Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| warhammer online age of reckoning | |
|
+4Abducted47 Johneleos Laskoulas tomahawk 8 απαντήσεις | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
tomahawk Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1378 Τόπος : Κερατσίνι (Πειραιάς) Currently Playing : Τίποτα Registration date : 26/04/2011
| Θέμα: warhammer online age of reckoning Παρ 20 Μάης 2011, 14:12 | |
| για να φτιαξω account πρεπει να εχω πρωτα master account? και αν ναι για να το φτιαξω πρεπει να εχω και prepaid card απτιν αρχη? | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: warhammer online age of reckoning Παρ 20 Μάης 2011, 14:14 | |
| Παρε το wow να δεις την υγεια σου απο ΜΜΟRPG | |
| | | Johneleos Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3546 Ηλικία : 30 Τόπος : sthn xwra twn mpaokiwn Currently Playing : dem gaimz Registration date : 11/05/2010
| Θέμα: Απ: warhammer online age of reckoning Παρ 20 Μάης 2011, 14:15 | |
| βασικα παιζεις ενα μηνα τσαμπα και μενεις lvl 10 , αν θες να παιξεις κανονικα πλερωνεις ναι θες μαστερ ακαουντ ειτε κανονικα ειτε οχι, για να φτιαξεις μαστερ δεν χρειαζεσε ουτε το game ουτε pre paid, αν ομως θες κανονικα θες και τα 2 Y.Γ γαμα το χαμμερ και ελα να παιξουμε μαζι perfect world | |
| | | tomahawk Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1378 Τόπος : Κερατσίνι (Πειραιάς) Currently Playing : Τίποτα Registration date : 26/04/2011
| Θέμα: Απ: warhammer online age of reckoning Παρ 20 Μάης 2011, 14:20 | |
| - Laskoulas έγραψε:
- Παρε το wow να δεις την υγεια σου απο ΜΜΟRPG
το χω! ............................( παντοφλα is coming xDxDxD) πεθαίνω οσο το σκεφτομαι | |
| | | Abducted47 Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1589 Ηλικία : 43 Τόπος : Into the Abyss Currently Playing : D3 + LOL Registration date : 24/11/2008
| Θέμα: Απ: warhammer online age of reckoning Παρ 20 Μάης 2011, 14:34 | |
| - Laskoulas έγραψε:
- Παρε το wow να δεις την υγεια σου απο ΜΜΟRPG
+10000000000000000000000000000000000000 | |
| | | Desfer Champion
Αριθμός μηνυμάτων : 161 Ηλικία : 35 Τόπος : Αθήνα, Κάτω Χαλάνδρι Currently Playing : Skorne!!! Registration date : 18/05/2011
| Θέμα: Απ: warhammer online age of reckoning Παρ 20 Μάης 2011, 17:30 | |
| Όπως είπε και ο johneleos πιο πάνω το trial σ επιτρέπει να πας ως 10 lvl. Το παιχνίδι το έχουν ρίξει νομίζω στα 10 ευρώ και για κάθε μήνα είναι 14-15 ευρώ. Εγώ έπαιζα όταν είχε κυκλοφορήσει και για αρκετό καιρό μέχρι που φάγαμε και πρώτοι τον βασιλιά της αντίπαλης παράταξης(εγώ έφαγα ένα μεγαλειώδες crash 3 λεπτά πρίν τον κατεβάσουμε, ακόμα κλαίω!!). Ωραίο παιχνίδι, μου άρεσε πάρα πολύ αλλά έχει υπερβολικά πολλά προβλήματα bugs, glitches, αφόρητο lag, πολλά server crashes. Ένα ακόμη θύμα της "αξιαγάπητης" ΕΑ που πίεσε τους δημιουργούς να το βγάλουν πριν την ώρα του. 3 χρόνια πέρασαν, πολλά προβλήματα διορθώθηκαν, εκατοντάδες νέα δημιουργήθηκαν. Ο κόσμος την έχει κάνει προ πολλού για άλλες πολιτείες και για ένα παιχνίδι που το βασικό του στοιχείο είναι το pvp (rvr στο συγκεκριμένο) αυτό είναι καταστροφικό...Δε χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις αλλά εμένα που ξανά έπαιξα πριν 3 μήνες μετά απο 2 χρόνια απουσίας με έπιασε η ψυχή μου (Όιμε!!να ρίξουμε και την υπερβολή μας ) Το βλέπω το παιχνίδι αν συνεχίσει έτσι να ακολουθεί τη χνάρια του Lotro (και δεκάδες άλλων Champions Online, Dungeons&Dragons, κτλ...) ως free to play με microtransactions. Για ΜΜΟRPG με πολύ καλό PVP έχω ακούσει τα καλύτερα για το Rift. | |
| | | Johneleos Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3546 Ηλικία : 30 Τόπος : sthn xwra twn mpaokiwn Currently Playing : dem gaimz Registration date : 11/05/2010
| Θέμα: Απ: warhammer online age of reckoning Παρ 20 Μάης 2011, 17:56 | |
| desfer εγω δεν εφτασα καν 40 ρανκ βαριομουν τοσο το xp μονο ξυλο που σε καποια φαση κατανταει πολυ βαρετο .... Γενικα alex κανε ενα τριαλ και παιξε εχει πλακα αλλα για καψιμο νοοοοο με τιποτα . | |
| | | theodddore Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 929 Ηλικία : 30 Τόπος : Nowhere Currently Playing : Warmachine trollbloods , Warhammer Bretonnia , Chaos space marines Registration date : 30/05/2010
| Θέμα: Απ: warhammer online age of reckoning Παρ 20 Μάης 2011, 18:23 | |
| το warhammer online δοκιμασε το με το trial και δες αν σου αρεσει , οντος εχει καποια προβληματακια αλλα ειναι ωραιο το pvp του. Παντως αν θελεις σοβαρο hardcore pvp παιξε darkfall , απλα γαμαει!! | |
| | | Desfer Champion
Αριθμός μηνυμάτων : 161 Ηλικία : 35 Τόπος : Αθήνα, Κάτω Χαλάνδρι Currently Playing : Skorne!!! Registration date : 18/05/2011
| Θέμα: Απ: warhammer online age of reckoning Παρ 20 Μάης 2011, 18:25 | |
| Το ωραίο ήταν στα 40 και μετά που έπεφτε το ξύλο, keeps, fortresses, city sieges, area domination . Το xp κομμάτι, το οποίο συμφωνώ μαζί σου οτι είναι βαρετό, είναι το κλασσικό ΜΜΟRPG με τα quests του κτλπ. Αυτό που μ'άρεσε στο WAR και ήταν λίγο διαφορετικό στον τομέα του leveling, ήταν τα scenarios (σαν BG στο WoW ένα πράγμα μόνο που έπαιρνες xp k renown "ανάλογα" με τη συνεισφορά σου) και τα public quests όπου πάλι έπαιρνες "δωράκια" σύμφωνα με τη συνεισφορά σου. Το παιχνίδι είχε όλα τα φόντα να γίνει πολύ καλό αλλά το έφαγε η μαρμάγκα, πλέον όταν ακούω το χαρακτηρισμό WoW killer για ένα νέο παιχνίδι λέω ντάξ..άκλαφτο θα πάει και αυτό. Στα παιχνίδια αυτά επίσης η παρέα είναι που παίζει πολύ σημαντικό ρόλο P.S Βλέπω και Σαμιώτες εδώ, έελα μωρή πατρίδα!! και γώ απο Καρλόβασι είμαι | |
| | | meandros Initiate
Αριθμός μηνυμάτων : 3 Registration date : 29/07/2011
| Θέμα: Απ: warhammer online age of reckoning Παρ 29 Ιουλ 2011, 19:37 | |
| hey guys, ελάτε στο βαθύ να παίξουμε ψάχνω άτομα για μάχες, επιτραπέζια, κάρτες και όλα τα συναφή στείλτε μου πμ γιατί εγώ δεν μπορώ | |
| | | sagemonk Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 680 Ηλικία : 47 Τόπος : Αθήνα όσο η βενζίνη είναι κάτω από 2 €... Currently Playing : WHFB Empire, next: WIP O&G Registration date : 06/03/2009
| Θέμα: Απ: warhammer online age of reckoning Παρ 29 Ιουλ 2011, 19:43 | |
| Κάνε τρία ποστ στο σπαμ για να μπορέσεις να στείλει πμ σε όποιον θέλεις!
Καλως όρισες!
| |
| | | meandros Initiate
Αριθμός μηνυμάτων : 3 Registration date : 29/07/2011
| Θέμα: Απ: warhammer online age of reckoning Παρ 29 Ιουλ 2011, 19:55 | |
| ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: warhammer online age of reckoning Παρ 29 Ιουλ 2011, 20:56 | |
| - meandros έγραψε:
- hey guys, ελάτε στο βαθύ να παίξουμε ψάχνω άτομα για μάχες, επιτραπέζια, κάρτες και όλα τα συναφή στείλτε μου πμ γιατί εγώ δεν μπορώ
Πιο βαθυ μωρη κα@ιολα ! χαχαχα τι κανεις ρε ολα καλα ? πως μας βρηκες ? γουο το εκοψες ? Τοσα χρονια το ιδιο και το ιδιο νικ , αλαξε λιγο ρε , πρωτοτυπησε | |
| | | | warhammer online age of reckoning | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |