Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| Lore of Magic | |
|
+8h34dnotf0und Laskoulas Juan spree7 Khar Vader Giorel Tzortz Asarnil the Dragonlord 12 απαντήσεις | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: Lore of Magic Πεμ 18 Νοε 2010, 17:08 | |
| Να υποθεσω πως στελνουμε και το Lore των Μαγων στις semisecret lists. Αφου πλεον αυτα, δεν αλλαζουν κατα τη διαρκεια των μαχων.
Μην αρχισετε παλι τη γκρινια και με λετε συνομωσιολογο. Ειναι πολυ πιο κρυσταλλινο να βγουν ταυτοχρονα ολα τα lores στην επιφανεια παρα πριν την 1η μαχη. | |
| | | Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Lore of Magic Πεμ 18 Νοε 2010, 17:12 | |
| Φυσικα και τα lore στις semisecret lists . Διαφορετικα ας μην παμε καθολου !!! | |
| | | Giorel Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 655 Ηλικία : 47 Τόπος : Αρτέμιδα Currently Playing : Με τις Βασιλισσες μου ΑΟS και με τον Αυτοκρατορα μου 9η!!! Registration date : 07/10/2009
| Θέμα: Απ: Lore of Magic Πεμ 18 Νοε 2010, 17:19 | |
| - Tzortz έγραψε:
- Φυσικα και τα lore στις semisecret lists .
+1 | |
| | | Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
| Θέμα: Απ: Lore of Magic Πεμ 18 Νοε 2010, 18:19 | |
| +1
Αν και νομίζω ότι στην 8η δεν έχει και πολύ νόημα το semisecret | |
| | | Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: Απ: Lore of Magic Παρ 11 Μαρ 2011, 00:33 | |
| Nα πω κατι ρε guys... (o Barlas φταιει!! Ο Τζορτζ επισης και για πιο πολλα πραγματα!!!)
Αφου παμε με OPEN LISTS, ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ κιολας??? LOL?
| |
| | | spree7 Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 592 Ηλικία : 39 Τόπος : ΝΙΚΑΙΑ Currently Playing : WHFB Registration date : 03/01/2009
| Θέμα: Απ: Lore of Magic Παρ 11 Μαρ 2011, 01:09 | |
| εγω παιζω απεθαντους χωρις λορμαστερ....αρα για μενα κλαιν... αν και δεν με πειραζει ο αντιπαλος μου ασ διαλεξει και το λορ στην πρωτη μαχη αμαν ποια αυτα τα ελληνικα συνδρομα της παραγκας σε λιγο θα βγει ο κουγιας(προεδρας τζορτζ)να μιλησει για κασετες...ελεος ρε συ μαγκες ελεος που λεει και ο γεωργιου!!!! υ.γ το μηνυμα σαφως επιρεασμενο απο το ουκ αν λαβεις παρα του μη εχοντος τρελο γελιο!!! υ.γ 2 ας μιλησουμε και λιγο σοβαρα...αυτο που θελετε να υπονοησετε με το σχτικο θρεντ ειναι κατι που το εχουν σκεφτει ελαχιστοι εδω μεσα και εχει μονο αξια για καποιον που θελει να κερδισει κατι εκ του πονηρου και επιδη οι περισσοτεροι + του προλαλησαντα ειμαστε καλοπροαιρετοι ελπιζω να μην ασχοληθουμε αλλο με το συγκεκριμενο θρεντ!!!!
φιλικα γιαννακης... | |
| Θέμα: Απ: Lore of Magic Παρ 11 Μαρ 2011, 01:13 | |
| μα εισαι καμμενος ρε? Τα αλλα θρεντ δεν ηταν δικα μου στο GW και ειπα να γραψω εδω,
ΑΦΟΥ ειπαμε open lists, ΕTC δεν πρεπει να τις στειλουμε open? Αυτο λεω. Ειναι Παρασκευη πια και αυριο εχει τουρνουα.
ΞΕΚΟΛΛΑ!!!! | |
| | | spree7 Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 592 Ηλικία : 39 Τόπος : ΝΙΚΑΙΑ Currently Playing : WHFB Registration date : 03/01/2009
| Θέμα: Απ: Lore of Magic Παρ 11 Μαρ 2011, 01:17 | |
| μα δεν μιλησα για κανενα συγκεκριμενα σχολιασα σφαιρικα την ολη κατασταση ... δεν με ενδιαφερει ποιος το ξεκινησε απλα λεω οτι δεν χρειαζετε να διηλιζουμε τον κονοπα... | |
| Θέμα: Απ: Lore of Magic Παρ 11 Μαρ 2011, 01:19 | |
| εμενα με νοιαζει αν θα στειλουμε λιστες. Μην μας πουν μετα"γιατι δεν στειλατε". Κουγιας και Μπεος ειναι ολα τα λεφτα στην φαση με τις κασετες. Οι μωρες παρθενες!!! | |
| | | Juan Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1274 Ηλικία : 44 Τόπος : Χώρα του Ποτέ Ποτέ Registration date : 10/12/2008
| Θέμα: Απ: Lore of Magic Παρ 11 Μαρ 2011, 01:49 | |
| απ όσο έχω καταλάβει για τη Κυριακή τουλάχιστον, λίστες δίνονται open με την άφιξη στη Καλλιθέα. Τις μαζεύει ο judge επιτόπου προτού αρχίσουμε τα σουξου-μούξου μανταλάκια.
edit: "Οσον αφορα τις λιστες επειδη πλεον ειναι open θα παραδιδονται στον judge στην εναρξη του τουρνουα. "
από την περιγραφή των κανόνων του Grom.
Και όσες αντιρρήσεις και να υπάρχουν εγώ απλά θα πώ: respect the house and the rules within it. Let's dance. | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Lore of Magic Παρ 11 Μαρ 2011, 09:14 | |
| Εμενα παντως ο Σλαν παιζει με FIRE και το engine με Heavens Υ/Γ Και εγω αυτο που λεει ο Χουαν καταλαβα δεν εχω δει καμια δημοσιευση για deadline καταθεσης λιστας για να αναρτηθει στο νετ ... Και οντως ναι παρασκευη ειναι , αν παιζει κατι τετοιο ποτε θα το μαθουμε ???? Μεχρι τωρα ηξερα οτι οι λιστες δινονται ΕΚΕΙ και δε χρειαζετε δημοσιευση στο νετ. Εχει αλαξει κατι ? | |
| | | h34dnotf0und Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2002 Ηλικία : 45 Registration date : 06/10/2008
| Θέμα: Απ: Lore of Magic Παρ 11 Μαρ 2011, 09:35 | |
| Όχι δεν έχει αλλάξει κάτι. Λίστες δίνουμε εκεί. | |
| | | Achaian Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1824 Registration date : 12/09/2008
| Θέμα: Απ: Lore of Magic Παρ 11 Μαρ 2011, 09:42 | |
| - Laskoulas έγραψε:
- Εμενα παντως ο Σλαν παιζει με FIRE και το engine με Heavens
εσενα μετα το τορνουα θα παιζουν και οι 2 τομπολα στην Λουστρια μεσα στις λιμνες που γεννηθηκαν! οποτε δεν εχουν σημασια τα lore τους...... ωραια το ζητημα το ελυσε ο Ορεστης παμε γερα! | |
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Lore of Magic Παρ 11 Μαρ 2011, 10:20 | |
| WTF ! Challenge SLUT Bring it !!! Θα κανω το ερμαφροδιτο Πουλι της μαγειας σου να .... κελαιδα σα Καρδερινα | |
| | | e-R4G3R Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 560 Registration date : 04/12/2009
| Θέμα: Απ: Lore of Magic Παρ 11 Μαρ 2011, 10:51 | |
| - Asarnil έγραψε:
- Nα πω κατι ρε guys...
(o Barlas φταιει!! Ο Τζορτζ επισης και για πιο πολλα πραγματα!!!)
Αφου παμε με OPEN LISTS, ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ κιολας??? LOL?
Εγώ γιατί φταίω?.....Δεν καταλαβαίνω.....επειδή σε ρώτησα σαν captain της ομάδας που θα κατέβω αν (εφόσον οι λίστες είναι OPEN) πρέπει να σου στείλω λίστα προκαταβολικά μια και διάβασα το κουλό ότι θα τις δώσουμε εκεί τελευταία στιγμή!.....πράγμα που ψιλο-ακυρώνει το open μια και κρυφές να ήταν θα τις ξέραμε μετά την πρώτη μάχη! | |
| | | medas Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1293 Ηλικία : 53 Τόπος : Portsmouth, Gunwharf Quays Currently Playing : - Registration date : 24/09/2008
| Θέμα: Απ: Lore of Magic Παρ 11 Μαρ 2011, 12:12 | |
| +1
Εγώ μάλιστα θα πρότεινα να δημιοσιευτούν κάπου όλες οι λίστες προς κοινή θέα των ενδιαφερομένων και μη!!!
Διαφάνια!!!! | |
| | | iron man Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 5311 Ηλικία : 40 Τόπος : Πειραιας-Νικαια Currently Playing : WHFB Registration date : 31/08/2008
| Θέμα: Απ: Lore of Magic Παρ 11 Μαρ 2011, 12:16 | |
| - medas έγραψε:
- +1
Εγώ μάλιστα θα πρότεινα να δημιοσιευτούν κάπου όλες οι λίστες προς κοινή θέα των ενδιαφερομένων και μη!!!
Διαφάνια!!!! +1000 αλλα νομιζω οτι τωρα ειναι λιγο αργα!!! | |
| | | Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Lore of Magic Παρ 11 Μαρ 2011, 12:56 | |
| Οπως και να 'χει καλο θα ηταν μια μερα πριν το τουρνουα οι λιστες να ειναι στο Site . Ειτε secret ειτε οχι και δεν το λεω γιατι δεν εχω εμπιστοσυνη αλλα για προετοιμασια!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Tzortz στις Παρ 11 Μαρ 2011, 13:29, 1 φορά | |
| Θέμα: Απ: Lore of Magic Παρ 11 Μαρ 2011, 13:27 | |
| Eμενα γνωριζετε ... θα κατεβω με τα ... 1000 και 1 Javelin of Loustria Empire ... | |
| | | | Lore of Magic | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |