Greek Wargaming Forum
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

The Forum of Greek Wargamers

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 7 08abe9eb-c1f8-4f8a-abdf-72add18a9837_zps28329c39
Πρόσφατα Θέματα
» WTB wargaming and rpg terrain
To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 7 I_icon_minitimeαπό shadowblade94 Κυρ 01 Οκτ 2023, 17:37

» WTS Big Tau Army 400€
To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 7 I_icon_minitimeαπό doomsday Κυρ 09 Απρ 2023, 20:50

» Πωλούνται Adeptas sororitas
To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 7 I_icon_minitimeαπό Manolorza Παρ 07 Απρ 2023, 12:31

» Πωλουνται Grey Knights
To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 7 I_icon_minitimeαπό powerslave Κυρ 02 Απρ 2023, 19:08

» WTS High elf army
To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 7 I_icon_minitimeαπό Eyzonas Κυρ 25 Ιουλ 2021, 23:08

Blog Feeds
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners.

To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ

Πήγαινε κάτω 
+39
Abducted47
The_Chargeling
BiG GoBBo
Nepenthe
talazorn
Malevolent
Spyrek Frysirensson
Papajohn
DaBigWaagh
Malus
mitros
admin
Juan
Hunter
Johneleos
Trollzor
Asarnil the Dragonlord
kyrgkikas
Blood Guzzler
Sn4k30r
Hellspawn
lance-a-lot
xrisomiga
h34dnotf0und
sagemonk
Samanos
Tzif
Tzortz
kiour_gr
iron man
Achaian
Aramil Sair Sianontel
Altair
Watcher in the Dark
medas
aphelion
Khar Vader
theodddore
Laskoulas
43 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
lance-a-lot
Arch Spammer
Arch Spammer
lance-a-lot

Αριθμός μηνυμάτων : 2642
Registration date : 03/09/2008

To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 7 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤρι 29 Μαρ 2011, 23:59

Δες την κρίση με αισιοδοξία!!!

Μ'αρέσει που όταν λέω για αύξηση στο αφεντικό μου δε με αγριοκοιτάζει αλλά ξεσπάει στα γέλια.΄Ασε που έδιωξε κανα δυο που δε μου άρεσε η μούρη τους

Μ'αρέσει που πολλοί φίλοι μου μετανάστευσαν για καλύτερο μέλλον,γιατί θα έχω extra προορισμούς διακοπών στο εξωτερικό.¨Ασε που όλο και κάτι θα στέλνουν τις γιορτές.

Μ'αρεσει που ακρίβηνε η βενζίνη και είναι απλησίαστη ,και κουνάω λιγότερο το αμάξι γιατί αυτό σημαίνει ότι θα το έχω για περισσότερα χρόνια, κάνω καλό στην καρδιά μου και είμαι και πολύ μούρη όταν προτείνω σε φίλους να πάμε τσάρκα με το αμάξι στην εθνική. ΄Ασε που όταν πάμε για μπάνιο το καλοκαίρι τσοντάρουν πια όλοι για βενζίνη ενώ παλιά κάναν τον κινέζο.

Μαρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά. Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον.

Μαρέσει που οι σερβιτόροι άρχισαν να λένε πάλι ευχαριστώ όσα λίγα και να είναι τα τιπς και αν τους δώσουν.

Επιπλέον για τις γκόμενες, είσαι σίγουρος πια 100% ότι δε σε θέλει για τα λεφτά σου.

Μ'αρέσει που ο κουλουρτζής έξω από τα μπουζούκια έχει πιο πολύ δουλειά από τη λουλουδού μέσα στα μπουζούκια.

Μ'αρέσει ο καφές που κερδίζω στο τάβλι με φιλαράκια αποτελεί το 2%του μισθού μου που σημαίνει ότι σε 50 παρτίδες έχω βγάλει ένα μισθό.

Μ'αρέσει που θα κόψουν τα επιδόματα. Δεν άντεχα να περιμένω σε ουρές όρθιος.

Μ'αρέσει που το μέλλον της χώρας είναι αβέβαιο, γιατί σε όλους μας έλειπε λίγο πολύ η περιπέτεια στη ζωή μας.

Μ'αρέσει που μπορώ να έχω κατάθλιψη ελεύθερα. Παλιά μου τα είχαν πρήξει όλοι'Τι σου λείπει ρε μαλάκα?Τη δουλειά σου την έχεις,το αμαξάκι σου,τι άλλο θες?'

Μ'αρέσει που στο σούπερ μάρκετ σπάνια περιμένεις πια τον μπροστά να χτυπήσει 2 καρότσια ψώνια,και αν πέσεις σε τέτοιον,του λες να σε καλέσει και σένα στο πάρτυ.Μ'αρέσει που βλέπω αυτούς που αποταμιεύαν τόσα χρόνια ,να χάνουν τα λεφτά τους,γιατί νιώθω καλύτερα που εγώ τα χάλαγα πάντα μέχρι τελευταίο ευρώ και τώρα από 'σπάταλος' έγινα 'προνοητικός'γιατί τουλάχιστον πρόλαβα και τα χάρηκα.Μ'αρέσει που γίνονται πιο πολλοί πολιτικοί γάμοι, γιατί σε αυτούς τουλάχιστον δε χρεώνουν για τους πολυέλαιους.

Μ'αρέσει που την έχουν δει ξαφνικά όλοι οικολόγοι, και καλά ότι κάνουν οικονομία γιατί προστατεύουν το περιβάλλον.

Μ'αρέσει που λένε ότι θα ξαναγυρίσουμε στη δραχμή, γιατί επιτέλους θα ξοδέψω τις δραχμές που είχα φυλάξει για ενθύμιο και μου έσπαγαν τα νεύρα όταν δεν είχα μία και υπολόγιζα ότι αντιστοιχούν σε 60-70 ευρώ αλλά δεν τις άλλαζε πια η τράπεζα.

Μ'αρέσει που αν πω ότι δουλέυω 2 φορές τη βδομάδα με κοιτούν με συμπάθεια και μου λένε κουράγιο, ενώ πιο παλιά σκεφτόντουσαν 'Ρε τον τεμπέλη'..

Μ'αρέσει που θα έχω και γω μία ιστορία πόνου και δυστυχίας να λέω στις επόμενες γενιές για το παρελθόν της χώρας,όπως εμείς ακούγαμε για χούντα και 2ο παγκόσμιο.Αλλιώς θα με πέρναγαν για πολύ φλώρο..

Laughing
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Asarnil the Dragonlord
Arch Spammer
Arch Spammer
Asarnil the Dragonlord

Αριθμός μηνυμάτων : 13942
Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο
Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames
Registration date : 15/09/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 30 Μαρ 2011, 00:12

Μου αρεσει σα σκεψη να κανουμε λαικα δικαστηρια και λιντσαρισματα σε οσους μας ξεπουλησαν.
Μου αρεσει σαν ιδεα, ο δημοσιος απαγχονισμος και η γκιλοτινα σε μεγαλες πλατειες της Αθηνας, παρουσια λαθρομεταναστων.
Μου αρεσει σαν ιδεα, η Βουλη να οχυρωθει σαν τις Βερσαλλιες και ο επαναστατημενος οχλος να μπουκαρει μεσα τραβωντας για δημοσια διαπομπευση τους αντιπροσωπους του Κεφαλαιου.
Μου αρεσει που η Ιστορια συναντα σε καθε της κυκλο και μια εξεγερση.
Μου αρεσει η Ανατροπη απο στημενη εκπομπη στη prime time να γινει πραγματικοτητα μερα μεσημερι.
Aramil Sair Sianontel
Spamlord
Spamlord
Aramil Sair Sianontel

Αριθμός μηνυμάτων : 1664
Τόπος : coming...
Registration date : 22/10/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 30 Μαρ 2011, 00:14

Όταν σε χώσουνε στα μπουντρούμια, για προδότη της "επαναστασης" δεν θα σ'αρέσει όμως... Wink
Tzortz
Admin
Tzortz

Αριθμός μηνυμάτων : 12004
Τόπος : Νικαια
Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general
Registration date : 27/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 30 Μαρ 2011, 00:14

http://exoikonomisi.ypeka.gr/

Αντε , να βγαλουμε και 'μεις 'κανα φραγκο με την Θερμοπροσοψη :Ρ
Asarnil the Dragonlord
Arch Spammer
Arch Spammer
Asarnil the Dragonlord

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 30 Μαρ 2011, 00:17

Η μοιρα του Επαναστατη περναει απο τη Δοξα στο θανατο.
Η μοιρα του μεμψιμοιρου, περναει απο τη μιζερια στο θανατο.
Aramil Sair Sianontel
Spamlord
Spamlord
Aramil Sair Sianontel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 30 Μαρ 2011, 00:19

Δύσκολες λέξεις βραδυάτικα... Laughing Laughing Laughing
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 30 Μαρ 2011, 00:27

Aramil Sair Sianontel
Spamlord
Spamlord
Aramil Sair Sianontel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 30 Μαρ 2011, 00:29

metaller έγραψε:
150 λίρες για έναν Slann?

http://cgi.ebay.com/painted-SLANN-MAGE-PRIEST-lizardmen-warhammer-fb-MP-/320677804535?pt=UK_Toys_Wargames_RL&hash=item4aa9e2f9f7

Oμορφούλης είναι...αλλά μπορούσε να έχει κάνει λίγο παραπάνω δουλειά στη βάση....
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 30 Μαρ 2011, 00:54

Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 30 Μαρ 2011, 09:29

γιατί να μην έχουμε και εμείς ένα Nigel σε αυτη τη ω-χώρα? όχι 300, έναν!!!
Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

Αριθμός μηνυμάτων : 15580
Τόπος : "The God of War hates those who hesitate."

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 30 Μαρ 2011, 10:06

Μα ολοι "πινανε ουζακι" με Κανταφι
πριν λιγους μηνες ο Γιωργακης δεν ειχε παει με κουστωδια γερουλανους κτλ στη σκηνη και ελεγε με χαρα πως ο Συν.Κανταφη ειναι φιλος της οικογενειας θα βοηθησει την Ελλαδα επειχ/κα κτλ ?
Βεβαια δεν ητανε μονο αυτοι οι 2 ...

Ο Συλβιο δε τον ειχε καλεσει Ιταλια πριν κανα 6μηνο και ειχε παει με τη Σκηναρα του για να διδαξει το κορανι σε 500 Ιταλιδες Καλονες ? Δε μιλησε στην Ιταλικη Βουλη ο Συντ. Κανταφη ?

Η Μαραια Καρει και ενα σωρο αλλοι τραγουδιστες που ειχανε παρει κατα καιρος 1.000.000 απλα για ενα Happy Birthday τα τελευταια χρονια , και τωρα στελνουνε τα λεφτα σε "φιλανθρωπικα Υδριματα"
ολοι αυτοι , δε ξερανε ΟΛΑ αυτα τα χρονια οτι ητανε ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ? οτι καταπιεζε το Λαο του ?

Καποτε πριν 2000 χρονια περιπου ο Χριστος ειχε παρει ενα ξυλο και εσπαγε τους παγκους των Ιουδαιων που ειχανε κανει εμποριο την πιστη...
Αυτο μου θυμιζουνε ΟΛΟΙ αυτοι
ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ...

Ενα αντοιστιχο "ξυλο" θελουνε imo...
kiour_gr
Arch Spammer
Arch Spammer
kiour_gr

Αριθμός μηνυμάτων : 6194
Τόπος : Cambridge
Currently Playing : Diablo 3 beta, MTG.
Registration date : 29/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 30 Μαρ 2011, 10:59

Εχει πλακα αυτος, οι Αγγλοι δεν την πολυγουσταρουν την Ε.Ε, οποτε τους τα χωνουν κανονικα!
aphelion
Arch Spammer
Arch Spammer
aphelion

Αριθμός μηνυμάτων : 7272
Τόπος : Terra
Currently Playing : with your nerves :D

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 30 Μαρ 2011, 12:48

Khar Vader
Arch Spammer
Arch Spammer
Khar Vader

Αριθμός μηνυμάτων : 10443
Currently Playing : DICE :P
Registration date : 28/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 30 Μαρ 2011, 12:55

Καταπληκτική ερμηνεία - απαράδεκτη προφορά
Κρίμα...
aphelion
Arch Spammer
Arch Spammer
aphelion

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 30 Μαρ 2011, 12:59

Ακόμα καλύτερη εκτέλεση!

Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 30 Μαρ 2011, 12:59

μια χαρά το είπε για Πανταζής (όλα τα μωρά στη πίστα!)
aphelion
Arch Spammer
Arch Spammer
aphelion

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 30 Μαρ 2011, 13:13

Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 30 Μαρ 2011, 13:14

aphelion έγραψε:

Βασανιστειτε Λυσαρες !!!
Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 30 Μαρ 2011, 14:38

Ποιο ΔΝΤ ...

50 μερες εχουμε ακομα ρεεεε !

http://www.cosmo.gr/News/316510.html

Ξυπνατε και πηδατε οσο ειναι καιρος Razz
Asarnil the Dragonlord
Arch Spammer
Arch Spammer
Asarnil the Dragonlord

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 30 Μαρ 2011, 14:41

ZzzzzzzzZZzzzzzzzz....

Mπορει απλα να εχει προβλεψει το θανατο του.
Οποτε γι αυτον, η συντελεια θα ειναι γεγονος.... Razz
Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 30 Μαρ 2011, 14:41

Αερινος ο Μαθουσαλας ! Razz
Khar Vader
Arch Spammer
Arch Spammer
Khar Vader

Αριθμός μηνυμάτων : 10443
Currently Playing : DICE :P
Registration date : 28/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 30 Μαρ 2011, 15:05

Παράθεση :
Όπως υποστηρίζει ο ίδιος, κατέληξε στη συγκεκριμένη ημερομηνία μετρώντας 722.500 ημέρες -που προκύπτει πολλαπλασιάζοντας δύο φορές μεταξύ τους, τους ιερούς αριθμούς: 5, 10, 17- από την ημέρα της σταύρωσης, 1 Απριλίου του 33.

Τυχαίο; Razz
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠεμ 31 Μαρ 2011, 13:34

aphelion
Arch Spammer
Arch Spammer
aphelion

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠεμ 31 Μαρ 2011, 13:57

Γ@μω την ατυχία μου!
Μόλις μου ήρθε η νέα λάμπα για το γραφείο μου και δεν δουλεύει! Evil or Very Mad
Tzortz
Admin
Tzortz

Αριθμός μηνυμάτων : 12004
Τόπος : Νικαια
Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠεμ 31 Μαρ 2011, 14:57

;(

To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 7 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek Wargaming Forum :: Off Topic :: Off Topic Συζητήσεις-
Μετάβαση σε: