Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| 15ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Μονάδα) | |
|
+6h34dnotf0und Cad@veR Theogobbo aphelion Trollzor kiour_gr 10 απαντήσεις |
Ποια Μοναδα σας άρεσε περισσότερο? | Aphelion | | 35% | [ 13 ] | Head not Found | | 24% | [ 9 ] | Yria | | 5% | [ 2 ] | Kyrikas | | 11% | [ 4 ] | Kiour_gr | | 24% | [ 9 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 37 | | Η Ψηφοφορί έκλεισε |
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
kiour_gr Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 6194 Ηλικία : 46 Τόπος : Cambridge Currently Playing : Diablo 3 beta, MTG. Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: 15ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Μονάδα) Δευ 28 Φεβ 2011, 13:18 | |
| Σε αυτό το θέμα μπορείτε να ψηφίσετε για την καλύτερη Μοναδα του 15ου διαγωνισμού βαψίματος του GWF (Fantasy). Οι συμμετοχές είναι με αλφαβητική σειρά του username κάθε μέλους. Ψήφοι μέχρι τις 08/03! Aphelion Head not Found Yria Kyrikas Kiour_gr
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Kiour_gr στις Τρι 26 Απρ 2011, 16:29, 1 φορά | |
| | | kiour_gr Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 6194 Ηλικία : 46 Τόπος : Cambridge Currently Playing : Diablo 3 beta, MTG. Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: 15ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Μονάδα) Δευ 28 Φεβ 2011, 17:54 | |
| Ετοιμο, συγνωμη για την καθυστεριση τα παραπονα στον ηλεκτρολογο! | |
| | | Trollzor Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4424 Ηλικία : 41 Τόπος : Ζμπέοςμ. Currently Playing : Με τα νεύρα των ζώων Registration date : 28/09/2009
| Θέμα: Απ: 15ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Μονάδα) Τρι 01 Μαρ 2011, 17:53 | |
| Για μένα, το καλύτερο είναι του kiur. Είναι πολύ καλή και προσεγμένη δουλειά, με high-lvl τεχνικές. Για τους υπόλοιπους: Θεωρώ ότι ο aphelion έβαλε commission κρίνοντας από το στύλ των γραμμών. Με χαλάει όσο δεν πάει η γυαλάδα που δίνουν τα βερνίκια. Ο Κυρ Γκίκας έχει δώσει αγάπη στα μοντέλα του, αλλά τα απότομα high με χαλάνε. Nice Try! Του ακέφαλου φαίνονται όμορφοι και προσεγμένοι, αλλά η εικόνες είναι μικρές για να καταλάβω το πραγματικό επίπεδο. Τα ίδια είπα και στον cadaver στο league, βάλε close ups!! | |
| | | aphelion Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: 15ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Μονάδα) Τρι 01 Μαρ 2011, 18:08 | |
| Δεν είναι κομισιον ρε μπάρμπα!...αλλά όποοε θέλει μπορώ να το πουλήσω! | |
Αριθμός μηνυμάτων : 4424 Ηλικία : 41 Τόπος : Ζμπέοςμ. Currently Playing : Με τα νεύρα των ζώων Registration date : 28/09/2009
| Θέμα: Απ: 15ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Μονάδα) Τρι 01 Μαρ 2011, 18:12 | |
| Σου έχει ξεφύγει το μάτι του αναβάτη στην εικόνα Καλά, το commission το είπα γιατί είναι σε επίπεδο πάνω κάτω όπως αυτά που βλέπω στα commissions (lab) ενώ ξέρω ότι μπορείς να βάψεις θεϊκά. Καλά, όχι όσο εγώ, αλλά λέμε τώρα. | |
| | | Theogobbo Mercenary
Αριθμός μηνυμάτων : 22 Ηλικία : 33 Τόπος : Κερατσίνι Currently Playing : You know.. Registration date : 30/12/2010
| Θέμα: Απ: 15ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Μονάδα) Τετ 02 Μαρ 2011, 01:38 | |
| Ήμουν μεταξύ Kyrika και Aphelion. +1 στον master shepherd (Aphelion), ίδιο επίπεδο βαψίματος όμως τα κόκκινα σκατουλάκια είναι κάπως πιο εντυπωσιακά. Αυτό που πρόσεξα είναι ότι στην δεξιά εικόνα, όπου διακρίνεται ένα κόκκινο κωλαράκι, τα νύχια των ποδιών σα να μου φαίνονται άβαφτα. Δε ξέρω αν τα έκανες μαύρα κιόλας γιατί δε φαίνεται αλλού στη φωτο νύχια, αλλά και μαύρα να'ναι θα ήταν πιο ωραία με κάποιο highlight. Εξάλλου απ'τη λάβα κάπως θα γυάλιζαν και αυτά. Οι Lizardmen, οι Cold Ones και οι δαίμονες ήθελαν νομίζω καλύτερες φωτό. Κρίμα είναι, για παράδειγμα οι ασπίδες των Lizard είναι φοβερές όμως δε διακρίνονται οι σαύρες, όπως και το scaly skin των Cold Ones. | |
| | | Cad@veR Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 277 Registration date : 16/07/2010
| Θέμα: Απ: 15ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Μονάδα) Τετ 02 Μαρ 2011, 02:13 | |
| Ψηφος στον Head not Found γιατι τα δεινοσαυρακια ειναι φανταστικα! Τον Αlphelion δν τον ψηφιζω γιατι κατι πρεπει να κανει με τις φωτος του, Ε Λ Ε Ο Σ με το side scrolling συνεχεια | |
| | | h34dnotf0und Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2002 Ηλικία : 45 Registration date : 06/10/2008
| Θέμα: Απ: 15ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Μονάδα) Τετ 02 Μαρ 2011, 08:54 | |
| - Παράθεση :
- Του ακέφαλου φαίνονται όμορφοι και προσεγμένοι, αλλά η εικόνες είναι μικρές για να καταλάβω το πραγματικό επίπεδο.
- Παράθεση :
- Οι Lizardmen, οι Cold Ones και οι δαίμονες ήθελαν νομίζω καλύτερες φωτό. Κρίμα είναι, για παράδειγμα οι ασπίδες των Lizard είναι φοβερές όμως δε
διακρίνονται οι σαύρες, όπως και το scaly skin των Cold Ones. Περισσότερες φωτό, εδώ: https://greekwargaming.forumgreek.com/t4143-topic#101308Thnx για τα σχόλια και τις ψήφους! | |
| | | medas Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1293 Ηλικία : 53 Τόπος : Portsmouth, Gunwharf Quays Currently Playing : - Registration date : 24/09/2008
| Θέμα: Απ: 15ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Μονάδα) Τετ 02 Μαρ 2011, 11:23 | |
| Ψήφησα Κιουρ όχι μόνο γιατί μου άρεσε περισσότερο αλλά γιατί για μένα 3 μοντέλα δεν είναι 'μονάδα'. | |
| | | Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: 15ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Μονάδα) Τετ 02 Μαρ 2011, 11:59 | |
| - medas έγραψε:
- Ψήφησα Κιουρ όχι μόνο γιατί μου άρεσε περισσότερο αλλά γιατί για μένα 3 μοντέλα δεν είναι 'μονάδα'.
σαν τα οχηματα του 40k ενα πραμα? ενα = κανενα? LoL! |
| Θέμα: Απ: 15ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Μονάδα) Τετ 02 Μαρ 2011, 14:01 | |
| Παίδες, να είχα δύο ψήφους, θα έριχνα και κιούρη και κεφαλίδη... Μετά από 10 λεπτά να χαζεύω φωτό και να φαντασιώνομαι ότι τα μοντελάκια είναι δικά μου (εχ, εννοώ να συγκρίνω επίπεδα) θα τη ρίξω στον κιούρη. Κιούρη, το μόνο "αρνητικό" που παρατηρώ είναι τα καθ'ύψος επίπεδα των βάσεων, πρέπει να καλύψεις με Green Stuff για να μοιάζουν μονοκόμματα, φαίνονται πρόχειρα έτσι με βάση πάνω σε βάση. Cheers! | |
| | | sagemonk Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 680 Ηλικία : 47 Τόπος : Αθήνα όσο η βενζίνη είναι κάτω από 2 €... Currently Playing : WHFB Empire, next: WIP O&G Registration date : 06/03/2009
| Θέμα: Απ: 15ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Μονάδα) Τετ 02 Μαρ 2011, 14:30 | |
| Ορέστης για μένα! Δεν είμαι μάστορας του βαψίματος, αλλά μου έκανε πολύ κλικ το βάψιμο του!
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: 15ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Μονάδα) Παρ 04 Μαρ 2011, 13:07 | |
| | |
| | | Giorel Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 655 Ηλικία : 47 Τόπος : Αρτέμιδα Currently Playing : Με τις Βασιλισσες μου ΑΟS και με τον Αυτοκρατορα μου 9η!!! Registration date : 07/10/2009
| Θέμα: Απ: 15ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Μονάδα) Παρ 04 Μαρ 2011, 14:15 | |
| | |
| Θέμα: Απ: 15ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Μονάδα) Τρι 08 Μαρ 2011, 11:36 | |
| Στο τσακ! Ευχαριστώ για τις ψήφους παίδες. Πιστέυω όμως πως ο Headnotfound αδικήθηκε από τις φωτό του. Την άλλη φορά βάλε κοντινά στα κεφάλια. | |
| | | Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
| Θέμα: Απ: 15ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Μονάδα) Τρι 08 Μαρ 2011, 12:18 | |
| Head χωρίς όμως να υστερούν/υπερτερούν οι υπόλοιποι | |
| | | | 15ος διαγωνισμός Βαψίματος GWF (WHFB Μονάδα) | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
Παρόμοια θέματα | |
| |
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |