τηλεόραση, θα έχω την παρέα του πατέρα μου όταν έρχεται σπίτι από τη δουλειά, ακόμα κι αν είναι κουρασμένος. Και θέλω τη μαμά μου να με θέλει όταν είναι λυπημένη και στεναχωρημένη, αντί να με αγνοεί. Θέλω τ'αδέλφια μου να μαλώνουν για το ποιος θα περνάει ώρες μαζί μου. Θέλω να νιώθω ότι η οικογένειά μου αφήνει τα πάντα στην άκρη πότε-πότε, μόνο για να περάσει λίγο χρόνο με μένα. Α! Και το τελευταίο! Κάνε με έτσι ώστε να τους κάνω όλους ευτυχισμένους και χαρούμενους. Θεέ μου, δεν ζητάω πολλά...Θέλω μόνο να γίνω σαν μία τηλεόραση!"
Η δασκάλα που το διάβασε (καθώς βαθμολογούσε) έβαλε τα κλάμματα...
Ο σύζυγός της που μόλις είχε μπει στο σπίτι τη ρώτησε "τι συμβαίνει;"
Αυτή απάντησε: "διάβασε αυτή την έκθεση, την έχει γράψει ένας μαθητής μου"
Ο σύζυγος είπε: "το καημένο το παιδί! τι αδιάφοροι γονείς που είναι αυτοί!"
Τότε αυτή τον κοίταξε και είπε: "Αυτή η έκθεση είναι του γιου μας..."
| |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τετ 13 Οκτ 2010, 11:07 | |
| | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τετ 13 Οκτ 2010, 11:35 | |
| τωρα σπαμ και απο το σχολειο | |
| | | kiour_gr Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 6194 Ηλικία : 46 Τόπος : Cambridge Currently Playing : Diablo 3 beta, MTG. Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τετ 13 Οκτ 2010, 12:08 | |
| - talazorn έγραψε:
- Το σκάκι είναι το παλιότερο και το καλύτερο μέχρι τώρα παιχνίδι στο είδος του. Δεν υπάρχει παιχνίδι τόσο απλό να το μάθεις και τόσο δύσκολο να το κάνεις master. Καθαρή στρατηγική, χωρίς καθόλου το στοιχείο της τύχης, και με σχεδόν απόλυτη ισορροπία (ο λευκός έχει ένα πολύ ελάχιστο πλεονέκτημα που παίζει πρώτος). Μόνο οι επιλογές σου επηρεάζουν το αποτέλεσμα
εμενα παλι με ρωτανε πως παιζετε και τι ειναι το warhammer to χαρακτηριζω σαν μια μεγαλι σκακιερα οπου μπορεις να διαλεξεις εσυ τα κομματια σου απο διαφορετιους στρατους + τον παραγοντα τυχη +τα φτιαχνεις και βαφεις. | |
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τετ 13 Οκτ 2010, 12:15 | |
| - Kiour_gr έγραψε:
- talazorn έγραψε:
εμενα παλι με ρωτανε πως παιζετε και τι ειναι το warhammer to χαρακτηριζω σαν μια μεγαλι σκακιερα οπου μπορεις να διαλεξεις εσυ τα κομματια σου απο διαφορετιους στρατους + τον παραγοντα τυχη +τα φτιαχνεις και βαφεις. Aν και ειναι ιεροσυλια να συγκρινουμε ενα παιχνιδι 3000 ετων και ενα 30 η μεγαλη διαφορα εκειτε (προσωπικα για εμενα σα παιχτη) στο οτι το σκακι εχει παντελη ελειψη πρωτοτυπιας απο ενα σημειο και επειτα, πολλες παρτιδες ξερεις σχεδον απο την πρωτη κινηση πως θα ληξουνε, και παντελως ελειψη τυχης ή ατυχιας , οπως το θελετε.Βεβαια το σκακι ειναι τεραστια Κουλτουρα ενα παιχνιδι αναλοιωτο με τι δικη του πορεια αναμφισβητητα. Αντιθετα το warhammer και εκει εγκειτε η κλιση μου σε αυτο, εχει το παραγοντα τυχη (ζαρι) , οσο καλη και δομημενη στρατιγικη αν εχεις φτιαξει , οσο και αν ολα τα στοιχεια και ενδειξης οδηγουνε στη πληρη επικρατηση σου , εναντια σε ενα αντιπαλο, φτανει ο παραγοντας τυχη-ζαρι να αλαξει καθε ισοροποια. Σκεφτειτε ποσο ρεαλιστικο ειναι αυτο, ποσες χιλιαδες μαχες εχουνε κριθει στο παραγοντα τυχη-ατυχια στΟ ρου της ιστοριας... WARHAMMER RE ! :p | |
| | | kiour_gr Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 6194 Ηλικία : 46 Τόπος : Cambridge Currently Playing : Diablo 3 beta, MTG. Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τετ 13 Οκτ 2010, 12:27 | |
| δεν το συγκρινα απλα το χρησιμοποιω για να καταλαβουν στο περιπου οι non-wargammers. | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τετ 13 Οκτ 2010, 12:30 | |
| Εγω το warhammer λεω ειναι ακριβως οπως το σκακι μονο που ειναι καλητερο (ετσι εντυπωσιαζονται και οι γκομενιτσες ) | |
| | | | To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
Παρόμοια θέματα | |
| |
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |