Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| Samurai 28mm | |
|
+4lord limenix Laskoulas aphelion Meraklis 8 απαντήσεις | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Meraklis Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 747 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Samurai 28mm Τετ 13 Απρ 2011, 02:19 | |
| Αποφάσισα ότι δεν πρέπει να κρύβομαι άλλο! Πρέπει να δείξω στον έξω κόσμο ότι όσο και να αγαπάω το Warhammer στην πραγματικότητα θέλω ιστορικά παιχνίδια! και για να αποδείξω ότι δεν κοροΐδεύω ιδού τι έχω καταφέρει να βάψω μέχρι τώρα! κυρίες και κύριοι σας παρουσιάζω τους σαμουράι μου : (όλες οι φιγούρες είναι στα 28mm - σκεφτείτε μεγεθος Lord of the rings - και είναι απο τα αδέρφια Perry) ο κυρ Τανάκα μαζεύει κεφάλια Mounted samurai (Ii clan) Mounted samurai (Takeda clan) | |
| | | Meraklis Hero
| Θέμα: Απ: Samurai 28mm Τετ 13 Απρ 2011, 02:20 | |
| | |
| | | Meraklis Hero
| Θέμα: Απ: Samurai 28mm Τετ 13 Απρ 2011, 02:21 | |
| | |
| | | aphelion Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: Samurai 28mm Τετ 13 Απρ 2011, 03:05 | |
| | |
| | | Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Samurai 28mm Τετ 13 Απρ 2011, 07:09 | |
| ωραια μοντελα. Μονο που τους Crabs θα τους εβαφα μπλε-μωβ που ειναι και το χρωμα τους. Εαν θες να παιξεις, υπαρχει η λογικη να χρησιμοποιησεις τους κανονες απο τη Mordheim (οπου θα spells θα τα χρησιμοποιεις για τα κολπα των ninjas, οπως και των Shugenja σου), και σου προτεινω αυτους μιας και ειναι οι πιο επιτυχημενοι σαν κανονες στα skirmish. Ειμαι μεσα για τεστακι οποτε/εαν θες. |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Samurai 28mm Τετ 13 Απρ 2011, 09:49 | |
| ΦΟΒΕΡΑ ...
Ρε μλκα Αχιλλεα εγραψες ...
γκιφ !!! γκιφ !!!
Ασιγκαρου ! | |
| Θέμα: Απ: Samurai 28mm Τετ 13 Απρ 2011, 09:50 | |
| |
| | | lord limenix Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 805 Ηλικία : 48 Τόπος : Markopoulo Currently Playing : Death korps of Krieg Registration date : 09/10/2009
| Θέμα: Απ: Samurai 28mm Τετ 13 Απρ 2011, 10:12 | |
| Κάπου είχα δεί ένα παλικάρι που έπαιζε Empire αλλά με αυτά τα μοντέλα.
Καλή φάση!!! | |
| Θέμα: Απ: Samurai 28mm Τετ 13 Απρ 2011, 10:20 | |
| (ας μας βγει και λιγο τωρα το Ιαπωνοφασιστικο. ειναι και στις μερες του) Ρε Μητσο, απο ολα αυτα οι Δουλοι σου αρεσαν? Τα σκυλια? Οι κοινοι θνητοι? Ουτε για χαλι να πατησει το σαμουρι δεν κανουν.. Ενω εαν κοιταξεις τους Σάμο-υρους (πολλοι λενε οτι ειναι αρχαιοι ελληνες απο τη Σαμο που μετοικισαν στην Ιαπωνια) θα δεις την αιγλη. Θα δεις την τιμη να ξεχειλιζει απο μεσα τους. -"Ασιγκαρου, με κοιταξες στα ματια? Να φερεις την αδερφη σου και τη μανα σου (και κανα αγορακι εαν σας βρισκεται), εδω τωρα. Απο τωρα κι υστερα θα σκεφτεσαι πως ειναι δικες μου. Φορος τιμης για αυτο που εκανες.." -"Μεγαλε Σαμου-ράι Sensei San, της σχολης του μπλα μπλα, της οικογενιας του μπλα μπλα, που μπλα μπλα μπλα, υπερτατη τιμη μου απλα να ξεσκισετε τη θυγατερα μου και τη μανα μου, υστερα απο αυτο που εκανα. Μηπως θελετε και τη γυναικα μου?" -"Σκυλε υπαινισεσαι οτι δεν θυμηθηκα οτι εχεις και γυναικα?" Οι 2 γυναικες εμφανιζονται. Δενουν μονες τους θα χερια και τα τεινουν προς τον Σαμο-υραι. Εκεινος με ενα σκοινι τις δενει πισω απο το αλογο του. Κατεβαινει απο το αλογο, σηκωνει την κατανα του πανω απο το κεφαλι του ατιμου Ασιγκαρου. Ο χωρικος παιρνει το μαχαιρι απο τη ζωνη του Σαμο-υραι. Τρυπαει την κοιλια του και χωρις θορυβο τραβαει προς τα αριστερα. Υστερα προς τα δεξια. Αρχιζει και τρεμει. Τη στιγμη που ενας μικρος λυγμος παει να βγει απο το λαρυγγι του, ο δικαιος Μαγιστρος κατεβαζει την κατανα του παιρνωντας του το κεφαλι για να μην ατιμαστει. Ολο το πληθος που εχει μαζευτει με πρωτους απο ολους την οικογενια του χωρικου χαμογελανε για την τιμη του πατερα της οικογενιας.. Ο Σαμο-υρος ανεβαινει στο αλογο του και φευγει καλπαζοντας κοβωντας ετσι τα χερια των δυο γυναικων που ηταν δεμενες στο ατι, τις οποιες ειχε παντελως ξεχασει.
Αφιερωμενο στη δικαιη Ιαπωνια και στους νομους της πριν την εποχη της παλινορθωσης του Μέιτζι. Τωρα τα πραγματα δεν ειναι διαφορετικα. Απλα η νεα αριστοκρατεια, γνωστη και ως Ιακουζα, λυνει τα πραγματα με το πιστολι της οπως θα τα ελυνε παλια με το σπαθι...
|
| | | Meraklis Hero
| Θέμα: Απ: Samurai 28mm Τετ 13 Απρ 2011, 11:43 | |
| ευχαριστώ παιδιά! Τους έχω φτιάξει για να παίζω ιστορικά. Δεν θα θελα να παίξω Warhammer με ιστορικές φιγούρες. Η κλίμακα δεν κάθεται καλά... Πάντως ο λόγος που τα έχω βάλει στις ίδιες βάσεις με το WOTR είναι γιατί έτσι μπορώ να παίζω ενα σύστημα κανόνων που χρησιμοποιεί τους βασικούς μηχανισμούς του WOTR. Οπότε όταν θέλω skirmish μάχη τα βγάζω απο τα movement trays και voila! χεχεχ - lord limenix έγραψε:
- Κάπου είχα δεί ένα παλικάρι που έπαιζε Empire αλλά με αυτά τα μοντέλα.
Καλή φάση!!! ναι ξέρω ποιον λές. Έναν σουηδό στο Warseer. LilJonas ήταν το username του αν δεν κάνω λάθος... | |
| | | Mπαρμπα Θανασηs Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 711 Τόπος : Αθηνα (Η πολη που περνανε ολοι φινα) Registration date : 21/06/2010
| Θέμα: Απ: Samurai 28mm Τετ 13 Απρ 2011, 12:14 | |
| Φοβερος.Tι παιζεις εμφυλιο η κορεατικούς και αν εισαι αθηνα ψηνεσαι να μοιραστείς τα παιχνιδια σου και με άλλα παιδάκια | |
| | | admin Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3165 Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Samurai 28mm Τετ 13 Απρ 2011, 14:55 | |
| | |
| Θέμα: Απ: Samurai 28mm Τετ 13 Απρ 2011, 16:40 | |
| |
| | | theodddore Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 929 Ηλικία : 30 Τόπος : Nowhere Currently Playing : Warmachine trollbloods , Warhammer Bretonnia , Chaos space marines Registration date : 30/05/2010
| Θέμα: Απ: Samurai 28mm Τετ 13 Απρ 2011, 17:14 | |
| Ogyon ελιωσα! Παντος μια ποροση με τους Σαμου-ραι την εχω και θα γουσταρα και εγω ενα τετοιο στρατο, βγηκε και το shogun 2 προσφατα... Απο πιο wargame ειναι οι μινιατουρες τελω κ εγκω!! | |
| Θέμα: Απ: Samurai 28mm Τετ 13 Απρ 2011, 17:42 | |
| δεν ξερω απο που τις πηρε το παλικαρι. Παντως στη reaper ειχε καποιους Crabs και καποιους Lions. Ψαξε σε site που εχουν γενικα μινιατουρες κι οχι μονο Warhammer.
|
| | | Meraklis Hero
| Θέμα: Απ: Samurai 28mm Τετ 13 Απρ 2011, 17:49 | |
| παιδιά ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια. όλες οι φιγουρες είναι απο τους αδερφούς Πέρυ : http://www.perry-miniatures.com/index2.htmlΕίναι αρκετά φτηνές (περίπου μια λίρα η μια) και πολύ καλής ποιότητας. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο στην αγορά. Επειδή έφτασα πρόσφατα στην Ελλάδα δεν έχω οργανωθεί ακόμα και δεν έχω χρόνο για μαχούλες. Μόλις τα πράματα ηρεμήσουν είμαι μέσα. Έχει κανείς άλλος συλλογή? | |
| Θέμα: Απ: Samurai 28mm Τετ 13 Απρ 2011, 18:08 | |
| ενδιαφερον Link. Εγω εχω σαμουρο-συλλογη σε καρτες.. χεχε.. Σε μινιατουρες για skirmish, εχω Cowboys, καθως και μπολικα parties για Mordheim. Οταν βρεις χρονο πες το. |
| | | leandros Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 447 Ηλικία : 31 Τόπος : Αθήνα (νομίζω...) Currently Playing : Κρυφτό Registration date : 06/10/2009
| Θέμα: Απ: Samurai 28mm Τετ 13 Απρ 2011, 19:47 | |
| Ωραία φίλε...
Έχει και η maelstrom άλλα μόνο τα
Napoleonic wars Wars of the Roses American Civil War
Να σου πω επειδή είναι ωραία τα μοντέλα που έχει η εταιρία τι κανόνες χρησιμοποιείς για να παίξεις? | |
| | | theodddore Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 929 Ηλικία : 30 Τόπος : Nowhere Currently Playing : Warmachine trollbloods , Warhammer Bretonnia , Chaos space marines Registration date : 30/05/2010
| Θέμα: Απ: Samurai 28mm Τετ 13 Απρ 2011, 21:44 | |
| | |
| | | Meraklis Hero
| Θέμα: Απ: Samurai 28mm Τετ 13 Απρ 2011, 22:46 | |
| - ogyon έγραψε:
- ενδιαφερον Link.
Εγω εχω σαμουρο-συλλογη σε καρτες.. χεχε.. Σε μινιατουρες για skirmish, εχω Cowboys, καθως και μπολικα parties για Mordheim. Οταν βρεις χρονο πες το. cowboys ετοιμάζω και εγώ! φτιάχνω και κτηριάκια για να γουστάρω! Old West κανόνες? Το μέλστρομ έχει μόνο τα πλαστικά των Πέρυς. Μόνο απευθείας απο το σάιτ μπορείς να παραγγείλεις τα μεταλλικά Απο κανόνες χρησιμοποιώ μια παραλλαγή του WOTR για skirmish και ετοιμάζομαι για το hail caesar για μαζικές μάχες.... 敵を殺せ!突っ掛かれ! | |
| Θέμα: Απ: Samurai 28mm Πεμ 14 Απρ 2011, 07:00 | |
| ειχα παρει μινιατουρες cowboys απο διαφορα sites. Κτιριακια, εχω ετοιμα. Κανονες Legends of the Old West. Μοιαζουν πολυ με το LOTR.
|
| | | | Samurai 28mm | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |