Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| Alternative Games! | |
|
+9Malus Hunter admin Asarnil the Dragonlord Papajohn Trollzor Khar Vader mandragora aphelion 13 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
aphelion Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Alternative Games! Πεμ 19 Μάης 2011, 18:55 | |
| Σαν κοινότητα τι άλλο σύστημα θα μπορουσαμε να αρχίσουμε?
Τα πρώτα βήματα για Legend of the High Seas έγιναν! Όποιος θέλει να παίξει μου λέει και φέρνω στρατούς.
Τώρα τo θέμα είναι ποιός είναι για WARMACHINE, HORDES, ANIMA, MALIFAUX ???
Θα έχει μέλλον κάτι τέτοιο ή πέρα από Φανταζυ και 40Κ δεν κάνουμα κάτι άλλο? | |
| | | mandragora Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 2546 Registration date : 11/03/2010
| Θέμα: Απ: Alternative Games! Πεμ 19 Μάης 2011, 19:11 | |
| Όποιος θέλει warmachine ίσως να μπορώ να βοηθήσω. Έχω 2 bands οπότε θα μπορέσω να βολέψω και 2ο πάικτη. | |
| | | Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
| Θέμα: Απ: Alternative Games! Πεμ 19 Μάης 2011, 19:14 | |
| Από Warmachine έχω... 4 καταπέλτες, 4 doomdiver και 4 Spearchukkas (και 1 Hellcannon αν δεν μετρήσει για M&H) | |
| | | mandragora Admin
| Θέμα: Απ: Alternative Games! Πεμ 19 Μάης 2011, 19:15 | |
| | |
| | | aphelion Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: Alternative Games! Πεμ 19 Μάης 2011, 19:20 | |
| Καλή φάση! Ως τώρα δλδ μπορούμε να κάνουμε ένα Ιντρο σε όποιον γουστάρει σε Legends of the high Seas και Warmachine! Σε λίγο θα παραγγείλω το CUTLASS! Πείτε ιδέες! | |
| | | Trollzor Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4424 Ηλικία : 41 Τόπος : Ζμπέοςμ. Currently Playing : Με τα νεύρα των ζώων Registration date : 28/09/2009
| Θέμα: Απ: Alternative Games! Πεμ 19 Μάης 2011, 19:51 | |
| Εγώ θέλω... χμμμ... εχ... Batlefleet gothic. Κολλημένος με τη μπάλα; Χωρίς πλάκα, θέλω ξυλίκια θέλω να δείρω με τα hive ships μουυυυ Τα μοντέλα της pigiron μου κάνανε, και γούσταρα να το δώ σα παιχνίδι. Δε θυμάμαι το site. Κάτι σα pigironproductions.googled http://www.pig-iron-productions.com/ | |
| | | Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Alternative Games! Πεμ 19 Μάης 2011, 20:02 | |
| εγω κλασσικα θα μιλησω για Mordheim.. Μινιατουρες για κανενα λογω απο τη GW, μιας και η Reaper, Malifaux, κλπ εχουν υπεροχες για να φτιαξει κανεις το Warband του. Οποιος παιζει καποιο απο τη σειρα Legends θα το βρει ευκολο να παιξει και το εν λογω παιχνιδι, μιας και στηριζεται στους ιδιους κανονες, δινωντας απλα λιγο περισσοτερο βαθος (το οποιο ομως μπορουν να κανουν κι απο μονοι τους οι παικτες οποιουδηποτε συστηματος σαν House Rules). Χρειαζεται πολυ τερραιν για να αποδωσει τη μαγεια του το παιχνιδι, αλλα γεμιζωντας 2/3 του τραπεζιου με οτι κομματι τερραιν βρηκαμε, ως τωρα μας εκανε μια χαρα για να διασκεδασουμε.. Μεγαλη του μαγκια οτι οι χαρακτηρες λεβελαρουν, αρα αρχιζεις και τους αγαπας κατα τη διαρκεια του παιχνιδιου.. Επισης το οτι καποια στιγμη εγινε σοβαρος ντορος με το game, με αποτελεσμα να υπαρχει πολυ υλικο στο ΙΝΕΤ για επεκταση του παιχνιδιου.. Τελος, για οποιον το βαρεθει καποτε, υπαρχει η επεκταση του "Kemhri" απο το Town's Cryer, οπου το τερραιν στηνεται σαν παζλ, και οι ομαδες ψαχνουν μεσα στις κατακομβες για θησαυρες αντιμετωπιζωντας τρελες παγιδες..
@Chrono, οταν κατεβεις αθηνα, απλα μιλας με τα παιδια της Γλυφαδας και πας και λιωνεις μαζι τους στο B.Gothic.. Εχουν ξεσαλωσει με αυτο.. |
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
| Θέμα: Απ: Alternative Games! Πεμ 19 Μάης 2011, 21:28 | |
| Χωρίς πλάκα, αν έπαιζα κάτι άλλο θα δοκίμαζα DBM.
Έχω ήδη FoW που καλύπτει τον σύγχρονο πόλεμο, οπότε μου λείπουν μόνο οι αρχαίοι. Γιατί δεν δοκιμάζουμε κανά παιχνίδι με αρχαίους στρατούς στις 28"? (υπάρχει ένα σύστημα αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ πως το λένε (όχι το WHAncients)) | |
| | | aphelion Arch Spammer
| Θέμα: Απ: Alternative Games! Πεμ 19 Μάης 2011, 21:32 | |
| | |
| | | Papajohn Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1261 Ηλικία : 35 Τόπος : Παγκράτι, Αθήνα Registration date : 28/03/2009
| Θέμα: Απ: Alternative Games! Πεμ 19 Μάης 2011, 21:35 | |
| | |
| | | Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: Απ: Alternative Games! Πεμ 19 Μάης 2011, 21:40 | |
| Τα update του Fantasy (oχι ΕΤC,oχι comps) μετρανε σαν διαφορετικο game? O.o Kαι Battlefleet Gothic θα ηθελα!!! | |
| | | admin Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3165 Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Alternative Games! Πεμ 19 Μάης 2011, 23:44 | |
| Εγώ είμαι μέσα για όλα. Δεν κολλάω στο σύστημα, αρκεί να μου αρέσει το setting. Για πειρατόνια ειδικά είμαι με τα μπούνια μέσα!!! Κ επίσης ψήνομαι να δοκιμάσω skirmish με Σαμουράι με κανόνες Legends/Lotr... | |
| | | Hunter Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 466 Ηλικία : 45 Registration date : 20/01/2009
| Θέμα: Απ: Alternative Games! Πεμ 19 Μάης 2011, 23:48 | |
| - mohammadurk έγραψε:
- Χωρίς πλάκα, αν έπαιζα κάτι άλλο θα δοκίμαζα DBM.
Έχω ήδη FoW που καλύπτει τον σύγχρονο πόλεμο, οπότε μου λείπουν μόνο οι αρχαίοι. Γιατί δεν δοκιμάζουμε κανά παιχνίδι με αρχαίους στρατούς στις 28"? (υπάρχει ένα σύστημα αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ πως το λένε (όχι το WHAncients)) FOG- Fields of Glory | |
| Θέμα: Απ: Alternative Games! Πεμ 19 Μάης 2011, 23:55 | |
| Μπράβο ρε φίλε Ξέρει κανείς πιο σύστημα κανόνων είναι πιο ωραίο; FOG ή WHH | |
| | | Malus Warrior
Αριθμός μηνυμάτων : 82 Ηλικία : 40 Τόπος : Nikaia Currently Playing : My instrument Registration date : 03/05/2010
| Θέμα: Απ: Alternative Games! Πεμ 19 Μάης 2011, 23:58 | |
| - Papajohn έγραψε:
- Εμένα θα με έψηνε κάτι σε steampunk εποχή αλλά το μόνο που έχω βρει είναι αυτό:
http://www.spartangames.co.uk/dystopian_wars.html
το οποίο δεν με ενθουσιάζει.... και το warmachine steampunk θεωρειτε.αμα τσεκαρεις λιγο το fluff και τα μοντελα θα το διαπιστωσεις.και εχει και πολυ ωραια μοντελα! | |
| | | Hunter Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 466 Ηλικία : 45 Registration date : 20/01/2009
| Θέμα: Απ: Alternative Games! Παρ 20 Μάης 2011, 00:00 | |
| To FOG ειναι πολυ διασημο.και στο παγκοσμιο στην Αθηνα περσι FOG επαιζαν.
ΕΧει ξεπερασει πλεον σε φημη το DBM και οι κανονες του παιζουν κ στα 15 κ στα 25-28mm. Πολυ καλοι.Τους ειχα διαβασει καποτε. | |
| Θέμα: Απ: Alternative Games! Παρ 20 Μάης 2011, 00:14 | |
| Και γω από μια ματιά στο σάιτ είδα ότι είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από το WH, πιο ρεαλιστικό. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα, οι ανίκητες Λεγεώνες του Περγάντιους να οδηγήσουν την Ρώμη σε νέους θριάμβους!!! Θα σύρω τον χοντρό βάρβαρο βασιλιά, ανδράποδο στην αγορά και θα τον στραγγαλίσω έξω από το παλάτιουμ! | |
| | | mandragora Admin
| Θέμα: Απ: Alternative Games! Παρ 20 Μάης 2011, 00:25 | |
| Chrono είσαι πιο ανώμαλος από μένα. Δε σου αρεσουν του warmachine και τα θεωρείς ακριβά αλλά γουστάρεις pig iron που έχουν 17.5 λίρες τα 10 φαντάρια. Αν σκάσω GC θα σου φέρω να δεις ferals να κρίνεις μόνος σου.
Για FoG ψήνομαι και εγώ και η ποικιλία σε μινιατούρες/εταιρείες/τιμές είναι τεράστια. | |
| Θέμα: Απ: Alternative Games! Παρ 20 Μάης 2011, 00:36 | |
| | |
| | | Blood Guzzler Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2472 Ηλικία : 32 Τόπος : Κορυδαλλός Currently Playing : Tyranids, Blood Angels, Necrons, Orks, Chaos SM Registration date : 08/02/2009
| Θέμα: Απ: Alternative Games! Παρ 20 Μάης 2011, 00:41 | |
| Παντως σαν μοντελα , η Warlord εχει πολυ γαματα , ειδικα οι ιπποτες της perry miniatures ειναι καλοφτιαγμενοι και πολυ φτηνοι. | |
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: Απ: Alternative Games! Παρ 20 Μάης 2011, 01:00 | |
| Το FoG ειναι πολυ καλο. Το ειχα δωσει και στον Τεο (ειχα αγορασει το CD και ειχε μαχες και online και κανονες) και ειχαμε παιξει μαχες. Σαν συστημα, χρησιμοποιειται ακομα και online σε διεθνη τουρνουα. Πχ οι Αμερικανοι περυσι επαιζαν στο Παγκοσμιο που γινοταν στο Απολλων απο το σπιτι τους και μετραγε κανονικα σαν result. Επικο... Και εχω και το βιβλιο για τις μαχες σε εποχη Vikings Invasion!!!!! | |
Αριθμός μηνυμάτων : 2472 Ηλικία : 32 Τόπος : Κορυδαλλός Currently Playing : Tyranids, Blood Angels, Necrons, Orks, Chaos SM Registration date : 08/02/2009
| Θέμα: Απ: Alternative Games! Παρ 20 Μάης 2011, 01:07 | |
| Για να καταλαβω , το FOG ειναι απλα ενα σετ κανονων για να παιξεις με τα μοντελα; Δηλαδη μπορεις να εχεις οποια ιστορικα μοντελα θες και να παιξεις; | |
| | | Papajohn Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1261 Ηλικία : 35 Τόπος : Παγκράτι, Αθήνα Registration date : 28/03/2009
| Θέμα: Απ: Alternative Games! Παρ 20 Μάης 2011, 01:12 | |
| - Blood Guzzler έγραψε:
- Για να καταλαβω , το FOG ειναι απλα ενα σετ κανονων για να παιξεις με τα μοντελα; Δηλαδη μπορεις να εχεις οποια ιστορικα μοντελα θες και να παιξεις;
Yep! Στην ουσία τις βάσεις φτιάχνεις κ βάζεις μοντέλα από όποια εταιρία θες! @Malus, τα είδα τα μοντελάκια, και του Horde μετρανε!!!! | |
| Θέμα: Απ: Alternative Games! Παρ 20 Μάης 2011, 01:18 | |
| Ειναι heavy strategy σαν game παντως. Και οι κινησεις κρινουν τη μαχη εκτος και αν εχεις σαφη υπεροπλια σε μοναδες. Εγω πορωνομαι στην ιδεα του να παιξω καποια στιγμη Fields of Glory με τον στρατο που με εκφραζει καλυτερα σαν gamestyle. THE GOLDEN HORDE !!!! Τιγκα στο Fast Cavalry! Kαι Ναπολεωντια εποχη βεβαια. | |
| Θέμα: Απ: Alternative Games! Παρ 20 Μάης 2011, 01:21 | |
| Εχω ψηθει αγρια με τα μοντελα της Perry , και μερικα αλλα που εχω δει , για να ξεκινησω μεσαιωνικο στρατο , σε βαση British Knights ή Eastern Roman Empire ( Βυζαντιο ) | |
| | | | Alternative Games! | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |