Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| Ζητειται αντιπαλος...! | |
|
+3Trollzor deamonkin Vabap Bap Bap 7 απαντήσεις | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Vabap Bap Bap Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 309 Ηλικία : 38 Τόπος : My own WAAAAAAGH!!!!!!!! Currently Playing : With my Power Klaw Registration date : 24/11/2009
| Θέμα: Ζητειται αντιπαλος...! Τρι 21 Δεκ 2010, 03:19 | |
| Ποιος ψηνεται για μαπες την Κυριακη? Ειδικα καποιος απο την ομαδα ETC του 40Κ κανεις ελευθερος? Αν οχι την Κυριακη τοτε καθημερινη απογευμα. | |
| | | Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ζητειται αντιπαλος...! Τρι 21 Δεκ 2010, 07:37 | |
| Την Κυριακη θα παιξουμε εναντιων των Red Corsairs. Αφου σχολασουμε, μπορω παντα να δοκιμασω τις μηχανες στη λιστα σου. Ολο λεμε οτι θα το κανουμε, αλλα ακομη νατινγκ! |
| | | deamonkin Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1341 Ηλικία : 39 Τόπος : 3ο λοφάκι απο κρανία δεξιά όπως μπαίνεις... Currently Playing : Tselo Registration date : 01/09/2008
| Θέμα: Απ: Ζητειται αντιπαλος...! Τρι 21 Δεκ 2010, 09:40 | |
| Eγω μπορώ κυριακή! Στειλε μου pm να κανονήσουμε ώρα και μέρος! | |
| | | Trollzor Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4424 Ηλικία : 42 Τόπος : Ζμπέοςμ. Currently Playing : Με τα νεύρα των ζώων Registration date : 28/09/2009
| Θέμα: Απ: Ζητειται αντιπαλος...! Τρι 21 Δεκ 2010, 09:47 | |
| | |
| | | Tzif Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 709 Ηλικία : 39 Τόπος : Athens, Greece Currently Playing : WH40K, WHFB Registration date : 26/09/2009
| Θέμα: Απ: Ζητειται αντιπαλος...! Τρι 21 Δεκ 2010, 11:06 | |
| Αντίχριστοι, χρονιάρα μέρα! Εγώ παίζω live μουσική του Σατανά την Κυριακή, αλλιώς θα με έψηνε απίστευτα. ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΜΑΙ FREE ΓΙΑ ΜΑΠΕΣ | |
| | | Vabap Bap Bap Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 309 Ηλικία : 38 Τόπος : My own WAAAAAAGH!!!!!!!! Currently Playing : With my Power Klaw Registration date : 24/11/2009
| Θέμα: Απ: Ζητειται αντιπαλος...! Τρι 21 Δεκ 2010, 13:20 | |
| Mhtso thn kyriakh ti vra paizeis? | |
| | | Johneleos Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3546 Ηλικία : 30 Τόπος : sthn xwra twn mpaokiwn Currently Playing : dem gaimz Registration date : 11/05/2010
| Θέμα: Απ: Ζητειται αντιπαλος...! Τρι 21 Δεκ 2010, 13:39 | |
| Vap εγω καθημερινες μπορω γιατι ερχομε αθηνα για αυτο που και τι ωρα? ( και πως παμε εκει )
Erxome κυριακη 26 και φευγω παρασκευη 31 | |
| | | Blood Guzzler Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2472 Ηλικία : 32 Τόπος : Κορυδαλλός Currently Playing : Tyranids, Blood Angels, Necrons, Orks, Chaos SM Registration date : 08/02/2009
| Θέμα: Απ: Ζητειται αντιπαλος...! Τρι 21 Δεκ 2010, 17:12 | |
| Αυριο θα κατεβει κανενας SH ? Γιατι ψηνομαι αγρια για chop chop! | |
| Θέμα: Απ: Ζητειται αντιπαλος...! Τρι 21 Δεκ 2010, 18:26 | |
| @tzif : τι μουσικη ρε μαν? Ψαχνω κιθαριστα για blues.
@VapBap: λογικα κατα τις 3ς
@AngelofBlood: ΣΚ δεν σε ψηνει ρε boy για μαχη? Δουλευω ρε γμτ αρα και δυσκολο για μεσεβδομαδο.
@Daemonkin: Να παιξει μαχη ζητησε ο Αλεκος, οχι να μαθει το παιχνιδι σε noob.. LoL! |
| Θέμα: Απ: Ζητειται αντιπαλος...! Τετ 22 Δεκ 2010, 00:42 | |
| @johneleos: στειλε με ΡΜ το κινιτο σου να συνεννοηθουμε ωστε να σε δω οταν ερθεις Αθηνα και φερε και μπαμπακια γιατι δεν θελω να βαφτουν οι μινιατουρες μου απο το αιμα σου οπως τις προαλλες με την καταροη!
@Angel of Blood: Αυριο υπαρχει γενικη απεργια αν δεν απατωμαι αλλα τι ωρα θα κατεβεις και εσυ? Επισης στειλε με ΡΜ το κινιτο σου να συνεννοηθουμε
@Ogyon: Το κινητο σου το εχω, στειλε μου οτι αλλο εχεις ευχααριστηση (απο σουβλατζιδικο ομως). Επισης ασε τον ανθρωπο να ερθει να δει μονος του τι παιζει εκει εξω απο τυρια! | |
Αριθμός μηνυμάτων : 2472 Ηλικία : 32 Τόπος : Κορυδαλλός Currently Playing : Tyranids, Blood Angels, Necrons, Orks, Chaos SM Registration date : 08/02/2009
| Θέμα: Απ: Ζητειται αντιπαλος...! Τετ 22 Δεκ 2010, 01:05 | |
| Vabap πιθανοτατα θα ερθω με αυτοκινητο. Σου στελνω pm το κινητο μου. Μαλλον κατα τις 12 θα ερθω | |
| | | deamonkin Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1341 Ηλικία : 39 Τόπος : 3ο λοφάκι απο κρανία δεξιά όπως μπαίνεις... Currently Playing : Tselo Registration date : 01/09/2008
| Θέμα: Απ: Ζητειται αντιπαλος...! Τετ 22 Δεκ 2010, 09:29 | |
| - ogyon έγραψε:
@Daemonkin: Να παιξει μαχη ζητησε ο Αλεκος, οχι να μαθει το παιχνιδι σε noob.. LoL! Eυτυχως γτ βαριεμαι να διδαξω!!!!! @ οργιον: ποτε μπορείς να παιξουμε? Σαββατο απογευμα? | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Ζητειται αντιπαλος...! Τετ 22 Δεκ 2010, 09:32 | |
| Εμενα παντως μου αρεσε η λιστα του Μακη και το παιξιμο (το θρασυ ) που τον ειδα εχτες ... Και τον περιμενω σε μαχη vs Ογκυον (Πειραια μαλακες !) η Βαπ Παπ Νταπ. Ογκυον αν θες και τραγουδιστη σε στυλ Καρρα pm me m8 ... | |
| Θέμα: Απ: Ζητειται αντιπαλος...! Τετ 22 Δεκ 2010, 22:18 | |
| - deamonkin έγραψε:
- ogyon έγραψε:
@Daemonkin: Να παιξει μαχη ζητησε ο Αλεκος, οχι να μαθει το παιχνιδι σε noob.. LoL! Eυτυχως γτ βαριεμαι να διδαξω!!!!!
@ οργιον: ποτε μπορείς να παιξουμε? Σαββατο απογευμα? απο Τριτη και μετα. Βασικα, την Δευτερα 99% εχουμε αγωνιστικη για το Warbands war. Θες να κατεβεις να παιξεις? (απλα ενημερωσε να ξερω τι ροστερ κατεβαζω). Αλλιως μεταξυ μας αν ειναι, παιρνεις τον Λασκουλα με το αμαξι για να μην γκρινιαζει κι ερχεσαι στη γιαφκα για τη ρεβανς σου.. |
| Θέμα: Απ: Ζητειται αντιπαλος...! Πεμ 23 Δεκ 2010, 12:55 | |
| Πω ρε φιλε , τι γκινια ηταν αυτη εχθες; 6 Dangerous terrain tests , 5 ασσοι , ετσι στα μουτρα! Αμα δε θελει να παει το μπουρδελο τι το ταλαιπωρεις; ΑΣΤΟ ΕΚΕΙ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ!
Και μετα το assault cannon...παρε rendings 4/4....δηλαδη ΕΛΕΟΣ!!!!!
Αντε , εχω ορεξη αυτες τις μερες , ποιος θελει choppa? | |
| | | Tzif Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 709 Ηλικία : 39 Τόπος : Athens, Greece Currently Playing : WH40K, WHFB Registration date : 26/09/2009
| Θέμα: Απ: Ζητειται αντιπαλος...! Πεμ 23 Δεκ 2010, 14:29 | |
| @ Ogyon: Death Metal | |
| Θέμα: Απ: Ζητειται αντιπαλος...! Πεμ 23 Δεκ 2010, 14:47 | |
| Επαιξα και εγω με τον Μακη, του εδωσα εκει ενα ωραιοτατο win σε φιλικα επιπεδα αφου νωριτερα ειχα παρει ενα απο αλλα αδελφια, αλλα η κουβεντουλα πριν και μετα ελπιζω να ηταν εποικοδομητικη. | |
| Θέμα: Απ: Ζητειται αντιπαλος...! Δευ 27 Δεκ 2010, 14:14 | |
| Λοιπον παιδια , επειδη δεν ειμαι κ στα καλητερα μου , θα κατεβω σημερα στον Πειραια για καμια μαχη να στανιαρω. Οποιος θελει να παιξουμε , ποσταρετε εδω και θα το δω. Ειδαλλως , κατα τις 3 μισι θα παω στο SH. | |
| Θέμα: Απ: Ζητειται αντιπαλος...! Τρι 28 Δεκ 2010, 03:38 | |
| Υπαρχουν και τα τιλεφωνα γιαυτη τη δουλεια. Ριξε κληση να πεσει συννεννοηση αλλη φορα! | |
| | | | Ζητειται αντιπαλος...! | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
Παρόμοια θέματα | |
| |
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |