Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| New Year's Resolutions | |
|
+9deamonkin lord limenix markador Nepenthe belial ToPaxyGourouni Asarnil the Dragonlord Khar Vader Tzif 13 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Tzif Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 709 Ηλικία : 39 Τόπος : Athens, Greece Currently Playing : WH40K, WHFB Registration date : 26/09/2009
| Θέμα: New Year's Resolutions Παρ 31 Δεκ 2010, 21:22 | |
| Μιλώντας στα πλαίσια του Warhammer, μιας και μπαίνει η νέα χρονια, ας γράψουμε τι έμαθε και τι στόχους έχει ο καθένας για την νέα χρονια όσον αφορά το Warhammer 40K (άντε και το Fantasy ) Ξεκινάω εγώ! ΜΑΘΗΜΑΤΑ: -Υστερώ έναντι των νέων codexes, 1-2 πραγματάκια από το καθένα που δεν γνώριζα, μου στοίχισαν σε αρκετές μάχες. -Παίζω σχεδόν πάντα με τους ιδιους και τους ιδιους, και μου στοίχισε όταν σε 3 περιπτώσεις έπαιξα με αντιπαλους με διαφορετικές λίστες και τρόπο από αυτά που θεωρούσα "standard". -Χρειαζόμαστε νέο Codex, αλλα δεν το βάζω κάτω! -Ένα πολύ επιτυχημένο GC! -Πρέπει να ασχοληθώ λίγο παραπάνω με το WHFB. -Ζηλεύω τα νέα codices. ΣΤΟΧΟΙ: -Παραπάνω μάχες εναντίον των νέων Κώδικες, και με νέους αντιπαλους! -Να πάμε καλά στο ETC. -Να ασχοληθώ και λίγο με Warhammer Fantasy -Να τελειώσω την τελετή που θα φέρει τους θεούς του Χάους στην Γη το 2012. -Να πεθάνει ο Αυτοκράτορας. | |
| | | Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: New Year's Resolutions Παρ 31 Δεκ 2010, 21:25 | |
| - Tzif έγραψε:
-Να τελειώσω την τελετή που θα φέρει τους θεούς του Χάους στην Γη το 2012. -Να πεθάνει ο Αυτοκράτορας. -Να παρει η ΑΕΚ το πρωταθλημα. |
| | | Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
| Θέμα: Απ: New Year's Resolutions Παρ 31 Δεκ 2010, 21:31 | |
| Να αγοράσω το νέο βιβλίο των O&G Να αγοράσω τις νέες μινιατούρες των O&G Να αγοράσω την Google κοψοχρονιά Γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια | |
| | | Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: Απ: New Year's Resolutions Παρ 31 Δεκ 2010, 21:41 | |
| Eυχομαι για το νεο Ετος: Ανεξαρτητα του resolution να παραμενουμε παντα Steadfast. | |
| | | Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
| Θέμα: Απ: New Year's Resolutions Παρ 31 Δεκ 2010, 21:52 | |
| Καλά, εσύ είσαι... Insane Courage! | |
| | | ToPaxyGourouni Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1889 Ηλικία : 39 Registration date : 09/12/2008
| Θέμα: Απ: New Year's Resolutions Παρ 31 Δεκ 2010, 22:12 | |
| | |
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: Απ: New Year's Resolutions Παρ 31 Δεκ 2010, 22:20 | |
| Να σε συστησω για Ψυχιατρο? Ή απλα θελεις πεταχτηκες για να πεις κατι? | |
| | | ToPaxyGourouni Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1889 Ηλικία : 39 Registration date : 09/12/2008
| Θέμα: Απ: New Year's Resolutions Παρ 31 Δεκ 2010, 22:23 | |
| Είναι ωραία να πετάγεσαι. Εκτός κι αν πετάγεσαι στα σκουπίδια | |
| | | belial Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4528 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : WM Cygnar Registration date : 25/08/2009
| Θέμα: Απ: New Year's Resolutions Σαβ 01 Ιαν 2011, 00:21 | |
| - ogyon έγραψε:
- Tzif έγραψε:
-Να τελειώσω την τελετή που θα φέρει τους θεούς του Χάους στην Γη το 2012. -Να πεθάνει ο Αυτοκράτορας. -Να παρει η ΑΕΚ το πρωταθλημα. Μήτσο και εγώ Αεκτζής είμαι αλλά αυτό ούτε με τον Αγιο Βασίλη Σέντερ φορ ρε φίλε δεν γίνεται Αντε και καλή χρονιά ρε παίδες . | |
| | | Nepenthe Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3332 Currently Playing : Vampire Counts Registration date : 24/10/2008
| Θέμα: Απ: New Year's Resolutions Σαβ 01 Ιαν 2011, 00:31 | |
| Με τάζεις πτυχίο άγιε βασίλη αλλα μη σε πώ τι με δίνεις.... | |
| | | markador Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 253 Ηλικία : 47 Τόπος : Αθηνα, Καλλιθεα Currently Playing : Blood Angels Registration date : 15/08/2010
| Θέμα: Απ: New Year's Resolutions Σαβ 01 Ιαν 2011, 00:59 | |
| να οργανωθούμε ακόμα καλύτερα για guild wars 40k να πάει καλά η ομάδα στο ETC.
οι Failed Chargers να πάνε όσο καλύτερα μπορούν, εγώ προσωπικά θέλω να πάω καλά τουλάχιστον σε κάποιο games fair, μέσα στους πρώτους δέκα η κάτι τέτοιο.
Για την ΑΕΚ και εγώ δύσκολο το βλέπω. | |
| | | lord limenix Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 805 Ηλικία : 48 Τόπος : Markopoulo Currently Playing : Death korps of Krieg Registration date : 09/10/2009
| Θέμα: Απ: New Year's Resolutions Σαβ 01 Ιαν 2011, 01:11 | |
| 1) Να βγεί ο ΠΑΟΚ 2ος (για πρωτάθλημα δέν λέω ... θα με πάρουν με τις ντομάτες) 2) Να κατέβουμε με τους Μερακλήδες guildwars και να ανέβουμε κατηγορία. 3) Να βγεί το νέο βιβλίο των ορκ και να ειναι γαμάτο .... φυσικά θα το πάρω. 4) Να ΜΗΝ μείνει η γυναίκα μου πάλι έγκυος. | |
| | | deamonkin Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1341 Ηλικία : 39 Τόπος : 3ο λοφάκι απο κρανία δεξιά όπως μπαίνεις... Currently Playing : Tselo Registration date : 01/09/2008
| Θέμα: Απ: New Year's Resolutions Σαβ 01 Ιαν 2011, 01:55 | |
| - Lord Limenix έγραψε:
- 4) Να ΜΗΝ μείνει η γυναίκα μου πάλι έγκυος.
Μονη της τα κανει?????? Εσυ που εισαι>??????? Εγω απλα θελω απολυτη παντοδυναμια, να γίνω πλανηταρχης, να παρουμε την κουπα στην ελβετια και φυσικά να ζήσω μέχρι τα 23234 μου! :Ρ | |
| | | Samanos Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2166 Ηλικία : 31 Τόπος : (Sydney) Currently Playing : WFB-Mordheim Registration date : 11/04/2010
| Θέμα: Απ: New Year's Resolutions Σαβ 01 Ιαν 2011, 02:05 | |
| Να βρω επιτελους ενα στρατο στο φαντασυ Να μεγαλωσω το στρατο απο χαοτικους μου Να πεθανει ο αυτοκρατορας οπως ειπε ο tzif Να παω καλα στα μαθηματα | |
| | | lord limenix Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 805 Ηλικία : 48 Τόπος : Markopoulo Currently Playing : Death korps of Krieg Registration date : 09/10/2009
| Θέμα: Απ: New Year's Resolutions Σαβ 01 Ιαν 2011, 03:36 | |
| - spiritshaman έγραψε:
- Να βρω επιτελους ενα στρατο στο φαντασυ
Πάρε Beastmen ... πουλάω τα δικά μου | |
| | | medas Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1293 Ηλικία : 53 Τόπος : Portsmouth, Gunwharf Quays Currently Playing : - Registration date : 24/09/2008
| Θέμα: Απ: New Year's Resolutions Σαβ 01 Ιαν 2011, 09:22 | |
| 1) Να βρει ταίρι ο Laskoulas και να υποδιπλασιάσει τα κιλά του ενώ να διπλασιάσει τα έσοδα του 2) Να γίνει αγαπητός στην κοινότητα ο Asarnil, κάτι σαν τον σοφό Νέστωρα 3) Να παίζω μάχες με Barla και Tzibouz σε λιγότερο από 3 ώρες 4) Να γίνει κερδοφόρο το Strategy Hall, να επεκταθούν τα FS 5) Να μάθω να βάφω σαν τον Flames 6) Να κερδίζω τον Darlok πάνω από μιά φορά το χρόνο 7) Να βγει πρώτη η Ελληνική ομάδα του ETC (WFB & 40K) 8 ) Να πάει τελικό ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη 9) Να γίνει η Ελλάδα κράτος δικαίου με μηδενική διαφθορά 10) Να πάμε στον Παράδεισο | |
| Θέμα: Απ: New Year's Resolutions Σαβ 01 Ιαν 2011, 09:41 | |
| [quote="medas"]1) Να βρει ταίρι ο Laskoulas και να υποδιπλασιάσει τα κιλά του ενώ να διπλασιάσει τα έσοδα του Το πρωτο γινεται. Το 2ο θα τον κανει σαν παιδι της Μπιαφρα!!! (υποδιπλασιασμος? Τι λες μωρε???Σαν χτικιαρης θα γινει!2) Να γίνει αγαπητός στην κοινότητα ο Asarnil, κάτι σαν τον σοφό Νέστωρα https://www.youtube.com/watch?v=LBi5fEJRQoo3) Να παίζω μάχες με Barla και Tzibouz σε λιγότερο από 3 ώρες Κι αυτο γινεται . Παιξτε με 1000 ποντους.4) Να γίνει κερδοφόρο το Strategy Hall, να επεκταθούν τα FS Κι αυτο γινεται. Αρκει να ερθουν παραγγελιες και να ανοιξει μολις 1 ακομα Fantasy.5) Να μάθω να βάφω σαν τον Flames Kι αυτο γινεται. Του λες να σου δειξει. Το αποτελεσμα της βαφης ειναι αλλο θεμα..6) Να κερδίζω τον Darlok πάνω από μιά φορά το χρόνο Κι αυτο γινεται. Αλλαξτε στρατους. Καποια στιγμη θα φερεις και εσυ ενα 13ο. Αν τις κανεις 2 τις φορες εχεις 100% αυξηση.7) Να βγει πρώτη η Ελληνική ομάδα του ETC (WFB & 40K) Κι αυτο γινεται. Μολις τελειωσουν οι μαχες, βγαινουν πρωτοι εξω απο το Εκθεσιακο Κεντρο του Montreux8 ) Να πάει τελικό ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη Kι αυτο γινεται. Στο μπασκετ...9) Να γίνει η Ελλάδα κράτος δικαίου με μηδενική διαφθορά Κι αυτο γινεται. Μολις πτωχευσουμε δεν θα ειμαστε Κρατος, και η θα επικρατει το Δικαιο του Ισχυροτερου και η Διαφθορα θα ειναι "αγωνας για επιβιωση". 10) Να πάμε στον Παράδεισο Αυτο ειναι το πιο ευκολο: Πεταξου μια βολτα μεχρι Μαρουσι![/quote] | |
| Θέμα: Απ: New Year's Resolutions Σαβ 01 Ιαν 2011, 09:50 | |
| 1) Να σταματησουν να του τα πρηζουν του Λασκουλα για τα κιλα του 2) Να σταματησουν να μου τα πρηζουν για τα κιλα μου 3) Εμπρος της γης οι κολασμενοι εύσωμοι!!! |
| Θέμα: Απ: New Year's Resolutions Σαβ 01 Ιαν 2011, 09:52 | |
| - thorgrim έγραψε:
- ogyon έγραψε:
-Να παρει η ΑΕΚ το πρωταθλημα.
Μήτσο και εγώ Αεκτζής είμαι αλλά αυτό ούτε με τον Αγιο Βασίλη Σέντερ φορ ρε φίλε δεν γίνεται
νομιζα πως σε αυτο το ποστ, γενικως γραφουμε οτι επιθυμουμε το αδυνατον. |
| | | Johneleos Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3546 Ηλικία : 30 Τόπος : sthn xwra twn mpaokiwn Currently Playing : dem gaimz Registration date : 11/05/2010
| Θέμα: Απ: New Year's Resolutions Σαβ 01 Ιαν 2011, 10:24 | |
| -να μαθω βαφω καλητερα - να κρατισουν οι διακοπες μια βδομαδα -να μεγαλωσω και να βαψω τα Vampires μου -να μαθω να παιζω με 8 τανκς στο 40k -να ερχομαι αθηνα πιο συνχα -να βγαλουν space dwarf ξανα στο 40κ -Να μου τυχει ενας planeswalker στο πρωτο μπουστερ που θα ανοξω την δευτερα -να ψησω και αλλα παιδια απο σαμο να ασχοληθουν με φαντασυ και 40κ και αν θελουν και MtG -να γινω καλητερος σπαμμερ (γιατι μια βδομαδα μακρια απο pc kai gwf kai διαφορα αλλα φορουμς δεν μου εχει κανει καλο ) -Να αλλαξουν τα ρεστριξιον στο ΕΤC ωστε να παιζει 9αδα Blood knights -Tελος Θα ηθελα να Βγαλουν Tales of pirates με καλητερα γραφικα και καλητερο exp Και ΛΙΓΟΤΕΡΟ MALL
Aυτα τα ολιγα αμα σκεφτω και αλλα θα ποσταρω | |
| Θέμα: Απ: New Year's Resolutions Σαβ 01 Ιαν 2011, 12:33 | |
| - JohnELeos έγραψε:
- -να μαθω βαφω καλητερα
- να κρατισουν οι διακοπες μια βδομαδα -να μεγαλωσω και να βαψω τα Vampires μου -να μαθω να παιζω με 8 τανκς στο 40k -να ερχομαι αθηνα πιο συνχα -να βγαλουν space dwarf ξανα στο 40κ -Να μου τυχει ενας planeswalker στο πρωτο μπουστερ που θα ανοξω την δευτερα -να ψησω και αλλα παιδια απο σαμο να ασχοληθουν με φαντασυ και 40κ και αν θελουν και MtG -να γινω καλητερος σπαμμερ (γιατι μια βδομαδα μακρια απο pc kai gwf kai διαφορα αλλα φορουμς δεν μου εχει κανει καλο ) -Να αλλαξουν τα ρεστριξιον στο ΕΤC ωστε να παιζει 9αδα Blood knights -Tελος Θα ηθελα να Βγαλουν Tales of pirates με καλητερα γραφικα και καλητερο exp Και ΛΙΓΟΤΕΡΟ MALL
Aυτα τα ολιγα αμα σκεφτω και αλλα θα ποσταρω - να μαθω ορθογραφια.. Ρε Γιαννακη, ολοι το χεζουμε οταν γραφουμε, αλλα εσυ το παρακανεις.. |
| | | Spyrek Frysirensson Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 431 Ηλικία : 28 Τόπος : Πατρα Currently Playing : WHFB Dwarfs//Runescape//Die2Nite//Battlefield Heroes//Τα πάντα όλα!! Registration date : 06/08/2010
| Θέμα: Απ: New Year's Resolutions Σαβ 01 Ιαν 2011, 13:49 | |
| - ogyon έγραψε:
- - να μαθω ορθογραφια..
Το ονειρο καθε μαθητη! Τεσπα εγω θελω την Στικουδη, την Κιρα Ναιτλι, την Χριστινα Μουστακα, ενα καλυτερο PC, να πεθανει η Patty&Antonella πεφτοντας απο εναν γκρεμο, πολλα λεφτα για να πληρωσω τον thorgrim , και παγκοσμια ειρηνη...! Τελος θελω να σταματησει αυτο το πραγμα που λετε ολοι εδω μεσα και γκρινιαζετε...αυτην την "κριση". Που την ειδατε?? | |
| | | medas Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1293 Ηλικία : 53 Τόπος : Portsmouth, Gunwharf Quays Currently Playing : - Registration date : 24/09/2008
| Θέμα: Απ: New Year's Resolutions Σαβ 01 Ιαν 2011, 13:53 | |
| - Spyrek Frysirenss έγραψε:
- Τελος θελω να σταματησει αυτο το πραγμα που λετε ολοι εδω μεσα και γκρινιαζετε...αυτην την "κριση". Που την ειδατε??
Κι να αποκτήσει το φως του ο ... Αόματος. | |
| | | Spyrek Frysirensson Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 431 Ηλικία : 28 Τόπος : Πατρα Currently Playing : WHFB Dwarfs//Runescape//Die2Nite//Battlefield Heroes//Τα πάντα όλα!! Registration date : 06/08/2010
| Θέμα: Απ: New Year's Resolutions Σαβ 01 Ιαν 2011, 13:57 | |
| - medas έγραψε:
- Spyrek Frysirenss έγραψε:
- Τελος θελω να σταματησει αυτο το πραγμα που λετε ολοι εδω μεσα και γκρινιαζετε...αυτην την "κριση". Που την ειδατε??
Κι να αποκτήσει το φως του ο ... Αόματος. Πλακα κανουμε ρε παιδιαααααααααα! | |
| | | medas Spamlord
| Θέμα: Απ: New Year's Resolutions Σαβ 01 Ιαν 2011, 14:00 | |
| | |
| | | | New Year's Resolutions | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |