Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ | |
|
+56mandragora spree7 Ignii vailmaloth meandros Sn4k30r olethros Overmind darlok Hellspawn BiG GoBBo skario Mπαρμπα Θανασηs belial ritter e-R4G3R velosiraptor Sheran Juan theodddore paranoid Khorne Papajohn zamponis medas DaBigWaagh sagemonk leandros Astyanax Abducted47 bariemai Altair Borg Samanos lance-a-lot talazorn Trollzor Achaian sonbad Yria admin Nepenthe kiour_gr Hunter h34dnotf0und Tzortz Khar Vader iron man aphelion Johneleos kyrgkikas Asarnil the Dragonlord Blood Guzzler Laskoulas Watcher in the Dark xrisomiga 60 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
aphelion Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τετ 25 Μάης 2011, 12:07 | |
| aaaaaaaaaaaaAAAAAAAAaaaaaaction | |
| | | aphelion Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τετ 25 Μάης 2011, 12:08 | |
| | |
| | | iron man Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 5311 Ηλικία : 40 Τόπος : Πειραιας-Νικαια Currently Playing : WHFB Registration date : 31/08/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τετ 25 Μάης 2011, 12:09 | |
| | |
| | | Trollzor Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4424 Ηλικία : 41 Τόπος : Ζμπέοςμ. Currently Playing : Με τα νεύρα των ζώων Registration date : 28/09/2009
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τετ 25 Μάης 2011, 12:19 | |
| Ρε άστε τις λαμακίες και ελάτε Καρδίτσα... Μόλις έδεσε η σάλτσα...
Νιαμ νιαμ νιαμ.... Τσιγαρισμένο κρεμμυδάκι και μανιταράκι, με διάφορα μυρωδικά (να είναι καλά η κνορ) και πάπρικα!!! .. .. ..
Μακαρόνια κανείς; | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τετ 25 Μάης 2011, 12:37 | |
| Yπαγε οπισω μας ΣΑΤΑΝΑ ... ΞΟΥ ΞΟΥ
Εχει και σαγανακι ????????
| |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τετ 25 Μάης 2011, 13:33 | |
| | |
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τετ 25 Μάης 2011, 13:36 | |
| Υπομονη μεχρι το βραδυ | |
| | | Astyanax Mercenary
Αριθμός μηνυμάτων : 34 Τόπος : Χαλανδρι Currently Playing : Call of Duty, 40k, Deathwatch RPG Registration date : 21/05/2011
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τετ 25 Μάης 2011, 15:06 | |
| Let
meeeeee-eeeeee
enter
tain yoooooouu! | |
| | | Astyanax Mercenary
Αριθμός μηνυμάτων : 34 Τόπος : Χαλανδρι Currently Playing : Call of Duty, 40k, Deathwatch RPG Registration date : 21/05/2011
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τετ 25 Μάης 2011, 15:07 | |
| "On second thought, let's not go to Camelot.
'Tis a silly place" | |
| | | Astyanax Mercenary
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τετ 25 Μάης 2011, 15:08 | |
| No one expects the Imperial Inquisition! | |
Αριθμός μηνυμάτων : 4424 Ηλικία : 41 Τόπος : Ζμπέοςμ. Currently Playing : Με τα νεύρα των ζώων Registration date : 28/09/2009
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τετ 25 Μάης 2011, 16:27 | |
| Τη μαμίσαμε. Νομίζαμε ότι ήμασταν οι έμπειροι απίστευτοι Άνθρωποι του Ιμπήριουμ, αλλά απ'ότι αποδεικνύεται είμαστε βρωμερά έλνταρ.
Ο δρόμος για τα craftworlds άρχισε. Άντε και bonesinger academy.
Τεχνητά φύλλα παράγουν ενέργεια
Αμερικανοί επιστήμονες μιμούνται τη φύση κατασκευάζοντας φύλλα που μετατρέπουν το ηλιακό φως σε ενέργεια, όπως αυτά των δέντρων.
“Τα τεχνητά φύλλα είναι εμπνευσμένα από τα φύλα των δέντρων αλλά δεν τους μοιάζουν” δήλωσε ο επικεφαλής του προγράμματος Νάθαν Λιούις, καθηγητής χημείας του California Institute of Technology στην Πασαντίνα.
Το φιλόδοξο πενταετές ερευνητικό του πρόγραμμα τεχνητής φωτοσύνθεσης, βραβεύτηκε πρόσφατα με χρηματοδότηση 122 εκατομμυρίων δολαρίων από το Ομοσπονδιακό Παράρτημα Ενέργειας.
Στόχος του να συνδυάσει τις ήδη υπάρχουσες τεχνολογίες παραγωγής ανανεώσιμων πηγών ενέργειας για την δημιουργία τεχνητών φύλων παρόμοιων με αυτά των δέντρων που θα μετατρέπουν το ηλιακό φως σε ενέργεια. Στα ήδη υπάρχοντα πρωτότυπα, λεπτά φύλλα από σιλικόνη εμποτισμένα με ειδικούς καταλύτες δημιουργούν πρώτη ύλη για ηλεκτρικό ρεύμα (υδρογόνο ή μεθανόλη), όταν το ηλιακό φως διασπά την υγρασία πάνω τους σε υδρογόνο και οξυγόνο.
Γιατί “φύλλα” όμως και όχι τα υπάρχοντα φωτοβολταϊκά πάνελ, θα αναρωτηθεί φυσιολογικά κανείς. Όπως εξηγεί ο καθηγητής τα φύλλα μπορούν να συνδέονται χάρη στη σιλικόνη χωρίς να χρειάζονται επιπλέον κύκλωμα, ενώ δεν χρειάζονται την πανάκριβη ειδική μεμβράνη των φωτοβολταϊκών.
Η ομάδα του καθηγητή Νάθαν Λιούις θα συνδυάζει ήδη τεχνολογίες που έχουν ήδη δοκιμαστεί από πολλούς ερευνητές που κατασκεύασαν διάφορα είδη φύλλων, ανά τον κόσμο, προκειμένου να καταλήξει στη χρυσή τομή, ανάμεσα σε φύλλα που θα είναι ανθεκτικά, αλλά αποδοτικά και προπάντων φθηνά.
Προτεραιότητα στην σχεδίαση πριν την μαζική παραγωγή αυτών των φύλλων είναι η απόκτηση και εγκατάσταση τους να είναι εύκολη και φθηνή και όχι η αποδοτικότητα τους.
Στόχος της ομάδας του καθηγητή Λιούις είναι φύλλα τα οποία ιδιοκτήτες κατοικιών σε όλο τον κόσμο να μπορούν να εγκαθιστούν και να συντηρούν εύκολα και τα οποία θα παράγουν ποσά ενέργειας που απαιτεί ένα απλό μη ενεργοβόρο κτήριο, ειδικά στον αναπτυσσόμενο κόσμο.
Φύλλα που θα παρέχουν αργά αλλά σταθερά υδρογόνο ή μεθανόλη εκεί που ο καταναλωτής της τη χρειάζεται, όσο απομακρυσμένο και αν είναι αυτό το μέρος, χωρίς την ανάγκη δικτύου διανομής που απαιτούν τα ορυκτά καύσιμα.
Αυτό σύμφωνα με τον καθηγητή είναι που θα τα κάνει και ανταγωνιστικά σε σχέση με την εέργεια από τα ορυκτά καύσιμα.
Πηγή: "Ελευθεροτυπία" | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τετ 25 Μάης 2011, 17:19 | |
| Χμμμ. Σε ένα από τα μυριάδες blog μυριάδων τύπων, διάβασα το παρακάτω κείμενο. Ενδιαφέρουσα τοποθέτηση. - Παράθεση :
- Σήμερα μετά τις 6 το απόγευμα κάποιες χιλιάδες κατά δήλωσή τους στα social media “αγανακτισμένοι” πολίτες θα βγουν στις πλατείες τις χώρας για να διαδηλώσουν όπως λένε οι εμπνευστές των συγκεκριμένων κινητοποιήσεων “ενάντια στην κρίση και σ’ αυτούς που την προκάλεσαν”.
Ήδη δηλώνω μπερδεμένος…
Ενάντια στους ισχυρούς τις Ευρώπης, στις τράπεζες, στην Lehman Brothers, στην Dubai World, στους κακούς Γερμανούς, στους από καιρό χρεοκοπημένους Ιρλανδούς, στην τρόϊκα, στο μνημόνιο, στο διεθνές καπιταλιστικό σύστημα;
Απαιτώ να μάθω ποιοι είναι αυτοί που δημιούργησαν την κρίση ονομαστικά και να μου εξηγηθεί με λεπτομέρειες και με πειστικό τρόπο το πως μας οδήγησαν εδώ που φτάσαμε και το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ απ’ όλα απαιτώ να μάθω τι θα ζητήσουμε, από την πλατεία που θα είμαστε, να γίνει από ‘δω και μπρος.
Όταν ήμουν φοιτητής ένας συνάδελφος κατέθεσε πρόταση στο συμβούλιο των φοιτητών για επ’ αόριστον κατάληψη της σχολής ως διαμαρτυρία ενάντια στον πόλεμο της Γάζας!!! Καλούσε δηλαδή σε μια στείρα διαμαρτυρία για έναν πόλεμο που γινόταν σε άλλη ήπειρο και ζητούσε να κλείσει η σχολή για απροσδιόριστο χρόνο λες και έχουμε δικτατορία και πάμε να κάνουμε το νέο Πολυτεχνείο. Αν κάποιος βλέπει την λογική σ’ αυτό ας μου την εξηγήσει.
Εντάξει. Εγώ συμφωνώ ότι οι “Ξενοι” ήρθαν στην ψωροκώσταινα και μας επέβαλαν ένα μνημόνιο ολύμπιας δυσκολίας στην εφαρμογή του και μας δανείζουν με τοκογλυφικό επιτόκιο.
Θα μου πει κάποιος με θάρρος ΠΟΙΟΣ τους άνοιξε την πόρτα; Ήρθαν με το στανιό;
Ποιός έπαιρνε τα ωραία και πάμφθηνα, μέχρι το 2008, γερμανικά ευρώ από τις επιδοτήσεις και τα καταναλωτικά δάνεια και στη συνέχεια τα έσπαγε στα μπουζούκια και τα έπινε στη Μύκονο και σε άλλα επιφανή Κυκλαδονήσια;
Για τον γελοίο μισθωτό που έπαιρνε τις πιστωτικές με το τσουβάλι και μετά κλαιγόταν στα δικαστήρια να μη του πάρουνε το σπίτι τί έχουμε να πούμε;
Τώρα που ήρθε η ώρα να πληρώσουμε ως χώρα τον λογαριασμό τι θα κάνουμε; Σε ποιον θα κλαφτούμε; Στον Τσάβες, στον Κορία, στον Πούτιν, στο Χου;
Οι ωραίοι (σαν Έλληνες) έχουν χρέη. Αλλά δεν νομίζω ότι θα μπορέσουν αυτή τη φορά να πληρώσουν με φιλιά.
Εγώ δηλώνω αγανακτισμένος, για το κλεπτοκρατικό κράτος, τη γραφειοκρατία, τη φοροδιαφυγή και την εισφοροδιαφυγή των συμπατριωτών μου, για την έλλειψη ικανότητας και οράματος των πολιτικών, τις πελατειακές σχέσεις, την διστακτικότητα στις μεταρρυθμίσεις και τις αποκρατικοποιήσεις και εν τέλει αγανακτώ με όλους όσοι θέλουν να διατηρήσουν την υπάρχουσα κατάσταση.
Την κατάσταση που κρατα εμένα και άλλους 800.000 συνανθρώπους μας άνεργους και αμέτρητους άλλους στην αναξιοπρεπή και δουλική “μαύρη εργασία” .
Χωράω λοιπόν και εγώ, σ’ αυτούς που θα βγουν σήμερα στις πλατείες;
Μακάρι να διαψευστώ, αλλά εδώ το πολύ πολύ να γίνει της Κορέας, γιατί οι Έλληνες δεν σκεφτόμαστε ούτε τι μας έφερε στο σημείο που είμαστε, ούτε γιατί διαμαρτυρόμαστε, ούτε για το δίκαιο ή άδικο των αιτημάτων μας, ούτε (το κυριότερο) για το ποιος είναι ο στόχος της διαμαρτυρίας μας. | |
| | | lance-a-lot Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2642 Ηλικία : 39 Registration date : 03/09/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τετ 25 Μάης 2011, 22:36 | |
| 0-2;; κρίμα στο 5-1 μας.. Το χάσαμε το σεντόνι, πατριώτη..!! | |
| | | Achaian Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1824 Registration date : 12/09/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τετ 25 Μάης 2011, 23:40 | |
| - Chronomancer έγραψε:
- Χμμμ. Σε ένα από τα μυριάδες blog μυριάδων τύπων, διάβασα το παρακάτω κείμενο. Ενδιαφέρουσα τοποθέτηση.
- Παράθεση :
- Σήμερα μετά τις 6 το απόγευμα κάποιες χιλιάδες κατά δήλωσή τους στα social media “αγανακτισμένοι” πολίτες θα βγουν στις πλατείες τις χώρας για να διαδηλώσουν όπως λένε οι εμπνευστές των συγκεκριμένων κινητοποιήσεων “ενάντια στην κρίση και σ’ αυτούς που την προκάλεσαν”.
Ήδη δηλώνω μπερδεμένος…
Ενάντια στους ισχυρούς τις Ευρώπης, στις τράπεζες, στην Lehman Brothers, στην Dubai World, στους κακούς Γερμανούς, στους από καιρό χρεοκοπημένους Ιρλανδούς, στην τρόϊκα, στο μνημόνιο, στο διεθνές καπιταλιστικό σύστημα;
Απαιτώ να μάθω ποιοι είναι αυτοί που δημιούργησαν την κρίση ονομαστικά και να μου εξηγηθεί με λεπτομέρειες και με πειστικό τρόπο το πως μας οδήγησαν εδώ που φτάσαμε και το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ απ’ όλα απαιτώ να μάθω τι θα ζητήσουμε, από την πλατεία που θα είμαστε, να γίνει από ‘δω και μπρος.
Όταν ήμουν φοιτητής ένας συνάδελφος κατέθεσε πρόταση στο συμβούλιο των φοιτητών για επ’ αόριστον κατάληψη της σχολής ως διαμαρτυρία ενάντια στον πόλεμο της Γάζας!!! Καλούσε δηλαδή σε μια στείρα διαμαρτυρία για έναν πόλεμο που γινόταν σε άλλη ήπειρο και ζητούσε να κλείσει η σχολή για απροσδιόριστο χρόνο λες και έχουμε δικτατορία και πάμε να κάνουμε το νέο Πολυτεχνείο. Αν κάποιος βλέπει την λογική σ’ αυτό ας μου την εξηγήσει.
Εντάξει. Εγώ συμφωνώ ότι οι “Ξενοι” ήρθαν στην ψωροκώσταινα και μας επέβαλαν ένα μνημόνιο ολύμπιας δυσκολίας στην εφαρμογή του και μας δανείζουν με τοκογλυφικό επιτόκιο.
Θα μου πει κάποιος με θάρρος ΠΟΙΟΣ τους άνοιξε την πόρτα; Ήρθαν με το στανιό;
Ποιός έπαιρνε τα ωραία και πάμφθηνα, μέχρι το 2008, γερμανικά ευρώ από τις επιδοτήσεις και τα καταναλωτικά δάνεια και στη συνέχεια τα έσπαγε στα μπουζούκια και τα έπινε στη Μύκονο και σε άλλα επιφανή Κυκλαδονήσια;
Για τον γελοίο μισθωτό που έπαιρνε τις πιστωτικές με το τσουβάλι και μετά κλαιγόταν στα δικαστήρια να μη του πάρουνε το σπίτι τί έχουμε να πούμε;
Τώρα που ήρθε η ώρα να πληρώσουμε ως χώρα τον λογαριασμό τι θα κάνουμε; Σε ποιον θα κλαφτούμε; Στον Τσάβες, στον Κορία, στον Πούτιν, στο Χου;
Οι ωραίοι (σαν Έλληνες) έχουν χρέη. Αλλά δεν νομίζω ότι θα μπορέσουν αυτή τη φορά να πληρώσουν με φιλιά.
Εγώ δηλώνω αγανακτισμένος, για το κλεπτοκρατικό κράτος, τη γραφειοκρατία, τη φοροδιαφυγή και την εισφοροδιαφυγή των συμπατριωτών μου, για την έλλειψη ικανότητας και οράματος των πολιτικών, τις πελατειακές σχέσεις, την διστακτικότητα στις μεταρρυθμίσεις και τις αποκρατικοποιήσεις και εν τέλει αγανακτώ με όλους όσοι θέλουν να διατηρήσουν την υπάρχουσα κατάσταση.
Την κατάσταση που κρατα εμένα και άλλους 800.000 συνανθρώπους μας άνεργους και αμέτρητους άλλους στην αναξιοπρεπή και δουλική “μαύρη εργασία” .
Χωράω λοιπόν και εγώ, σ’ αυτούς που θα βγουν σήμερα στις πλατείες;
Μακάρι να διαψευστώ, αλλά εδώ το πολύ πολύ να γίνει της Κορέας, γιατί οι Έλληνες δεν σκεφτόμαστε ούτε τι μας έφερε στο σημείο που είμαστε, ούτε γιατί διαμαρτυρόμαστε, ούτε για το δίκαιο ή άδικο των αιτημάτων μας, ούτε (το κυριότερο) για το ποιος είναι ο στόχος της διαμαρτυρίας μας. ο ανωτερω κυριος με βρισκει απολυτα συμφωνο. Τελικα δεν εχει χαθει απο ολους η αισθηση της πραγματικοτητας και η αναγκη της αυτοκριτικης. | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Πεμ 26 Μάης 2011, 17:09 | |
| Αν δεν είσαι πιτσιρικάς κλάνεις στο γέλιο.... Οριστε ενα λεξικο του 80 για να μαθεις κατι αλλο απο τις μαλακιες των καλτ ταινιων (ουφο, τουρμπο, μη μου τη βγαινεις με κοκκινο γερο, γκε-γκε...)
"πάρτα! ΑΓΓΙΧΤΟ" Ηταν η μπαλια του μπασκετ που περναγε χωρις να κουνησει το διχτυ. Ολα τα μαλακισμενα το φωναζαν μαζι και με τσαντιζαν γιατι ημουν απο κεινες τις αδερφες που προτιμουσαν να παιζουν με τα μιρμιγκια και να διαβαζουν μικιμαου. "ωωω ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ!" Ηταν μια ακομα πολεμικη κραυγη που ελεγε ολη η ταξη οταν εκανες το λαθος να αναφερεις το ονομα μιας συμμαθητριας. Η αποκαλυψη ηταν συνηθως οτι γουσταρεις αυτη τη γκομενα.
"!!!ΒΟΥΤΑΡΙΑ!!!" Αυτη η κοινωνικη εκδηλωση συνεβαινε σπανια αλλα παντα ειχε ολεθρια αποτελεσματα. Οταν καποιος μπομπιρας ειχε καποιο αγαθο σε μεγαλη ποσοτητα και ηθελε να το μοιραστει, το πεταγε στον αερα και φωναζε "ΒΟΥΤΑΡΙΙΙΑΑΑΑΑ" και ολα τα παιδια λυσσαγαν και τραυματιζαν το ενα το αλλο προκειμενου να αποκτησουν τα πολυποθητα λαφυρα της βουταριας.
"η ΓΟΥΡΟΥΝΑ" Μεγαλο δυναμιτακι που ο μαλακας ο Σπυρος πεταγε μέσα στην εκκλησία και βλαστημαγα την ωρα και τη στιγμη.
"ΚΑΡΑΒΟΛΙΔΑ" Μια πολυ δυνατη μπαλια στο ποδοσφαιρο. Σε ορισμενα ματς υπηρχε συμφωνια "Μαλεα, χωρις καραβολιδες" γιατι εκεινες οι φτηνιαρες μπαλες εκαναν καρουμπαλα και μετα φωναζε ο μπαμπας, αλλα εγω το χαβα μου με τα μιρμιγκια και τετοια. Το θεωρω θαυμα οτι καταφερα καποτε να κανω σεξ με γυναικα.
"ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΑ" Ειναι αυτο που συμβαινει σε μια μπαλα οταν ριχνεις καραβολιδες.
"ΜΑΛΕΑΣ" Το 80 δε μπορουσες να βρισεις. Τοτε οι γονεις σε γαμουσαν με την βίτσα εκει που στεκεσαι. Το μαλεας ειναι ο εναλλακτικος τροπος να πεις μαλακας.
"ΜΑΧΛΕΠΑΣ" Μαλλον καποιος πιο μαλακας απο τον μαλεα, δεν ξερω.
"ΖΗΤΟΥΛΑΣ" Αυτος που δε σε αφηνε να ευχαριστηθεις τα σκατολοϊδια σου με την ησυχια σου.
"ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ" Η οθονη του Αμστραντ συμφωνα με τη μανα μου.
"ΚΟΡΚΟΔΕΙΛΟΣ" Ο κροκοδειλος συμφωνα με τον φιλο μου τον Παναγιωτη που ειχε κλεψει το πατινι του Αντρέα απο τον 1ο.
"παμε για ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ;" Καμια φορα εμπαινε μεσα μας ο Σατανας και μας φαινοταν γαματη ιδεα να παιρνουμε τους δρομους, να χτυπαμε τα θυροτηλεφωνα και να λεμε αισχροτητες (του στύλ : είσαι μαλάκας!!) στους συνταξιουχους.
"τα ΚΡΟΣ" Κατι ασχημα, βαρια και προβληματικα ποδηλατα που εμοιαζαν με τσοπερ που εχουν παθει νευρικη ανορεξια. Ειχαν τεραστιες γαμημενες σουστες, ενα τεραστιο μαυρο λεβιε ταχυτητων και μια σελα που θυμιζε καυλι γαιδαρου. Αν ησουν χαρντ-κορ εβαζες κι εκεινη την κορνα που εκανε δεκαπεντε χιλιαδες ηχους και εκαναν ακομα κι εμενα να αφηνω τα μιρμιγκια και τα σκουπιδια και τις καποτες που εβρισκα στο οικοπεδο για να ακουσω τις θεαρεστες μελωδιες.
"ΚΡΥΣΦΥΓΕΤΟ" Ηταν ενα μερος τελοσπάντων ρε αδερφέ που κρυβόσουν από το τίποτα σαν μαλάκας.
"ΟΧΙ ΚΩΛΟΝΑΤΟ" Μια αηδιαστικη, παρανομη και οδυνηρη τιμωρια κατα την οποια εξι συμμαθητες σε πιανουν σηκωτο, σε πηγαινουν σε μια κολωνα, σου ανοιγουν τα ποδια με τη βια και μετα κανουν αυτο που νομιζετε.
"άει μωρή ΚΩΛΩΣΤΡΑ" Ηταν αυτος που δεν πεταγε νερατζια στο παραθυρο της κυρα-τετοιας ή που δεν εκλεβε τσιχλες και μικιμαου απο το περιπτερο ή που δεν πήγαινε μακριά με το ποδήλατο. Συνήθως μύριζε γάλα αυτός....
"ΜΙΚΙΜΑΟΥ" Ολα τα κομιξ.
"ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΙΓΟ;" Ηταν η συνηθης ατακα του ζητουλα. Ο,τι και να χες ηθελε "να κανει". Ποδηλατο, πατινι, πατεριτσα, στα τετοια του, ο ζητουλας δεν ειχε ηθος.
"ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΦΥΓΟΥΜΕ!" Η φυσικη επιλογη σε εφαρμογη. Καποιος απο την παρεα ηταν παντα μαλακας και οταν αργουσε να ερθει ή ηταν απασχολημενος με κατι αλλο, τα κουλ ατομα της παρεας ελεγαν συνωμοτικα "ρε.. παμε να του φυγουμε;" και ετρεχαν πεντε τετραγωνα μακρια. Ο μαλακας της παρεας τους κυνηγουσε νιωθωντας αδικημενος και ανεπαρκης.
"ΠΑΡ'ΤΟΝ ΠΑΠΑ" Αποδειξη οτι οι Ελληνες ποτε δε δεχτηκαν ολοκληρωτικα το Χριστιανισμο. Οι παπαδες τρομαζαν τα παιδια περιπου οπως ενας μπατσος τρομαζει εναν χασικλη. Ετσι οταν βλεπαμε παπα επρεπε να τον "δωσουμε" αγγιζοντας τον αλλο και λεγοντας "παρτονπαπα". Αυτος που εδινε τον παπα ειχε ανοσια στην ασθενεια και ο μολυσμενος επρεπε να τον μεταδωσει σε καποιον αλλο φιλο ή ακομα και περαστικο.
"ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΚΙ" Ηταν η τακτικη στο κρυφτο κατα την οποια αυτος που τα "φυλαγε" δεν απομακρυνοταν απο το σημειο φυλαξης και αραζε στην κοντινη περιοχη περιμενοντας λες και εχει περιπτερο. Οπως πολυ καλα μαντευετε, οποιος εκανε τον περιπτερα στο κρυφτο, αργοτερα οι φιλοι του "του φευγανε!" και ετρεχε νιωθωντας αδικημενος και ανεπαρκης.
"ΠΟΔΑΡΑΚΙ" Ηταν η διαδικασια διαμοιρασης παικτων σε ομαδικο παιχνιδι. Σημερα δεν ξερω τι κανουν τα παιδια, μαλλον κανουν αναπαντητες στα κινητα τους και οποιος προλαβει να το σηκωσει παιζει με το Γιωργο. Εσενα σε διαλεγαν τελευταιο παντα κι αυτο σε εκανε να διαβάζεις αυτό το προσβλητικο μπλογκ.
"το ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ" Ακομα κατι που καπηλευτηκαν οι αδερφές. Ηταν ενα κολαν. Κοντο. Και το φορουσαν τα αγορια χωρις ενοχες.
"το ΣΑΛΑΜΑΚΙ" Ενα κοφτο χτυπημα με την αναστροφη του χεριου καθετα στην επιφανεια των κωλομεριων. Ετσουζε αρκετα και μετα επρεπε να κυνηγησεις αυτον που σου το εριξε και να του κανεις το ιδιο στο δικο του κωλο. Κι αυτο το εκλεψαν οι ομοφυλοφιλοι ως ενα σημειο.
"ο ΣΑΧΛΑΜΠΟΥΧΛΑΣ" Ο φιλος σου ο Κωστας συμφωνα με τη μανα σου.
"τα ΣΚΑΤΟΛΟΪΔΙΑ" Ο,τι φαγωσιμο πουλουσε ενα περιπτερο. Με εξαιρεση το παστελι και τη σοκολατα υγειας που αρεσαν στον παππου.
"ΣΚΡΙΣ ΣΚΡΑΦΤ" Το κρις κραφτ ΡΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ!! ΜΟΥ ΕΙΧΕΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ!
"το ΣΥΝΝΕΦΟ ή το ΦΑΤΟΥΡΟ" Αλλο ενα παραδοξο και ηλιθιο παιχνιδι, αλλα οχι στην ιδια φαση με το κολωνατο. Καποια στιγμη ενας απο την παρεα φωναζε "ΣΥΝΝΕΦΟ!!" ή "ΦΑΤΟΥΡΟ!!" και εμεναν ολοι ακινητοι. Οποιος μιλουσε μετα ετρωγε απειρες φαπες. Το εθιμο ελεγε οτι επρεπε να το πεί μισό. "Συννεφο φατού...." Δεν ξερω γιατι αλλα παντα καποιος το ελεγε ολόκληρο και τον ρημάζαμε στη φαπα. Ακομα κι εγω το ειχα πει και μεχρι σημερα δεν εχω ιδεα τι με ωθησε να φαω εθελοντικα φαπες απο δεκα ατομα.
"ΤΑΤΟΥΑΖ" Ηταν ενα χαρτακι μεσα στις τσιχλες που ειχε ενα πλαστικο σχεδιο το οποιο κολλαγε στο δερμα με λιγο νερο. Κρατουσε περιπου μια ωρα και μετα γινοταν σαν γαμω το σπίτι του. Οταν εμαθα αργοτερα πως γινονται τα κανονικα τατουαζ φρικαρα λιγο και αναρωτηθηκα γιατι δε χρησιμοποιουν τα "κανονικα" που ειναι στις τσιχλες, που αν δε σου αρεσουν μπορεις να ξεφορτωθεις με λιγο τριψιμο; Ειχα δικιο.
"ΦΑΓΟΥΡΟΣΚΟΝΗ/ΦΤΕΡΝΙΖΟΣΚΟΝΗ/ΑΜΠΟΥΛΑ ΒΡΩΜΑΣ" Η απόλυτη εμπειρία....Ο κυρ-Κώστας τα έφερνε όλα ο πούστης και μας μόρφωσε καλά...φαγουρόσκονη στην καρέκλα του μπροστινού και οχι σε κορίτσια γιατί γενικά τότε αν είχες την παραμικρή κοινωνική επαφή με κορίτσι σου κόλαγαν την ρετσινιά οτι "το αγαπάς"...Φτερνιζόσκονη που την πληρώναμε σαν μαλάκες 10δρχ το φακελάκι ενώ παντα έπαιζε το πιπέρι....Αμπούλα βρώμας για το γυμνάσιο και μετά λίγο πρίν μπεί ο καθηγητής στην τάξη και κοντά στην πόρτα για να προλάβεις να τρέξεις έξω από την τάξη....
"ΦΛΙΜΠΕΡΑΚΙΑ" Τα ηλεκτρονικα παιχνιδια ή ο χωρος που στεγαζε ηλεκτρονικα παιχνιδια. Τα φλιμπερακια επαιρναν δεκαρικα.
"ΦΥΣΟΚΑΛΑΜΟ" Απο σημαια κομματος και με κολλημενες πανω χιλιες δυο αχρηστες μαλακιες οπως στοχαστρα, κοντακια, θηκες αρχιδια μυδια. Ο κολητός μου εφτανε με φυσοκαλαμο τον πεμπτο οροφο απο την εισοδο της πολυκατοικιας.
"ΧΑΡΤΑΚΙΑ" Συλλεκτικα αυτοκολλητα της πανινι μαλλον. Ηταν οπως τα τσιγαρα στη φυλακη. Ηταν κυρος και γοητρο. Οταν δυο παιδια επαιζαν με χαρτακια ακουγοταν συνηθως το εξης διαβολικο saying "το'χω..το'χω..το'χω..το'χω..το'χω..ΔΕΝ ΤΟ'ΧΩ! το'χω..το'χω..το'χω..το'χω.. ΔΕΝ ΤΟ'ΧΩ ΤΟ ΑΝΤΑΛΛΑΖΕΙΣ ΜΕ ΔΥΟ;" Στο τελος επαιζε τσακωμος στανταρ.
"ΨΩΜΥΛΟΣ" Σαν το ζητουλα αλλα ειδικευεται στο φαγητο.
"ΩΡΑ?" Συγνωμη κυριε, εχετε ωρα; Ναι ρε μαλακισμενα, δεν ειχαμε ρολογια τοτε και για να μη μας κραξει η μανα ρωτουσαμε την ωρα στους περαστικους. Φυσικα εγω οχι γιατι μαθαινα τα μυστικα του συμπαντος καπου σε μια μιρμιγκοφωλια... | |
| | | | iron man Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 5311 Ηλικία : 40 Τόπος : Πειραιας-Νικαια Currently Playing : WHFB Registration date : 31/08/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Πεμ 26 Μάης 2011, 17:37 | |
| - Laskoulas έγραψε:
- ΦΛΙΜΠΕΡΑΚΙΑ" και να προσθεσω και το ΚΑΝΟΝΑΚΙ , οποτε περναμε δωρεαν life απο το ηλεκτρονικο
καλα θυμαμαι που ειμουν μικρος και πηγαινα κριφα και επαιζα με οτι λεφτα μου περισευαν απο το παγωτο μιλαμε ηλικια 6 χρονων !!! ωραιες εποχες τοτε!!! τωρα ειναι για κανα WOW τα παιδακια (και οι μεγαλοι ) ή το "παμε ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ " ηταν το καθηερωμενο μετα το σχολασμα στο σχολειο!!! | |
| | | lance-a-lot Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2642 Ηλικία : 39 Registration date : 03/09/2008
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Πεμ 26 Μάης 2011, 20:20 | |
| συ, συ, συννεφο, ε-, ε- ερχεται, βροχήηηηηη!!! (και βροχή οι φάπες) και τα φυσοκάλαμα.. με βόλια απο χαρτί και μπόλικο σάλιο!! | |
| | | Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Πεμ 26 Μάης 2011, 22:02 | |
| "ΦΥΣΟΚΑΛΑΜΟ" Απο σημαια κομματος και με κολλημενες πανω χιλιες δυο αχρηστες μαλακιες οπως στοχαστρα, κοντακια, θηκες αρχιδια μυδια. Ο κολητός μου εφτανε με φυσοκαλαμο τον πεμπτο οροφο απο την εισοδο της πολυκατοικιας. LOL, ειχα και γω αυτο το φιλο!!!!!!!! |
| | | Watcher in the Dark Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 400 Ηλικία : 33 Τόπος : Πάτρα // Mortikah VII Currently Playing : Warhammer 40k, Dark Angels Registration date : 23/01/2011
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Πεμ 26 Μάης 2011, 22:27 | |
| | |
| | | leandros Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 447 Ηλικία : 31 Τόπος : Αθήνα (νομίζω...) Currently Playing : Κρυφτό Registration date : 06/10/2009
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Πεμ 26 Μάης 2011, 23:43 | |
| | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Παρ 27 Μάης 2011, 14:39 | |
| | |
| | | iron man Arch Spammer
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Παρ 27 Μάης 2011, 15:30 | |
| | |
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Παρ 27 Μάης 2011, 17:58 | |
| | |
| | | kyrgkikas Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1030 Ηλικία : 46 Τόπος : Χανια Currently Playing : WarHammer 40k και WFBS Registration date : 01/01/2011
| Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Παρ 27 Μάης 2011, 21:18 | |
| Ρε παιδια που να δηλωσω το ροστερ μου για το GC?Που θα βρω το Rules Pack? | |
| | | | To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
Παρόμοια θέματα | |
| |
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |