Greek Wargaming Forum
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

The Forum of Greek Wargamers

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 17 08abe9eb-c1f8-4f8a-abdf-72add18a9837_zps28329c39
Πρόσφατα Θέματα
» WTB wargaming and rpg terrain
To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 17 I_icon_minitimeαπό shadowblade94 Κυρ 01 Οκτ 2023, 17:37

» WTS Big Tau Army 400€
To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 17 I_icon_minitimeαπό doomsday Κυρ 09 Απρ 2023, 20:50

» Πωλούνται Adeptas sororitas
To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 17 I_icon_minitimeαπό Manolorza Παρ 07 Απρ 2023, 12:31

» Πωλουνται Grey Knights
To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 17 I_icon_minitimeαπό powerslave Κυρ 02 Απρ 2023, 19:08

» WTS High elf army
To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 17 I_icon_minitimeαπό Eyzonas Κυρ 25 Ιουλ 2021, 23:08

Blog Feeds
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners.

To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ

Πήγαινε κάτω 
+56
mandragora
spree7
Ignii
vailmaloth
meandros
Sn4k30r
olethros
Overmind
darlok
Hellspawn
BiG GoBBo
skario
Mπαρμπα Θανασηs
belial
ritter
e-R4G3R
velosiraptor
Sheran
Juan
theodddore
paranoid
Khorne
Papajohn
zamponis
medas
DaBigWaagh
sagemonk
leandros
Astyanax
Abducted47
bariemai
Altair
Borg
Samanos
lance-a-lot
talazorn
Trollzor
Achaian
sonbad
Yria
admin
Nepenthe
kiour_gr
Hunter
h34dnotf0und
Tzortz
Khar Vader
iron man
aphelion
Johneleos
kyrgkikas
Asarnil the Dragonlord
Blood Guzzler
Laskoulas
Watcher in the Dark
xrisomiga
60 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Khar Vader
Arch Spammer
Arch Spammer
Khar Vader

Αριθμός μηνυμάτων : 10443
Currently Playing : DICE :P
Registration date : 28/08/2008

To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 17 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΠεμ 23 Ιουν 2011, 21:59

iron man έγραψε:
mohammadurk έγραψε:
χαχαχα antegia

ρε μαλακα χαρηδημε που βρηκες φοτο και εβαλες αβαταρ με τον κοκκαλη και τον "spree" ???? lol! lol! lol!

Λολ ρε μλκ, δεν μου πήγε καθόλου το μυαλό! Laughing
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

Αριθμός μηνυμάτων : 15580
Τόπος : "The God of War hates those who hesitate."
Registration date : 27/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΠεμ 23 Ιουν 2011, 22:20

καλα χαλαρωστε γιατι πρασινο κιτρινοι δεν ειστε αμεπτου ηθικης ...
για την ωρα το μονο που λενε οτι το ολυμπιακος αεκ θα γινοτανε οβερ ... το 6-0 ΛΟΛ που απλα σας πηρε και σας σηκωσε κτλ
Το θεμα ειναι ενα
ΟΠΟΙΟΣ ανακατευετε ΟΠΟΙΟΣ υποτιμησε τη νοημοσηνη μας ΟΠΟΙΟΣ εκλεψε απο οποιαδηποτε ομαδα , ειτε κοκκινη ειτε κιτρινη ειτε πρασινη (μη ξεχναμε το γιο ... μεγαλοπαραγοντα που επαιξε να χασει η ιδια η ομαδα του) να μπει μεσα , το θεμα ειναι να μη το κοιταμε οπαδικα αλλα σαν συνολικη αρωστεια που θελει θεραπεια.
Οπως ειπα ΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΦΤΑΙΞΑΝΕ ...

Υ/γ ρε "Μπουρουσαρε απο τον πεθερο ζηταγες φαρμακο ? "
λολ και antegia
Khar Vader
Arch Spammer
Arch Spammer
Khar Vader

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΠεμ 23 Ιουν 2011, 22:25

Συμφωνούμε απολύτως, αλλά όχι μόνο φυλακή!

Υποβιβασμός και αφαίρεση (τυχόν) τίτλων! ΟΠΟΙΕΣ ομάδες κι αν εμπλέκονται ΟΣΟ κι αν εμπλέκονται! Αλλιώς δεν θα καθαρίσουμε ποτέ από την σαπίλα!
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΠεμ 23 Ιουν 2011, 22:26

Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΠεμ 23 Ιουν 2011, 22:29

Ρε πστη ο καθενας στη ζωη περνει οτι αξιζει

-Μπουρούσης: Κύριε Μάκη, καλημέρα, τι κάνετε;

-Ψωμιάδης: Καλημέρα, Συγχαρητήρια αγόρι μου να πούμε.

-Μπουρούσης: Ευχαριστώ πάρα πολύ.

-Ψωμιάδης: Αυτό το ίδιο έχουν και οι δικοί μου, το ίδιο πράγμα, δεν μπορούν να κοιμηθούμε.

-Μπουρούσης: Ναι, κύριε Μάκη, καλά, δεν έχω κοιμηθεί.

-Ψωμιάδης: Το ίδιο παθαίνουν κι οι άλλοι, οι δικοί μου, δεν μπορούν να κοιμηθούνε.

-Μπουρούσης: Τόσο πολύ κύριε Μάκη;

-Ψωμιάδης: Κι όσο περισσότερο παίξουνε τόσο γίνεται. Κατ' αρχάς έλα να σου πω, εχθές κοιτάγανε, το βλέπαμε με τον Μαντζουράκη και τον γενικό αρχηγό στο ξενοδοχείο το Sofitel. Ξέρεις τι είπαν όλοι; «Ο μόνος που παίζει με ψυχή και είναι έτοιμος να τους φάει όλους είναι ο Μπουρούσης», χωρίς να ξέρουνε τίποτε…. (γέλια).

-Μπουρούσης: Α δεν ξέρουν, έχουν (ακατάληπτο)… (γέλια)

-Ψωμιάδης: Όλοι οι άλλοι παίζανε σε δεύτερο βαθμό από εσένα να πούμε. Και από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.Δηλαδή, εσύ έπαιζες μία, μη σου πω δύο πιο δυνατά. Αφού κάποια στιγμή που βάρεσες αυτό το κάρφωμα στο τελευταίο δίλεπτο, σηκωθήκανε οι Αγγελόπουλοι και χοροπηδάγανε, τους έδειχνε η τηλεόραση.

-Μπουρούσης: Ήρθαν και οι βλάκες από κάτω, ήρθαν να μου μιλήσουν, αλλά εγώ έκανα τον μ…, έφυγα. Κύριε Μάκη μόνο ότι τελείωσε το φάρμακο, να ξέρετε!

-Ψωμιάδης: Εντάξει, αγορίνα μου, θα σου φέρω εγώ. Πότε θέλεις εσύ άλλο;

-Μπουρούσης: Ε, τώρα θέλω για τους τελικούς.

-Ψωμιάδης: Πότε θέλεις αγόρι μου;

-Μπουρούσης: Μέσα Μαΐου.

-Ψωμιάδης: Ε καλά ρε παιδάκι μου, έχεις τρελαθεί; Θα σου έχω ετοιμάσει να πούμε, εντάξει. Θα σου έχω φτιάξει αγόρι μου.

-Μπουρούσης: Εντάξει κύριε Μάκη, Φεύγετε για Καβάλα ή θα σας δούμε;

-Ψωμιάδης: Όχι, το απόγευμα, θα έρθω, να δω το ματς σε σας, δεν πάω στο γήπεδο, να τους δώσω και την τιμή να πάω στο γήπεδο στους μπινέδες αυτούς! Μάλλον μεθαύριο θα φύγω για Καβάλα για 1-2 μέρες για να πάω να τους πληρώσω να πούμε.

-Μπουρούσης: Έγινε, θα τα πούμε.

-Ψωμιάδης: Εγινε αγόρι μου, συγχαρητήρια λεβέντη μου.

ο τυπος τους ειπε και ΒΛΑΚΕΣ

ΗΡΘΑΝΕ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ (οι αγγελοπουλοι) να μου μιλησουνε και εφυγα

δηλαδη αυτοι που τον χρυσοπληρωνανε τους ειπε και βλακες
τωρα αληθεια ΠΟΙΟΣ ειναι ο Βλακας ?

ουστ !
Khar Vader
Arch Spammer
Arch Spammer
Khar Vader

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΠεμ 23 Ιουν 2011, 22:32

Παρεμβαίνει η UEFA!

Οι ραγδαίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο εννοείται ότι έχουν φτάσει έως τα υψηλά κλιμάκια της UEFA. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του aek365.gr η Eυρωπαϊκή Ομοσπονδία ποδοσφαίρου, αν αποδειχτούν αδικήματα συγκεκριμένων παραγόντων συγκεκριμένων ομάδων, θα ζητήσει από την ΕΠΟ την αποβολή ομάδων που εμπλέκονται στα σκάνδαλα από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπως επίσης και τον άμεσο υποβιβασμό τους στην αμέσως επόμενη εθνική κατηγορία!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την mohammadurk στις Πεμ 23 Ιουν 2011, 22:36, 2 φορές συνολικά
Asarnil the Dragonlord
Arch Spammer
Arch Spammer
Asarnil the Dragonlord

Αριθμός μηνυμάτων : 13942
Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο
Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames
Registration date : 15/09/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΠεμ 23 Ιουν 2011, 22:32

Εταιρεια ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ με τις ιδιωτικοποιησεις !!!!

Οργανισμος Τηλεπικοινωνιων Ελλαδος. Αρα ειναι ο Οργανισμος και οχι η Εταιρεια του Οργανισμου. Ειναι σαν να μου λες πως εισαι η Φορολογικη ενημεροτητα του Papajohn και οχι Ο ΠΑΠΑΤΖΟΝ.... (ελεοσα? )
Khar Vader
Arch Spammer
Arch Spammer
Khar Vader

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΠεμ 23 Ιουν 2011, 22:39

Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία ΟΤΕ Α.Ε. είναι και πολύ σωστά. Το πρόβλημα είναι το συνεχιζόμενο προνομιακό καθεστώς των παλαιών υπαλλήλων και οι χρυσές συνταξιοδοτήσεις τους...

ΠΑΡΕ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΓΙΩΡΓΟ!!!
Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΠεμ 23 Ιουν 2011, 22:46

lol

Ακουσατε το γερουλανο να λεει

"οριστε Να που πηγανε τα λεφτα" ?
ΛΟΛ

τελικα οντως οπως ειπε μια ψυχη , πιο ευκολο ειναι να βαλεις 4-5 προεδρους ομαδων μεσα παρα βουλευτες κλεφτες ...
Asarnil the Dragonlord
Arch Spammer
Arch Spammer
Asarnil the Dragonlord

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΠεμ 23 Ιουν 2011, 22:47

Ασε Γιωργο μην παρεις τσεκουρι. Θα το παρουμε εμεις... Wink

Μοχυ@
Η καθομιλουμενη ΔΕΝ ειναι δικογραφο ή Δημοσιο εγγραφο.
Khar Vader
Arch Spammer
Arch Spammer
Khar Vader

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΠεμ 23 Ιουν 2011, 22:52

Κόπυ πέηστ είχα κάνει το ανέκδοτο και δεν πρόσεξα το λάθος ρε φίλος! Κι εγώ "ο ΟΤΕ" λέω Razz

ΥΓ
Τα τσεκούρια καλύτερα να βρίσκονται στα χέρια των αρμοδίων οργάνων (που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κινήθηκαν και αξίζουν συγχαρητήρια στον ΓΑΠ προσωπικά γι'αυτό) παρά στα χέρια του κάθε "αγανακτισμένου". Wink

@λασ
Μην ξεχνάς ότι η αρχή έγινε με τον τσοχατζό Wink

ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ! ... ΠΑΜΕ! Razz
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΠεμ 23 Ιουν 2011, 23:03

Asarnil the Dragonlord
Arch Spammer
Arch Spammer
Asarnil the Dragonlord

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΠεμ 23 Ιουν 2011, 23:08

Απο ανωνυμη καταγγελια ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ξεκινησε η διαδικασια παρακολουθησης.

Εδωσε 5 ονοματα και 4 τηλεφωνα.

Αν περιμεναμε τον ΓΑΠ...θα ειχε πουλησει τον ΟΠΑΠ πριν ξεβρωμισουμε!
Khar Vader
Arch Spammer
Arch Spammer
Khar Vader

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΠεμ 23 Ιουν 2011, 23:14

Αν δεν ήταν ο ΓΑΠ ή τέλος πάντων, τα νέα ήθη αυτής της κυβέρνησης, η καταγγελία θα είχε θαφτεί μαζί με τόσες άλλες όμοιες του παρελθόντος! Wink
Asarnil the Dragonlord
Arch Spammer
Arch Spammer
Asarnil the Dragonlord

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΠεμ 23 Ιουν 2011, 23:18

Εννοεις απο τις Κυβερνησεις Σημιτη (παραγκα 1)?

Πληροφοριακα, τα πρωτα εγγραφα για Στημενα παιχνιδια εφτασαν στην χωρα μας το Σεπτεμβρη του 2009....
Khar Vader
Arch Spammer
Arch Spammer
Khar Vader

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΠεμ 23 Ιουν 2011, 23:27

Όλες!

Α ρε μπένι λαγοπόδαρε!!! Σήμερα μου ήρθε και επιστροφή από την εφορία!!! Shocked
Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΠεμ 23 Ιουν 2011, 23:59

Asarnil the Dragonlord
Arch Spammer
Arch Spammer
Asarnil the Dragonlord

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΠαρ 24 Ιουν 2011, 00:02

Παλιο αλλα καλο!! Ο Gunther ειναι ΘΕΟΤΗΤΑ!!!
Asarnil the Dragonlord
Arch Spammer
Arch Spammer
Asarnil the Dragonlord

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΠαρ 24 Ιουν 2011, 00:20

Παράθεση :
Συνομιλία Μενδρινού-Δημόπουλου

η) Την 15-2-2011, ο Κωνσταντίνος ΜΕΝΔΡΙΝΟΣ (Ιζ) τηλεφωνεί, στον Ανδρέα ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ (Α) και αφού του ζητά «να βγει έξω για να μην τον ακούει κανείς» ακολουθεί μεταξύ τους η κάτωθι συνομιλία, όσον αφορά τον αγώνα «Άρης-Manchester City* που διεξήχθη την 15-2-2011 με αποτέλεσμα 0-0:

«Κ: Κοίτα, επειδή θα είμαι στο γήπεδο εγώ.
Α: Μμμ.
Κ: Θα συνεννοηθώ κατά πάσα πιθανότητα με τον Καστίγιο.
Α: Ναι.
Κ: Να πάει να πιάσει τον Τέβες που είναι αρχηγός [ενν. τον Carlos TEVEZ της
Manchester City].
A: Ναι
Κ: Και θα χουμε πει και του Κόκε μάλλον εδώ για τη σέντρα.
Κ: Θα θέλω εκείνη την ώρα να μπεις στον κωδικό μας, θα στον δώσω.
A:Ναι
Κ: Να δεις τον κωδικό να μου πατήσεις ό,τι σου πω ρε παιδί μου.
Κ: Κατάλαβες;
Α: Ναι, διπλό ή άσσο;
Κ: Όχι, όχι, τη σέντρα ρε να πάρουμε τη σέντρα.
Α: Και το χει αυτό;
Κ: Το χει, τώρα το βλέπω μέσα το χει.
Κ: Και επειδή το 'χω παρατηρήσει, το χει καμιά ώρα πριν το...
Α: Ναι αλλά μήπως όταν αρχίζει το βγάζει έξω ρε παιδί μου;
Κ: Όχι δεν το βγάζει. Και το 'χω δει εγώ και ένα τέταρτο πριν.
Λ: Στη Betfair; Στα ασιατικά;
Κ: Στο ασιατικό, ναι
Α: Ποιος θα κάνει τη σέντρα;
Κ: Ναι.
Α: Α, το χει, δεν το χω δει αυτό, σοβαρά;
Κ: Το χω τώρα εδώ, Kick off.
Α: Άντε ρε, πόσο;
Κ: Το 'χει 1.90.
Α: Πώς θα ξέρουμε;
Κ: Αυτό, λέω, ότι θα πάρω εγώ τον Έντι ένα τηλέφωνο, τον πήρα τηλέφωνο ήδη, το 'χουνε πει δηλαδή, να πάει να πιάσει τον Τέβες και να του πει το και το ότι άσε μας να πάρουμε τη σέντρα, Ή εμείς ή αυτοί ρε παιδί μου.
Α: Αφού θα το γυρίσουν όμως
Κ: Ε;
Α: Αυτό πάτε θα το μάθετε, πόση ώρα πριν;
Κ: θα το γυρίσουνε, ότι θα το γυρίσουνε, θα το γυρίσουνε, αλλά θα... θα του πουν ας πούμε ξέρεις, εγώ θέλω το γήπεδο εσύ βάλε τη σέντρα ας πούμε.
Κ: Ανάλογα με το τι θα χουμε πει. Κατάλαβες;
Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΠαρ 24 Ιουν 2011, 00:33

Ναι τα εχω διαβασει ολα
τρελο "γελιο" ...
Asarnil the Dragonlord
Arch Spammer
Arch Spammer
Asarnil the Dragonlord

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΠαρ 24 Ιουν 2011, 02:06

Μετα απο μια δευτερη ματια, εχω καποις επιφυλαξεις για το Κοριόπολις...

Για ποιο λογο δεν ενεργοποιηθηκε πρωτα η Αθλητικη Δικαιοσυνη και μετα το Ποινικο Δικαιο; Με αυτο τον τροπο δινεται αφεση αμαρτιων στις Ομαδες και εστιαζουμε στα προσωπα που ειναι υπευθυνα .( και επιπλεον μειωνουμε την πιθανοτητα να αυξησουμε τους...Αγανακτισμενους). Απο θεμα Ηθικης καθαρα, ακομα και αν τιμωρηθουν τα Φυσικα Προσωπα, η επικροτηση της Λογικης "το Αιγαλέω και ο ΟΣΦΠ να κερδαει και οι αλλοι να πανε να ...." παραμενει.

ΥΓ
Εκτος και αν στο Κοκκαλισταν που μεγαλωσαμε...

ΠΡΙΝ 2 μερες ο Μαρινακης πηρε το 70% απο τον Κοκκαλη.
Την επομενη βγηκε κατηγορουμενος για κακουργημα...
Τυχαιο? Δε νομιζω!

Α ρε Προεδρε!!! Εισαι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ. ΚΑι ατιμωρητος ο Γαυρος και ο ΟΣΦΠ παλι δικος σου....
Yria
Knight
Knight
Yria

Αριθμός μηνυμάτων : 484
Registration date : 30/04/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΠαρ 24 Ιουν 2011, 10:39

καλημερες Smile
To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 17 Bwhndc
lance-a-lot
Arch Spammer
Arch Spammer
lance-a-lot

Αριθμός μηνυμάτων : 2642
Registration date : 03/09/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΠαρ 24 Ιουν 2011, 10:44

Καλό... Razz

Ήξερε ο ΓΑΠ και τους επέλεξε, έναν εκ δεξιών κι έναν εξ αριστερών του, για να του προσδίδουν αυτό το "ειδικό βάρος" που του λείπει..
Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΠαρ 24 Ιουν 2011, 11:04

Dr.Edd έγραψε:
Μετα απο μια δευτερη ματια, εχω καποις επιφυλαξεις για το Κοριόπολις...

Για ποιο λογο δεν ενεργοποιηθηκε πρωτα η Αθλητικη Δικαιοσυνη και μετα το Ποινικο Δικαιο; Με αυτο τον τροπο δινεται αφεση αμαρτιων στις Ομαδες και εστιαζουμε στα προσωπα που ειναι υπευθυνα .( και επιπλεον μειωνουμε την πιθανοτητα να αυξησουμε τους...Αγανακτισμενους). Απο θεμα Ηθικης καθαρα, ακομα και αν τιμωρηθουν τα Φυσικα Προσωπα, η επικροτηση της Λογικης "το Αιγαλέω και ο ΟΣΦΠ να κερδαει και οι αλλοι να πανε να ...." παραμενει.

ΥΓ
Εκτος και αν στο Κοκκαλισταν που μεγαλωσαμε...

ΠΡΙΝ 2 μερες ο Μαρινακης πηρε το 70% απο τον Κοκκαλη.
Την επομενη βγηκε κατηγορουμενος για κακουργημα...
Τυχαιο? Δε νομιζω!

Α ρε Προεδρε!!! Εισαι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ. ΚΑι ατιμωρητος ο Γαυρος και ο ΟΣΦΠ παλι δικος σου....

Ρε μλκς ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ σας οι ιδιοι
δε μπορω να ακουω την παπαρια , τα βγαλανε τωρα εν μεσω μεσοπροθεσμου , δηλαδη αν τα βγαζανε Χριστουγενα του 11 θα λεγαμε οτι το κανανε για το Μνημονιο ? αν τα βγαζανε τον Οκτωβρη που θα εχουμε Μηνομιο 2 ?
Παντα κατι θα γινετε , παντα θα υπαρχει αναστατωση κοινωνικοι , ειτε ειναι για απεργεις , μισθους κτλ
Ειναι κουτο να λεμε οτι το κανανε για να καλυψουνε τα μετρα
ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝΕ και τους ξεμπροστιασανε , και ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ θα κανουνε να βαλουνε φυλακη ανεξαρτητου ομαδας (γιατι μονο το 50% ξερουμε σο φαρ) οσους παρανομησανε.Και μονο ενας να παει μεσα , μονο που βγηκε στον αερα αυτο ΚΕΡΔΟΣ ειναι για τη χωρα για το συστημα για το ποδοσφαιρο.
Οι συλογοι σαν ιδεα ειναι πανω απο καθε ατομο-λαμογιο.

Υ/Γ Αυτο το 1000ειπωμενο ο ολυμπιακος να νικα και το αιγαλεω
ξερετε οτι ειναι ενα τιποτα ?
δηλαδη ο πατερας αν ελεγε "ο Παναθηναικος και ο Εθνικος να νικα και ολοι αλλοι να πανε να γαμηθουνε" τι θα σημαινε ?
οτι στηνει τον εθνικο και παο ?
Ο Θωμας Μητροπουλος εκανε κλασικη ΟΠΑΔΙΚΗ αναφορα
το Αιγαλεω -η ομαδα του - και ο Ολυμπιακος η καψουρα του να νικανε
ελα μην το γελιοποιουμε με συνεχη αναφορα, ενω εχετε την νοημοσυνη να καταλαβετε αμεσως τι γινετε.
lance-a-lot
Arch Spammer
Arch Spammer
lance-a-lot

Αριθμός μηνυμάτων : 2642
Registration date : 03/09/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ   To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΠαρ 24 Ιουν 2011, 11:38

Μια μέρα ένας ανθοπώλης πήγε σε ένα κουρείο για κούρεμα. Μετά το κούρεμα,
ρώτησε για τον λογαριασμό του και ο κουρέας απάντησε, "δεν μπορώ να δεχτώ τα
χρήματα από σας, προσφέρω κοινωφελές έργο αυτή την εβδομάδα." Ο ανθοπώλης
ευχαρίστησε και έφυγε από το κατάστημα. Όταν ο κουρέας πήγε να ανοίξει το
κατάστημά του το επόμενο πρωί, στην πόρτα του βρήκε να τον περιμένει μια
κάρτα με «ευχαριστώ» και μια ντουζίνα τριαντάφυλλα.

Σε λίγο ένας φούρναρης μπήκε για κούρεμα, και όταν πήγε να πληρώσει, ο
κουρέας και πάλι απάντησε: «Δεν μπορώ να δεχθώ τα χρήματα από σας, προσφέρω
κοινωφελές έργο αυτή την εβδομάδα." Ο φούρναρης ήταν ευτυχής και έφυγε από
το κατάστημα. Το πρωί, όταν ο κουρέας πήγε να ανοίξει, στην πόρτα του υπήρχε
μια κάρτα με «ευχαριστώ» και μια ντουζίνα τσουρέκια.

Στη συνέχεια, ένας βουλευτής ήρθε για κούρεμα, και όταν πήγε να πληρώσει το
λογαριασμό του, ο κουρέας και πάλι απάντησε, "δεν μπορώ να δεχτώ τα χρήματα
από σας, προσφέρω κοινωφελές έργο αυτή την εβδομάδα." Ο βουλευτής ήταν πολύ
χαρούμενος και έφυγε από το κατάστημα. Το επόμενο πρωί, όταν ο κουρέας πήγε
να ανοίξει, υπήρχαν μια ντουζίνα βουλευτές που περίμεναν στην ουρά για ένα
δωρεάν κούρεμα.

Και αυτό, φίλοι μου, καταδεικνύει τη θεμελιώδη διαφορά μεταξύ των πολιτών
της χώρας μας και των πολιτικών που την κυβερνούν.

Οι πολιτικοί όπως και οι πάνες πρέπει να αλλάζουν συχνά, και για τον ίδιο
ακριβώς λόγο!
Razz

To Spam or not to Spam?!? XVΙΙ
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 17 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek Wargaming Forum :: Off Topic :: Off Topic Συζητήσεις-
Μετάβαση σε: