Αριθμός μηνυμάτων : 1261 Ηλικία : 35 Τόπος : Παγκράτι, Αθήνα Registration date : 28/03/2009
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 14 Δεκ 2010, 09:59
Πάτε Φλωρεντία ρε!!! Πόλη ξεχασμένη στο μεσαίωνα (αρχιτεκτονικά), κρασιά, ιταλίδες, τουρίστριες όλο τον χρόνο, νυχτερινή ζωή, espresακι, έχει και πανεπιστήμιο για φοιτήτριες!!
και το ποιο σημαντικό: ΜΑΓΑΖΙ ΓΙΑ WARHAMMER ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ DUOMO!! Παίζεις μαχούλες και χαζεύεις τον ίδιο τον μεσαίωνα!!!
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 14 Δεκ 2010, 10:44
Έφαγε 6 άρματα μόνος του; Τιμή και δόξα!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την metaller στις Τρι 14 Δεκ 2010, 14:01, 3 φορές συνολικά
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 14 Δεκ 2010, 11:17
και φτηνα τη γλυτωσε ο τυπος ρε Γιωργο! απλα δεν του αναγνωρισαν τον ηρωισμο!
κανονικα οι ηρωες στην Ελλαδα πεθαινουν στη φυλακη (βλ. Κολοκοτρωνη!)
γι'αυτο να προσεχετε μη κανετε καμια μαλακια και γινετε ηρωες χαχαχα
Johneleos Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3546 Ηλικία : 30 Τόπος : sthn xwra twn mpaokiwn Currently Playing : dem gaimz Registration date : 11/05/2010
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 14 Δεκ 2010, 11:22
Καλημερα παιδες κοπανα σημερα γιατι εχουμε μπλεξει με βλαμενους...
Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 14 Δεκ 2010, 11:57
EMEIΣ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ!!!
talazorn Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Ηλικία : 34 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : warhammer fantasy Registration date : 06/10/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 14 Δεκ 2010, 12:39
Παράθεση :
Πάτε Φλωρεντία ρε!!! Πόλη ξεχασμένη στο μεσαίωνα (αρχιτεκτονικά), κρασιά, ιταλίδες, τουρίστριες όλο τον χρόνο, νυχτερινή ζωή, espresακι, έχει και πανεπιστήμιο για φοιτήτριες!!
και το ποιο σημαντικό: ΜΑΓΑΖΙ ΓΙΑ WARHAMMER ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ DUOMO!! Παίζεις μαχούλες και χαζεύεις τον ίδιο τον μεσαίωνα!!!
Βασικά στην αναγέννηση είναι ξεχασμένη
e-R4G3R Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 560 Registration date : 04/12/2009
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 14 Δεκ 2010, 12:42
talazorn έγραψε:
Παράθεση :
Βασικά στην αναγέννηση είναι ξεχασμένη
lmao...+1
e-R4G3R Hero
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 14 Δεκ 2010, 12:49
αν ήταν στον Μεσαίωνα θα είχαν γκρεμισμένα όλα τα αγάλματα, σπασμένα όλα τα ανάγλυφα διακοσμητικά μια και θα μπορούσαν να έχουν κρυμμένα σύμβολα του διαβόλου, καμμένες όλες τις βιβλιοθήκες με εξαίρεση στις εκδόσεις της αγίας γραφής και τα διατάγματα του Πάπα, στον δρόμο κάθε πρωί θα ήταν ένα κάρο με καμπανάκι "bring out your dead!", η πανούκλα ακόμα θα θέριζε και κάθε απόγευμα στην κεντρική πλατεία θα υπήρχε αντί για ζωγράφους, μουσικούς, χορούς και καρναβάλια καθημερινό κάψιμο μάγων και μαγισσών από την αγαπημένη σε όλους μας Ιερά εξέταση!.....όχι ωραίο θέαμα για να παίζεις ταυτόχρονα Warhammer ...δεν συμφωνείς?
sagemonk Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 680 Ηλικία : 47 Τόπος : Αθήνα όσο η βενζίνη είναι κάτω από 2 €... Currently Playing : WHFB Empire, next: WIP O&G Registration date : 06/03/2009
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 14 Δεκ 2010, 13:01
e-R4G3R έγραψε:
... καθημερινό κάψιμο μάγων και μαγισσών από την αγαπημένη σε όλους μας Ιερά εξέταση!.....όχι ωραίο θέαμα για να παίζεις ταυτόχρονα Warhammer ...δεν συμφωνείς?
Εξαρτάται! Μπορεί να γουστάρεις να παίζεις 40k Inquisition!
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 14 Δεκ 2010, 13:16
Γιάννη, το κράτος σήμερα (και βάζω όλα τα κόμματα μέσα, όλοι συνένοχοι είναι και εν γνώση τους) δεν αναγνωρίζει ήρωες, αλλά προσπαθεί να τους ξεριζώσει από την ελληνική συνείδηση! Υποταγμένα ανθρωπάκια θέλει, να τους κάνει πλύση εγκεφάλου, να μην αντιδρούν. Επίσης, αποκλειστικό. Ο Μπον Τζόβι σκέφτεται να κάνει συναυλία στον Άγιο Παντελεήμονα και όχι στο ΟΑΚΑ. Αφού κι αυτός συναυλιακός χώρος είναι!
e-R4G3R Hero
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 14 Δεκ 2010, 13:28
metaller....μην πας άλλο δεξιά....θα πέσεις.....
Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 14 Δεκ 2010, 13:32
ροφλμαο ρε
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 14 Δεκ 2010, 13:35
Δεν πάω δεξιά φίλε μου, δε με νοιάζουν τα κόμματα, σκοπούς αλλότριους εξυπηρετούν. Χαίρομαι όμως που εσύ νιώθεις γαλήνιος μέσα στη σημερινή κατάσταση...
e-R4G3R Hero
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 14 Δεκ 2010, 13:36
ας μην έκλεβα τα lexodanil της γιαγιάς μου και όλη μέρα μπουκάλια και βόμβες θα έριχνα.....
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 14 Δεκ 2010, 13:43
Άρα, είμαι δεξιός που δε μου αρέσουν τα σημερινά πράγματα; Γιατί, μόνο οι δεξιοί έχουν το προνομιο να μη γουστάρουν τη σημερινή κατάσταση στην οικονομία, εκπαίδευση κλπ.; Η μήπως πρέπει να μου αρέσει η συναυλία στην εκκλησία; Η εκκλησία είναι χώρος λατρείας, δεν είναι χώρος να κάνουμε εκδηλώσεις. Έξω από την εκκλησία να κάνει ό,τι εκδηλώσεις θέλει ο καθένας, μέσα ποτέ. Ούτε μ'αρέσουν οι λόγοι που βγάζει ο καθένας επί παντός επιστητού μέσα στο χώρο της εκκλησίας, απλά για να τραβήξει δημοσιότητα...
e-R4G3R Hero
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 14 Δεκ 2010, 14:07
κοίτα όπως έχω πει και πολλές φορές στο παρελθόν καλό είναι τα μεγάλα παιδάκια να μην ποστάρουν σχετικά με πολιτική(γιατί πολιτική δεν είναι μόνο τα κόμματα Γιώργο) σε ένα φόρουμ που κοινό παρονομαστή έχει ένα παιχνίδι που λέγεται Warhammer....ακόμα και στο spam sector αυτού....το βασικότερο μου πρόβλημά είναι να το συζητάμε εδώ μέσα και όχι τόσο οι απόψεις σου φίλε Γιώργο....
Altair Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3224 Ηλικία : 31 Τόπος : Πάτρα Currently Playing : Lizardmen, Bretonnia, Daemons Registration date : 21/01/2010
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 14 Δεκ 2010, 14:09
καταληψη σημερα πηγαμε και κοψαμε τουρτα σε ενα παιδι
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 14 Δεκ 2010, 14:13
Γι αυτό είναι το σπαμ, αγαπητέ μου Βαγγέλη, για να λέμε αυτά τα οποία μας απασχολούν ή μας έχουν τραβήξει το μάτι κλπ, και σίγουρα η σημερινή πολιτική, κοινωνική, οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα είναι ένα φλέγον θέμα, άξιο σχολιασμού. Αν όμως η άποψη σου και πολλών εδώ μέσα, αλλά κυρίως του admin είναι να μην συζητάμε τέτοια πράγματα, τότε δεν ξανααναφέρομαι σε τέτοια θέματα. ίσως να το έχω παρατραβήξει και λίγο, αλλά είμαι συναισθηματικός άνθρωπος!
sagemonk Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 680 Ηλικία : 47 Τόπος : Αθήνα όσο η βενζίνη είναι κάτω από 2 €... Currently Playing : WHFB Empire, next: WIP O&G Registration date : 06/03/2009
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 14 Δεκ 2010, 14:15
metaller έγραψε:
...είμαι συναισθηματικός άνθρωπος!
Γι' αυτό σε αγαπάμε ρε κάπτεν!!!
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 14 Δεκ 2010, 14:15
Το ξέρω παιδιά μου, και γω το ίδιο!
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 14 Δεκ 2010, 14:23
sagemonk έγραψε:
metaller έγραψε:
...είμαι συναισθηματικός άνθρωπος!
Γι' αυτό σε αγαπάμε ρε κάπτεν!!!
yep!
sagemonk Hero
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 14 Δεκ 2010, 14:26
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 14 Δεκ 2010, 14:36
Πότε θα ξαναβρεθούμε all together να τα πούμε από κοντά; Σας πεθύμησα!!!
talazorn Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Ηλικία : 34 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : warhammer fantasy Registration date : 06/10/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 14 Δεκ 2010, 15:17
metaller πάντως μόλις χθες μου δείξανε αυτό το βίντεο για τον Μπικάκη και ο άνθρωπος δεν υπήρχε απλά το τι έκανε ήταν απίστευτο.
Papajohn Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1261 Ηλικία : 35 Τόπος : Παγκράτι, Αθήνα Registration date : 28/03/2009
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 14 Δεκ 2010, 15:25
@talazorn & e-R4G3R: Μην αφήσετε λέξη να πέσει κάτω!!
Κι όμως ένα μεγάλο μέρος της Φλωρεντίας είναι "ξεχασμένο" στον μεσαίωνα...(δεν εννοω οτι αντί για ρευμα έχουν κεριά προφανώς ούτε ότι έχουν ακόμα πανούκλα e-R4G3R ). Μην κοιτάτε που είναι γνωστό για τα Αναγεννησιακά Παλάτια τους που πλεον είναι πινακοθήκες, υπάρχουν πολλά κεντρικά σημεία που έχουν μείνει απαράλαχτα από τον 13 αιώνα. (και άρα μεσαιωνικά). H αναγέννηση ξεκίνησε από την Φλωρεντία, αλλά η σύγχρονη πόλη διατηρεί πολλά στοιχεία τόσο από τον ύστερο μεσαίωνα, όσο και από την αναγέννηση... Άσε που τους απαγορεύουν να αλλάξουν την πρόσοψη των κτηρίων, και βλέπεις πέτρινα καινούρια εμπορικά κέντρα, να ταιριάζουν με τα κτήρια του 15ου αιώνα και να είναι δίπλα-δίπλα.
εγώ προσωπικά θα πορωνόμουν να παίζω μαχη και από το παράθυρο να βλέπω πύργους!! όταν είχα πάει, είχα μετανιώσει που δεν κουβάλησα στρατό