Αριθμός μηνυμάτων : 2642 Ηλικία : 39 Registration date : 03/09/2008
Θέμα: Iron Challenge! (wtf) Κυρ 13 Μαρ 2011, 11:39
Δεν πιστεύω να χάσατε χθες το φαντασμαγορικό θέαμα "που πρέπει να δει κάθε Έλληνας" ;;
Πρωτοπόρος και πάλι στην ποιοτική ψυχαγωγία ο ΑΝΤ1, προσφέρει ανεπανάληπτο show, με τη μια τραγικότητα να διαδέχεται την άλλη..
- Ο πίθηκος παρουσιαστής με το κοστούμι, με τη φωνή νταλικιέρη -Οι δήθεν διάσημοι, λαμόγια της κοινωνίας, Μπουμπούκος & μαντάμ, Λάτσιος, Θέμος, Κανάκης κλπ -Οι μικροί και κυρίως οι μικρές, που χτυπιούνταν ωσάν τα ζώα (ειδικά οι γυναίκες ήταν σαν "ανάποδο γαμώτο", κι απο τις πολλές που φάγανε μπορεί να ίσιωσαν κιόλας) - Ο Αλί Γκιουνάι, που φοβάται μόνο τον Αλλάχ (κι απο κάτω γιουχάρισμα.. μπράβο μας! Όταν θα πέφτουν τα αεροπλάνα της Αλ-Κάιντα στην Ακρόπολη, εμείς θα απορούμε για ποιό λόγο ) -Η είσοδος του τουρκου με τσιφτετέλια -Η είσοδος του Μιχαλιού με Ζορμπά (την άλλη φορά και Καραγκούνα) -Η ανάκρουση των εθνικών ύμνων..!! για μια διοργάνωση που δεν είναι ούτε καν άθλημα..! την άλλη φορά όταν θα έχουμε ελληνική συμμετοχή σε διαγωνισμό "ποιός θα φάει τα περισσότερα hamburger σε 2 λεπτά", θα παρακαλούσα να ακούγεται και εκεί ο ύμνος, αντιπροσωπεύει τη χώρα! -Ο τίτλος παρέμεινε στην Ελλάδα! (τώρα νιώθω καλύτερα.. έχω λύσει όλα τα προβλήματα μου)
-Και τελευταίο και καλύτερο, το σχόλιο της δημοσιογράφου: "Ο Μιχάλης Ζαμπίδης είναι υγιές πρότυπο για τη νεολαία" Πολύ θα ήθελα κάποια μέρα να γυρίσει ο γιος της ΜΑΥΡΟΣ στο ξύλο απο το σχολείο του, γιατί ο συμμαθητής του είχε υγιή πρότυπα!!!
Johneleos Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3546 Ηλικία : 30 Τόπος : sthn xwra twn mpaokiwn Currently Playing : dem gaimz Registration date : 11/05/2010
Θέμα: Απ: Iron Challenge! (wtf) Κυρ 13 Μαρ 2011, 12:07
Απλά ήταν αισχος το ''Show", γιατι για να δεις τον ιρον μάικ επρεπε :
- να περιμενεις να δεις ολες τις μλκιες που εβγαζαν και τον καθε ασχετο
-τον μπουμπουκο να λεει πως αμα δεν ηταν ο ζαμπιδης και να μιραζε ξυλο στον τουρκο δεν θα ερχοταν, και ολους τους ασχετους ......
-με το που λεει ο ζαμπιδης θα ερ8ει σε λιγο ηταν 11 και εκανε 25 λεπτα διαφημισεις μετα εβγαλε ολη την ιστορια τως προπονησεων που κανεναν δεν ενδιαφερουν κατα τις 12 παρακατι εβγαλε κατι καταστροφεις της μουσικης να λενε τρελανεμε ,που δεν κταλαβα γιατι εβαζαν τραγουδακια???
- μετα στις 12 παρα κατι εβαλε παλι για 25 λεπτα διαφημισεις και εδειξε τον γιατρο WTF? του ζαμπιδη που του εκλινε τις εσωτερικες αιμοραγιες με κατι ξυλα που παιζουν ντραμς
- κατα τις 12μισι με 1 παρα τεταρτο αρχισαν τα οργανα και με σε λιγο ( 2 ωρες ) αρχισε να παιζουν φαπες το οποιο μπορουσε πιστευω να το εβαζε στις 10 το βραδι και να μην βαζει ολα αυτα .... απλα ηταν χασιμο χρονου αυτο που μπορουσα να κοιμηθω ....
Οσο για το σχολιο ηταν απλα τραγικο Ο Ζαμπιδης ειναι "αθλητης "και δερνει εντος του ρινγκ οχι να πανε τα παιδακια και να παιζουν φαπες γιατι εχουν ως δηθεν υγιες προτυπο
Σε λιγο θα κανουμε το Greek WWE ....
Πραγματικα σαν WWE επισοδιο μου φανηκε ......
Thanos Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 363 Ηλικία : 36 Τόπος : Πατρα Currently Playing : Lizardmen/ Wood Elves Registration date : 12/02/2010
Θέμα: Απ: Iron Challenge! (wtf) Κυρ 13 Μαρ 2011, 12:31
εγω αν κ συμφωνω με καποια απο αυτα θα διαφωνησω καθετα με αυτο που λες, οτι ηταν ντροπη που μπηκε ενω ακουγοταν το ζειμπεκικο της Ευδοκιας. Δλδ αν εμπαινε ενω ακουγοταν το for whom the bell tolls, ή καποια αλλη αμερικανια ειτε μεταλ ειτε r&b οπως συνηθιζεται τελευταια θα ηταν ωραιο? μην τρελαθουμε κιολας...
Johneleos Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3546 Ηλικία : 30 Τόπος : sthn xwra twn mpaokiwn Currently Playing : dem gaimz Registration date : 11/05/2010
Θέμα: Απ: Iron Challenge! (wtf) Κυρ 13 Μαρ 2011, 12:47
Κατσε ρε μαν οταν πας να παιξεις ξυλο ακους ζειμπεκικο ?? η τσιφτετελι OMG και 3 LOL Wtf?
Thanos Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 363 Ηλικία : 36 Τόπος : Πατρα Currently Playing : Lizardmen/ Wood Elves Registration date : 12/02/2010
Θέμα: Απ: Iron Challenge! (wtf) Κυρ 13 Μαρ 2011, 13:34
το τι μπορει να ακουει ο καθενας, τι του αρεσει κ τι τον εκφραζει ειναι καθαρα υποκειμενικο, νομιζω πρεπει να ξεφυγουμε απο τα στανταρ "διαλεγω 50cent ή metallica για να το παιξω σκληρος". κ πραγματικα πιστευεις θα ηταν ωραια εικονα αν εμπαινε ενω ακουγοταν τπτ αμερικανιες? προσωπικα θα το θεωρουσα απολυτη ξεφτιλα αν εκανε κατι τετοιο, αν διαλεγε ενα τραγουδι που αρεσει στη μαζα μονο κ μονο για να εχει "ωραια" εικονα
Samanos Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2166 Ηλικία : 31 Τόπος : (Sydney) Currently Playing : WFB-Mordheim Registration date : 11/04/2010
Θέμα: Απ: Iron Challenge! (wtf) Κυρ 13 Μαρ 2011, 13:41
Thanos έγραψε:
το τι μπορει να ακουει ο καθενας, τι του αρεσει κ τι τον εκφραζει ειναι καθαρα υποκειμενικο, νομιζω πρεπει να ξεφυγουμε απο τα στανταρ "διαλεγω 50cent ή metallica για να το παιξω σκληρος". κ πραγματικα πιστευεις θα ηταν ωραια εικονα αν εμπαινε ενω ακουγοταν τπτ αμερικανιες? προσωπικα θα το θεωρουσα απολυτη ξεφτιλα αν εκανε κατι τετοιο, αν διαλεγε ενα τραγουδι που αρεσει στη μαζα μονο κ μονο για να εχει "ωραια" εικονα
+1
εμενα φου φανηκε πολυ ψευτικο να πω την αληθεια. ο τουρκος δεν εκανε σχεδον τιποτα, ειδικα στην αρχη. το θεωρω πολυ γελειο να προσπαθουν να δωσουν τετοιες διαστασεις στη κοντρα μας με τους τουρκους.
iron man Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 5311 Ηλικία : 40 Τόπος : Πειραιας-Νικαια Currently Playing : WHFB Registration date : 31/08/2008
Θέμα: Απ: Iron Challenge! (wtf) Κυρ 13 Μαρ 2011, 13:44
johneleos έγραψε:
Κατσε ρε μαν οταν πας να παιξεις ξυλο ακους ζειμπεκικο ?? η τσιφτετελι OMG και 3 LOL Wtf?
φιλε ο ζαμπιδης εδω και χρονια στο εξωτερικο που αγωνιζετε οταν κανει την εισοδο του παντα μπαινει ετσι. ελληνας ειναι με τι θες να βγει δηλαδη με pantera??
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Iron Challenge! (wtf) Κυρ 13 Μαρ 2011, 13:48
να δω στο Κ1 να ριχνει ζεμπεκια και τιποτα αλλο.. LoL!
iron man Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 5311 Ηλικία : 40 Τόπος : Πειραιας-Νικαια Currently Playing : WHFB Registration date : 31/08/2008
Θέμα: Απ: Iron Challenge! (wtf) Κυρ 13 Μαρ 2011, 13:58
ogyon.....
και σκιζει και κολους ετσι
Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
Θέμα: Απ: Iron Challenge! (wtf) Κυρ 13 Μαρ 2011, 14:00
Κι εσυ το ειδες ομως Λανσελοτι :Ρ
ΥΓ. σε 2 ωρες θα ειμαι GW !
kyrgkikas Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1030 Ηλικία : 46 Τόπος : Χανια Currently Playing : WarHammer 40k και WFBS Registration date : 01/01/2011
Θέμα: Απ: Iron Challenge! (wtf) Κυρ 13 Μαρ 2011, 14:13
Ω Emperor.Σε ευχαριστω που δεν βλεπω τηλεωραση. Σε ευχαριστω που με εμαθες αντι να βλεπω σκουπιδια να παιζω Playstation (...και οχι μονο) Σε ευχαριστω που με εμαθες οταν βαρεθω το Play να στρωνω τον κωλο μου κατω και να βαφω Σε ευχαριστω που με εστειλες στην Κρητη και αντι να βλεπω σκουπιδια το πρωι , να παιρνω το ποδηλατο και να κανω βολτες. Σε ευχαριστω Ω Emperor.
iron man Arch Spammer
Θέμα: Απ: Iron Challenge! (wtf) Κυρ 13 Μαρ 2011, 14:16
Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
Θέμα: Απ: Iron Challenge! (wtf) Κυρ 13 Μαρ 2011, 14:19
Ποτε εγινε αυτο το event και το εχασα? Επρεπε να ειχε μπει και ο Τουρκος με Παντελη Θαλασσινο ffs "τα Σμυρνεϊκα τραγουδια ποιος σου τα μαθε?" ε ρε κατΑΝΤ1α.....
lance-a-lot Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2642 Ηλικία : 39 Registration date : 03/09/2008
Θέμα: Απ: Iron Challenge! (wtf) Κυρ 13 Μαρ 2011, 15:36
Ρε σεις, το καλύτερο δεν σχολιάσατε... μη χάνουμε την ουσία!!
lance-a-lot έγραψε:
-Και τελευταίο και καλύτερο, το σχόλιο της δημοσιογράφου: "Ο Μιχάλης Ζαμπίδης είναι υγιές πρότυπο για τη νεολαία" Πολύ θα ήθελα κάποια μέρα να γυρίσει ο γιος της ΜΑΥΡΟΣ στο ξύλο απο το σχολείο του, γιατί ο συμμαθητής του είχε υγιή πρότυπα!!!
Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
Θέμα: Απ: Iron Challenge! (wtf) Κυρ 13 Μαρ 2011, 16:16
Ο Ζαμπίδης μπορεί και να είναι υγιές πρότυπο Lance. Γιατί είναι ΑΘΛΗΤΗΣ. Όχι μπραβος ή τραμπούκος. Τα λανθασμένα πρότυπα είναι οι Τζουτζούκοι, οι Χορεύτριες, οι Δημοσιογράφοι, οι Κανάκηδες κλπ.
aphelion Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
Θέμα: Απ: Iron Challenge! (wtf) Κυρ 13 Μαρ 2011, 18:02
Kι εγώ το είδα με την ελπίδα να κερδίσει το κωλοτουρκος μονο και μόνο να δω τις αντιδράσεις όσων ήταν εκεί! χαχαχαχα
για τον ΛΟΥΤΣΟ είναι!!!!
Samanos Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2166 Ηλικία : 31 Τόπος : (Sydney) Currently Playing : WFB-Mordheim Registration date : 11/04/2010
Θέμα: Απ: Iron Challenge! (wtf) Κυρ 13 Μαρ 2011, 18:08
kyrgkikas έγραψε:
Ω Emperor.Σε ευχαριστω που δεν βλεπω τηλεωραση. Σε ευχαριστω που με εμαθες αντι να βλεπω σκουπιδια να παιζω Playstation (...και οχι μονο) Σε ευχαριστω που με εμαθες οταν βαρεθω το Play να στρωνω τον κωλο μου κατω και να βαφω Σε ευχαριστω που με εστειλες στην Κρητη και αντι να βλεπω σκουπιδια το πρωι , να παιρνω το ποδηλατο και να κανω βολτες. Σε ευχαριστω Ω Emperor.
λαθος, οι chaos gods στα μαθανε αυτα
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Iron Challenge! (wtf) Κυρ 13 Μαρ 2011, 18:34
Δε μου άρεσε πολύ. Μου φάνηκε ο Τούρκος 1-2 σκάλες πιο κάτω, όλο καθόταν και τις έτρωγε, δε βάραγε καθόλου. όσο για το πρότυπο, μόνο από την άποψη του αθλητισμού, αν το πούμε έτσι, από κάτι ηθοποιούς και δημοσιογράφους, λαζόπουλους, τότε σίγουρα. Βαρετό θέαμα όμως...
helmet Warrior
Αριθμός μηνυμάτων : 51 Ηλικία : 43 Registration date : 10/10/2008
Θέμα: Απ: Iron Challenge! (wtf) Δευ 14 Μαρ 2011, 19:55
Οι πολεμικές τέχνες δεν είναι τραμπουκισμός, είναι ο δρόμος για να μην φοβάσαι τραμπουκισμούς, και όποιος έχει κάνει μπορεί να καταλάβει και πόσο αφοσιωμένος αθλητής είναι ο ζαμπήδης και πόσο σεμνός για ότι έχει καταφέρει. Αν αυτά δεν κάνουν για πρότυπα των παιδιών δεν είμαι ειδικός να απαντήσω αλλά εμένα μία χαρά μου φαίνονται. Η Διοργάνωση ήταν χάλια, Το σόου ήταν χάλια, αλλά εμένα αυτό που με πείραξε περισσότερο ήταν τα γιουχαρίσματα που μόνο πολιτισμό δεν δείχνουν.
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Iron Challenge! (wtf) Δευ 14 Μαρ 2011, 22:35
helmet έγραψε:
Οι πολεμικές τέχνες δεν είναι τραμπουκισμός, είναι ο δρόμος για να μην φοβάσαι τραμπουκισμούς, και όποιος έχει κάνει μπορεί να καταλάβει και πόσο αφοσιωμένος αθλητής είναι ο ζαμπήδης και πόσο σεμνός για ότι έχει καταφέρει. Αν αυτά δεν κάνουν για πρότυπα των παιδιών δεν είμαι ειδικός να απαντήσω αλλά εμένα μία χαρά μου φαίνονται. Η Διοργάνωση ήταν χάλια, Το σόου ήταν χάλια, αλλά εμένα αυτό που με πείραξε περισσότερο ήταν τα γιουχαρίσματα που μόνο πολιτισμό δεν δείχνουν.
Τα περι τραμπουκισμου και πολεμικων τεχνων με βρισκουν απολυτως συμφωνο. (Ελπιζω οχι γιατι με παιρνει η μπαλα..). Απο κει και υστερα ο "Σιδερομιχαλης" πιστευω οτι ειναι γνησιο παιδι της σχολης του Γιδακου και στη μαχη αλλα και στον πνευμα. Παντως απο οσους τον εχουν γνωρισει προσωπικα, και απο τις 2 φορες που ειχε ερθει στο ντοτζο μας, να μας προπονησει στο Σαντα, εχω να πω μονο τα καλυτερα για εναν ανθρωπο που ειναι απλα ενας απο τους 3ς κορυφαιους του κοσμου. Θα μπορουσε να ειναι βαρια ψωναρα, κατι που ομως δεν τον χαρακτηριζει (αν και το τελευταιο του σχολιο ηταν ασχημο ΙΜΟ).
bariemai Champion
Αριθμός μηνυμάτων : 137 Τόπος : samos Currently Playing : warriors of chaos Registration date : 17/11/2010
Θέμα: Απ: Iron Challenge! (wtf) Δευ 14 Μαρ 2011, 23:16
ουσιαστικα ηταν κατι σε αρτος και θεαματα για να ξεχασει ο ελληνας τον πονο του και να εχει την εντιποση οτι μαμαει και δερνει (τους τουρκους) πχ μια ιστορια χωρις νοημα για να γεμισει επισης τον τηλεοπτικο χρονο του το καναλι που φετος η ελληνικη τν παει κατα διαολου με ολες αυτες τισ μακακιες