Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ | |
|
+39Abducted47 The_Chargeling BiG GoBBo Nepenthe talazorn Malevolent Spyrek Frysirensson Papajohn DaBigWaagh Malus mitros admin Juan Hunter Johneleos Trollzor Asarnil the Dragonlord kyrgkikas Blood Guzzler Sn4k30r Hellspawn lance-a-lot xrisomiga h34dnotf0und sagemonk Samanos Tzif Tzortz kiour_gr iron man Achaian Aramil Sair Sianontel Altair Watcher in the Dark medas aphelion Khar Vader theodddore Laskoulas 43 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τετ 11 Μάης 2011, 16:22 | |
| Lies ! Μεχρι να τελειωση το Guild War , που σαν αλλος Παλαιολογος πριν την πτωση , εστω και προσωρινη στην περιπτωση των Μαυρων Οχιων , της Αυτοκρατοριας που εχουμε ιδρυσει με 7 κουπες,ψαχνω απελπισμενα στρατιωτες και βοηθεια σε ολη την Ευρωπη για να πολεμησουνε τους αλοθρησκους με την ημισεληνο που μας εχουνε περικυκλωσει και να σωσουμε την Πολη ... Αντι να αναφωνησουμε "Εαλω", ελπιζω να τα καταφερουμε και να μεινουμε στην κατηγορια, και αν οχι ε οκ ενα μικρο διαλειμα για ξανα με χρονια και καιρους παλι δικα μας θα ειναι. Υ/Γ Μη σου πω παραμονη GW, Θα ψαλουμε την Υπερμαχω με Μηδα να κρατα τις εικονες ... Εμπρος οχιες πουλήστε ακριβα το τομαρι σας Γλυκερία - Ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς (Στην κόκκινη Μηλιά) https://www.youtube.com/watch?v=Q_V98noZtZA | |
| | | Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τετ 11 Μάης 2011, 16:27 | |
| Blood Guzzler, ούτε πρόκειται να με πείσεις για τίποτα, ούτε και εγώ βέβαια. Οπότε σταματώ. Αν ποτέ όμως, μακριά από μας, έρθει κάποιος να σε σφάξει για να πάρει κάτι δικό σου, δικαιολόγησε τον, γιατί δεν είχε να φάει... |
| | | Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τετ 11 Μάης 2011, 16:33 | |
| Δεν νομίζω ότι λέει κάτι τέτοιο Αυτό που καταλαβαίνω πως λέει είναι ότι αν αυτός ο κάποιος είναι ξανθός, δεν θα απαιτήσει συλλήβδην την τιμωρία όλων των ξανθών για το έγκλημα που έκανε ο... Μήτσος, αλλά την τιμωρία μόνο του "Μήτσου" ως εγκληματία και όχι ως ξανθού. Απλώς διαχωρίζει μεταξύ εγκληματία και αλλοδαπού, και επικεντρώνει την κριτική του στα γενεσιουργά αίτια της εγκληματικότητας. Ή τουλάχιστον αυτό κατάλαβα. | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τετ 11 Μάης 2011, 16:43 | |
| Δεν είπα ότι όλοι οι μετανάστες είναι εγκληματίες, μην ξεχνάμε όμως τον τεράστιο αριθμό λαθρομεταναστών. Μέσα στην ανωνυμία τους, εύκολα μπορεί αρκετοί από αυτούς να περιπέσουν στο έγκλημα και γιατί δεν έχουν να φάνε βέβαια. Αλλά για να ρωτήσουμε τους πολίτες που ζουν κέντρο να μας πουν πως νιώθουν. Αυτοί που ξέρω εγώ μιλούν για ανυπόφορη κατάσταση, φοβούνται συνεχώς γι'αυτούς και τα παιδιά τους και η πολιτεία είναι απούσα απέναντι τους, ενώ έχει χρέος να προστατεύει τον Ελληνα πολίτη. Δεν έχω βρει έλληνα (εκτός από τον Μάινα που πήγαν να τον σφάξουν) να μένει Αττική, Αγ. Παντελεήμονα και να είναι ευχαριστημένος. Ακόμα και οι Αλβανοί διαμαρτύρονται για την κατάσταση αυτή. Ας αφήσουμε λοιπόν τις θεωρίες και ας δούμε ρεαλιστικά την κατάσταση. Δεν φταίνε αποκλειστικά οι λαθρομετανάστες για το έγκλημα, και οι Έλληνες τα τελευταία χρόνια δεν πάνε πίσω στα εγκλήματα. Είναι γεγονός όμως ότι τις 2 τελευταίες δεκαετίες το έγκλημα έχει αυξηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό και δεν υπάρχει αίσθημα ασφάλειας. Μακάρι να ήμασταν Σουηδία ή Δανία, η Αθήνα ειδικά πρέπει να είναι από τις χειρότερες ευρωπαικές πρωτεύουσες όσον αφορά τον αριθμό παραβατικών συμπεριφορών κάθε είδους. Αυτό δεν είναι ποιότητα ζωής όμως... |
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τετ 11 Μάης 2011, 16:55 | |
| Η κατάσταση είναι απερίγραπτη πραγματικά. Αν, δε, την συγκρίνεις με την κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο άλλων πρωτευουσών είναι απογοητευτική. Η Αθήνα έπρεπε να είναι στολίδι και όχι χαβούζα.
Στους κινδύνους όμως οφείλω να προσθέσω και τους έλληνες πολίτες πχ πρεζάκια και οι γύρω γύρω τους έλληνες εγκληματίες.
Ιμο το πρόβλημα είναι ευρύτερα πολιτικό και όχι αμιγώς μεταναστευτικό. Τα αίτια της εγληματικότητας πρέπει να αναζητούμε και αυτά να πατάσσουμε.
| |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τετ 11 Μάης 2011, 17:02 | |
| Σημαντικότατο αίτιο είναι η φτώχεια. Πως θα παταχθεί, όταν το κράτος βουλιάζει οικονομικά και εκατοντάδες λαθρομετανάστες μπαίνουν κάθε μήνα; Φυσικά δεν μπορούν να βρουν δουλειά να συντηρηθούν, οπότε προστίθενται στις στρατιές πενήτων που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη χώρα μας. Και έτσι οι φτωχοί πολλαπλασιάζονται, οπότε είναι πιο πιθανό αρκετοί εξ αυτών να παρανομήσουν για να φάνε. Αντέχει η Ελλάδα και άλλες στρατιές εξαθλιωμένων μεταναστών να συσσωρεύονται εδώ; |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τετ 11 Μάης 2011, 17:03 | |
| Σύμφωνα με απόρρητη μελέτη της ΕΛΑΣ οι μετανάστες είναι αναγκαίοι για την βιωσιμότητα του ασφαλιστικού μας συστήματος. Το 2030-50 (αν θυμάμαι καλά) πρέπει η χώρα να έχει τουλάχιστον 20 εκατομμύρια ενεργούς ασφαλισμένους μετανάστες προκειμένου να χρηματοδοτεί τις συντάξεις των ελλήνων (πηγή: "ΠΟΝΤΙΚΙ" 11/5/11)
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mohammadurk στις Τετ 11 Μάης 2011, 17:06, 1 φορά | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τετ 11 Μάης 2011, 17:06 | |
| Ασφαλισμένους βέβαια. Ναι, αλλά έλα που μεγάλη πλειοψηφία Αφρικανοασιατών ζει από το παραεμπόριο. Και υπάρχουν πάρα πολλοί λαθρομετανάστες. Οι περισσότεροι μπορεί να μη νομιμοποιηθούν ποτέ, οπότε δεν κερδίζει κάτι η χώρα από αυτούς... |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τετ 11 Μάης 2011, 17:12 | |
| Καλύτερα από το παραεμπόριο παρά από το αίμα των αθώων. Στις χώρες τους δεν μπορείς να τους γυρίσεις. Να τους περιορίσεις την είσοδο δεν μπορείς. Να τους καταγράψεις, να τους περιορίσεις σε καταυλισμούς με φως, νερό, τηλ, θέρμανση και να τους ταΐζεις, ποτίζεις, περιθάλπτεις, σπουδάζεις δωρεάν επ'αορίστω, δεν δίνεις. Τους παρατάς λοιπόν ανάμεσα στους κατοίκους σου, που τόσο αγαπάς, και τους αφήνεις όλους μαζί να κόψουν τον λαιμό τους. | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τετ 11 Μάης 2011, 17:13 | |
| Έτσι μάλλον συνοψίζεται η σύγχρονη μεταναστευτική πολιτική της χώρας... |
| | | h34dnotf0und Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2002 Ηλικία : 45 Registration date : 06/10/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τετ 11 Μάης 2011, 17:51 | |
| - metaller έγραψε:
- Ασφαλισμένους βέβαια. Ναι, αλλά έλα που μεγάλη πλειοψηφία Αφρικανοασιατών ζει από το παραεμπόριο. Και υπάρχουν πάρα πολλοί λαθρομετανάστες. Οι περισσότεροι μπορεί να μη νομιμοποιηθούν ποτέ, οπότε δεν κερδίζει κάτι η χώρα από αυτούς...
Κερδίζει όμως ο μέσος Έλληνας "νοικοκυραίος" που έχει 1-2-3 μετανάστες και δουλεύουν γι' αυτόν μαύρα με μεροκάματο της πείνας. Έχεις δει κανένα Έλληνα στα χωράφια; Έχεις δει Έλληνα να ξεσκατίζει γέρους; Πάρτε το χαμπάρι. Η ψευδαίσθηση της (όποιας) ευημερίας μας έχει χτιστεί πάνω στις πλάτες αυτών των ανθρώπων. Η έρευνα του "ποντικιού" το προφανές απέδειξε.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την H3AdNoTf0uNd στις Τετ 11 Μάης 2011, 17:56, 1 φορά | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τετ 11 Μάης 2011, 17:53 | |
| Η έρευνα είναι της Ελληνικής Αστυνομίας. Το ΠΟΝΤΙΚΙ την δημοσίευσε. | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τετ 11 Μάης 2011, 18:05 | |
| Eδώ που έφτασε η οικονομία, θα δω πολύ σύντομα. Ήδη έχω μάθει για καθαρίστριες σε σπίτια νεαρές ελληνιδες, κάτι που δεν συνηθιζόταν παλιά... |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τετ 11 Μάης 2011, 18:11 | |
| Ε όχι και δεν συνηθιζόταν... Έχουν φτιαχτεί ολόκληρες καριέρες από ηθοποιούς του παλιού ελληνικού κινηματογράφου σε αυτούς τους ρόλους! | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τετ 11 Μάης 2011, 18:23 | |
| |
| | | Blood Guzzler Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2472 Ηλικία : 32 Τόπος : Κορυδαλλός Currently Playing : Tyranids, Blood Angels, Necrons, Orks, Chaos SM Registration date : 08/02/2009
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τετ 11 Μάης 2011, 18:27 | |
| Οντως , το να διωξεις τους μεταναστες δεν γινεται.....και ειναι τρομερο να εχεις σε μια χωρα χιλιαδες ανθρωπους που δεν υπαρχουν πουθενα , ουτε σε ληξιαρχεια , ουτε σε αστυνομικα αρχεια...τιποτα....αυτοι οι ανθρωποι ζουν με μηδενικη ασφαλεια , με ελαχιστους πορους και προσπαθουν να κανουν οτι καλητερο.
Η Ελλαδα , οπως καθε χωρα χρειαζεται τους μεταναστες , χρειαζεται το φτηνο εργατικο δυναμικο. Δεδομενου του δημογραφικου προβληματος , που αναφερθηκε ηδη , αλλα και της ανεργιας ( πως σκατα γινεται να συμβαινουν ταυτοχρονα ολα αυτα , δεν το καταλαβαινω ) , χρειαζεται μια μαζα ανθρωπων που να πραγματοποιουν τις χειροτερες χειρονακτικες εργασιες.
Απο κει και περα , οντως οι μεταναστες στην Ελλαδα ειναι πολλοι. Δεν ειναι μονο θεμα της Αθηνας , σε ολες τις πολεις ο κοσμος ανησυχει γι αυτα που βλεπει. Νομιζω ομως πως ποτε δεν πρεπει να ξεχναμε οτι εχουμε να κανουμε με ανθρωπους , πως η χωρα δεν ειναι ενα κλειστο φρουριο...
Απο την αλλη , πρεπει να σκεφτομε και τους Ελληνες συμπολιτες. Ειναι τοσοι πολλοι οι παραγοντες που ειλικρινα δεν βλεπω λυση. Μια καλη αρχη θα ηταν το " φακελωμα" αυτων των ανθρωπων , προκειμενου να μπορεις να ασκησεις ελενχο σε περιπτωση παραβιασεων. Απο κει και περα...ειναι θεμα της Πολιτειας να μεριμνησει για ολους αυτους τους ανθρωπους που φυτοζωουν στο κεντρο της Αθηνας... | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τετ 11 Μάης 2011, 22:07 | |
| μια ερωτηση που την εχω καιρο και απευθυνεται σε ολους τους ξενοφοβικους/ρατσιστες: Γιατι δεν λεμε εξω στους νταβατζηδες/δουλεμπορους που υποσχονται παραδεισους στους μεταναστες? Γιατι οχι εξω στους μπατσους, υπαλληλους του υπουργειου κλπ που βγαζουν παρανομες αδειες παραμονης, στους συνορειοφυλακες που με καποια φραγκα τους αφηνουν να περνανε μεσα, και σε ολα τα αφεντικα/αγροτες που βρισκουν εργατες με 12 ευρω το κεφαλι χωρις καν μαρμιτα? Γιατι οχι εξω στους "Δ" που αντι να αστυνομευουν πινουν φραπεδουμπα απο το πρωι (9 το πρωι) εως το τελος της βαρδειας (2 το μεσημερι) διπλα στους πρεζεμπορες? Ομως λεμε ναι, στο να διωξουμε τους ταλαιπωρους ανθρωπους που πολυ θα θυμιζουν τους Ελληνες σε 1-2 το πολυ χρονια? Περιεργο δεν ειναι? (Εαν τυχον αφησα καποια ομαδα απο σαπιους απ'εξω, να με συγχωρησετε) |
| | | kyrgkikas Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1030 Ηλικία : 46 Τόπος : Χανια Currently Playing : WarHammer 40k και WFBS Registration date : 01/01/2011
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τετ 11 Μάης 2011, 23:51 | |
| - ogyon έγραψε:
- μια ερωτηση που την εχω καιρο και απευθυνεται σε ολους τους ξενοφοβικους/ρατσιστες:
Γιατι δεν λεμε εξω στους νταβατζηδες/δουλεμπορους που υποσχονται παραδεισους στους μεταναστες? Γιατι οχι εξω στους μπατσους, υπαλληλους του υπουργειου κλπ που βγαζουν παρανομες αδειες παραμονης, στους συνορειοφυλακες που με καποια φραγκα τους αφηνουν να περνανε μεσα, και σε ολα τα αφεντικα/αγροτες που βρισκουν εργατες με 12 ευρω το κεφαλι χωρις καν μαρμιτα? Γιατι οχι εξω στους "Δ" που αντι να αστυνομευουν πινουν φραπεδουμπα απο το πρωι (9 το πρωι) εως το τελος της βαρδειας (2 το μεσημερι) διπλα στους πρεζεμπορες? Ομως λεμε ναι, στο να διωξουμε τους ταλαιπωρους ανθρωπους που πολυ θα θυμιζουν τους Ελληνες σε 1-2 το πολυ χρονια? Περιεργο δεν ειναι? (Εαν τυχον αφησα καποια ομαδα απο σαπιους απ'εξω, να με συγχωρησετε) Γιατι στους παραπανω λεμε ΟΞΩ εδω και καιρο.Το οτι ειμαι Βαρβαροφοβος Ρατσιστης Φασιστας και Στρατοκαβλος μην σε κανει να πιστευεις οτι ειμαι Χαζος και δεν ξερω τι μου γινετε.Επισης να βαλουμε μεσα και ολους τους καπνιστες τους γνωστους μας που περνανε με κοκκινο αλλα και οσους οδηγουν μεθυσμενοι.Μην ξεχασω και τους υπολοιπους φυσικα ΜΑΛΑΚΕΣ σαν εμενα εσενα και τον αλλο που τους ανεχομαστε ακομα .Λιγο η πολυ ολοι σαπιοι ειμαστε..Αυτη η χωρα παει κατα διαολου γιατι φοβομαστε να κοιταξουμε το προβλημα στα ματια.Φταει και ο Λαθρο και οσοι τους υποκινουν (Ελα τωρα μην με κοιταζεις ετσι εισαι ποιο εξυπνος απο οτι πιστευεις)Φταιει και αυτος που τον υπερασπιζετε σαν καλο πιονακι και ο Μαλακας που τους εκμεταλευετε.Παρολα αυτα ομως εμεις ακομα φαγωνομαστε μεταξυ μας για το ποιος εχει δικιο.Ενω εσυ παραμενεις ΧΩΡΙΣ δουλεια , ασφαλιση και αξιοπρεπια. Η Κοινωνια μας καταστρεφετε οχι απο τους Πακιστανους που βιαζουν το 14χρονο στο Κορυδαλο η το 10χρονο στην Ηγουμενιτσα (Ωωωω ναι υπαρχουν και τετοια).Αλλα απο εμας τους κακους ελληνες που αντι να κανουμε και να απαιτησουμε αστυνομευση (Οχι παραχωρηση της ελευθεριας μας μην μπερδευομαστε ''παν μετρο αριστον'')τρωγομαστε στα φορα για το αν ο Κυρ Γκικας ειναι Φασιστας Στρατοκαυλος και ρατσιστης που του αξιζει να πεθανει (Ωωω Γεια σου Blood Guzzler εγω που ειμαι ο ''κακος'' Φασιστας σου ευχομαι ΟΛΟΨΥΧΑ να εισαι παντα καλα). Ξυπνηστε ρεεε.Ο Εχθρος δεν ειμαι εγω ο Φασιστας Η ο Guzzler o Αντιρατσιστης η ο Οgyon ο ξενοφιλος και ο Κωστας ο Σουγιας.Εχθρος ειναι ο ΜΑΛΑΚΑΣ που μας στρεφει ο ενας εναντιων του αλλου.Εχθρος ειναι ο ΜΑΛΑΚΑΣ που αντι να σε κανει να κοιταξεις το προβλημα της εγγληματικοτητας (Δασος) σε κανει να τσακωνεσε για το εαν το εκανε Λαθροκακομοιρος η Μαλακας Ελληνας (Δεντρο).Το προβλημα παραμενει.Φοβασε να κυκλοφορησεις μονος σου την νυκτα , να μιλησεις στον γειτονα , να βοηθησεις εναν ανθρωπο στον δρομο. Τελος και για τα IP rights.Αγαπαω αυτην την χωρα γιατι ετσι με μεγαλωσε η οικογενεια μου.Δεν πιστευω οτι ειμαι φασιστας επειδη θελω το καλο της και το καλο μας.Αν καποιος βρισκει τις αποψεις μου ρατσιστικες - Ξενοφοβικες - Φασιστικες κ.α. ΔΙΚΑΙΩΜΑ του και καλα κανει. Θα ακουσω ευχαριστως την αποψη του στο θεμα.Παρολα αυτα φιλοι μου ας προσεχουμε και τι γραφουμε. Το να περναμε την ταμπελα του φασιστα και του ρατσιστη σε οποιον εχει αντιθετη γνωμη απο εμας δεν μου ακουγετε και τοσο φιλελευθερο. Καληνυκτα σας. | |
| | | Nepenthe Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3332 Currently Playing : Vampire Counts Registration date : 24/10/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Πεμ 12 Μάης 2011, 00:13 | |
| - kyrgkikas έγραψε:
- Το οτι ειμαι Βαρβαροφοβος Ρατσιστης Φασιστας και Στρατοκαβλος μην σε κανει να πιστευεις οτι ειμαι Χαζος και δεν ξερω τι μου γινετε.
δεν γίνεται να εισαι βαρβαρόφοβος, ρατσιστής φασίστας και στρατόκαβλος ΧΩΡΙΣ να εισαι χαζός, σόρρυ. Αυτά ειναι αλληλένδετα | |
| | | kyrgkikas Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1030 Ηλικία : 46 Τόπος : Χανια Currently Playing : WarHammer 40k και WFBS Registration date : 01/01/2011
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Πεμ 12 Μάης 2011, 00:20 | |
| - Nepenthe έγραψε:
- kyrgkikas έγραψε:
- Το οτι ειμαι Βαρβαροφοβος Ρατσιστης Φασιστας και Στρατοκαβλος μην σε κανει να πιστευεις οτι ειμαι Χαζος και δεν ξερω τι μου γινετε.
δεν γίνεται να εισαι βαρβαρόφοβος, ρατσιστής φασίστας και στρατόκαβλος ΧΩΡΙΣ να εισαι χαζός, σόρρυ. Αυτά ειναι αλληλένδετα Τουλαχιστον μου επιτρεπεις να ξερω τι μου γινετε...ειναι και αυτο μια αρχη .Ευχαριστω | |
| | | Nepenthe Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3332 Currently Playing : Vampire Counts Registration date : 24/10/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Πεμ 12 Μάης 2011, 00:36 | |
| Ναι μωρέ κλάιν, έτσι κι αλλιως η ψήφος σου εχει την ίδια αξία με τη δικιά μου. Το θέμα με τους φασίστες γενικότερα είναι ότι πρέπει να τους δέρνουμε για να δουν πως ακριβώς δουλευει το φαρμακο τους!
Άραγε ειναι τοσο εκπαιδευτικό το ξύλο που να βάζει και τους φασίστες στον ίσιο δρόμο? | |
| | | Achaian Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1824 Registration date : 12/09/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Πεμ 12 Μάης 2011, 01:34 | |
| - Nepenthe έγραψε:
- Ναι μωρέ κλάιν, έτσι κι αλλιως η ψήφος σου εχει την ίδια αξία με τη δικιά μου. Το θέμα με τους φασίστες γενικότερα είναι ότι πρέπει να τους δέρνουμε για να δουν πως ακριβώς δουλευει το φαρμακο τους!
Άραγε ειναι τοσο εκπαιδευτικό το ξύλο που να βάζει και τους φασίστες στον ίσιο δρόμο? μπαααα μαλλον δεν ισχυει, αφου οι κομμουνιστες τοσο εχουν φαει και ακομα να μαθουν...... | |
| | | aphelion Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Πεμ 12 Μάης 2011, 01:37 | |
| - Achaian έγραψε:
- Nepenthe έγραψε:
- Ναι μωρέ κλάιν, έτσι κι αλλιως η ψήφος σου εχει την ίδια αξία με τη δικιά μου. Το θέμα με τους φασίστες γενικότερα είναι ότι πρέπει να τους δέρνουμε για να δουν πως ακριβώς δουλευει το φαρμακο τους!
Άραγε ειναι τοσο εκπαιδευτικό το ξύλο που να βάζει και τους φασίστες στον ίσιο δρόμο? μπαααα μαλλον δεν ισχυει, αφου οι κομμουνιστες τοσο εχουν φαει και ακομα να μαθουν...... hohoho! Spam! | |
| | | Trollzor Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4424 Ηλικία : 41 Τόπος : Ζμπέοςμ. Currently Playing : Με τα νεύρα των ζώων Registration date : 28/09/2009
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Πεμ 12 Μάης 2011, 15:27 | |
| Aποτυπωματα Κινητό τίποτα Tης Mαριαννας Tζιαντζη Στις μέρες μας το τραγούδι «Τίποτα δεν πάει χαμένο» του Μάνου Λοΐζου αποκτά ένα νέο περιεχόμενο απλώς με τη μετατόπιση των εισαγωγικών μια λέξη πιο αριστερά: «Το τίποτα δεν πάει χαμένο», αφού το τίποτα αυτοαντανακλάται, μεγεθύνεται και αναμεταδίδεται. Δεν έχω ακούσει πιο θλιβερή φράση από το «Εχω χρόνο και δεν έχω άνθρωπο να μιλήσω», δηλαδή έχω στο κινητό μου δωρεάν χρόνο ομιλίας που πρέπει να τον εξαντλήσω. Στα μαγαζιά και στα λεωφορεία, μες στο ασανσέρ, στις δημόσιες υπηρεσίες, στο πεζοδρόμιο, στο καφενείο, οι άνθρωποι μιλούν ακατάπαυστα... και συνήθως για το τίποτα. Το πρωί μιλούν κυρίως για τις δουλειές τους. Για πωλήσεις, δικογραφίες, υδραυλικά, φορολογικά. Ολο το βαγόνι ένα κινούμενο γραφείο. Αρκετοί δίνουν οδηγίες στους συνεργάτες τους, διαπραγματεύονται, τσακώνονται, φωνασκούν, αδιαφορώντας για το ακούσιο ακροατήριό τους. Δεν είναι επιβάτες αυτοί, είναι εργαζόμενοι, είτε μισθωτοί είτε αυτοαπασχολούμενοι. Και το δικαίωμα στην εργασία είναι ιερό. Το δικαίωμα στην επικοινωνία είναι επίσης ιερό, όπως τουλάχιστον προσπαθεί να μας πείσει η διαφήμιση. Καθώς μεσημεριάζει, έρχεται και η ώρα των οικογενειακών και των αισθηματικών. Το περίεργο είναι ότι οι κινητοί τελάληδες δεν εξωραΐζουν τις εμπειρίες τους, αλλά συχνά τις περιγράφουν με μελανά χρώματα, καθώς μιλούν για τον γιο που έμεινε στην ίδια τάξη ή τις αιμορροΐδες τους ή τον ανάξιο εραστή, τον φίλο που τους πούλησε. Τα ριάλιτι υποχώρησαν από την τηλεόραση και κατέκλυσαν την πραγματική ζωή. Ολοι τα συζητούν όλα, ενώπιον όλων, χωρίς ταμπού και αναστολές. Τα σχολικά, τα μαγειρικά, τα σεξουαλικά. Μόνον που στα τηλεοπτικά ριάλιτι υπάρχει ένα είδος επιβεβλημένης συλλογικότητας. Στην εκτός οθόνης ζωή, ο καθένας είναι παίκτης και σκηνοθέτης του ατομικού του ριάλιτι, στο οποίο δεν προβλέπεται διαδικασία ψηφοφορίας και αποχώρησης. Σπάνια κάποιος, που δέχεται μια κλήση σε δημόσιο χώρο, χαμηλώνει τη φωνή του, φέρνει την παλάμη μπροστά στα χείλη, δείχνει μια στοιχειώδη συστολή. Οι περισσότεροι τσιρίζουν, ίσως γιατί η τηλεόραση μας διδάσκει «να περνάς καλά» και «να είσαι ο εαυτός σου». Και το «είμαι ο εαυτός μου» σημαίνει ότι είμαι ο άρχοντας του μικρού μου σύμπαντος. Είναι αυτονόητο ότι αυτός ο παροξυσμός της επικοινωνίας είναι ταυτόχρονα και η ακύρωσή της. Το κλασικό αξίωμα «γράφω πολλά γιατί δεν έχω χρόνο να γράψω λίγα» γίνεται «μιλάμε πολύ γιατί δεν έχουμε τίποτα να πούμε». Η δημόσια εξομολόγηση δεν είναι δείγμα άνεσης, αλλά κοινωνικού αυτισμού. Δεν μιλώ «με» τους άλλους, αλλά «μπροστά» στους άλλους – και μιλώ για τον εαυτό μου, για τα ποικίλα τίποτα της καθημερινότητάς «μου». Οι άλλοι απλώς δεν υπάρχουν, είναι απρόσωποι και αόρατοι όπως οι τηλεθεατές. Η τηλεόραση και η τεχνολογία συμβάλλουν στη διαμόρφωση νέων ηθών, όπως συμβάλλουν και άλλοι –και ίσως πολύ πιο καθοριστικοί– παράγοντες. Ποιος ο λόγος να ενοχληθεί κανείς από τις κάμερες παρακολούθησης στους δημόσιους χώρους, όταν ο καθένας θεωρεί φυσιολογικό να αυτοαποκαλύπτεται και να εκπέμπει την προσωπική του ζωή σε κάθε τυχαίο δέκτη; Η κόλαση είναι οι άλλοι; Ποιοι άλλοι; Η κόλαση είναι ένα υπερτροφικό, ανασφαλές και αρπαχτικό εγώ. Hμερομηνία : 20-05-2007 Copyright: http://www.kathimerini.gr | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Πεμ 12 Μάης 2011, 22:51 | |
| | |
| | | | To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
Παρόμοια θέματα | |
| |
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |