Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 14 Ιουν 2011, 11:59
Laskoulas έγραψε:
Και σκεψου απλα το οτι την Αντριαν την επαιξε η ηθοποιος που την επαιξε και οχι καμια πανεμορφη κουκλα αψεγαδιαστη και τον Πωλ οπως ακριβως επρεπε να ητανε οχι κανας σουπερ μποεμ τυπος με εξυπνες ατακες , οπως γινετε στις ταινιες σημερα ... Δε ξαναβγενουνε τετοιες παραγωγες ...
Ήταν όλοι ένας και ένας, και πάντα το κοινωνικό μήνυμα η οικογένεια πάνω από όλα και η κάθαρση συναισθημάτων!
Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 14 Ιουν 2011, 12:11
. Let me tell you something you already know. The world ain’t all sunshine and rainbows. It’s a very mean and nasty place and I don’t care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain’t about how hard ya hit. It’s about how hard you can get it and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That’s how winning is done! Now if you know what you’re worth then go out and get what you’re worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain’t where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain’t you! You’re better than that!
Μλκα Μοχυ ψαχνω την σκηνη στο ρεστοραντ που λενε οι μανατζερ του νεου "θα αντεχε 1 λεπτο μαζι του θα τον ετρωγε σα λιονταρι στα νιατα του"
Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 14 Ιουν 2011, 12:18
"Now you're gonna have to go through hell, worse than any nightmare that you've ever dreamed. But in the end... I know you'll be the one standing." Duke to Rocky before match with Drago.
Rocky: I see three of him out there. Paulie: Hit the one in the middle! Duke: Right! Hit the one in the middle!
Duke: Ok, you've hurt him, now he's nervous, it hurt!! you see Rocky, he's not a machine!! he's a man!
Ivan Drago: He's not human. He's like a piece of iron.
PS Rocky: "It ain't over until its over."
Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 14 Ιουν 2011, 12:26
Laskoulas έγραψε:
.
Μλκα Μοχυ ψαχνω την σκηνη στο ρεστοραντ που λενε οι μανατζερ του νεου "θα αντεχε 1 λεπτο μαζι του θα τον ετρωγε σα λιονταρι στα νιατα του"
Nαι, επική ατάκα! Η τελευταία ταινία μου θυμίζει το χάλκινο του Πύρρου Δήμα! Συγκινητική αποχώρηση σε αποθέωση κι έτσι!!!
ΥΓ Αν το πιστεύεις δεν έχω δει το ΙΙΙ
Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 14 Ιουν 2011, 12:32
Αισχος ! το εχω το 6 παω να βρω την ατακα !
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 14 Ιουν 2011, 12:34
To 4 είναι το καλύτερο, Ντράγκοοοοοοοοοοο!!!!
Khar Vader Arch Spammer
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 14 Ιουν 2011, 12:39
"Who am I kiddin'? I ain't even in the guy's league...It don't matter, 'cause I was nobody before...I was nobody. That don't matter either, ya know...It really don't matter if I lose this fight. It really don't matter if this guy opens my head, either. 'Cause all I wanna do is go the distance. Nobody's ever gone the distance with Creed. And if I can go that distance, ya see, and that bell rings, ya know, and I'm still standin', I'm gonna know for the first time in my life, ya see, that I weren't just another bum from the neighborhood." Rocky Balboa, Rocky (1976)
To πρώτο ιμο. Το πρώτο είναι άλλη κατηγορία. Σαν τις ωραίες κοινωνικές ταινίες του ανεξάρτητου Αμερικανικού κινηματογράφου. Τα υπόλοιπα είχαν ολίγη από blockbuster (χωρίς να αφαιρεί βέβαια αυτό τίποτα από την γοητεία τους)
iron man Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 5311 Ηλικία : 40 Τόπος : Πειραιας-Νικαια Currently Playing : WHFB Registration date : 31/08/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 14 Ιουν 2011, 13:16
το πρωτο οντως ειναι το καλυτερο αλλη παστα ταινιας δεν ξαναβγαινουν τετοιες!!!
αν και ειμουν πολυ μικρος τοτε μου εχει μεινει αυτη η ταινια!!!
Υ.Γ χαριδημε συγνωμη για χτες!!!!
Khar Vader Arch Spammer
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 14 Ιουν 2011, 13:22
Δεν πειράζει φίλος... Καλή καρδιά
Τουλάχιστον μου δόθηκε η ευκαιρία να δώσω μία πραγματικά επική μάχη και όχι να παίζω κρυφτούλι με κάποιον που κάθεται στην καρέκλα του και πετάει ζάρια...
Juan Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1274 Ηλικία : 44 Τόπος : Χώρα του Ποτέ Ποτέ Registration date : 10/12/2008
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 14 Ιουν 2011, 14:31
mohammadurk έγραψε:
Δεν πειράζει φίλος... Καλή καρδιά
Τουλάχιστον μου δόθηκε η ευκαιρία να δώσω μία πραγματικά επική μάχη και όχι να παίζω κρυφτούλι με κάποιον που κάθεται στην καρέκλα του και πετάει ζάρια...
Τιμή μου που έκανα το θηριώδη Ρώσο! Μπορεί να έχασα στο... 98' αλλά ως γνωστόν προκάλεσα μόνιμες εγκεφαλικές βλάβες στον Ρόκυ! (βλέπε Ρόκυ 5)
Khar Vader Arch Spammer
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 14 Ιουν 2011, 14:39
Μαν.. η λίστα σου είναι πραγματικός εφιάλτης για μένα...
Θέρστερ με 2+WS vs Spells... 10 (6+4) Fiends με In6 και support από Shadow Loremaster... 3 άρπυιες να κολλάνε τα πάντα... Βάλε και το BL Horde...
Μου έσκαγες μπουνιά και με έστελνες από την μία άκρη του ρινγκ στην άλλη!!!
Απορώ με τον Ρόκο, πως στάθηκε όρθιος! Respect!
YΓ Μιά στιγμή που χαλάρωσες και κατέβασες τα χέρια από το σαγόνι σου, ήταν αρκετή να την εκμεταλλευτεί ο γερόλυκος και να σκάσει το ΚΟ κροσσέ! Βέβαια, ας μην ξεχνάμε ότι, είχε μείνει όρθιος μέχρι τέλους για να μπορέσει να το κάνει αυτό (βλ. υπογραφή μου )
Laskoulas Arch Spammer
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 14 Ιουν 2011, 15:04
Johneleos Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3546 Ηλικία : 30 Τόπος : sthn xwra twn mpaokiwn Currently Playing : dem gaimz Registration date : 11/05/2010
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Τρι 14 Ιουν 2011, 17:45
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Παρ 17 Ιουν 2011, 09:33
Team Germany will replace Daniel "sith park" Blagojevic - Tore "langbart" Plennis
O ΣΦΑΓΕΑΣ της ΠΟΛΩΝΙΑΣ δε θα ειναι Ελβετια ...
Khar Vader Arch Spammer
Θέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ Παρ 17 Ιουν 2011, 12:36
Ένα νεαρό ζευγάρι, πολύ ερωτευμένο, αποφασίζει να παντρευτεί, όμως την τελευταία νύχτα πριν τον γάμο, συμβαίνει ένα τραγικό δυστύχημα και σκοτώνονται...
Βρίσκονται προ των πυλών του Παραδείσου, να συνοδεύονται από τον Αγιο Πέτρο.
Μερικές εβδομάδες αργότερα, ο νεαρός συναντιέται με τον Πέτρο και του λέει:
- Αγιε μου, η αρραβωνιαστικιά μου και εγώ είμαστε πολύ ευτυχισμένοι εδώ μέσα στον Παράδεισο. Όμως, μας έχει λείψει πολύ η όλη διαδικασία, η τελετή του γάμου. Είναι δυνατόν, για κάποιον που ζει στον Παράδεισο να παντρευτεί κάποιον άλλον;
Ο Αγιος Πέτρος τον κοιτάζει καλά και του λέει:
- Λυπάμαι πολύ. Ποτέ ξανά δεν έχω ακούσει κάποιον άλλον να θέλει να παντρευτεί μέσα στον Παράδεισο. Πολύ φοβάμαι ότι αν το θέλετε πολύ, θα πρέπει να μιλήσετε με τον Παντοδύναμο Θεό. Μπορώ να σας κλείσω ένα ραντεβού σε δυό βδομάδες από σήμερα.
...Έφτασε η ημέρα του ραντεβού και οι δυό νέοι παρουσιάζονται εμπρός στον Παντοδύναμο. Του αναφέρουν το αίτημά τους.
Ο Κύριος τους κοιτάζει σιωπηλά, σκέφτεται προβληματισμένα και τους λέει:
- Ελάτε σε πέντε χρόνια από σήμερα. Εάν ακόμη θέλετε να παντρευτείτε, τότε θα σκεφτώ την επιθυμία σας.
Πέντε χρόνια αργότερα, το ζευγάρι εμφανίζεται και πάλι.
Η επιθυμία τους είναι ακόμη ζωντανή.
Η εντολή του Θεού είναι ίδια:
- Σε πέντε χρόνια, θα παρουσιαστείτε πάλι εμπρός μου. Τότε θα το συζητήσουμε και πάλι.
...Την τρίτη φορά, το ζευγάρι εμφανίζεται και πάλι στον Θεό. Ακόμη επιθυμούν να έρθουν σε κοινωνία γάμου.
- Εντάξει λοιπόν. Μπορείτε να προβείτε σε γάμο. Αυτό το Σάββατο, στις 6.30 το απόγευμα, θα τελεστεί μια υπέροχη τελετή γάμου στην
Κεντρική Εκκλησία του Παραδείσου. Αφήστε τις λεπτομέρειες σε μένα.
Ο γάμος ήταν μια μεγάλη επιτυχία. Όλοι οι καλεσμένοι ομολόγησαν ότι η νύφη ήταν πανέμορφη. Όλοι οι γνωστοί και μη, ήταν παρόντες στην τελετή. Ο Μωυσής έφερε σπάνια λουλούδια από τον Νείλο Ποταμό, ο Νώε έφερε σπάνια ορυκτά από την Μεσσοποταμία και οι μαθητές του Ιησού έκαναν μερικά θαύματα για να εντυπωσιάσουν τους παρευρισκόμενους. Ακόμη και ο Γκάντι εμφανίστηκε, έμεινε μόνο για λίγο και φορούσε τα πιο καλά του ρούχα.
Όμως, το μαντέψατε...
...Μόλις λίγες εβδομάδες αργότερα το παντρεμένο ζευγάρι, κατάλαβαν ότι έκαναν ένα φοβερό λάθος. Απλά, δεν μπορούσαν να συνεχίσουν να ζουν παντρεμένοι.
Έτσι, αποφάσισαν να κλείσουν ένα ακόμη ραντεβού με τον Θεό, για να του ζητήσουν ένα διαζύγιο στον Παράδεισο.
Όταν ο Παντοδύναμος Θεός άκουσε το νέο αίτημά τους, βγήκε απο τις χλαμύδες του.
Τους κοίταξε με ένα ανάμεικτο, γεμάτο οίκτο,
αυστηρότητα, και απογοήτευση, βλέμμα και τους είπε:
- Μα, είσαστε σοβαροί, επιτέλους ή αστειεύεστε; Μας πήρε δέκα χρόνια μέχρι να βρούμε ένα παπά, εδώ στον παράδεισο, να σας παντρέψει!
Μπορείτε να φανταστείτε πόσους αιώνες θα μας πάρει να βρούμε έναν δικηγόρο στον παράδεισο, να σας χωρίσει!!!!!!!!