Greek Wargaming Forum
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

The Forum of Greek Wargamers

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
Alternative Games! 08abe9eb-c1f8-4f8a-abdf-72add18a9837_zps28329c39
Πρόσφατα Θέματα
» WTB wargaming and rpg terrain
Alternative Games! I_icon_minitimeαπό shadowblade94 Κυρ 01 Οκτ 2023, 17:37

» WTS Big Tau Army 400€
Alternative Games! I_icon_minitimeαπό doomsday Κυρ 09 Απρ 2023, 20:50

» Πωλούνται Adeptas sororitas
Alternative Games! I_icon_minitimeαπό Manolorza Παρ 07 Απρ 2023, 12:31

» Πωλουνται Grey Knights
Alternative Games! I_icon_minitimeαπό powerslave Κυρ 02 Απρ 2023, 19:08

» WTS High elf army
Alternative Games! I_icon_minitimeαπό Eyzonas Κυρ 25 Ιουλ 2021, 23:08

Blog Feeds
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners.

Alternative Games!

Πήγαινε κάτω 
+9
Malus
Hunter
admin
Asarnil the Dragonlord
Papajohn
Trollzor
Khar Vader
mandragora
aphelion
13 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
aphelion
Arch Spammer
Arch Spammer
aphelion

Αριθμός μηνυμάτων : 7272
Τόπος : Terra
Currently Playing : with your nerves :D
Registration date : 29/08/2008

Alternative Games! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Alternative Games!   Alternative Games! I_icon_minitimeΠεμ 19 Μάης 2011, 18:55

Σαν κοινότητα τι άλλο σύστημα θα μπορουσαμε να αρχίσουμε?

Τα πρώτα βήματα για Legend of the High Seas έγιναν! Όποιος θέλει να παίξει μου λέει και φέρνω στρατούς.

Τώρα τo θέμα είναι ποιός είναι για WARMACHINE, HORDES, ANIMA, MALIFAUX ???

Θα έχει μέλλον κάτι τέτοιο ή πέρα από Φανταζυ και 40Κ δεν κάνουμα κάτι άλλο?
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
mandragora
Admin
mandragora

Αριθμός μηνυμάτων : 2546
Registration date : 11/03/2010

Alternative Games! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alternative Games!   Alternative Games! I_icon_minitimeΠεμ 19 Μάης 2011, 19:11

Όποιος θέλει warmachine ίσως να μπορώ να βοηθήσω. Έχω 2 bands οπότε θα μπορέσω να βολέψω και 2ο πάικτη.
Khar Vader
Arch Spammer
Arch Spammer
Khar Vader

Αριθμός μηνυμάτων : 10443
Currently Playing : DICE :P
Registration date : 28/08/2008

Alternative Games! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alternative Games!   Alternative Games! I_icon_minitimeΠεμ 19 Μάης 2011, 19:14

Από Warmachine έχω... 4 καταπέλτες, 4 doomdiver και 4 Spearchukkas (και 1 Hellcannon αν δεν μετρήσει για M&H) geek
mandragora
Admin
mandragora

Alternative Games! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alternative Games!   Alternative Games! I_icon_minitimeΠεμ 19 Μάης 2011, 19:15

Ε είσαι σπασμένος!
aphelion
Arch Spammer
Arch Spammer
aphelion

Alternative Games! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alternative Games!   Alternative Games! I_icon_minitimeΠεμ 19 Μάης 2011, 19:20

Καλή φάση! Ως τώρα δλδ μπορούμε να κάνουμε ένα Ιντρο σε όποιον γουστάρει σε Legends of the high Seas και Warmachine!

Σε λίγο θα παραγγείλω το CUTLASS!

Alternative Games! Coverweblr

Πείτε ιδέες!
Trollzor
Arch Spammer
Arch Spammer
Trollzor

Αριθμός μηνυμάτων : 4424
Τόπος : Ζμπέοςμ.
Currently Playing : Με τα νεύρα των ζώων
Registration date : 28/09/2009

Alternative Games! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alternative Games!   Alternative Games! I_icon_minitimeΠεμ 19 Μάης 2011, 19:51

Εγώ θέλω...
χμμμ...
εχ...
Batlefleet gothic. Κολλημένος με τη μπάλα; Smile Χωρίς πλάκα, θέλω ξυλίκια Sad θέλω να δείρω με τα hive ships μουυυυ

Τα μοντέλα της pigiron μου κάνανε, και γούσταρα να το δώ σα παιχνίδι. Δε θυμάμαι το site. Κάτι σα pigironproductions.

googled Razz
http://www.pig-iron-productions.com/
Επισκέπτ
Επισκέπτης

Alternative Games! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alternative Games!   Alternative Games! I_icon_minitimeΠεμ 19 Μάης 2011, 20:02

εγω κλασσικα θα μιλησω για Mordheim.. Μινιατουρες για κανενα λογω απο τη GW, μιας και η Reaper, Malifaux, κλπ εχουν υπεροχες για να φτιαξει κανεις το Warband του. Οποιος παιζει καποιο απο τη σειρα Legends θα το βρει ευκολο να παιξει και το εν λογω παιχνιδι, μιας και στηριζεται στους ιδιους κανονες, δινωντας απλα λιγο περισσοτερο βαθος (το οποιο ομως μπορουν να κανουν κι απο μονοι τους οι παικτες οποιουδηποτε συστηματος σαν House Rules). Χρειαζεται πολυ τερραιν για να αποδωσει τη μαγεια του το παιχνιδι, αλλα γεμιζωντας 2/3 του τραπεζιου με οτι κομματι τερραιν βρηκαμε, ως τωρα μας εκανε μια χαρα για να διασκεδασουμε.. Μεγαλη του μαγκια οτι οι χαρακτηρες λεβελαρουν, αρα αρχιζεις και τους αγαπας κατα τη διαρκεια του παιχνιδιου.. Επισης το οτι καποια στιγμη εγινε σοβαρος ντορος με το game, με αποτελεσμα να υπαρχει πολυ υλικο στο ΙΝΕΤ για επεκταση του παιχνιδιου.. Τελος, για οποιον το βαρεθει καποτε, υπαρχει η επεκταση του "Kemhri" απο το Town's Cryer, οπου το τερραιν στηνεται σαν παζλ, και οι ομαδες ψαχνουν μεσα στις κατακομβες για θησαυρες αντιμετωπιζωντας τρελες παγιδες..

@Chrono, οταν κατεβεις αθηνα, απλα μιλας με τα παιδια της Γλυφαδας και πας και λιωνεις μαζι τους στο B.Gothic.. Εχουν ξεσαλωσει με αυτο..
Khar Vader
Arch Spammer
Arch Spammer
Khar Vader

Alternative Games! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alternative Games!   Alternative Games! I_icon_minitimeΠεμ 19 Μάης 2011, 21:28

Χωρίς πλάκα, αν έπαιζα κάτι άλλο θα δοκίμαζα DBM.

Έχω ήδη FoW που καλύπτει τον σύγχρονο πόλεμο, οπότε μου λείπουν μόνο οι αρχαίοι. Γιατί δεν δοκιμάζουμε κανά παιχνίδι με αρχαίους στρατούς στις 28"? (υπάρχει ένα σύστημα αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ πως το λένε (όχι το WHAncients))
aphelion
Arch Spammer
Arch Spammer
aphelion

Alternative Games! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alternative Games!   Alternative Games! I_icon_minitimeΠεμ 19 Μάης 2011, 21:32

Papajohn
Spamlord
Spamlord
Papajohn

Αριθμός μηνυμάτων : 1261
Τόπος : Παγκράτι, Αθήνα
Registration date : 28/03/2009

Alternative Games! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alternative Games!   Alternative Games! I_icon_minitimeΠεμ 19 Μάης 2011, 21:35

Εμένα θα με έψηνε κάτι σε steampunk εποχή αλλά το μόνο που έχω βρει είναι αυτό:

http://www.spartangames.co.uk/dystopian_wars.html

το οποίο δεν με ενθουσιάζει.... scratch
http://www.hoplon.gr/
Asarnil the Dragonlord
Arch Spammer
Arch Spammer
Asarnil the Dragonlord

Αριθμός μηνυμάτων : 13942
Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο
Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames
Registration date : 15/09/2008

Alternative Games! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alternative Games!   Alternative Games! I_icon_minitimeΠεμ 19 Μάης 2011, 21:40

Τα update του Fantasy (oχι ΕΤC,oχι comps) μετρανε σαν διαφορετικο game? O.o
Kαι Battlefleet Gothic θα ηθελα!!!
admin
Arch Spammer
Arch Spammer

Αριθμός μηνυμάτων : 3165
Registration date : 27/08/2008

Alternative Games! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alternative Games!   Alternative Games! I_icon_minitimeΠεμ 19 Μάης 2011, 23:44

Εγώ είμαι μέσα για όλα. Δεν κολλάω στο σύστημα, αρκεί να μου αρέσει το setting. Για πειρατόνια ειδικά είμαι με τα μπούνια μέσα!!! Κ επίσης ψήνομαι να δοκιμάσω skirmish με Σαμουράι με κανόνες Legends/Lotr...
Hunter
Knight
Knight
Hunter

Αριθμός μηνυμάτων : 466
Registration date : 20/01/2009

Alternative Games! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alternative Games!   Alternative Games! I_icon_minitimeΠεμ 19 Μάης 2011, 23:48

mohammadurk έγραψε:
Χωρίς πλάκα, αν έπαιζα κάτι άλλο θα δοκίμαζα DBM.

Έχω ήδη FoW που καλύπτει τον σύγχρονο πόλεμο, οπότε μου λείπουν μόνο οι αρχαίοι. Γιατί δεν δοκιμάζουμε κανά παιχνίδι με αρχαίους στρατούς στις 28"? (υπάρχει ένα σύστημα αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ πως το λένε (όχι το WHAncients))

FOG- Fields of Glory
Khar Vader
Arch Spammer
Arch Spammer
Khar Vader

Alternative Games! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alternative Games!   Alternative Games! I_icon_minitimeΠεμ 19 Μάης 2011, 23:55

Μπράβο ρε φίλε Very Happy

Ξέρει κανείς πιο σύστημα κανόνων είναι πιο ωραίο; FOG ή WHH
Malus
Warrior
Warrior
Malus

Αριθμός μηνυμάτων : 82
Τόπος : Nikaia
Currently Playing : My instrument
Registration date : 03/05/2010

Alternative Games! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alternative Games!   Alternative Games! I_icon_minitimeΠεμ 19 Μάης 2011, 23:58

Papajohn έγραψε:
Εμένα θα με έψηνε κάτι σε steampunk εποχή αλλά το μόνο που έχω βρει είναι αυτό:

http://www.spartangames.co.uk/dystopian_wars.html

το οποίο δεν με ενθουσιάζει.... scratch

και το warmachine steampunk θεωρειτε.αμα τσεκαρεις λιγο το fluff και τα μοντελα θα το διαπιστωσεις.και εχει και πολυ ωραια μοντελα!
Hunter
Knight
Knight
Hunter

Αριθμός μηνυμάτων : 466
Registration date : 20/01/2009

Alternative Games! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alternative Games!   Alternative Games! I_icon_minitimeΠαρ 20 Μάης 2011, 00:00

To FOG ειναι πολυ διασημο.και στο παγκοσμιο στην Αθηνα περσι FOG επαιζαν.

ΕΧει ξεπερασει πλεον σε φημη το DBM και οι κανονες του παιζουν κ στα 15 κ στα 25-28mm.
Πολυ καλοι.Τους ειχα διαβασει καποτε.
Khar Vader
Arch Spammer
Arch Spammer
Khar Vader

Alternative Games! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alternative Games!   Alternative Games! I_icon_minitimeΠαρ 20 Μάης 2011, 00:14

Και γω από μια ματιά στο σάιτ είδα ότι είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από το WH, πιο ρεαλιστικό.

Νομίζω ότι ήρθε η ώρα, οι ανίκητες Λεγεώνες του Περγάντιους να οδηγήσουν την Ρώμη σε νέους θριάμβους!!! Θα σύρω τον χοντρό βάρβαρο βασιλιά, ανδράποδο στην αγορά και θα τον στραγγαλίσω έξω από το παλάτιουμ! Cool
mandragora
Admin
mandragora

Alternative Games! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alternative Games!   Alternative Games! I_icon_minitimeΠαρ 20 Μάης 2011, 00:25

Chrono είσαι πιο ανώμαλος από μένα. Δε σου αρεσουν του warmachine και τα θεωρείς ακριβά αλλά γουστάρεις pig iron που έχουν 17.5 λίρες τα 10 φαντάρια. Αν σκάσω GC θα σου φέρω να δεις ferals να κρίνεις μόνος σου.

Για FoG ψήνομαι και εγώ και η ποικιλία σε μινιατούρες/εταιρείες/τιμές είναι τεράστια.
Khar Vader
Arch Spammer
Arch Spammer
Khar Vader

Alternative Games! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alternative Games!   Alternative Games! I_icon_minitimeΠαρ 20 Μάης 2011, 00:36

Κλασσική Αρχαιότητα

http://www.slitherine.com/games/fog_immortalfire

Η άνοδος της Ρώμης

http://www.slitherine.com/games/fog_riseofrome

Εποχή του Χαλκού

http://www.slitherine.com/games/fog_swifterthaneagles

Ποιο να πρωτοδιαλέξεις!!! Shocked
Blood Guzzler
Arch Spammer
Arch Spammer
Blood Guzzler

Αριθμός μηνυμάτων : 2472
Τόπος : Κορυδαλλός
Currently Playing : Tyranids, Blood Angels, Necrons, Orks, Chaos SM
Registration date : 08/02/2009

Alternative Games! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alternative Games!   Alternative Games! I_icon_minitimeΠαρ 20 Μάης 2011, 00:41

Παντως σαν μοντελα , η Warlord εχει πολυ γαματα , ειδικα οι ιπποτες της perry miniatures ειναι καλοφτιαγμενοι και πολυ φτηνοι.
http://stefoserpent.deviantart.com/
Asarnil the Dragonlord
Arch Spammer
Arch Spammer
Asarnil the Dragonlord

Alternative Games! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alternative Games!   Alternative Games! I_icon_minitimeΠαρ 20 Μάης 2011, 01:00

Το FoG ειναι πολυ καλο. Το ειχα δωσει και στον Τεο (ειχα αγορασει το CD και ειχε μαχες και online και κανονες) και ειχαμε παιξει μαχες. Σαν συστημα, χρησιμοποιειται ακομα και online σε διεθνη τουρνουα. Πχ οι Αμερικανοι περυσι επαιζαν στο Παγκοσμιο που γινοταν στο Απολλων απο το σπιτι τους και μετραγε κανονικα σαν result. Επικο...
Και εχω και το βιβλιο για τις μαχες σε εποχη Vikings Invasion!!!!!
Blood Guzzler
Arch Spammer
Arch Spammer
Blood Guzzler

Alternative Games! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alternative Games!   Alternative Games! I_icon_minitimeΠαρ 20 Μάης 2011, 01:07

Για να καταλαβω , το FOG ειναι απλα ενα σετ κανονων για να παιξεις με τα μοντελα; Δηλαδη μπορεις να εχεις οποια ιστορικα μοντελα θες και να παιξεις;
Papajohn
Spamlord
Spamlord
Papajohn

Αριθμός μηνυμάτων : 1261
Τόπος : Παγκράτι, Αθήνα
Registration date : 28/03/2009

Alternative Games! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alternative Games!   Alternative Games! I_icon_minitimeΠαρ 20 Μάης 2011, 01:12

Blood Guzzler έγραψε:
Για να καταλαβω , το FOG ειναι απλα ενα σετ κανονων για να παιξεις με τα μοντελα; Δηλαδη μπορεις να εχεις οποια ιστορικα μοντελα θες και να παιξεις;

Yep!
Στην ουσία τις βάσεις φτιάχνεις κ βάζεις μοντέλα από όποια εταιρία θες!

@Malus, τα είδα τα μοντελάκια, και του Horde μετρανε!!!!

http://www.hoplon.gr/
Asarnil the Dragonlord
Arch Spammer
Arch Spammer
Asarnil the Dragonlord

Alternative Games! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alternative Games!   Alternative Games! I_icon_minitimeΠαρ 20 Μάης 2011, 01:18

Ειναι heavy strategy σαν game παντως. Και οι κινησεις κρινουν τη μαχη εκτος και αν εχεις σαφη υπεροπλια σε μοναδες. Εγω πορωνομαι στην ιδεα του να παιξω καποια στιγμη Fields of Glory με τον στρατο που με εκφραζει καλυτερα σαν gamestyle.
THE GOLDEN HORDE !!!!
Τιγκα στο Fast Cavalry!
Kαι Ναπολεωντια εποχη βεβαια.
Blood Guzzler
Arch Spammer
Arch Spammer
Blood Guzzler

Alternative Games! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Alternative Games!   Alternative Games! I_icon_minitimeΠαρ 20 Μάης 2011, 01:21

Εχω ψηθει αγρια με τα μοντελα της Perry , και μερικα αλλα που εχω δει , για να ξεκινησω μεσαιωνικο στρατο , σε βαση British Knights ή Eastern Roman Empire ( Βυζαντιο )

Alternative Games!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 2Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» WTS PS3 GAMES
» Fireforge games
» Browser Games
» Element Games!
» Games Day 2011

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek Wargaming Forum :: Off Topic :: Off Topic Συζητήσεις-
Μετάβαση σε: