Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| Airbrush advice | |
| | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
antipatros24 Champion
Αριθμός μηνυμάτων : 112 Registration date : 17/10/2010
| Θέμα: Airbrush advice Κυρ 17 Απρ 2011, 13:33 | |
| Ήθελα να ζητήσω τα φώτα από τους παλιότερους και σαφώς εμπειρότερους βαφείς σχετικά με αερογράφους. Γενικά το budget μου είναι χαμηλό (δλδ δεν θα διαθέσω 500 ευρώ για το υπερσύστημα), αλλά είμαι αρκετά λογικός να μην περιμένω κάτι που κάνει 5 ευρώ. Οπότε από θέμα χρηματικό μπορείτε να μου προτείνετε ελεύθερα. Ο λόγος είναι ότι με εξαίρεση το Citadel Spraygun δεν έχω εμπειρία στο αντικείμενο και δε θα ήθελα να κάνω μία τρελή επένδυση για κάτι που δεν ξέρω πως θα μου κάτσει μετά. Έχω κάνει μία σχετική έρευνα αγοράς και με εξαίρεση τα πολύ ακριβά μοντέλα που υπόσχονται να βάφουν από μόνα τους , ήλπιζα να με διαφωτίσετε για το τί άλλο υπάρχει εκεί έξω που αξίζει τα λεφτά μου και την προσοχή μου. Εννοώ αερογράφους για τους οποίους δεν πληρώνεις ένα κάρο λεφτά μόνο και μόνο επειδή έχουνε το σήμα της Mercedes, αλλά που είναι εξίσου καλές για τον μέσο wargamer. Μία διευκρίνηση, δεν ψάχνω κάτι πολύ φθηνό που θα πρέπει να το αλλάξω μετά από μισό χρόνο (βλ. Citadel Spraygun), απλά κάτι που δεν θα κάνει 200 ευρώ μόνο και μόνο επειδή είναι Iwata. Γενικά ψάχνω double-action αερογράφους. | |
| | | Mπαρμπα Θανασηs Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 711 Τόπος : Αθηνα (Η πολη που περνανε ολοι φινα) Registration date : 21/06/2010
| Θέμα: Απ: Airbrush advice Κυρ 17 Απρ 2011, 16:21 | |
| | |
| | | antipatros24 Champion
| Θέμα: Απ: Airbrush advice Κυρ 17 Απρ 2011, 20:36 | |
| Ευχαριστώ πολύ για το link, αλλά είναι λίγο διαφορετικό από αυτό που ψάχνω. Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει αγοράσει αυτό το set: http://www.rdgtools.co.uk/acatalog/info_769080.htmlΈχω την εντύπωση ότι το είχα πρωτοδεί εδώ, αλλά δεν θυμάμαι ποιος το είχε post-άρει. Έχει κανείς εμπειρίες (καλές/κακές) από αυτό το set; | |
| | | aphelion Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: Airbrush advice Κυρ 17 Απρ 2011, 20:50 | |
| Αυτό είναι σαν τον δικό μου! Είναι no name αλλα για τα ευρα του γαμεί.
Πακέτο αερογράφος με 3 βελόνες (μικρη μεσαια μεγαλη), και κομπρεσερ σωστό 200 ευρά!
Από πλαστιμοντελίσμο. | |
| Θέμα: Απ: Airbrush advice Κυρ 17 Απρ 2011, 20:59 | |
| - aphelion έγραψε:
- Αυτό είναι σαν τον δικό μου! Είναι no name αλλα για τα ευρα του γαμεί.
Πακέτο αερογράφος με 3 βελόνες (μικρη μεσαια μεγαλη), και κομπρεσερ σωστό 200 ευρά!
Από πλαστιμοντελίσμο. Βασικά μένω Αγγλία, οπότε θα το τσιμπήσω από εκεί. Είσαι ευχαριστημένος δηλαδή φουλ με την απόδοσή του; Το θέλω κυρίως για basecoating και tanks 40k. Θα σε έπρηζα αν σου ζητούσα λίγες περισσότερες λεπτομέρειες; | |
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: Airbrush advice Κυρ 17 Απρ 2011, 21:07 | |
| Αυτό που έχω εγώ λέει πάνω GRAPHO TECH δεν ξέρω άμα έιναι καλή μαρκα. Δεν ξέρω αν καν είναι μάρκα. Βγάζει απο πολύ χοντρη γραμμη έως και λεπτότερη από τρίχα αναλογα παντα την σωστα αραιωμένη μπογιά και την πίεση. Είναι διπλής λειτουργίας και βαρυτητας (καλυτερο για οικονομία χρώματος).
Το κομπρεσερ κοίτα να μην είναι πλαστικό!, να έχει ρυθμιστή πίεσης, και ενα βαζάκι που κρατάει την υγρασία. Αυτά είναι τα βασικά.
Είναι ότι πρέπει για άρματα και όχι μόνο basecoat. | |
| Θέμα: Απ: Airbrush advice Κυρ 17 Απρ 2011, 23:54 | |
| Σε ευχαριστω πολυ! Το κομπρεσερακι που ειναι στη φωτό πως το βλέπεις; Μετράει; | |
| Θέμα: Απ: Airbrush advice Δευ 18 Απρ 2011, 00:28 | |
| To δικο μου είναι ακριβως το ίδιο χωρίς το μαύρο απο κάτω! | |
| | | Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Airbrush advice Δευ 18 Απρ 2011, 06:31 | |
| το μαυρο απο κατω ειναι καζανι, για να συλλεγει τον αερα. Με αυτον τον τροπο δεν κουραζεται το μοτερ, και εχει παντα σταθερη πιεση. |
| | | kiour_gr Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 6194 Ηλικία : 46 Τόπος : Cambridge Currently Playing : Diablo 3 beta, MTG. Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: Airbrush advice Δευ 18 Απρ 2011, 11:17 | |
| μιας και εισαι Αγγλια θα σου προτεινα απο εδω http://www.rdgtools.co.uk/acatalog/AIRBRUSH_KITS_AND_SPARES.htmlτο 4ο. 95 λιρες αγοραζεις ενα πολυ καλο compressor kai 2 airbrush. αυτο εχω και εγω και εχω βαψει μοντελα. Δωρεαν μεταφορικα για Αγγλια. Επισης να πω οτι τα gw χρωματα μπουκονουν συνεχος και στεγνονουν χρηγορα πανω στη βελονα. Τα Tamya ειναι πολυ καλυτερα. | |
| Θέμα: Απ: Airbrush advice Δευ 18 Απρ 2011, 11:56 | |
| Ρε πούστη μου γιατί είναι τόσο ακριβά εδω ρε γμτ? Περίπου τα διπλά για τα μισά πραγματα. | |
| | | Mπαρμπα Θανασηs Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 711 Τόπος : Αθηνα (Η πολη που περνανε ολοι φινα) Registration date : 21/06/2010
| Θέμα: Απ: Airbrush advice Δευ 18 Απρ 2011, 12:07 | |
| Aphelion.Ελληνες. xaxaxa | |
| Θέμα: Απ: Airbrush advice Δευ 18 Απρ 2011, 21:04 | |
| Ευχαριστώ πολύ παίδες.
Kiou οι φωτό ήταν ιδιαίτερα κατατοπιστικές. Υποθέτω λοιπόν ότι είσαι ευχαριστημένος με το σετάκι, ε; | |
| Θέμα: Απ: Airbrush advice Τετ 20 Απρ 2011, 19:00 | |
| Ήθελα να ρωτήσω ακόμη αν έχετε κάποιο spray booth. Δεν έχω δυνατότητα (λόγω καιρού) να κάνω το βάψιμο σε εξωτερικό χώρο και αναρωτιόμουν αν θεωρείται απαραίτητη την αγορά spray booth. Επίσης χρησιμοποιείται μάσκα όταν βάφετε με αερογράφο;
Ευχαριστώ | |
| Θέμα: Απ: Airbrush advice Τετ 20 Απρ 2011, 19:02 | |
| ΜΑΣΚΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ! Μπουθ φτιαξε μόνος με χαρτόνι! Και να εχεις ανοιχτα παράθυρα!!!! Η μπογια πάει σε ΟΛΟ το δωματιο σε μορφη σκόνης! | |
| Θέμα: Απ: Airbrush advice Τετ 20 Απρ 2011, 19:18 | |
| - aphelion έγραψε:
- ΜΑΣΚΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ! Μπουθ φτιαξε μόνος με χαρτόνι! Και να εχεις ανοιχτα παράθυρα!!!! Η μπογια πάει σε ΟΛΟ το δωματιο σε μορφη σκόνης!
Αχά, είναι ζόρικο σπορ δηλαδή ε; Εκεί που μένω δεν παίζει να έχω ανοιχτά παράθυρα όσο θα βάφω. Είναι too risky σε κλειστό χώρο; Για το booth με χαρτόνι έχεις κανά tutorial; | |
| Θέμα: Απ: Airbrush advice Τετ 20 Απρ 2011, 22:11 | |
| Κοιτα εγω μετα απο μια χρηση φυσαγα την μυτη μου και εβγαινε χρωμα! | |
| Θέμα: Απ: Airbrush advice Πεμ 21 Απρ 2011, 14:03 | |
| Κατάλαβα. Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Θα το κοιτάξω τότε, να δω πως θα είναι ο νέος μου χώρος (γιατί μετακομίζω σύντομα) και θα κινηθώ καταλλήλως.
Γενικά spray booth αξίζει να αγοράσεις ή να φτιάξω μόνος; Είναι εύκολο να φτιάξεις ένα; ¨εχεις κανά tutorial γι' αυτό; | |
| Θέμα: Απ: Airbrush advice Πεμ 21 Απρ 2011, 14:11 | |
| Δεν εχο τουτοριαλ αλλα δεν νομιζω να ειναι δυσκολο. Εγω βαζω ενα κουτι απο χαρτονι και εφημεριδες | |
| | | kiour_gr Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 6194 Ηλικία : 46 Τόπος : Cambridge Currently Playing : Diablo 3 beta, MTG. Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: Airbrush advice Πεμ 21 Απρ 2011, 14:44 | |
| Best spray booth: προσεξε ομως πρεπει να ειναι to kouti apo loyal marines, chaos den kanei. An δεν εχεις τοτε και αυτο κανει: | |
| Θέμα: Απ: Airbrush advice Παρ 22 Απρ 2011, 19:35 | |
| Ευχαριστώ για μία ακόμα φορά. Αλλά μπορώ να ζητήσω κάποιες φωτό από τα homemade booth σας, για να πάρω μια ιδέα πως περίπου είναι;
EDIT: Επίσης ήθελα να ρωτήσω για το μέγεθος του στομίου του αερογράφου. Να πάρω 0.3mm ή 0.5mm; Ποιο από τα δύο είναι ποιο χρήσιμο; Υπ' όψιν πως φιλοδοξώ να βάφω και footsoldiers με τον αερογράφο.
| |
| | | | Airbrush advice | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |