Αριθμός μηνυμάτων : 2166 Ηλικία : 31 Τόπος : (Sydney) Currently Playing : WFB-Mordheim Registration date : 11/04/2010
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Κυρ 28 Νοε 2010, 19:52
i will do my best...
lance-a-lot Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2642 Ηλικία : 39 Registration date : 03/09/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Κυρ 28 Νοε 2010, 20:15
Da Red Orktober
Waaagh ρε μο#%$^ά!!
lance-a-lot Arch Spammer
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Κυρ 28 Νοε 2010, 20:24
αυτό όμως είναι καλύτερο.. δείτε το τελευταίο terrain.. έχει και underground εγκαταστάσεις!
Samanos Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2166 Ηλικία : 31 Τόπος : (Sydney) Currently Playing : WFB-Mordheim Registration date : 11/04/2010
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Κυρ 28 Νοε 2010, 20:41
WTF??????????
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ???????????
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Κυρ 28 Νοε 2010, 21:52
lance-a-lot έγραψε:
αυτό όμως είναι καλύτερο.. δείτε το τελευταίο terrain.. έχει και underground εγκαταστάσεις!
ομορφο το undehive που εφτιαξαν κατω απο την πολη, αλλα πραγματικα αυτα τα gothic πλαστικα κτιρια ρε γμτ δεν μου αρεσουν.. Παρολαυτα εχουν ριξει πολλη δουλεια τα παιδια και μπραβο τους..
Τωρα για το Ορκ-μοπλοιο εχω να πω απλα respect..
Altair Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3224 Ηλικία : 31 Τόπος : Πάτρα Currently Playing : Lizardmen, Bretonnia, Daemons Registration date : 21/01/2010
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Κυρ 28 Νοε 2010, 21:55
spammarete αλλου και εμενα μου αρεσει να ακουω τον tzortz να με απειλει με ban
lance-a-lot Arch Spammer
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Κυρ 28 Νοε 2010, 23:23
ogyon έγραψε:
ομορφο το undehive που εφτιαξαν κατω απο την πολη, αλλα πραγματικα αυτα τα gothic πλαστικα κτιρια ρε γμτ δεν μου αρεσουν.. Παρολαυτα εχουν ριξει πολλη δουλεια τα παιδια και μπραβο τους..
Τωρα για το Ορκ-μοπλοιο εχω να πω απλα respect..
ναι, είναι γτπ τα κτίρια αυτά... άοσμα, άγευστα, χωρίς χαρακτήρα!! Αλλά οι τύποι έφτιαξαν την Underhive εκεί κάτω.. και απο πάνω γραμμή παραγωγής Leman Russ!!
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 29 Νοε 2010, 06:56
lance-a-lot έγραψε:
και απο πάνω γραμμή παραγωγής Leman Russ!!
οντως, εαν το παρατηρησεις ειναι πολυ σοβαρα τα λαθη τους.. LoL!
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 29 Νοε 2010, 07:22
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 29 Νοε 2010, 13:12
btw, μεγαλη η χθεσινη πολιτικη εξελιξη. Ειναι μια μερα που αξιζει να σημειωθει στο ημερολογιο, κι υστερα απο 10 χρονια να κοιταξουμε να δουμε εαν την εκμεταλλευτηκαμε, η εαν παραμειναμε αχρηστοι και παραλληλα ερμαια των διεφθαρμενων πολιτκων που δυναστευουν την χωρα τα τελευταια 100 χρονια. (οχι οτι πριν ηταν πολυ καλυτερα, απλα αφορουν σε αλλα ζητηματα οι πολιτικες εκεινες). Βεβαιως μεσα σε αυτα τα 10 χρονια, ειναι και στο χερι μας (αναφερομαι στους πολιτες της χωρας) να σπρωξουμε την εκαστοτε Κυβερνηση προς τον σωστο δρομο, κ να σταματησουμε να ψηφιζουμε αυτους που απλα μας πανε ενα βημα μπροστα την ωρα που ειμαστε στο χειλος του γκρεμου. Κοινως να σταματησει η κομματοποιηση/κομματοσκυλοποιηση και να αρχισουμε ως λαος να σκεφτομαστε την πατριδα κι οχι το εθνος, και το καλο αυτης. Τωρα μπορει να αναρωτηθει κανεις εαν φτανουν 10 χρονια για να αλλαξουμε τροπο σκεψης και συνειδηση, και το κυριοτερο να αποβαλλουμε τις βλεψεις στο μικροσυμφερον που η γεννια που κυβερναει περασε στην δικη μας (25-30) και εμεις κοιταμε να αφησουμε κληρονομια στους νεοτερος με αποτελεσμα, το φως στο τουνελ, να ειναι η λαμψη απο τις φωτιες στα σπηλαια που μας περιμενουν..
Με αγαπη ενα αθωο gretchin!
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 29 Νοε 2010, 17:21
Αριθμός μηνυμάτων : 680 Ηλικία : 47 Τόπος : Αθήνα όσο η βενζίνη είναι κάτω από 2 €... Currently Playing : WHFB Empire, next: WIP O&G Registration date : 06/03/2009
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 29 Νοε 2010, 19:53
Tzortz έγραψε:
Και εκει που μιλαω με τον elhion στο τηλεφωνο για το πως περναει τον ακουω να λεει.....
ΣΥΠ φίλε μου...η χλιδή του Ελληνικού Στρατού σε όλο της το μεγαλείο...αν πετύχεις και θέση χωρίς κουβάλημα, μιλάμε για κατασκήνωση...
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 29 Νοε 2010, 19:55
γιατι τα εσβησες ρε Γιωργο? Δηλαδη το να γραφουν οτι μαλακια τους περασει απο το μυαλο τα πιτσιρικια οπως "Spam" ολη την ωρα κλπ, και υστερα να μαυριζουν κατι που προσπαθει να γραφτει εδω μεσα νομιζωντας οτι ειναι αλλη μια μαλακια που μπορει να τους προσφερει γελιο ειναι κατι που μπορει να μεινει? Αλλα το να τους ριξω τις αντιστοιχες παναγιες για το λογο οτι καποια πραγματα καλο ειναι να μην τα γελιοπιουνε δεν μπορει? Δεν σε καταλαβαινω καθολου.. Η να κοπει το spam τελειως, η αλλιως να μπορουμε κι οι υπολοιποι να χωνουμε αντιστοιχα..
Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 29 Νοε 2010, 20:02
Δεν εχω προβλημα με το να τσακωθειτε ρε , ουτε διαφωνω σε αυτα που λες . Απλα τα μπινελικια σε Public δεν ειναι σωστο . Δεν με νοιαζει κανενας αλλος λογος παρα του οτι την επομενη φορα που εγω θα τσακωθω μαζι σου θα πω + θα γραψω τα ιδια , οταν ο Δημητρης με τον Χαριδημο ( τυχαια ονοματα κλπ κλπ κλπ κλπ ) θα γραφουν τα παντα και θα τρεχουμε να μαζεψουμε οτι δεν μπορεις να μαζεψεις με 5 mod's + 2 admins μαζι .
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Tzortz στις Δευ 29 Νοε 2010, 20:05, 1 φορά
Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 29 Νοε 2010, 20:04
Μα.... να εχουν εσπρεσσο ? λολ... μου κανει τεραστια εντυπωση... Δεν ξερω αν ειχαμε στο ΚΑΨΑ εμεις ... Ο_ο Αντε και την Παρασκευη θα βγειιιι + ετοιμος για μααααχη !
Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 29 Νοε 2010, 20:07
Εσπρέσσο;;;;;;;;;; Πάει χάλασε ο στρατός...
Την εποχή που πήγαινα εγώ στρατό, κλέβαμε τα χαρούπια από την τροφή των γουρουνιών και τα βράζαμε αντί για καφέ...
Tzortz Admin
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 29 Νοε 2010, 20:21
Tι ωρα ειναι το Barca - Real ? ξερει κανεις ?
Altair Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3224 Ηλικία : 31 Τόπος : Πάτρα Currently Playing : Lizardmen, Bretonnia, Daemons Registration date : 21/01/2010
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 29 Νοε 2010, 20:37
να δεις που οταν παω εγω στρατο θα μενουμε σε 5αστερο ξενοδοχειο
Darthmitsos Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1190 Ηλικία : 30 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 28/04/2009
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Δευ 29 Νοε 2010, 20:54
οντος εχει ξεφιγει το σπαμ τα παλικαρια κανανε 1 χρονο μετα απο εμενα σαιν(sign) και με εχουν περασει στον αριθμο μηνυματων.....