Αριθμός μηνυμάτων : 560 Registration date : 04/12/2009
Θέμα: Απ: Ogre ogre! Παρ 10 Δεκ 2010, 16:33
οκ ..κάνω λάθος ...έφτιαξες μια αήττητη λίστα που δεν την είχε σκεφτεί κανένας τα τελευταία 4-5 χρόνια που υπάρχουν τα Ogres και από λάθος των παιχτών που τα παίζανε δεν σταυρώνανε νίκη σε τουρνουά(ατομικό ή ομαδικό)...συγχαρητήρια!
e-R4G3R Hero
Θέμα: Απ: Ogre ogre! Παρ 10 Δεκ 2010, 16:34
την γνώμη μου είπα και το παράπονό μου σαν ιδιοκτήτης Ogre στρατού που βλέπω να μείνει ακόλλητος μέχρι την δευτέρα παρουσία....
Altair Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3224 Ηλικία : 31 Τόπος : Πάτρα Currently Playing : Lizardmen, Bretonnia, Daemons Registration date : 21/01/2010
Θέμα: Απ: Ogre ogre! Παρ 10 Δεκ 2010, 16:38
μα δεν ειπαμε οτι ειναι λαθος των προηγουμενων παικτων γενικα δεν ειναι και ο δυνατοτερος στρατος αλλα τα κομον ματζικ αιτεμς σε συνδιασμο με καλο περινγκ κατι μπορει να κανει
φυσικα πρεπει να υπαρχει και παικτικη ικανοτητα
ToPaxyGourouni Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1889 Ηλικία : 39 Registration date : 09/12/2008
Θέμα: Απ: Ogre ogre! Παρ 10 Δεκ 2010, 16:43
e-R4G3R έγραψε:
οκ ..κάνω λάθος ...έφτιαξες μια αήττητη λίστα που δεν την είχε σκεφτεί κανένας τα τελευταία 4-5 χρόνια που υπάρχουν τα Ogres και από λάθος των παιχτών που τα παίζανε δεν σταυρώνανε νίκη σε τουρνουά(ατομικό ή ομαδικό)...συγχαρητήρια!
Προφανώς ή δεν διάβασες τα πόστ μου, ή πραγματικά μισείς τον Ogre kingdoms developer ή απλά σου αρέσει να γίνεσαι εριστικός.
Juan Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1274 Ηλικία : 44 Τόπος : Χώρα του Ποτέ Ποτέ Registration date : 10/12/2008
Θέμα: Απ: Ogre ogre! Παρ 10 Δεκ 2010, 16:45
Asarnil έγραψε:
Στρατος με 5 γραμματα που εξαφανιζεται με ξορκι (purple sun) στο 2+
Sylvania!
Σου απαντήσανε ήδη επί της ουσίας αλλά να πω και μερικά γενικότερα:
Καταρχήν εννοείς στο 3+, δεν έχουν ινι 1 κύριος... Επίσης μανιτερς (με καθάιαν) και γέτις δε μασάν άρα μπορείς να έχεις αρκετά ΣΚΛΗΡΑ πράγματα που είναι ανθεκτικά στα ινι τεστς. Έχουν ταχύτητα (γέτις πάνε το κώλο τους και μπορεί και άλλη μία unit με το banner να πάει και αυτή 7) και δεν είναι ανυπεράσπιστα στη μαγεία όπως προείπα. Τους 2 πρώτους γύρους μπορούν να τους βγάλουν χωρίς μεγάλο βαβα με σωστά αντικείμενα. Μετά η λογική λέει cc, αίμα, δάκρυα και o ιδρώτας του ogre. Επίσης η μαγεία γονατίζει, πληγώνει άσχημα αλλά χωρίς το 50% αν θες τους πόντους φίλε θα πρέπει να πας να τους πάρεις μόνος σου. Και εκεί σε περιμένει πάλι αίμα, δάκρυα και ο ιδρώτας του ogre tyrant. ... ... . Abalutza!
Juan Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1274 Ηλικία : 44 Τόπος : Χώρα του Ποτέ Ποτέ Registration date : 10/12/2008
Θέμα: Απ: Ogre ogre! Παρ 10 Δεκ 2010, 16:52
e-R4G3R έγραψε:
την γνώμη μου είπα και το παράπονό μου σαν ιδιοκτήτης Ogre στρατού που βλέπω να μείνει ακόλλητος μέχρι την δευτέρα παρουσία....
Στο ETC AR2 υπήρχαν πολύ δυνατές και ανταγωνιστικές λίστες. Στο AR3 "χάλασε" λίγο η συνταγή αλλά η 8η έκδοση ως backbone σύστημα ευνοεί αρκετά τα συμπαθή ogres. Στις επόμενες εκδόσεις και με το σκεπτικό ότι θα θελήσουν να προμοτάρουν τους low-end στρατούς ένα κλικ λάσκα ν αφήσουν τα ogres πιστεύω θα κάνουν πολύ ωραία πράγματα. Have faith.
υγ. τα ogres πρέπει να τα κολλήσεις γιατί είναι απλά ο πιο cool στρατός που υπάρχει. Τα κορίτσια θα σε θέλουνε και όλοι οι υπόλοιποι θα σε ζηλεύουνε!
Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
Θέμα: Απ: Ogre ogre! Παρ 10 Δεκ 2010, 17:03
Lies !!!
ειχα και εγω Ογκρε και προκοπη δεν ειδα (κανεις δε με ζηλευε και ετρωγα και χυλοπιτες )
Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
Θέμα: Απ: Ogre ogre! Παρ 10 Δεκ 2010, 17:04
Βεβαια τωρα που το σκεφτομαι...
Ο τζορτζ με το που παντρευτικε (εδεσε το γιαδαρο του lol )τα πουλησε ...
Juan Spamlord
Θέμα: Απ: Ogre ogre! Παρ 10 Δεκ 2010, 17:05
Laskoulas έγραψε:
Lies !!!
ειχα και εγω Ογκρε και προκοπη δεν ειδα (κανεις δε με ζηλευε και ετρωγα και χυλοπιτες )
Ναι κατέβηκες θες να μου πείς σε μισό έστω τουρνουά με ogres, σαυρολάγνε!
Altair Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3224 Ηλικία : 31 Τόπος : Πάτρα Currently Playing : Lizardmen, Bretonnia, Daemons Registration date : 21/01/2010
Θέμα: Απ: Ogre ogre! Παρ 10 Δεκ 2010, 17:07
θελουμε αποδειξεις για οοοολα αυτα οχι αερολογιες παρακαλω
Juan Spamlord
Θέμα: Απ: Ogre ogre! Παρ 10 Δεκ 2010, 17:10
Στέλιος έγραψε:
θελουμε αποδειξεις για οοοολα αυτα οχι αερολογιες παρακαλω
ogre success story, exhibit A:
Altair Arch Spammer
Θέμα: Απ: Ogre ogre! Παρ 10 Δεκ 2010, 17:18
το πρωτο τεκμηριο γινεται αποδεκτο αφου η επιτυχια του ειναι διαδεδωμενη σε διαφορα κοινωνικα σταδια
Xereus Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 498 Registration date : 01/06/2009
Θέμα: Απ: Ogre ogre! Παρ 10 Δεκ 2010, 17:30
To παν Λασκουλακο μου ειναι πως παρουσιαζεις το "Υλικο" Απο την τρελη αφανεια τα ogres σου ,τα πουλησες στο "τεκνο ", βαφτηκαν αραπηδες του χαρλεμ με τα χρυσαφικα τους και το ρυθμο να κυλαει μεσα τους .... και τωρα ολα τα νετα γουσταρουν .....σαρωσανε και στα guild wars (ακομα και στα χερια του πιομογλου) Σοβαρα τωρα , τα ogres ειναι πολυ γερα(μπορει να τους επαιξα σε ar 2 αλλα τους βλεπω ακομα τους εφιαλτες). Τα dark elfakia μου γνωρισαν καλα το μαυρο εργαλειο . Μπορεις να κανεις πολλα πολλα ομορφα πραγματα με τα ograkia και σε καμια περιπτωση δεν εχουν σχεση με τα σαπακια της προηγουμενης εκδοσης. Οπωσδηποτε 2 ος μαγος και cathayan longsword ftw ( ασυλληπτο εκουιπι για την εκδοση αυτη), δε θα ελεγα οχι και στο κινητο mortaraki με τα ασημικα και τα μαχαιροπιρουνα. Ταδε εφη η .... ΕΜΠΕΙΡΙΑ.
Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
Θέμα: Απ: Ogre ogre! Παρ 10 Δεκ 2010, 19:41
WoC,L4 (Tzeentch,2 Shrines) DoC,Thirster(flaming attacks,Chaos Glory) Skaven (Ruin,2 Cannons) Lizardmen (Shadow,3 Salamanders+10 Terradons) DE (Shadow,Fire L1) Ο&G (L4-6 Fanatics,2 Divers) / VC (WS 7,2 graveguards) Empire (Flaming Banner,Steam Tank,Life) Dwarfs (Anvil+Lord+2 Catapults+2 Organs or Cannons/ HE (Hoeth-Heavens,2x30 White Lions)
Μια τυπικη 8αδα της φετινης χρονιας(αφου μιλατε για Ομαδικο τουρνουα). Tα Ogres με το AR3, θα πρεπει να παλεψουν ΜΟΝΟ για ισοπαλια. Αυτο λεει η ΛΟΓΙΚΗ. Aν ξαναλλαξει ο αριθμος των ποντων, κατι ισως να γινεται. Αν ομως ο αλλος εχει 2 L4 με Lore of Death.....τα Ogres θα μεινουν στην τελευταια 2αδα του pairing απεναντι σε αυτους τους 2 L4. Και εκει.............ο Θεος βοηθος. Αν θελετε να μιλησουμε για τακτικες επιλογης Lore απο τους παικτες παλι. Δεδομενου πως LM θα υπαρχουν σιγουρα και πολυ πιθανο να υπαρχουν Dwarfs ή/και Orcs σε 8αδες μαζι με Empire (3-4 στρατοι low In) χρειαζονται σε καθε ομαδα 2 Lore o Death ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! Iσως και 3. 4 Μαζι με το Crack's Call. Για να κυνηγαει η ΜΑΓΕΙΑ τους στρατους! Mε αυτη την προφανη Λογικη καταρτισμου ομαδας, τα Ogres γινονται ακομα πιο "ριγμενα" με το AR3 και οποιοδηποτε AR τα περοριζει σε αριθμο ποντων < 600.
Juan Spamlord
Θέμα: Απ: Ogre ogre! Παρ 10 Δεκ 2010, 20:24
Από εδώ και πέρα θα σε φωνάζω "the Special One"...
Έχω αρχίσει να πανηγυρίζω από τώρα τη Κούπα. Ωχ κάτσε δε παίξαμε ακόμα! Πινγκ-πινγκ-πινγκ!
Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
Θέμα: Απ: Ogre ogre! Παρ 10 Δεκ 2010, 20:26
Φτιαξτε νεο ποστ και πειτε τις ιδεες/κοντρες/σπαμ/σλαμ/χαμαμ/σαλαμ εκει πλζ . Δεν λεει να το κανω λοκ και σιγουρα δεν θα κατσω να μεταφερω τα ασχετα με το θεμα ποστ σε καποιο νεο!
Ευχαριστω!
ΥΓ. οχι τπτ αλλο , αλλα φωναζει ΤοΠαχυΟγκρε!
e-R4G3R Hero
Θέμα: Απ: Ogre ogre! Κυρ 12 Δεκ 2010, 10:34
Το Cathayan Longsword δίνει +1WS & +1In ΜΟΝΟ στο Close Combat.....διαβάστε τους κανόνες...In test παίρνουν χωρίς modifiers!
e-R4G3R Hero
Θέμα: Απ: Ogre ogre! Κυρ 12 Δεκ 2010, 10:57
ToPaxyGourouni έγραψε:
e-R4G3R έγραψε:
Προφανώς ή δεν διάβασες τα πόστ μου, ή πραγματικά μισείς τον Ogre kingdoms developer ή απλά σου αρέσει να γίνεσαι εριστικός.
....η αλήθεια είναι μάλλον το τρίτο...+του ότι ξενέρωσα που πήρα Ogres και δεν έχω την θέληση να τα κολλήσω καν.....